לפעמים נושא שנראה לך פעוט, הרופאים מתייחסים ברצינות
כבר היה לי מקרה שהגעתי למיון (ללא הפניה, לא ידעתי על האופציה לקבל טלפונית) והייתי בטוחה שיצחקו עלי.

הרקע לסיפור:
הגעתי ביום שישי בבוקר, 3 ימים אחרי השאיבה להחזרה, התלוננתי על כאבי בטן אז עשו בדיקות דם ואולטרסאונד. כשהגיעו התוצאות הרופאים אמרו שמבחינתם אין מניעה מלהחזיר אך אחרי התלבטויות החלטתי לוותר על ההחזרה. חזרנו הביתה.

12 שעות אכ, ראיתי שיש לי חום 38 מעלות. התלבטנו מה לעשות, אחרי הרבה היסוסים הוחלט ליסוע למיון.
כשדיברנו עם האחות במיון הסברנו שכבר נבדקנו מוקדם יותר באותו יום ושיש כעת טיפה חום.
ומכל גורם איתו דברנו (אחיות/רופאים), התחלנו את השיחה בהתנצלות, על כך שלא היינו אמורים להגיע על חום כזה למיון ומתנצלים על ביזבוז זמנם.
חשבנו שמסתלבטים עלינו כשמסרו לי חלוק ודפים ואמרו שמאשפזים אותי. אבל הפרצוף החסר הומור של האחות הראה משהו אחר.
אגב.. עוד לפני שהתמקמתי במיטה, מדדו חום וראו שהוא תיפס ממש ממש מהר. כשחזרו תוצאות הבדיקות (לקחו דגימה מצוואר הרחם, שתן וכו), הסתבר שחטפתי זיהום בשאיבה ושבגלל ריבוי הנוזלים באגן (בשל השאיבה) הוא התפשט בשאר חלל האגן והבטן. אושפזתי לכמה ימים..
במקרה שלי, כנראה לא היה נגרם נזק אמיתי (רק הייתי סובלת יותר) אם הייתי מגיעה למיון כמה שעות אכ כשהחום היה על 40. אבל במקרה של חשש מחוץ רחמי, יש הרבה יותר סכנות. ממש מעודדת אותך ללכת להיבדק.