מתי בדרך כלל

mevugeret1975

New member
מתי בדרך כלל

מתרחשת הפלה? כבר לא עומדת בזה-ההריון הלא תקין לא נופל :(. 6 שבועות. הבטא ממשיך לעלות לאט לאט, ואני לא סובלת כבר להית בהריון שהוא לא הריון
. בחילות, שדיים כואבות-וכל זה פשוט תקלה שאני לא יודעת מתי ואיך היא תגמר. כל בדיקת בטא אני מחקה שבטא תרד ויתחיל דימום, וזה לא קורה! וזה מרחיק את תחילת הטיפולים שגם כך התחלתי אותם מאוחר מאוד. לא מצליחה להתמודד, בקושי מתפקדת ומרגישה שבורה.
מצאתי את עצמי מחפשת בגוגל ״איך לגרום להפלה״. איך באמת?

נטעים 90

New member
מי אמר לך שזה יפול? את יכולה לגרום לעצמך נזק .

אני מציעה לך לא לאבד זמן יקר , לכי למיון נשים.

mevugeret1975

New member
מה הם יעשו במיון?

הבטא בינתיים על 526, אין כאבים ואין דימום, כלום, כמו הריון רגיל. הרופא מציע לחקות כי בערכים כאלה אי אפשר לראות כלום. וההמתנה הזאת הורגת אותי.

נועה312

New member
כל כמה זמן את בודקת בטא?

מה הוא אומר לגבי להגיע למיון לקבל את הזריקת מטוטרקסט?

mevugeret1975

New member
כל 3 ימים

עדיין לא ידוע -האם זה חוץ רחמי או פשוט לא תקין בתוך הרחם, הערכים נמוכים בכדי לראות. מטוטרקסט תהיה חוויה מאוד לא נעימה, אז אולי כדי להיות יותר בטוחים שזה באמת חוץ רחמי...לא יודעת. הרופא אמר שבהמשך ינסה לראות באולטרסאונד ועדיין לא עשה לי ב 10 ימים אחרונים- בערכים נמוכים הוא לא ראה טעם לעשות אותו.
קשה לי מאוד עם המצב הזה

נועה312

New member
זה באמת עדיין ערך נמוך מדי לראות באולטרסאונד

הבעיה היא שאפשר לתת מטוטרקסט כל עוד לעובר אין דופק ושבוע 6 הוא כבר שבוע יותר בעייתי משבוע 5 מהבחינה הזו ושבוע 7 בכלל.. אולי כדאי לקבוע דדליין שעד אליו מתערבים כדי לא להגיע למצב הזה.

mevugeret1975

New member
יכול להיות

שבערכים כאלה נמוכים יש עובר כבר עם דופק? לא ידעתי. חשבתי כל עוד הבטא נמוך-לא יתפתח משהוא רציני

mevugeret1975

New member
לא הבנתי

סליחה. אז כן יכול להיות עובר מפותח עם דופק בבטא 526 (מחר 6 שבועות)?

נועה312

New member
עוד לא

אבל אם הבטא ממשיכה לעלות והוא מחוץ לרחם זה יכול לקרות מתישהו לקראת שבוע 7 או במהלך שבוע 7 אז עדיף להיות עם היד על הדופק ולקבוע דדליין. לי נתנו את הזריקה ב6+6

mevugeret1975

New member
תודה רבה

כפי שזכור לי, ראו לך משהוא על החצוצרה, נכון?
מחר או ביום ראשון אלך לרופא, בתקווה שיראה משהוא באולטרסאונד.
פשוט חלום רע. בא לי להתעורר ממנו בעוד איזה חודשיים

טוליתי

New member
בבטא זהה ראו אצלי חוץ רחמי

צריך מכשיר אולטראסאונד טוב ורופא מיומן.

mevugeret1975

New member
מזל שאת לא מכירה

זו אכן תרופה לסרטן שממיסים איתה הריון חוץ רחמי (זריקה). יכול להיות שיהיה צורך ב2 זריקות. אחר כך 3 חודשים לא מומלץ להכנס להריון כי החומר טראטוגני

איפה עושים את האולטרסאונד?

ביחידת אולטרסאונד או במכשיר רגיל?
ביחידת האולטרסאונד בלניאדו ראו אצלי עובר לא תקין בבטא 500, שהיה ממוקדם ברחם ושללו ככה חוץ רחמי ושלחו לציטוטק.

mevugeret1975

New member
הרופא

עשה לי בשלב ממש מוקדם (עוד בבטא ראשון 247, ברור שלא ראה כלום). מאז הוא מסרב לעשות כי הבטא לא מספיק גבוהה. אולי בסורוקה יש אולטרסאונד רגיש יותר (רופא שלי טוען שלהיפך-יותר גרוע מזה של הקופה) ואפשר לבקש הפניה לשם.

מצטערת יקירה

אני מכירה מישהי שהלכה לדיקור וזה עזר.
אבל.. אם הבטא ממשיכה לעלות ולא תקועה זה ממש מוזר. כדי ללכת לרופא נוסף

mevugeret1975

New member

עולה לאט מאוד: 247-291-376-526, בהבדלים של 3 ימים. אנסה לדבר עם הרופא מחר...אולי כדאי לבקש הפניה למיון-יכול להיות ששם יש אולטרסאונד רגיש יותר מזה של הקופה

מאמינה שעם 500 לא רואים עדיין.. אבל..

לא מזיק להיבדק בכל זאת.. העיקר שעוד רופאים יהיה מעורבים ולא רק הרופא שלך. כדאי לשקול ללכת ליעוץ מומחה (משארת שמי שרלוונטי זה קופרמינץ/כרפ אבל לא בטוחה)

למעלה