מתי בדרך כלל

נטעים 90

New member
אני לא רואה איך הם עוזרים כרגע- מציעה לך שוב מיון נשים יש שם

רופאים ותקבלי חוות דעת נוספת.

טוליתי

New member
רואים ועוד איך. מכשיר טוב ורופא מיומן

וקופרמינץ לא קשור לחוץ רחמיים.

טוליתי

New member
הבטא מספיק גבוהה כדי לראותה באולטראסאונד ברמה גבוהה

גשי דחוף למיון.
יש סיכוי לא קטן לצערי שמדובר בחוץ רחמי.
אל תחכי יותר. בבטא כזו החצוצרה אצלי עמדה להתפוצץ, והכאבים היו זוועתיים.
סביר שיאשפזו אותך למעקב צמוד, או שיתנו לך מענה מיידי.
&nbsp
עדכני אותנו

mevugeret1975

New member
הפחדת אותי עד מוות

אני מהבוקר מנסה להשיג את הרופא שלי, לבקש הפניה למיון או הנחייה איזשהי. אין לי לא כאבים ולא דימומים בינתיים

טוליתי

New member
הפניה את יכולה לקבל גם מרופא משפחה

הריון חוץ רחמי יכול להיות גם ללא סמפטומים, כך שהעובדה שאין לך כאבים אינה מספיקה כדי לשלול חוץ רחמי.
&nbsp
מצטערת, אבל את חייבת לשלול חוץ רחמי. לצערי הפכתי למומחית להריונות מסוג כזה
.

mevugeret1975

New member
תודה

יש לי תור לרופא משפחה בערב (לא שלי, אבל כבר לא משנה). גם רופא נשים צריך לחזור אליי עם הנחיות. אבל אני חוששת ששניהם יסרבו לתת הפניה למיון, כי בקופה שלי (לאומית) צריך למות כדי שיתנו הפניה למיון.
לא תיארתי את עצמי בסרט הזה כשהתחלתי טיפולים לפני חודש :(

אגב, תבדקי אם את לא אמורה בכלל ללכת למיון נשים החדש

ולא למיון הכללי של סורוקה, יכול להיות שההתייחסות אחרת. שווה בדיקה..
&nbsp
&nbsp

mevugeret1975

New member
הרופא לא מסכים לתת הפניה למיון

כפי שאמרתי. התקשרו עכשיו מקופת חולים. הוא אמר שזה לא דחוף ושאבוא ביום ראשון לאולטרסאונד. כי הבטא קטן.

נועה312

New member
זה אותו רופא שרצה לתת לך מטוטרקסט בתחילת שבוע שעבר?

הוא מאוד החלטי

במקרה הכי גרוע את תמיד יכולה להגיד שיש לך כאבים ולבקש מהמוקד אחיות או המרפאה שלך הפניה.

mevugeret1975

New member
ניחוש נכון

אותו רופא... ממש עקבי :). אחות קופת חולים שדיברה איתי בשמו אמרה גם ״בערכים כאלה של בטא, גם אם יתפוצץ-לא יקרה כלום, תהיה המטומה קטנטנה וכל הסיפור״. אם זה לא היה עצוב, היה ממש מצחיק.
אחקה ליום ראשון (אם לפני לא יקרה משהו). יש לי מלא עבודה אז אלך לעבוד מחר, עדיף מלהשתגע ממחשבות.

מאיה 2109

New member
החוץ רחמי שלי

התחיל מבטא 10, אחרי יומיים 39, אחרי 5 ימים 2079, אז חשבתי שזה הריון טוב ותקני.
עד שיומיים אחרי הבטא כל הגוף שלי היה עם פריחה וגירד לי.
הגעתי לסורוקה, במיון רגיל אמרו לי שאני סתם מקרה שמבזבז את זמנם היקר של הרופאים, אבל בגלל איזו מתמחה חמודה שאמרתי לה שאני בתחילת ההריון, והיא שלחה אותי למיון נשים, שם גילו שיש לי חוץ רחמי והטיסו אותי לניתוח דחוף, כי זה עמד להתפוצץ.
אז כבר היה עובר עם דופק (שבוע 6).
לא היו לי סימפטומים אחרים, לא כאבים, לא דימום ולא כלום.
מציעה לך לגשת למיון נשים, לא לחכות עם זה.
אם זה חוץ רחמי, עדיף לגלות כמה שיותר מוקדם.
מחזיקה לך אצבעות שיעבור בשלום וחיבוק גדול, מבינה אותך מאוד, אני אחרי שני כימיים עם כל התחשובות של הריון, גם כאבים בשדיים, גם בחילות, גם עייפות ושינויים במצבי רוח ובלי הריון.
תעדכני.

mevugeret1975

New member
לא נותנים לי הפניה למיון ואין לי שום תסמינים בינתיים

אמרו גם שעם בטא כזה נמוך לא יתעסקו איתי במיון

טוליתי

New member
זה לא נכון.

בבטא כזו החצוצרה שלי הייתה על סף התפוצצות. הם כנראה לא יודעים הרבה על הריונות חוץ רחמיים.
איפה את גרה?
אם במרכז, אז גשי לאיכילוב.
שם המדיניות היא שאם לא מוצאים שק ברחם, מאשפזים תחת השגחה.
הריון מחוץ לרחם צריך לזהות מהר. אחרת, את יכולה למצוא את עצמך במצב של חוסר יכולת לסהול כאבים במקרה הטוב, ובמקרה הרע - אובדן הכרה.
מצטערת, אבל רופאים שאמרו לך לא ללכת כנראה לא מבינים בנושא.

mevugeret1975

New member
אני גרה בבאר שבע

ומיון בסורוקה זה זוועה. יש שם המוןאנשים מכל הישובים שמסביב וישובים בדואים. כמוון יש הגיון במה שאת אומרת. אבל אני לא מרגישה שום דבר חריג בינתיים. והרי זה לא בטוח הריון חוץ רחמי. אם יהיה לי אפילו צל של כאב או כתם דם-אגש מייד. פשוט חבל לי לבלות שם שבת (או איזה חצי יממה ולשלם 800₪). אני לא יכולה לבוא למיון רק בגלל שבטא הכפילה עצמה לאט מאוד, כי בינתיים זה ממצא יחיד... הם ישלחו אותי הביתה פשוט. אני מרגישה שאלך סתם וארגיש ממש טיפשי :(

londi81

New member
בחיי שאני לא מבינה אותך..

כבר שבועיים - יש כאן בנות שחולקות איתך מניסיון וידע - ולמעשה מאירות לך שוב ושוב שהטיפול שאת מקבלת הוא לא טוב ולא מקצועי..
בשום שלב, לא הרופא שלך, לא קופת החולים, לא שום גורם מטפל לוקח אחריות על המצב הרפואי שלך - שברור שהוא לא תקין ולא ברור בכלל מהו..
בעייני זה חוסר אחריות משווע, וכמו שכולן אמרו לך פה - אם את לא תקחי אחריות, נראה שאף אחד אחר לא לוקח...
אני במקומך הייתי כבר לפני שבועיים, מחליפה רופא, מחליפה קופה, ופועלת באופן אקטיבי כדי לצמצם נזקים פוטנציאליים..
&nbsp
ועוד דבר - מצטערת.. הניסוח שלך בהודעה למעלה מזעזע אותי.. אז מה אם יש במיון בדואים ואנשים מ"ישובי הסביבה" - בדואיות זו לא מחלה מדבקת.. אלו נשים ואנשים שזכותם לקבל טיפול רפואי בדיוק כמוך.. ואם יש לך בעיה לחלוק איתם מרחב משותף אולי באמת לא כדאי שתגשי למיון...

mevugeret1975

New member
עם בטא 500

אני באמת חושבת שמיותר לבוא למיון ובמיוחד בהעדר ממצאים אחרים -בספק שיצליחו לראות משהוא.
בישובים מסביב וישובים בדואים התכוונתי שיש פה רק בית חולים אחד לכל האיזור והוא מאוד עמוס.
ואם כבר העלת את הנושא-אז כן, עם המיסים של 2000 בחודש אני חושבת שמגיע לי יותר לעומתם, כאשר עסקים שלהם-גניבת רכבים ופריצת ביתים ומכירת סמים. מזמינה אותך לגור בבאר שבע ולחוות בעצמך, ולהיות מטופלת בסורוקה שמגיעים לשם שבטיפ שלמים ומבלים בחדר שלך ובמסדרונות המחלקות מהבוקר עד הערב. אז מציעה לך לא להטיף מוסר במה שאת רחוקה ממנו.

טוליתי

New member
חצוצרה יכולה להתפוצץ גם בבטא 150

מסתבר.
בפורום הזה רואים הרבה מקרים חריגים ומוזרים.
הכאבים לא תמיד מתחילים בהדרגה. מוזמנת לערוך חיפוש על הניק פילפילונה. התפוצצה לה החצוצרה כך באמצע הלילה, ואז ישר חדר ניתוח כדי להציל את חייה.
אני לא מעירה לך יותר. אמרתי לך את כל מה שיכולתי לומר.

למעלה