משפטים בנתניה

idc

New member
שכר לימוד בבינתחומי הרצליה

שלום, מצורף לינק למידע על שכר הלימוד בתכנית הלימודים במשפטים, בהתמחות מנהל עסקים. ניתן להשלים לימודים לתואר BA נוסף במנהל עסקים, במקביל ללימודים לתואר ראשון במשפטים, בתוספת של סמסטר קיץ אחד, שעלותו מחושבת ע"פ הקורסים. בהצלחה! יעל

עבודה בטוחה

כתבת שאתה רוצה שתהיה לך עבודה בטוחה במשפטים , לא תהיה לך עבודה בטוחה. למעשה בשום מקצוע לא תהיה לך עבודה בטוחה. אבל כיום חסרים בעיקר עובדים טכניים ויצרניים ולא מקצועות אויר(משפטים זה תחום שאינו יצרני) אבל אם זה שיקול עיקרי אצלך אולי לא כדאי לך לפנות ללימודי משפטים בעידן של שוק שמוצף במשפטנים ואולי לפחות לשלב משפטים עם עוד תחום (כלכלה למשל)

לא נראה לי

למה זה משנה ? אני כרגע לא לומד משפטים אלה רק נרשמתי ללימודים חוץ מזה אני בוגר אוניברסיטה בתחומים אחרים משפטים אלמד במכללה למנהל\רייכמן

morini 24

New member
עזוב מה אומרים לך- אנשים אופטמים מדי

זה מאוד יפה שאומרים לך שאם אתה תותח לא יעניין את המראיין איפה למדת. אולי זה אפילו נכון ראיון עבודה מעולה יכול להיות פתח לעבודות מעולות. הבעיה שמקומות רבים בכלל לא יקראו לך לראיון יש המון דורשי עבודה והתמחות, ויש מעט מקומות פנויים הסינון הוא סלקטיבי ביותר ולאף אחד אין כוח להזמין אפילו רבע מהפונים למשרד לכן הסינון הראשוני ביותר הוא מוסד לימודים וציונים בו. לא יעזור כלום. ואם לא תוזמן אפילו לראיון אתה בבעיה. לדעתי כדאי לך לכל הפחות ללכת למכללה שנחשבת טובה יותר להבנתי שכר הלימוד במכללת נתניה אינו רחוק ממכללות אחרות.(אלא אם מדובר על מלגה מסוימת) בטח שלא הייתי בונה על כך שאגיע ל3% המובילים במכללה כי 97% שלא תהייה שם...

IMAN14

New member
אז איתך אני צריך לדבר.

האפשרות הכי רלוונטית שאני רואה כרגע זה לעשות את מה שאתה עושה.

למעלה