יש הוספה קטנה: צח- EVIL T הבן שלי ושל אבי (:
T The Girl Who Lived New member 23/6/06 #95 אני אמא? כמה מרגש... אבל תזכור שאהבתי תמיד תהיה נתונה לדניאל רדקליף...
ד דנונה לייט New member 23/6/06 #79 אודי!! אודי!! זה שאני נשואה לאיתן עוד ניחא.. אבל עכשיו לאיתן יש בן (ג'ייק) והוא גם לא הבן שלי?!?!!? מיד ועכשיו תתקן את זה!!! שים שגם אבי יהיה אח שלי או משהו...
אודי!! אודי!! זה שאני נשואה לאיתן עוד ניחא.. אבל עכשיו לאיתן יש בן (ג'ייק) והוא גם לא הבן שלי?!?!!? מיד ועכשיו תתקן את זה!!! שים שגם אבי יהיה אח שלי או משהו...
ח חרבביש New member 23/6/06 #86 את אחות של מתן ושרי! ואם את רוצה אפשר לעשות כאילו היית ביחסים בעבר עם ג'ייק.. חח זה ייצא גדול! התחתנת איתו, נפרדתם, ואז התחתנת עם אבא שלו!!! חחחח
את אחות של מתן ושרי! ואם את רוצה אפשר לעשות כאילו היית ביחסים בעבר עם ג'ייק.. חח זה ייצא גדול! התחתנת איתו, נפרדתם, ואז התחתנת עם אבא שלו!!! חחחח
Y Yardush ויזלי New member 23/6/06 #94 ../images/Emo42.gifאממ סבבה חח רק.. מה הכינויים שלהם בתפוז? כי אני לא כלכך טובה בשמות
ע ענבאך New member 24/6/06 #97 אני לא רוצה את זה על מצפוני שמישהו יעלב מהדעות או מהאמונה שלי (כי תמיד יש כמה שמסיבה לא ברורה לוקחים את זה אישית), אז אני לא אתווכח איתך
אני לא רוצה את זה על מצפוני שמישהו יעלב מהדעות או מהאמונה שלי (כי תמיד יש כמה שמסיבה לא ברורה לוקחים את זה אישית), אז אני לא אתווכח איתך
ח חרבביש New member 23/6/06 #88 לא מתאים. אבל אם את רוצה את יכולה להיות בת שניה של אבי ושרי. קוראים לך ענבר? ענבל? מה השם הפרטי? P=
ע ענבאך New member 23/6/06 #93 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אף אחד לא יכול להסיר את כוחי (תשאלו את אדוה איזה קסמים אני עושה ^^) ועם כל הכבוד יש לי שני הורים ונראה לי סופר ביזארי להיות בת של מישהו שבטח יותר קטן ממני. ס__O
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אף אחד לא יכול להסיר את כוחי (תשאלו את אדוה איזה קסמים אני עושה ^^) ועם כל הכבוד יש לי שני הורים ונראה לי סופר ביזארי להיות בת של מישהו שבטח יותר קטן ממני. ס__O