משחק?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

snift

New member
האלף ניגש לניהאו ומושיט את שתי ידיו

קדימה כאשר הן פרוסות כלפי מעלה, הוא מחכה כך מספר שניות.

snift

New member
הוא מלמל משהו לא ברור, למרות שנשמע

כמעט מוכר ולפתע החל לדבר איתה בשפתה, למרות שתנועת השפתיים שלו נותרה מוזרה מאוד. (השיחה הזו תיערך עם ניהאו בניפרד ונעלה לפורום תמצית של הצד שלה בשיחה שאותו אתם מבינים)

"תקשיבי אני לא רוצה לריב"

אמר סיריס "זה הפעם הראשונה שאנחנו נפגשים ואיבדתי מספיק היום, אולי נשלים וזהו""ואם זה עדיין חשוב אז אני מתנצל" אומר בנימה נמהרת

Hammerfall

New member
"זה לא חשוב,

דבר בעולם הזה לא חשוב, ואתה לא צריך להתנצל על היותך מי שאתה ועל כך שאתה אומר מה שאתה רוצה לומר, אתה רק צריך לחשוב איך אתה אומר את זה, למי ומה יכולות להיות ההשלכות של העיניין....

Hammerfall

New member
"אני שמחה"

המבט הופנה אליו, אך הפעם היה זה מבט חביב יותר, עדין יותר וחיוך קטן וחינני עלה על פניה של העלמה... אתה ואני נצא לדרך מחר עם שחר...

Hammerfall

New member
הוא עוד לא סיימה את דבריה כשדמות

נוספת החליטה להצטרף אליה... החיוך גדל מעט והעינים הרציניות, מבטן הורך מעט "יופי, אני שמחה שאתם מאמינם לי ושאתם מעונינים לצאת להרפתקאה הזאת, כל מי שרוצה לבוא מוזמן, את השלל נחלק בין כול היוצאים, מחר יוצאים עם שחר והלילה נעשה שמירה כפי שנקבע קודם..."

Hammerfall

New member
טוב, בכל מקרה...

לאחר המשמרת שלה היא הולכת לישון, השכם בבוקר כשהחבורה כולם מתעוררת הם מגלים שאי אפשר למצוא אותה בשום מקום ובמקום שבו יצאה יש מפה שרשום עליה באותיות גדולות ואדומות "ואלורן- כפר השדים" ויש בה הוראות מדוייקות איך להגיע לשם... off play אני ממש צריכה לזוז אם אני אוכל אני אחזור, שוב תהנו וביי ביי לבינתיים...

dragon zlotnik

New member
השחקנים

DDN-
HAMERFALL- נערה כבת 17(צריך עוד פרטים)
בורן- נער כבן17 בשם גולי, יכול לשלוט באש וקרח. זלוטניק- מכשף אלף, בשם אריזארד, עם חבר,יגואר. ניאהו- בחורה בשם ניהאו שיכולה להפוך לטיגריס. הקוסם הנוקם- סייר עם פומה. עוד בן אדם-
דליקM- גבר בשם מיגל(עוד פרטים)
-*-דרגורן, DDN, ומנקינד,לא הבנתי אם אתם משחקים ובכל מקרה אם אתם משחקים תתנו פרטים על עצמכם-*- כל מי שעוד לא כתב שם, מקצוע(אם יש), וגזע. אנא כתבו.

שלי

קוראים לו אומי הוא בן 15 הוא מתמחה ברוב כלי הנשק למרחק אפילו שהוא צעיר כל כך אבל הוא גם יודע להישתמש בידים וברגליים שצריך

דליקM

New member
טוב זה ממש מעצבן תכנסו כולם!

באו נסדר את זה לסיבובים מי מדבר אחרי מי (נעשה רשימה), אם אין מה לדמות שלך להגיד בסבוב אז פשוט תכתבו מה אתם עושים.... מי בעד?! זה ממש קשה לעקוב!

למעלה