משחק?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך
אני הולך עם הפומה ליער

להתבודד ולאכול (גם במציאות אני הולך לאכול) אני יחזור עוד חצי שעה בערך

DDN

New member
לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!

מל"ד עצבני כל מי שלא עשה זאת עדיין, אני *אוסר* לכתוב שם מקצוע וגיל. דמות צריכה להציג את עצמה, לא השחקן. מי שרוצה, יאמר מה הוא. כמובן, שהמקצועות לא מוגדרים. אני לא מגדיר את עצמי כ"דני נשרי, 25, טכנאי מחשבים" כשאני מציג את עצמי בפני אנשים. אני אומר להם, רק מה שאני רוצה לומר להם. וכן, אני במשחק. ________________________________________________________________ הנערה הצעירה שישבה ליד המדורה בשלווה לפני שכל המוזרים שבעולם החליטו לנחות עליה ולהפריע למנוחתה הביטה בשאט נפש על הבקתה שהופיעה ועל האוהלים שהחלו לקום. היא שקלה לכבות את המדורה, אבל במקום פשוט קמה והחלה ללכת לה לבין העצים, למקום רחוק ושקט יותר. תוך כדי שהיא שולחת מבטים מבוהלים משהו אל ההמולה שנוצרה.

Hammerfall

New member
off play

אתם רצים עם זה מהר מידי, זה מבלבל נורא, צריך לעשות איזה שהוא סדר או משהו כזה, זה לא עובד ככה...

Nihau

New member
הודעה בשם מנקיינד:

ההודעה הולכת להיות משורשרת לראשית ומנקיינד לא אהב את זה שפתחו חדשה, כשהוא יבוא בקרוב הוא יעשה סדר בבלגן ו"יעניש את כל אילו שסגדו לעגל הזהב".

Hammerfall

New member
הפכת לשליחה האישית שלו?

כוהנת המנקיינד?! איך התקבלת לתפקיד?

Nihau

New member
מה כוהנת? איפה כוהנת?

רק העברתי הודעה טלפונית כי התפלץ עסוק בכיבוש איזורי ביבים ממלכות אחרות כרגע.

Hammerfall

New member
יפה יפה לו ל"תפלץ"

כפי שכינית אותו בכזאת חביבות;) והנה אני רואה שהוא או מישהו אחר כבר עשו סדר בעיניינים...

dragon zlotnik

New member
אני משתמש בקסם דיבור עם חיות,

ואומר לתנשמת בקול סמכותי:"גלי את עצמך ואמרי לנו מה את עושה כאן!"

דרגורן

New member
עוברת חצי דקה עד שהתנשמת זזה

ראשה סובב קלות, ונוטה - מבטה ישיר לעבר הקוסם. אישוניה הגדולים מצתמצמים בצורה ניכרת, לזוג עיגולים צרים. נדמה כאילו היא גדלה קלות, והענף עליו היא יושבת מתכופף קלות. "הווווו" הצליל יוצא נמוך ועמוק ("אני כאן, ואני צדה")

M a n K i n d

New member
קצת סדר בבלגאן

אוקיי, כדי שיהיה פה סדר, אפשר פשוט לדאוג לשרשור נכון. כתבתי משהו, יופי. רוצים להגיב עליו? סבבה. כשאתם בתוך ההודעה שלי, אתם לוחצים על "הוספת תגובה", ככה כולם יודעים שהגבתם אליי. רוצים להגיב לבורן? אחלה, את ההוספת תגובה אתם עושים תחת ההודעה שלו, לא שלי. במידה ושניים שרשרו באותו הזמן והדברים שלהם סתרו אחד את השני, אני השופט העליון ומחליט מה הולך, או משכתב את ההודעה (כמו שעשיתי לזאת של איש המונופול) והסמכות שלי היא הקובעת, בין אם היא באה דרכי ישירות או דרך DDN. סבבה?

למעלה