משחק?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
בבקתה היא חיפשה בעזרתו של הסייר

את השרידים העגומים של חברתו וניהלה טקס השכבה מלא בו התפללה ל6 האלים שלה שילוו את הנשמה החופשייה אל גן העדן הראוי לה. לאחר הטקס בו הרגיש גם הסייר את נוכחות האלים והסכמתם לקבל את הנשמה התועה אל הגנתם וחסותם בגן העדן השמור לנשמות המבורכות היא חזרה ביחד איתו אל המדורה, לראות אילו התרגשויות חדשות יביא הערב.

דליקM

New member
"תאמיני לי ...

כל מי שמתעסק עם סוג אדם שכזה נמצא בסכנה כאשר הוא לבדו ביער!"

דרגורן

New member
התנשמת הפנתה מבטה לעבר הדמות בשחור

ראשה סב על צירו וגופה לא זז. המבט שלה נראה מזלזל קלות - עד כמה שאפשר לומר זאת על תנשמת.

Nihau

New member
ניהאו החליפה מבטים עם היגואר לרגע

ואז פנתה אל הסייר סיריס "הוא אומר שיש שם עוד דמוי אדם מחוץ לבקתה, מחוסר הכרה. אם נצא לשם אולי עוד נוכל להציל אותו!"

יש לו נטיה

להגיד על ישנים שהם מחוסרי בגלל זה קרה לי מקרה לא נעים ששחררתי אותו מכלוב בקרקס הוא אמר לי שכל אנשי הקרקס מחוסרי הכרה אבל התברר שהם ישנו ונאלצתי להרוג את כולם

Hammerfall

New member
יו הספקתם הרבה אני רואה...

בכל מקרה הדמות המסתורית שעד עכשיו לא הוציאה יותר מהמילים הראשונות מפיה התישבה ליד האש וסקרה את הנוכחים בעיניים תכולות בהירות ומוזרות, הורידה את ברדסה ונגלה היה שהיא לא גבר אלא אישה, נערה כבת 17, בעלת תווי פנים חדים אך עם זאת מפליאים ביופיים ושיער בצבע דבש ארוך עד לרצפה כשישבה. היא דיברה בקול סמכותי וברור "נראה לי שאם כבר יש לנו כל כך הרבה תוכניות וכל כך הרבה הפתעות ההיכרות עכשיו לא תעזור לנו, מה שיעזור זה שומרים ואנשים אשר יוכלו להילחם במקרה הצורך, אני חושבת שכולנו כאן מחוסר ברירה כלשהו ולהתאחד זה אכן רעיון טוב אך קודם עלינו לעבור את הלילה הזה, מחר כבר יהיה יותר טוב"...

בורן

New member
ובכן... לדעתי הלילה נישן במשמרות

ובבוקר נחליט מה לעשות

"לפני שהולכים לישון

יש לנו שלושה דברים לפתור"אמר הנער "אחד זה לברר באיזה ספה לדבר עם האלף הזה"הנער הבית באלף שעמד ליד הנערה החתולית "השני זה ליפתור את הבעיה בין שני אלה"הפעם הוא הביט בנערה החתולית ובשכיר החרב "והשלישית..היא לברר למה התינשמת הזאת עוקבת אחרינו"הנער הצביע על התנשמת שישבה על העץ "ראיתי אותה עוד שהיא נחתה והיה לי מוזר שהיא לא ברחה אחרי כל הרעש שהיה פה"

dragon zlotnik

New member
המשך משחק

אני יודע קסם ריפוי ויש לי גם ניסיון עם יגוארים אני אומר. אני מכוון את קצה המטה לכיוון הפצע ולאט לאט הפצע נסגר והיגואר מתעורר, אני מלטף אותו ונותן לו לחזור ליער ואומר, דבר ראשון ניהאו והרוצח(איך שקוראים לך) עכשיו אתם בחבורה אחת, ואם, יהיו התקפות אחד על השני שניכם תענשו ע"י שאר החבורה! עליכם להראות איפוק. הלילה נישן במשמרות של 2 ובבוקר נחליט מה היעד הבא שלנו. דרך אגב, למישהו יש רעיון על מקום מעניין (מאתגר ועם שלל) ללכת אליו אז שיגיד. (מי שעדיין לא אמר את שמו גזעו וגילו אנא כתבו זאת)

בורן

New member
"אפשר לבזוז את

הכפר שלי אני אשמח לנקום באנשים האלה. אני יכול להראות לכם איפה זה."

"אני לא ממש אוהב מקומות ישוב"

"אני יותר אוהב את היער" אמר סיריס "אבל אם אתה מתעקש, אני יכול ללכת, זה ישכיח את האסון" אמר סיריס תוך כדי הבלעת דמעות

למעלה