משחק?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

Nihau

New member
../images/Emo32.gif מידע תיאורי

בצורת החיה המלאה :טיגריסית לבנה בנגאלית גדולה למדי בצורת האלפנואידית: בחורה חמושה בשתי חרבות קצרות ולבושה בגדי כהונה לבנים בעלי סימנים מסתוריים.

"איך אפשר להשלים עם מישו שמנסה

ללכוד אותך ולמכור אותך?"נישמע קול מאחד העצים שהיו סביב המחנה לפתע צללית שחורה קפצה מהעץ ונתחה על הריצפה נער שהיה ניראה כבן 15 עמד מול שאר החבורה המוזרה שערו היה חום וגבוהו היה בערך מטר 60 עיניו היו כחולות והיה לו מבט די קריר לגבו היה קשור רובה קשת שחור

Nihau

New member
ניהאו הנידה בראשה לעבר הנער

"בדיוק, תודה לך." מחזירה את מבטה החד לעבר הרוצח "ועכשיו אתה מוכן ללכת מכאן ולהניח לי לשלום?"

דליקM

New member
"הוא לא יעשה זאת..."

נשמע קול מלמעלה מבין העצים "כל שכיר טוב לא יעזוב את עבודתו כל עוד נפשו בו" לפתע דמות אשר לבושה בבגדים שחורים וברדס על ראשה קפצה לכיוון ניהאו תוך כדי גלגול באוויר, ונחתה בצורה מושלמת "אני עוקב אחריו מספר ימים, התנהגותו היתה נראת לי חשודה..." הדמות הורידה את הברדס מראשה ונגלו פני גבר בעל שער חום ועיניים ירוקות "מיגל לשרותך.."

Nihau

New member
"אתה איש חוק? הוא מפריע לי לצוד

כבר כמה ימים טובים, אני ניהאו. נעים להכיר, מיגל"

Nihau

New member
ניהאו הביטה לרגע על חרבותיה

האחוזות בידיה בעלות הטפרים הארוכים והשרירים המשורגים ואז הביטה עליו מרום גובהה המתנשא למעל 2 מטר "אני לא ממש עונה להגדרה "חסרת הגנה" אבל תודה על האדיבות והעזרה"

Nihau

New member
טוב, אם אתה רוצה לעזור אז שמור עליו

ואני אלך לבדוק את הפצוע ליד הבקתה. ניראה שהיגואר יצתרך עזרה בעלת ידיים." היא מחזירה את חרבותיה לנדניהן והולכת אל היער במעין הליכה חיננית וזורמת ונעלמת בקלות מפתיעה בין העלווה בהתחשב בבגדיה הלבנים. לאחר כמה דקות היא חוזרת עם אלף שלבוש בבגדים שחורים מבד מוזר ויש לו נעליים מוזרות עוד יותר, הן שחורות לגמרי ויש להן ריח מוזר שמזכיר משום מה שרף של עץ. כפות ידיו ופניו (שהינם החלקים היחידים שלו שלא מכוסים) חרוכים במקצת, אך למעט זאת לא נראה שהוא נפגע. הוא אכן מחוסר הכרה אבל נושם בכוחות עצמו. "מצאתי אותו על הקרקע, ניראה שהוא נפל מגובה רב..." "מישהו יודע קסם ריפוי?"

"אז הפומה שלי אכן צדק, מעניין" אמר

סיריס "יש לי בתיק 2 שיקויי ריפוי אבל יכול להיות שפג תוקפם אני יבדוק" סיריס הלך לתיקו והוציא משם את השיקויים והשקה את האלף

snift

New member
כאשר שיקוי הריפוי נמזג לתוך גרונו

השתעל האלף ופקח את עינו. הוא הסתכל מסביב, עדין שוכב על הרצפה ואמר משהו בשפה לא ברורה, אף אחד לא מבין מה הוא אומר. הוא ניסה עוד מספר משפטים, כל אחד יותר מוזר מהשני ולפחות אחד מהם היה בשפה שונה מהראשונה, גם אותם אף אחד לא הבין. הוא משך בכתפו וניסה לקום, הוא מצליח לקום, אך רואים שזה עולה לו במאמץ וכאב רב.

Nihau

New member
"טוב לפחות הוא חי."

פונה אל הסייר שבור הלב "מצטערת שזו לא החברה שלך, האם תרצה שאתפלל לעילוי נשמתה?"

snift

New member
האלף מפשיל את שרוול ידו השמאלית

ובודק משהו, הוא ניראה מרוצה וגולל את השרוול חזרה. (חדי העין שהיו בזוית הנכונה, שזה בערך ניהאו והתנשמת, הספיקו לראות ברק מתכתי כל שהוא רגע לפני שהוא גלל את השרוול חזרה).

בורן

New member
איזה זבל אתה, ניהאו../images/Emo8.gif

לא יפה לצחוק עליו, חברתו מתה

"אני לא מאמין בזה"

אומר בנימה עצובה "אבל אם לא יועיל בטח לא יזיק, נסי" אומר בעוד הוא מבליע דמעה

Nihau

New member
ניהאו בירכה לשלום את שאר היושבים

ליד המדורה ופנתה עם הסייר שבור הלב אל עבר הבקתה לבצע שם את הטקסים... (אחזור יותר מאוחר לפורום...)

למעלה