משחק?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

דרגורן

New member
"הוו, הווו" התנשמת מטה את ראשה קלות

("רגילה? מה זה רגילה?"). התנשמת פורשת כנפיים ועוברת לענף בצד השני של המדורה/מחנה.

Nihau

New member
וההודעה הנוספת הזו מיותרת לדעתי

וחוץ מזה מי שם אותך מפקד על קבוצה ולמה אתה ישר מכליל רוצח בחבורה בלי לשאול את כל החבורה על זה קודם? אולי הם יקומו עליך לענשך עכשיו? אל תדבר על עונש אם אתה לא רוצה להיות בצד הנענש.

Hammerfall

New member
ממשיכה...

אני טדיאלה (בת אדם אך עם סימנים לכך שאיפשהו במשפחתה היו עלפים) ואני יכולה לספר לכם על מקום רדוף שדים שלמגרשם יהיו אוצרות ושלל רב... אם תרצו בכך...

dragon zlotnik

New member
לדעתי ההצעה של טדיאלה טובה יותר

משל גולי, אבל טדיאלה אולי את יכולה לספר לנו על המקום אך השאלה היא אם את יכולה להראות לנו אותו... ניאהו, אל תאיים עלי! ביינתים כל מי שפה הוא בחבורה אלא אם כן כולנו נחליט אחרת! כן כן...גם הרוצח, וכדי שתרגיעו את המריבות ביניכם. אנא אמרו את דעתו של מי אתם מעדיפים.

Hammerfall

New member
טוב, אז ככה...

יש את הכפר באמצע היער שמדרום לנו שנקרא ואלורן, מסופר שתושבי הכפר חיו חיים טובים ושלווים עד שיום אחד מפלצות ושדים חדרו לכפרם רצחו את כולם באכזריות ונשארו שם עד היום, כמו כן מסופר שהתושבים שחיו שם היו עשירים מעבר לכל דימיון בקסמים ובאוצרות....

Hammerfall

New member
טוב תראה...

עכשיו כשנסתי על חיי מפני השדים והיצורים הזוועתיים החיים שם אכן ראיתי הרי זהב, אבל אולי טעיתי, אתה יכול ללכת לבד לראות ואם תחזור תודיע לנו מה יש שם" נאמר בקול מעט מזלזל ומתנשא

" לא התכוונתי לפגוע" אומר בקול נעלב

"סתם רציתי לבדוק את אמיתות הדברים, לא אמרת שראית את זה"

Hammerfall

New member
יכולת לשאול בצורה נחמדה יותר

ולא פגעת בי, לוקח קצת יותר כישרון ויכולת לפגוע בי... הוא ראה את המבט החודר והמוזר שהיא נתנה בו ולאחר מכן הסיטה את מבטה לעבר הדמויות האחרות שהיו שם...

Nihau

New member
רק ראית אותם?

אולי הרי הזהב הללו הם אשליה שמטרתה למשוך אנשים אל הכפר כדי שלשדים יהיה מה לאכול? גם כך וגם כך זו עדיין מטרה טובה, לחסל שדים רוצחים מהכפר שהפך לקבר אחים אחד גדול ומחולל

Hammerfall

New member
"כן, רק ראיתי אותם..."

נאמר בטון ציני מעט והמבט החודר הופנה אל ניהאו, "אני באמת מתנצלת מעומק ליבי על כך שלא עצרתי לרגע, נתתי לכל החיצים והחניתות לפגוע בי על מנת להתקרב ולוודא שהזהב אכן מציאותי"... "בכל מקרה, אני בטוחה שיש שם יותר מאשר נגלה לעין, מסופרים דברים מופלאים על המקום, אני מתכננת לחזור לשם בכל מקרה, רק אני בטוחה שיהיה יותר בטוח ללכת עם יותר מעצמי, עד כמה חזקה שאני לא אהיה הם רבים וחזקים יותר"...

Nihau

New member
"רק שאלתי שאלה והעלתי השערה

לא צריך להתרגז עלי בגלל זה. תרגעי. את מחוץ לסכנה עכשיו."

snift

New member
"@#$@#$%^^ שדים %##&*R567^&*"

משפט ארוך ומסובך שהמילה המובנת היחידה בו היא שדים ובסופו נימת שאלה ברורה הופנה אל ניהאו על ידי האלף המוזר.

בורן

New member
"ממממממההההה?????"

מי זה העלף הזה? מישהו פה מכיר אותו? לא נראה לי שהוא יודע לדבר..."

Nihau

New member
היא מסתכלת עליו במבט מוזר ואז עונה

לו במספר שפות מוזרות את אותו משפט "אין לי מושג מה הם שדים אבל היא אומרת שיש כאילה בכפר לא רחוק מפה."

למעלה