משחק מספר 2

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואו

Executioner

New member
לפני שהמשחק הזה מוכרע, ההגנה של קליבלנד מדהימה

לברון אמנם סוחב אותם בהתקפה אבל ההגנה שלהם פנטסטית. להשאיר את גולדן סטייט על פחות מ90 נק', בבית...הישג מרשים. גם במשחק הראשון הם היו טובים אבל היום הם חנקו את קיירי ואיתו את ההתקפה של ג"ס.

TheReturn23

New member
עם קצת מזל ובלי טיפת השפעה של יכולת זה היה 2-0 לקליבלנד

קליבלנד טובים יותר

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מאמין שאני כותב את זה

אבל השפוטים עושים פה חתיכת זובור ללברון

Executioner

New member
אין לך מה לא להאמין, הייתה עבירה של איגי

זה היה ברור מידי.
השריקה השניה עוד אפשר להתווכח, אבל העבירה של איגואדלה הייתה ברורה, השופט היה מטר משם ולא שרק. לא ברור לי איך ולמה.

TheReturn23

New member
גם בראשון וגם בזה השופטים הורגים את קליבלנד במאני טיים

Enrique romero

New member
אני בעד גולדן בסדרה הזאת, אבל כ"כ הגיע לקליבלנד לנצח

הם היו יותר טובים כל המשחק, איכשהו שמטו יתרון והגיעו להארכה שגם שם הם היו יותר טובים אבל השופטים דפקו אותם וגרמו לזה להיות צמוד.
&nbsp
מאוכזב מגולדן, במיוחד מסטף שלא חשבתי שדלאבדובה יכול לאמלל אותו ככה. רצו פה השוואות לספרס ודיבורים על דיינאסטי עתידי, נראה לי שזה עוד מוקדם מאוד. בפעם הראשונה שגולדן פוגשת יריבה הגנתית ראויה היא מקרטעת ב-2 המשחקים ויכלה להיות בפיגור 2-0 ביתי אם לא אלילת המזל.

לא צריך להגזים

ולא צריך לחיות ולמות על סמך המשחק האחרון. ממפיס היא לא יריב הגנתי ראוי? הם גם הובילו 2 על גולדן סטייט 2:1.

Reutk

Active member
חוץ מזה שגם הספרס בשנה שעברה היו בדיוק באותו המצב.

אבל את המשחק הזה הגיע לקליבלנד לנצח, ממש התבאסתי בשבילם שחשבתי שהם הולכים להפסיד.

טרוליטו

New member
האיבוד של קרי במהלך האחרון היה די פתטי.

מסר לקליי תומפסון כדור כל כך נאיבי שמתאים ליוגב אוחיון למסור. גולדן סטייט קבוצה טיפשה יותר מקליבלנד, ההגנה של קליבלנד יותר חכמה מסטף קארי.

Enrique romero

New member
אגב, מישהו יודע אם היה תקדים ל-2 הארכות ב-2 המשחקים הראשונים

של סדרת גמר?

beerbear

New member
זאת היתה הפעם ראשונה

השדרנים אמרו כי זו הפעם הראשונה בהיסטוריה ששני המשחקים הראשונים של סדרת הגמר נכנסים להארכה.

beerbear

New member
דלאבדובה, you da real MVP

עם כל הסטטיסטיקות האינסופיות שעושים שם מעבר לים, אני חייב לדעת כמה קרי קלע כשדלאבדובה שמר עליו וכשמישהו אחר שמר עליו. הוא פשוט ניטרל אותו.
&nbsp
והשופטים. וואו. אין שום סיכוי שבעולם שאותו שופט שעמד פחות ממטר מלברון לא ראה את העבירה של איגדאלה (וזה היה רגע השיא, היו עוד). כל הסופ"ש התייסרתי על הנקודות שפסלו למוזגוב במשחק הראשון על עבירת צעדים כביכול שבהילוך החוזר היה ברור שהמהלך היה כשר למהדרין.
שאלה מטירון NBA - אם נותנים כל כך הרבה חשיבות לוידאו במהלך המשחק, למה אי אפשר לערער על עבירה שנשרקה ולקבוע לפי הצילומים? הם כמעט נתנו לגולדן סטייט את המשחק השני. בעצם - הם נתנו להם אותו, והמארחים פשוט לא לקחו.
&nbsp
ומישהו שם לב מתי היתה הפעם האחרונה במשחק שלברון קלע נקודות מהשדה?
&nbsp
&nbsp

למעלה