משחק מספר 2

TheReturn23

New member
שני דברים מעניינים אותי אחרי המשחק הזה

1. היחס לגולדן לנצח את הסידרה, ב1-0 היה 1.14
2. מדיבורים על סוויפ לגולדן מעניין אותי על מה ידברו עכשיו.

beerbear

New member
מאמין שהדיבור עדיין יהיה על גולדן סטייט כפייבוריטית

הם עדיין בהרכב מלא ואיכותי, ופחות סביר שקרי ישחק שוב "חלש" כמו הערב.

off shekel

New member
לברון ג'יימס ענק

תצוגה עצומה שלו, שוב.
לפני הכל צריך להעריך את מה שקליבלנד עושה פה, 2 משחקים כאלה מול קבוצת בית אדירה זה לא דבר של מה בכך, בייחוד שהסגנון שלהם שונה ב180 מעלות ממה שהם שיחקו בתחילת הפלייאוף והיו פשוט צריכים לשנות תוך כדי תנועה בגלל אילוצים.
המשחק הזה היה תצוגת לב גדולה של קליבלנד, לא היה משחק כדורסל גדול אבל הם ניצחו בזכות הקשיחות והמאתיים אחוז שנתנו, בנוסף לערב נוראי נוראי נוראי של סטף קארי.
חייב לתת גם מחמאות גדולות לבלאט על זה, קבוצה לא יכולה לשחק הגנה כזאת אם אין לה מאמן משפיע, זה לא קורה, בהתקפה זה רק לברון אבל זה מצליח (לא שכרגע יש הרבה אפשרויות).
אני באמת לא רואה את קליבלנד מצליחה לעשות אליפות ואתפלא מאוד אם הם ינצחו עכשיו יותר מאחד בבית, אבל מה שהם עשו כבר ראוי להערכה ענקית. לעשות נגד קבוצה כזאת שני משחקים בנסיבות הנתונות זה לא פחות מסנסציה בשבילי.
&nbsp
לגבי גולדן, הם צריכים לשנות פאזה ולהתאים את האינטנסיביות שלהם לזו של היריבה, מוזר שצריך להגיד את זה בגמר אבל זה פשוט לא נראה ככה. 0-2 לטובתם היה משקר לחלוטין, 1-1 די משקף אבל גם פיגור 2-0 לא היה מקפח אותם בענק, אני חושב שנראה גולדן אחרת מעכשיו.

somone1411

New member
ג'יימס נתן טריפל מרשים אין ספק

אבל עדיין החטיא 24 זריקות מהשדה (!) אחוזים פשוט מזעזעים.
אני בטוח שדבר ראשון היו חותכים את קובי על זה, גם אם היה מחטיא פעמיים רצוף במאני טיים.
&nbsp
אבל שוב, הופעה גדולה שלו, בטח ובטח כשזה נגמר בניצחון.

off shekel

New member
היו חותכים

אבל את מי זה מעניין, גם אם קובי היה נותן הופעה כזאת הייתי אומר אותו דבר, הופעה ענקית של לברון.

somone1411

New member
אגב אני לא יודע עד כמה בלאט

ראוי למחמאות ועד כמה מידת ההשפעה שלו. לברון פשוט לוקח כדור ועושה מה שבא לו, 34 זריקות במשחק גמר זה מטורף, לא זוכר מספר כזה EVER. גם מייק בראון ניצח איזה משחק בפיינלס, והיום הוא נחשב לבדיחה בליגה.
&nbsp
לא יודע, אני לא נסחף אחרי ההייפ לדיוויד.

somone1411

New member
תיקון בראון לא ניצח בפיינלס

אבל עדיין הגיע לגמר עם הקאבס, דאז קבוצה חלשה כפליים מהיום.

TheReturn23

New member
כל קליבלנד קלעו באחוזים מזעזעים

וזה מה שמיוחד בקבוצה הזאת שהם מנצחים בזכות ההגנה והיום זה בלט עוד יותר
וההגנה זה יותר בלאט מאשר לברון
לברון בחיים לא היה מנצח משחק כזה בעבר עם אחוזים כאלה
דלנדובה ומוזגוב זה קודם כל בלאט

אני בכלל חושב שההתקפה יכולה להיות אפיקטבית יותר אם לברון היה מחזיק פחות ויוצר יותר מהלכים ותנועה

יופי של תגובה

פשוטה ונכונה.

botend

New member
זו הפעם העשירית ששחקן לוקח 34 זריקות או יותר בפיינלס

מוביל את הקטגוריה, מי אם לא - מייקל ג'ורדן, עם חמש פעמים מתוך ה-10.

&nbsp
ג'ורדן מחזיק עד היום בשיא - 43 זריקות במשחק השלישי של סדרת הגמר מול פיניקס סאנס ב-1993. הוא קלע 19 מהן (והחטיא 24) והפסיד את המשחק.
&nbsp
במקום השני - נחשו מי..... טוב, זה לא היה קשה - אלן אייברסון! משחק ראשון של פיינלס 2001, 41 זריקות 18 בפנים, 23 בחוץ, 48 נקודות, וניצחון של פילדלפיה על הלייקרס. לא עזר להם. חטפו ארבעה הפסדים רצופים אחרי זה והפסידו את הסדרה 1-4.
&nbsp
במקום השלישי בהיסטוריה - לברון ג'יימס. ממש לפני כמה ימים, במשחק הקודם, לקח 38 זריקות מהשדה. קלע 18, החטיא 20. והפסיד את המשחק בהארכה.
&nbsp
ארבעת המקומות הבאים שייכים כולם למייקל - עוד שניים באותה הסדרה מול פיניקס (37 זריקות במשחק 4, 36 זריקות במשחק 2) ושניים מול יוטה במשחק שש (35 זריקות במשחק האחרון בקריירה - משחק 6 של 1998, ו-35 זריקות במשחק 6 של 1997)
&nbsp
לאחר מכן יש את סקוטי פיפן, שלקח גם הוא 35 זריקות במשחק 3 מול פיניקס (ברצינות, מייקל לקח 43 זריקות, וסקוטי פיפן לקח 35 זריקות באותו המשחק, שנגמר בשלוש הארכות)
&nbsp
אחרון חביב נועל את רשימת ה-34 זריקות בפיינלס - קובי, עם תצוגה נפלאה של 34 זריקות, 40 נקודות, 8 ריבאונדים, 8 אסיסטים וניצחון על אורלנדו במשחק הראשון של פיינלס 2009
&nbsp
&nbsp

זה לא היה המשחק האחרון בקריירה של מייקל

המשחק האחרון היה 5 שנים אחר כך במדי וושינגטון
&nbsp
אפשר להגיד שזה היה משחקו האחרון במדי הבולס
אפשר להגיד שזה היה משחק הפלייאוף האחרון שלו בקריירה
&nbsp
אבל לצערנו, וכנראה גם לצערו, סוף הקריירה שלו הייתה דעיכה מיותרת בוושינגטון...

botend

New member
הכוונה הייתה למשחק האחרון במדי הבולס

ותודה על התיקון

TheReturn23

New member
קרי לצד השיאים נכנס הלילה לרשמה השחורה

של שחקן בפיינלס שהחטיא הכי הרבה שלושות במשחק (13)

אני רואה שידור חוזר עכשיו

ואני מעביר 4 דקות! פסק זמן שאמור להיות דקה.. מגוחך הפסקי זמן בגמר הזה

picki23

New member
משחק מזעזע

קליבלנד שיחקו מגעיל אבל עשו את העבודה.

נראה שגולדן לא עשו את ההתאמות הנכונות למשחק הזה, הרגשתי שהם לא מוכנים בדגש על Shot Selection

איליה13

New member
אני באמת לא מבין איך גולדן הפסידו את זה ?!

נקודה שחורה מאוד לסטיב קר, כאשר הוא כבר נזכר להתעורר 3 דקות לסוף, גולדן הורידו את ההפרש מ 11- לשיוויון, אבל בכל יתר הזמן הוא פשוט שידר בלבול, הכניסה של אזילי והכניסה של ספייטס הייתה לא במקום, הם שיחקו במצטבר מעל 11 דקות ולא תרמו ולו ריבאונד אחד ושתי נקודות במצטבר, באמת שלדעתי דייוויד לי היה תורם הרבה יותר בסוג כזה של משחק
* חוסר השימוש של בוגאט בהתקפה זועק לשמיים ! לפחות היו משתמשים בו בחוכמה לחסימות יעילות, אבל שום כלום.
* קליי תומפסון בכל פעם שקיבל את דבלדובה על הגב עשה ממנו צחוק, למה לא להמשיך לבנות עבורו תרגיל עם חסימה של סטף ?
* גולדן זרקה ללא סוף מהשלוש ומחצי מרחק, אבל אף אחד לא הולך לריבאונד התקפה, באמת שקליבלנד ברוטציה של 7 שחקנים, לא חולמת לרוץ למתפרצות, שמתי לב שכמעט חצי מהריבאונדים של לברון בהגנה נפלו לו לידיים כאשר אין לידו אף אחד
* אם היו אומרים לנו באמצע העונה שמדד ה -\+ בפיינלס יראה ככה, היינו שולחים אותו להתאשפז, ג'יימס ג'ונס 22+, דבלדובה 15+ (וזה במשחק שהוא איבד 6 כדורים, פשוט לא נתפס)
* מייק מילר לא תרם כלום, אבל בכל פעם שהראו את הספסל של קליבלנד, ראיתי אותו מחסל חצי בקבוק מים

למעלה