משחק מספר 2

rapgamer4ever

New member
מעולה, נהניתי לקרוא

רק אוסיף הערה קטנונית- זכור לי שלברון דוקא לקח את קליי לפוזשן אחד כשהאחרון התחמם. קליי שם לו סל על הראש והקאבס חזרו לשמירות המקוריות שלהם.
&nbsp
כריש זה טוב

OrEl74

Well-known member
מנהל

אם בכרישים ניסית לרמוז משהו לגבי עצמך אז אני מסכים!
אתה באמת כריש

&nbsp

fatnoam

Active member
תודה לכולם על הקומפלימנטים!

מעודד להמשיך ולכתוב. תודה.

השופטים היו נוראיים בקלאץ' טיים ולמה לעשות אפליות?

את הפשלה של השופטים לא צריך להסביר.
&nbsp
אבל אותי מעניין משהו אחד.
אם לברון היה עכשיו במקום סטף עם הכדור ועם 4.4שנ' לנצח את משחק מספר 2 והוא היה מאבד אותו, כל התגובות, כל העניים, כל התקשורת, כל ההייטרס כולם היו נופלים על לברון.
אני לא יודע, אולי זה בגלל רף ציפיות שונה מלברון מאשר מכל שחקן אחר (למרות שסטף הMVP) אבל ג'יזס התקשורת עכשיו במקום לדבר על קארי, מדברת על ההגנה של דלבדובה, עכשיו דלי עשה הגנה פלאים, אבל קארי גם החטיא זריקות טובות. עכשיו אני לא אומר שצריך להיכנס בו, ממש לא.. אני רק לא מבין למה בלברון ג'יימס נכנסים בכושלאמא שלו כל פעם, ולשחקן כמו סטף זה יעבור מתחת לראדר, בים של שקט.
&nbsp
&nbsp

Delly.. You are everything I like about basketball - סיכום

אם אתה סתם אוהד קאז'ואל של הקאבס, סביר להניח שכל המשחק קיללת את דלי, על האיבודים שלו, על כך שלפעמים הוא פשוט מאבד כיוון בכדרור שלו, או על זה שהוא לקח שלשות בלי כיסוי.

אבל אם באמת עקבתם אחרי העונה של דלי, יש פה פשוט ים של הערכה לשחקן הזה, אוסטרלי קטן שתמיד היה נראה לי צ'אבי, לא אתלט גדול בכלל די רחוק מזה, ממש לא קלעי טוב, לא חודר גדול, לא מוסר גדול, אין לו כדרור ברמה קרובה לרכזים שפותחים בליגה, לא שרירי.. בקיצור אין בו שום דבר מיוחד, אני גם בספק אם בסה"כ עם הסקיל-סט הנוכחי שלו הוא יותר טוב מגל מקל או יוגב אוחיון, וזה מה שמדהים בו, בקאבס הם תמיד אומרים All the odds against delly, והם מאוד צודקים.

אז איך שחקן כזה, שאתה אומר בעצמך שהוא לא טוב בצורה מיוחדת בערך בשום דבר, לא גבוה, לא פיזי (כביכול) וגם לא יותר מוכשר משחקי די-ליג מצליח להתבסס כבורג חשוב ברוטציה?

לב, נשמה, ובעיקר, הביטחון שהוא מקבל מהקבוצה, אבל הכי חשוב מלברון. אני חושב שלברון הבין את הטעות שהוא עשה עם הרול-פליירס בהיט, אבל בעיקר עם צ'למרס, לא יודע אם אתם זוכרים אבל הוא סירס אותו לגמרי, הוא כמעט דפק לו מכות על הספסל, הוא היה נכנס בו על המגרש על זריקות לא טובות או על מהלכים שלברון חשב שהיו צריכים לקרות אחרת, ממצב כזה יש רק One way out, וזה שחקן מסורס בלי ביטחון על המגרש.

אחרי כל החטאה ואיבוד של דלי, חיפשתי דווקא את לברון, כדי לבחון את התגובה שלו, וחוץ מכמה מילים באוזן של דלי, וטפיחה על הטוסיק האוסטרלי שלו, לא ראיתי את לברון של ההיט, וזה אולי אחד השינויים הכי חשובים שלו, הוא באמת הפך להיות לידר גדול העונה בקאבס, ועם מאמן כמו בלאט, שמקדם שחקנים שהוא מתחבר אליהם בקביעות, לא פלא למה כל כך הרבה שחקנים בקאבס עשו התקדמות מטאורית, הרבה אנשים עושים טעות ומנסים לבודד פה את הקרדיט, הקרדיט צריך ללכת לשניהם, בלאט עם העובדה אוף דה קורט, ולברון עם הביטחון שהוא מקנה להם (גם עם המסירות שלו) און דה קורט.

דלבדובה Keys:
- הוא עשה לסטף, מה שעשה לטיג, ופשוט נצמד לו לגופיה, הוא לא נפל בסקרינים כמו שאמפרט, ואם נפל הוא דאג להוציא עבירות כמו מבוגוט.
- הרבה אנשים פספסו אבל היו כמה מקרים בהתקפת מעבר שדלי קיבל פורוורד בפוסט, אם זה גרין או איגודאלה, את שניהם הוא הכריח לימין, איגי החטיא ואם אני זוכר נכון גרין גם החטיא או איבד את הכדור.
- הריבאונד שדלי הצליח להוציא מהבייס-ליין בהתעופפות כלפי הצלמים בקלאץ' מהלך כל כך חשוב.
- הלוז-בול / חטיפה שדלי הצליח להשאיר בחיים, אומנם סיים בידיים של גולדן אבל, כמה האסל.

וההייליט, שאחראי להכל:
- הריבאונד האדיר בין כל הפורוורדים של גולדן בסוף ההארכה, שגם זיכה אותו בפאול, ושני זריקות מהקו שהוא קלע, מראה עוד קצת על בייצים מברזל.

ובמאץ' אפ מול קליי זה פשוט לא היה פייר, דלי עשה הגנה מעולה אבל כשקליי עולה לג'אמפ בfade away לדלי היה קשה מאוד להפריע לו בגלל איזה 15סמ' הפרש כשקליי באוויר, וקר ניצל את זה יפה.
ואני גם די בטוח שבלאט אמר לדלי לזרוק את השלשות, כדי לנסות לפתוח עוד את המשחק בשביל לברון.

אז בקיצור לי אישית מאוד כיף לראות את דלי מצליח, כי זה פשוט לב טהור, האסל והרבה תחרותיות לשמע, אם אני אשמע עוד פעם שהוא שחקן מלוכלך באמת שזה כבר לא יהיה שווה תגובה..

ודלי אולי הפריע לסטף, אבל הוא לא עצר אותו, סטף לא הגיע למשחק מההתחלה, גם בקושי ראיתי ממנו את המסירות שאפיינו אותו, קר מדי פעם גם קירר אותו קצת בספסל, אני הייתי נותן לדלי את כל הקרדיט על שאר הדברים במגרש מאשר על זה שהוא עצר את סטף, סטף החטיא זריקות שהוא קולע תוך כדי מספר 2 בשירותים.

שני סרטונים, האחד הוא ת.ז בשבילי והשני מאמש.

את הסרטון הראשון כבר פירסמתי פה, מה שדלי עשה עם נוביצקי מבחינתי זה כמו התעודת זהות שלו, זה דלי, זה למה אני אוהב אותו.

וריכזו בשבילי את מהלכי ההגנה של דלבדובה מהלילה, בוא נהנה.

FrecCo

Active member
ממש מעצבן שאומרים שהשיפוט היה ביתי

למרות שרוב המשחק, אולי חוץ מבדקות הסיום, התחושה הייתה שהשופטים עושים הכל כדי להשוות את הסדרה ל1-1 (שריקות הזויות לעבירות שלא היו, למשל כשלברון מועד על הגל של סטף, או צעדים ברורים של מוזגוב פעמיים)
&nbsp
מעבר לזה בלאט מדהים, אין מה לומר, לא האמנתי שאמצא את עצמי מעודד את לברון ושמח בשבילו

בסדר שרקו למוזגוב צעדים שלא היו קלאץ' טיים משחק קודם לכן

השיפוט היה בייתי בדקות החשובות, באמת גרין שם את היד על הכתף של לברון עוד לפני שעלה לאוויר בכלל, ואני באמת שלא מבין איך השופט פספס את הפאול שהיה עליו, ואולי אם המשחק היה בקליבלנד היו שורקים גם ללברון פאול בליי אפ בתום המועד החוקי.
&nbsp
לי זה היה נראה במיוחד ברבע הרביעי ובהארכה שהשופטים עושים הכל כדי למנוע מצב של 1:1 בסדרה.

שמע בתור צופה שרואה משחק כזה

מבחינתי הקלאץ' טיים הכי חשוב, השיפוט צריך להיות שם לפחות סביר.. מה שהלך שם זה ביזיון , לא פחות מזה.
גרם לי לשכוח משאר המשחק

FrecCo

Active member
אני הייתי לגמרי בעד קליבלנד...

והרגשתי את הגועל שמרגישים כשמנצחים ברמאות, מרוב שהשופטים הלכו עם קליבלנד.
&nbsp
אגב אהדה, אני ממש קרוע בסדרה הזו. הפעם הייתי בעד קליבלנד כי הם היו אנדרדוגים מובהקים אחרי הפציעה של קרי ואי אפשר לא להיות בעד אנדרדוג כזה גדול, וגם כדי שהסדרה תימשך מעבר ל-4 משחקים כמובן.
&nbsp
אבל בשוטף, זה יהיה אסון אם גולדן סטייט המדהימים יפסידו את האליפות ללברונלנד.
אבל אז יש את בלאט
קשה..

kobyz21

New member
גם הפיצוץ שלא נשרק איגי על לברון

היה אחרי שלברון עשה צעדים ברורים כשהחליף רגל ציר...

fatnoam

Active member
השופטים היו חייבים לשרוק משהו

או פאול או צעדים, אבל משהו.
&nbsp
NO CALL זה הכי גרוע במצב הזה.

למעלה