Delly.. You are everything I like about basketball - סיכום
אם אתה סתם אוהד קאז'ואל של הקאבס, סביר להניח שכל המשחק קיללת את דלי, על האיבודים שלו, על כך שלפעמים הוא פשוט מאבד כיוון בכדרור שלו, או על זה שהוא לקח שלשות בלי כיסוי.
אבל אם באמת עקבתם אחרי העונה של דלי, יש פה פשוט ים של הערכה לשחקן הזה, אוסטרלי קטן שתמיד היה נראה לי צ'אבי, לא אתלט גדול בכלל די רחוק מזה, ממש לא קלעי טוב, לא חודר גדול, לא מוסר גדול, אין לו כדרור ברמה קרובה לרכזים שפותחים בליגה, לא שרירי.. בקיצור אין בו שום דבר מיוחד, אני גם בספק אם בסה"כ עם הסקיל-סט הנוכחי שלו הוא יותר טוב מגל מקל או יוגב אוחיון, וזה מה שמדהים בו, בקאבס הם תמיד אומרים All the odds against delly, והם מאוד צודקים.
אז איך שחקן כזה, שאתה אומר בעצמך שהוא לא טוב בצורה מיוחדת בערך בשום דבר, לא גבוה, לא פיזי (כביכול) וגם לא יותר מוכשר משחקי די-ליג מצליח להתבסס כבורג חשוב ברוטציה?
לב, נשמה, ובעיקר, הביטחון שהוא מקבל מהקבוצה, אבל הכי חשוב מלברון. אני חושב שלברון הבין את הטעות שהוא עשה עם הרול-פליירס בהיט, אבל בעיקר עם צ'למרס, לא יודע אם אתם זוכרים אבל הוא סירס אותו לגמרי, הוא כמעט דפק לו מכות על הספסל, הוא היה נכנס בו על המגרש על זריקות לא טובות או על מהלכים שלברון חשב שהיו צריכים לקרות אחרת, ממצב כזה יש רק One way out, וזה שחקן מסורס בלי ביטחון על המגרש.
אחרי כל החטאה ואיבוד של דלי, חיפשתי דווקא את לברון, כדי לבחון את התגובה שלו, וחוץ מכמה מילים באוזן של דלי, וטפיחה על הטוסיק האוסטרלי שלו, לא ראיתי את לברון של ההיט, וזה אולי אחד השינויים הכי חשובים שלו, הוא באמת הפך להיות לידר גדול העונה בקאבס, ועם מאמן כמו בלאט, שמקדם שחקנים שהוא מתחבר אליהם בקביעות, לא פלא למה כל כך הרבה שחקנים בקאבס עשו התקדמות מטאורית, הרבה אנשים עושים טעות ומנסים לבודד פה את הקרדיט, הקרדיט צריך ללכת לשניהם, בלאט עם העובדה אוף דה קורט, ולברון עם הביטחון שהוא מקנה להם (גם עם המסירות שלו) און דה קורט.
דלבדובה Keys:
- הוא עשה לסטף, מה שעשה לטיג, ופשוט נצמד לו לגופיה, הוא לא נפל בסקרינים כמו שאמפרט, ואם נפל הוא דאג להוציא עבירות כמו מבוגוט.
- הרבה אנשים פספסו אבל היו כמה מקרים בהתקפת מעבר שדלי קיבל פורוורד בפוסט, אם זה גרין או איגודאלה, את שניהם הוא הכריח לימין, איגי החטיא ואם אני זוכר נכון גרין גם החטיא או איבד את הכדור.
- הריבאונד שדלי הצליח להוציא מהבייס-ליין בהתעופפות כלפי הצלמים בקלאץ' מהלך כל כך חשוב.
- הלוז-בול / חטיפה שדלי הצליח להשאיר בחיים, אומנם סיים בידיים של גולדן אבל, כמה האסל.
וההייליט, שאחראי להכל:
- הריבאונד האדיר בין כל הפורוורדים של גולדן בסוף ההארכה, שגם זיכה אותו בפאול, ושני זריקות מהקו שהוא קלע, מראה עוד קצת על בייצים מברזל.
ובמאץ' אפ מול קליי זה פשוט לא היה פייר, דלי עשה הגנה מעולה אבל כשקליי עולה לג'אמפ בfade away לדלי היה קשה מאוד להפריע לו בגלל איזה 15סמ' הפרש כשקליי באוויר, וקר ניצל את זה יפה.
ואני גם די בטוח שבלאט אמר לדלי לזרוק את השלשות, כדי לנסות לפתוח עוד את המשחק בשביל לברון.
אז בקיצור לי אישית מאוד כיף לראות את דלי מצליח, כי זה פשוט לב טהור, האסל והרבה תחרותיות לשמע, אם אני אשמע עוד פעם שהוא שחקן מלוכלך באמת שזה כבר לא יהיה שווה תגובה..
ודלי אולי הפריע לסטף, אבל הוא לא עצר אותו, סטף לא הגיע למשחק מההתחלה, גם בקושי ראיתי ממנו את המסירות שאפיינו אותו, קר מדי פעם גם קירר אותו קצת בספסל, אני הייתי נותן לדלי את כל הקרדיט על שאר הדברים במגרש מאשר על זה שהוא עצר את סטף, סטף החטיא זריקות שהוא קולע תוך כדי מספר 2 בשירותים.