משחק חדש חמוד...

c 0 w

New member
חח רעיון יפה:)../images/Emo80.gif

הנה שלי:: 1.אני יודעת ללכת על הידים (הייתי 4 וחצי שנים בהתעמלות קרקע) 2.אני אובססית בטירוף ל: הצלצול, לינקין פארק, Friends
3.כמעט ואין אנשים שאני שונאת (מבין החברים שלי..) 4. אני לא סולבת את הקיץ, חוצמזה שיש חופש 5.אני ש=ו=נ=א=ת את פורים!! (חוץ מאת התחפושת שלי השנה) 6.יש לי ציפור קטנטנה וחמדמדה וקוראים לה ציפי 7.אני לא אוכלת בשר- ר=ק עוף, ובגיל 18 אני אהיה צמחונית 8.אני בצופים ואני מתה על הצופים!!!!!11 9. אני לא מציירת ממש יפה, אבל ציירתי את החולצת מחזור של המחזור מעלי (והבני זונות האלו אפילו לא כתבו אותי בספר), וידיד שלי ואני ציירנו את החולצה לטיול אחד בצופים. 10. אני לא מפחדת מסרטי אימה בגרוש, אני אוהבת אותם

walk alone

New member
אני אני אני

1. החברה הכי טובה שלי אוהבת מזרחית ודיכאון (לא רק אבל גם..) ואני שונאת את זה בדםםםםם וכל היום אנחנו רבות על זה.. 2. החלום שלי.. יותר נכון ה"שאיפה" שלי זה לנגן בגיטרה חשמלית גיטרה בס ותופים (האמת רציתי גם פסנתר אבל ירדתי מזה כי הבנתי שזה כבר לא יקרה..) 3. אני אובססית לגבי פליפה קולומבו (ראיתי המורדים.. מודה..) 4. אני חולה על מוזיקה ולא יכולה בלי זה שניה!!! אני אוהבת רק רוק אבל לא שונאת את כל השאר (רק דיכאון ומזרחית בעעעעע) 5. אני מנגנת בגיטרה שנה וחצי וחולה על זה!!!!!! 6. הטיול שנתי של השכבה שלי יוצא ביומולדת שלי!! 24.5 (לא שזה מענין מישהו אבל..) 7. אני לא מעשנת כלום פעם הייתי מעשנת סיגריות ולא ניסיתי ואני לא ינסה בחיים סמים!! 8. אני בתולה.. 9. ציירתי על הקיר בחדר גארפילד ענק מעל המיטה (יצא ממש יפה..) 10. אני חולה על המוזיקה של לינקין פארק!!!!!!!!!!!!! אבל ממש!!! יש להם שירים מדהימים הם כאלה מוכשרים ולצ'סטר יש קול מהמםםםםם!!!!

SAMAR

New member
מי!../images/Emo13.gif

הממממ.....10 דברים שלא יודעים עלי.... 1. יש לי חתולה מקסימה בשם דיאנה, קיבלנו אותה כשהנסיכה דיאנה מתה...ואני חשבתי שיש בחתולה משו נסיכתי מלכותי אז קראנו לה ככה, היא אחד הדברים הכי יקרים לי בחיים! 2. אני צימחונית כבר 5 שנים [מגיל 11] 3. אני מכורה לזייתים, שוקולד, ופופקורן!
4. אני נמוכה בטירוף! 155 ס"מ! [חחח...מדדתי את עצמי היום!] 5. אני מוזרה....מאוד מוזרה....אני גם משוגעת....מאוד משוגעת.....
6. יש לי חבר כבר כמעט חודש!!!!! קוראים לו שי, והוא מהפורום [GIANTG]הוא אחד הדברים הכי טובים שקרו לי השנה! הוא בן אדם חמוט ושווה ואני אוהבת אותו בטירוף!!!!
7. יש לי אהבה מאוד גדולה לסרטי וולט דיסני!, סוגדת לכל הסרטים!!!!!!! 8. אני אוהבת בובות גדולות וחמודות! 9. אני מפחדת ושונאת ציפורים
10. אני דובבתי בסדרות!

SAMAR

New member
חחחחח

בהופ, חברות בטטה.....ו.....בשאלתיאל קוואק כשהייתי בת 8 או 10.....

KaUrO DoNo

New member
ואי!

שאלתיאל קוואק איזה שולט!!!!!!!!!!! חבל שלא דובבת במומינים...אם כן הייתי סוגדת לך! המומינים שולטים

walk alone

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני שונאת את הערוץ הזה!!!!!!!!!!! הופ.. אח שלי כל היום רואה את זה ולא נותן לי לראות כי "אני הייתי ראשון"!! שונאת אותו!!

walk alone

New member
אמ.. את מי דובבת בשאלתיאל קוואק??

הייתי מכורה לזה בגיל 10..

הנה שלי....!!

1.חולמת לעבוד כווטרינרית...ממזמן... ומקווה להגשים את החלום.. 2. אח שלי מתחתן בסוף השנה!!!אהההה....מזל טוב לו!!! 3. ההורים שלי גרושים מגיל 12 בערך...ואני לא בקשר יותר עם האבא... 4. יש לי שתי חיות בבית.. כלב בלי סוג מסוים שקוראים לא צ'יפ וחתולה פרסית יפיפיה...בשם עליסה... 5. יש לי חברה הכי טובה ...עוד מהימים של הגן.. אבל היא עברה עיר ודי קשה לשמור על קשר... וזה באסה.. 6.הטעם שלי במוזיקה השתנה לגמרי תוך תקופה קצרה יחסית...וזה רק טוב!!! 7.הצבע האהוב עלי הוא אדום.... ושילובים של אדום ושחור.. 8.אני אוהבת לישון...... 9. אני די נמוכה לגילי..אבל כבר לא כלכך אכפת לי... 10.אני שונאת בצפר..אבל אני די חרשנית.. מנסה לפחות להצליח.... וזייהו...

GIANTG

New member
תורי

1.אני מת על חברה שלי סמר מהפורום [SAMAR]אנחנו יום שלישי נחגוג חודש 2.אני סגדתי לכדורסל עד שנה שעברה שנכנסתי לקבוצה והייתי די טוב שם אבל זה הוציא את כל הכיף מלשחק :( וזה עדיין עצוב 3.אני ממש ממש אוהב לצייר אני שרוף על קומיקס במיוחד על הסגנון של אורי פינק 4.אני הייתי שומע מוזיקה מזרחית בכמות מסחרית 5.אני יכול לצחוק מכל דבר הכי מפגר והכי עילג שיש חוש ההומור שלי יכול להצחיק אפילו נמיה מתה חחחחחחחחח בגלל הטימטום שלי D: 6.אני קירח עכשיו 7.אני לא צמחוני חחחחחח 8.אני משחק dnd מדי פעם 9.אני סוגד למוזיקה אני לא יכול להעביר יום אחד בלי מוזיקה זה בלתי אפשרי כל שניה שאני על המחשב המדיה פלייר עובד 10.אני צופה בסרטים קוראנים (עם החבר הקוראני שלי) שהם סרטים ממש ממש איכותיים "הנערה החצופה שלי" סרט גדול!!!

GIANTG

New member
חחחחח כן תודה

הכל הודות לפורום הזה חחחחחח בלי מפגש הפורום שאירגנו הירושלמים לא היינו נפגשים ושומדבר לא היה קורה וזה היה חבל :) תודה תפוזזזזזז תודה לינקין פארק תודה ירושלים ותודה אחרונה לך למעלה תודה אלוקים...:)

®NuLy®

New member
בשבילי זה ההיה מפגש מאוד ארוך......

חחחחחחחחחחחחחחחחח אתם אנשים מאוד מאיימים!!!!

GIANTG

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חברה שלך הכי הצחיקה אותי היא התביישה מאתינו כאילו היינו בוחני בגרות או משו חחחחחחחחח זה היה משעשע ביותר!!!

®NuLy®

New member
ברור שכן!!!

שבועיים היו לי סיוטים!!!!!!!! סתם סתם הכל מאהבה חחחחחחח

למעלה