משחק חדש חמוד...
10 דברים שהפורום לא יודע עליכם...(ועכשיו הוא כן יודע..חח) וזה לא חובה על לינקין... אז הנה שלי... 1.אני יכולה לאכול שוקולד בלי הפסקה (אני אוכלת לפעמים 3 חפסות בבת אחת..) 2.הייתה לי חברה פקאצה שאהבה את בריטני ספירס ואני (כבוווד!!) החדרתי בה את תורת הלינקין פארק עקב כך שלא הפסקתי לשמוע קרולינג.. 3. אני מכוווורה לקשיו..אבל אמא לא קונה לי..): 4. אני מדברת הולכת ועושה הכוווול מתוך שינה..
5. אני אוהבת לנחור (אני לא נוחרת כשאני ישנה!!!!) 6. אני לא יכולה לנשום בלי מוזיקה..אני ישנה עם מוזיקה מתעוררת עם מוזיקה והכול פשוט..אני לא נפרדת מהדיסקמן שלי...ואני שומעת הההההכול חוץ ממזרחית ודיכאון 7. אשדוד זה הבית שהשני שלי..
8. הפנטזיה שלי זה לעשות את זה במטבח כשיש שיר של לינקין פארק ברקע..(לא יודעת למה..) 9. אפעם לא השתכרתי או עישנתי סמים!! אבל פעם הייתי מעשנת סיגריה..(סטינקי!!) 10. אני מסטולה טבעי..
10 דברים שהפורום לא יודע עליכם...(ועכשיו הוא כן יודע..חח) וזה לא חובה על לינקין... אז הנה שלי... 1.אני יכולה לאכול שוקולד בלי הפסקה (אני אוכלת לפעמים 3 חפסות בבת אחת..) 2.הייתה לי חברה פקאצה שאהבה את בריטני ספירס ואני (כבוווד!!) החדרתי בה את תורת הלינקין פארק עקב כך שלא הפסקתי לשמוע קרולינג.. 3. אני מכוווורה לקשיו..אבל אמא לא קונה לי..): 4. אני מדברת הולכת ועושה הכוווול מתוך שינה..