משחק חדש חמוד...

לינקנית

New member
לי יש רק דבר אחד להגיד טו או המון..

אני בתאל ואני חדשה פה
אני חולת על רוק ועל לינקין הכי הרבה
אני שונאת מתוק וחולה על סלטים
וגם אני אוהבת היפ הופ אמינם והוא יצא למסע הופעות עם לינקין..
אמא שלי לא נותנת לגדל חיות
ההורים שלי גרושים
אני חולה אסטמה מגיל 4 מהחתונה של הדוד שלי אני הרסתי לו אותה
אני פטפטנית ואני אוהבת לשיר שאני שומעת לינקין
ועד אכשיו אני לא ספרתי כמה רשמתי אז אני יספר את זה אחר כך כי אין לי כוח

L P B o Y

New member
אוקיי אז.. אני.

$ אין לי אינטרנט בבית.. יום אחד חזרתי מטיול שנתי והוא מת.. מאז קשה לי נורא להגיע לפה. $$ אני עובר תקופות נורא קשות גם כשהזמנים יפים. $$$ אני תמיד רוצה למות $$$$ כשקשה לי אני או חותך את עצמי או מעשן. $$$$$ פעם הכל היה נורא שונה.. פתאום באיזה שנה הפכתי לבנאדם הרבה יותר דיכאוני.. סיבות? אין. $$$$$$ יש לי חברה כבר יותר מחודש.. קוראים לה בר.. נפגשנו בזכות הפורום הזה. $$$$$$$ היום אני איפרד מבר כי גיליתי על עצמי שאני לא יכול להשאר במערכת יחסים רצינית כרגע, אני צריך חופש. $$$$$$$$ אני שונא את עצמי. אף פעם לא אהבתי את עצמי. $$$$$$$$$ אני הולך לפסיכולוג שעוזר לי, אבל זה עניין יחסי, לדעתי אני מסובך מידי בשביל שפגישה בשבוע תעזור :S $$$$$$$$$$ אני חולה בנפש וניסיתי להתאבד 4 פעמים, פעם שעברה שחתכתי את עצמי זה היה יותר מ30 חתכים, ופעם שעברה שעישנתי כמעט נעלמה קופסא, אני מתדרדר. שיהיה לכם יום טופ.. אוהב אתכם. גל

KaUrO DoNo

New member
בונא

אין לי מושג אם היית רציני או לא בכל אופן אתה צריך עזרה! =/ אתה צריך לדבר עם מישהו? כי אני אשמח לדבר איתך על דברים שאתה צריך להוציא!

L P B o Y

New member
כן...

כן הייתי רציני.. ואני עדיין רציני.. תודה על ההצעה אבל לא תמיד עוזר לדבר עם מישו.. אם אתה עדיין רוצה אז אני אקח ת'צ'אנס שלי ואגיד לך שלנולי יש ת'פלא שלי ואני מוכן שתיתן לך.. אני גל.. הרגע נפרדתי מחברה שלי.. זה לא היה מתוכנן לקרות פה.. ולא עכשיו.. אבל היא שאלה אותי "אתה רוצה להפרד ממני?" ולא יכולתי לשקר כי במילא שעה אחרי הייתי אומר שכן. אני אוהב אותה. היא לא מאמינה לי שאני אוהב אותה. בלע לא חשוב. החיים ממשיכים. תודה למי שהקשיב.. עכשיו אני אנתב את המצוקות שלי לכיוונים אחרים חח יאללה לאב יו.

SAMAR

New member
ידידי המתוסכל גל....

סתם שאלה....זה לא כואב? לסבול ולהיות מתוסכל? זה לא כואב לחתוך את עצמך?......חשבת פעם מה טוב לך בחיים האלה? לינקין פארק?....משו? אני כבר רואה את צ'סטר מצקצק בלשונו....מייק עצוב ומנותק...אדם חביב כמוך ודאי לא יכול לסבול כ"כ כשיש דברים כ"כ יפים וטובים בחייך... אם עישון עושה לך טוב....תהנה....חתכים?....בקשה...בסופו של יום אתה זה שיוצא מפסיד, אתה זה שסובל...ולמה? ידידי גל, אין שום דבר שיכול לגרום לך לחשוב ככה....וגם אם כן, זה לא שווה את זה... זכור! קשה יש רק בלחם...וגם אותו אוכלים!
חיים יפים וקסומים ויום טוב!

GIANTG

New member
אוקיי אח שלי תקשיב ותקשיב לי טוב

שומדבר לא שווה התאבדות לכולנו יש קשיים בחיים והמון סיבות שלפי דעתנו האישית שוות התאבדות ולפי דעתי אתה דווקא כן צריך חברה שלא תקשור אותך אלא תתמוך בך ברגעים הקשים אם אתה רוצה לדבר אח שלי אני פה הינה האייסי שלי 241496095 דבר איתי אולי אני אוכל לעזור לך החיים הם כמו תפוח בסוף זה נגמר אבל מה שאתה זוכר זה את הטעם המתוק ולא את זה שזה נגמר אל תשליח את הכל סתם ככה תחשוב על הצדדים היותר יפים בחיים כגון לינקין פארק אם תמות לא תוכל לשמוע את הדיסק החדש שאמור לצאת לקראת סוף השנה חחחחחחחח יש המון סיבות לחיות אח שלי אחת מהן זה אהבה... הסיבה השניה משפחה... הסיבה השלישית להנות מהחיים גם אם הם מחוברנים וגם אם הקרקעית נמוכה מאוד עדיין החיים יכולים להיות יפים תאמין לי... עברתי את זה...

s w e e t16

New member
גלוש..

אני מתה עלייך ואני תמיד פה בשבילך..(אני אבוא אפילו עד אלייך אם צריך!!!) וכולם מסביבך אוהבים אותך..יש לך יותר סיבות לחיות מאשר לי..(ברצינות!!!) אבל אני ממשיכה..ושורדת... וגם אתה יכול..וכולם פה רוצים לעזור לך!!! יש לך כל כך הרבה דברים שלאחרים אין..ובכל זאת יש להם חיים מאושרים.. החיים הם דרך ארוכה...יש הרבה מכשולים...אבל אפשר להתגבר עליהם, אם אתה באמת רוצה משהו ויש לך מספיק כוח רצון..אתה תשיג אותו!!! ועוד יש לך הרבה אנשים שישמחו לעזור וילוו אותך לאורך כל הדרך!!! אל תשכח את זה!אף פעם!!! אוהבת המוווווווווווווווון נולי

c 0 w

New member
גל!!!!!!!!!

בנאדם קודם כל מאוד חשוב שתדע ששום דבר לא שווה התאבדות.... כי החיים הם מתנה ונכון שיש רגעים קשים ומשברים אבל שום דבר לא שווה את זה שתמות... אתה צריך להתגבר על כל המכשולים הרעים ולחשוב על הדברים הטובים שיש בחיים ויש המון!! אם תדע לחפש תמצא :) לא להסתכל על הדברים הרעים בחיים, וכמובן לא להזיק לעצמך ותדע שאם אתה רוצה לדבר וצריך עזרה כולם פה

לינקנית

New member
הוא לא כל אחד ככה...

מה אתה חושב שרק הוא ...אני כל יום מתוסכלת בגלל כל מיני דברים...רעים וטובים שלא טובים......חח לא.

../images/Emo23.gif../images/Emo111.gifאני אהרוג ת'מחשב הזה.

מה שבאתי להגיד היה שאני בכלל לא בטוחה שתקראו את זה, אבל אני אכתוב למען הנוסטלגיה: 1. אני שוקלת מאוד ברצינות לעשות בגרות בתופים 2. יש בנאדם אחד בבצפר שלי שאני כבר שנה ומשהו אובססיבית לגביו, ואני לא מאוהבת בו או משהו, כל מה שאני רוצה זה סה"כ לדבר איתו. אני מניחה שבקרוב אני אומר לו משהו כי עוד מעט שהוא עוזב ת'בצפר.. 3. רוב הסיכויים שביומולדת שלי, עם הכסף שאקבל, אעשה קעקוע, בגב התחתון. 4. אני לא בנויה למערכות יחסים ארוכות. אני בכלל לא בנויה למערכות יחסים. ואני בעד סקס חופשי. כן כן. 5. אמא בישרה לי כרגע שהמדרסים שלי מוכנים
ניסע לקחת אותם בקרוב. 6. אני שומעת כרגע שיר של דארק טראנקוויליטי, שלא הייתי מכירה אותם בלי הבנאדם ההוא שאני אובססיבית כלפיו. 7. אני ביסקסואלית. 8. אני לא מסוגלת להתחיל עם אנשים מחוץ לאינטרנט. אני חייבת להתגבר על הבעיה המטומטמת הזאת. 9. למערכת תופים שלי קוראים סופיה, היא שחורה, והיא הדבר הכי שווה שראיתי בחיים שלי. נו נכון, יש מערכות בצבעים אחרים ועמוסות יותר ויד ראשונה וכאלה, אבל סופיה היא אחרי הכל הראשונה שלי, ועל כל אזכור לה זאת לנצח
10. מכירים ת'סוכריות ג'לי בכל הטעמים, אלה שהופקו בעקבות ה"ברטי בוטס" מהארי פוטר? אז זהו- שהסוכריה בטעם דשא פשוט מושלמת
.

GIANTG

New member
חחחחחחח

את בחורה ממש מצחיקה את מזכירה לי תחברים שלי!!!

c 0 w

New member
שלום לךךך|../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

באמת תהיתי לאיפה נעלמת!!

L P B o Y

New member
המממ אוקיי

בגלל שפתחתם לי קבוצת תמיכה אז אממ אני אעשה מחדש.. והפעם לא בכזה דיכאוניות! 10 דברים שלא ידעתם עליי טייק 2! 1. אני מנגן על גיטרה, יש לי חשמלית וקלאסית. 2. אני גר בנפרד מההורים כבר כמעט חודש. 3. לפני יומיים נפרדתי מבר. 4. אני גם לא בנוי למערכות יחסים ארוכות, כמו סיון. 5. סיון היא החברה הכי טובה שלי <לאב יא>. 6. אני אוהב את לינקין מאז שהם הוציאו את IN THE END. 7. אני מתכנן להקים להקה ולעשות חידושים ללינקין אבל יש מצב שזה ישאר חלום. 8. קוף כחול זה סאטלההההההההההה <פחחח בדיחה פרטית> 9. אין לי אינטרנט בבית 10. רוב הבצפר שלי שונא אותי אבל אני לא שם עליהם ס"מ מהז** שלי.. יש פה אנשים באמת טובים וכל השאר סתם גושי קקה. זהו מקווה שנהניתם ושלא דיכאתי אותכם עד דמעות הפעם.

s w e e t16

New member
אתה רואה גלוש?!?!?

יש גם דברים טובים בחיים.. אם תנסה להסתכל על דברים בצורה קצת יותר אופטימית..תראה ת'דברים הטובים.. ובפעם האלף א ני אגיד לך..(מניסיון!!! למרות שזה לא נראה ככה..) דבר "רע" רק מוביל לדבר טוב בסופו של דבר.. או בקיצור..הכל לטובה!!! לפעמים התוצאות מגיעות קצת יותר מאוחר..אבל הן באות...

s w e e t16

New member
למה שזה יהיה קשה?!?!?!

זה כיף לגור לבד!!! זה מה שהוא רצה הרבה זמן וסוף סוף השיג.. מה השאלה הזאתי קשורה עכשיו?!

למעלה