משחק חדש חמוד...

Lp Fairy

New member
משחק חדש חמוד...

10 דברים שהפורום לא יודע עליכם...(ועכשיו הוא כן יודע..חח) וזה לא חובה על לינקין... אז הנה שלי... 1.אני יכולה לאכול שוקולד בלי הפסקה (אני אוכלת לפעמים 3 חפסות בבת אחת..) 2.הייתה לי חברה פקאצה שאהבה את בריטני ספירס ואני (כבוווד!!) החדרתי בה את תורת הלינקין פארק עקב כך שלא הפסקתי לשמוע קרולינג.. 3. אני מכוווורה לקשיו..אבל אמא לא קונה לי..): 4. אני מדברת הולכת ועושה הכוווול מתוך שינה..:) 5. אני אוהבת לנחור (אני לא נוחרת כשאני ישנה!!!!) 6. אני לא יכולה לנשום בלי מוזיקה..אני ישנה עם מוזיקה מתעוררת עם מוזיקה והכול פשוט..אני לא נפרדת מהדיסקמן שלי...ואני שומעת הההההכול חוץ ממזרחית ודיכאון 7. אשדוד זה הבית שהשני שלי..:) 8. הפנטזיה שלי זה לעשות את זה במטבח כשיש שיר של לינקין פארק ברקע..(לא יודעת למה..) 9. אפעם לא השתכרתי או עישנתי סמים!! אבל פעם הייתי מעשנת סיגריה..(סטינקי!!) 10. אני מסטולה טבעי..:)

KaUrO DoNo

New member
ח"ח על היוזמה

ניראה לי שזה יכול להחליף את המשחק של הכר את הפורום אבל איך שתרצו.. 10 דברים שלא ידעתם עליי 1 יש לי חבר כבר שנה ו9 חודשים 2 אני מאוד אוהבת בעלי חיים והחלום שלי זה להיות וטרינרית 3 אני מכורה לממתקים ובמיוחד לשוקולד 4 יש לי שמיעה מאוד מוזיקלית ולמדתי לנגן לבד על פסנתר 5 אני לבנה כמו קיר למרות שאני גרה באילת =/ 6 חלום שני שלי זה להיות שפית 7 המקום שאני הכי רוצה לטוס אליו זה פינלנד! 8 אני מאוד אוהבת את השפה ספרדית וביגלל זה אני רואה גם סדרות בספרדית...מודה באשמה! 9 אני מכורה לפירסינגים וקעקועים. 10 פעם היה לי קוצים

pookacha1

New member
אני עכשיו!! ../images/Emo85.gif

אני מתמסטלת מקולה
מכורה לשוקולד
מי שאומר משהו רע על לינקין אני מפחלצת אותו
יש לי מלאך ששומר עליי {במקרה שלי זאת מלאכית- חברתי- אחותי הטובה ביותר}
אני הולכת לאחי בלילה כדיי לראות אצלו סרטים בדי וי די
ההורים שלי גרושים וזה כיף בעצבים!!
אני הילדה הכי קטנה בבית וגם זה כיף בעצבים!!
אני לא שונאת אנשים בדרך כלל אבל יש לי ילד מסויים שאני שונאת בדם!!!- איתי מהכיתה שלי! אי אפשר שלא לשנוא אותו!!
אובססיבית לשוקולד
אני לא מסוגלת לסדר ת'חדר או לעשות איזו שהיא עבודה בלי מוזיקה {לרוב לינקין..
}

®NuLy®

New member
אניי

אני מעריצה אובססית לאמינם
יש לי 8 פוסטרים שלו בחדר וקלסר מלא חומר
המאכל האהוב עליי זה צ'יפס
קניתי את מטאורה פעמיים כי הראשון שקניתי נישבר לי ואחר כך קניתי את הגירסה המוגבלת
התחלתי לנגן בחשמלית וקוראים לו-צ'אז
אני מכורה ל-ICQ
הסרטים האהובים עליי הם כל טרילוגיית שר הטבעות
אני מכורה ל-MTV
התכנית טלוויזיה שאני הכי אוהבת זה שנות ה-70
יש לי כלב שקוראים לו סאם
על כל המחברות שלי יש E הפוכה שזה אחד הסימנים של אמינם
האתר שלי

:S

ננסה.. -יש לי חבר כמעט חודש.. -איבדתי איתו את הבתולין
-אוכל ואני לא מסתדרים..לצערי.. :/ אני חוזרת הביתה הרעבה ב4 ואין לי מה לאכול.. זה מתסכל :| -שונאת את אבא.. רוצה שההורים יתגרשו -אמ... אמרו לי שאני הולכת ומדברת בשינה
אבל אני אף פעם לא זוכרת..:] -פנטזיה.. לעשות את זה על פסנתר כנף שחור.. [-לא יודעת מאיפה זה בא לי-] מנסה לחשוב על עוד.. אבל אין :/ תחיו עם זה :]

GIANTG

New member
פחחחחחחח נו תגידי לחבר שלך

להגשים לך את זה בשביל מה הוא קיים תפרצו באיזה לילה לחנות מוזיקה ותעשו שמה את זממכם (קונדסים) ואל תשכחו להשתמש באספירין חחחחחחחחחחח שהמבין יבין... :)

SAMAR

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נמנמ.... ננסה :

יש לי חתול מקסיםםם בן שנה וחצי :]
אני ת-מ-י-ד נמצאת עם הדיסקמן שלי
אני לומדת לנגן על גיטרע ויש לי קלאסית :]
אני שונאת ללמוד. בבצפר שלי לא מרשים אפילו לשים לק
יש לי צלצול של סליפנוט בפלא :]
יש לי בלוג בתפוז :\
מתע על קומדיות ופרודיות כמו מת לצעוק וכאלה
יש לי שיער שחור
אוהבת חיות ואפילו ניסיתי לכמה זמן להיות צמחונית...
ההורים שלי גרושים....... זהו נראה לי *)

dolca1

New member
nicee

1. ההורים שלי התגרשו.. 2. אני תמיד אוהבת לקחת את המיקרופון הלא עובד שלנו ופשוט להתחיל לשיר שברקע איזה דיסק של לינקין בסטריאו! 3. אני מתה על אוונסנס! 4. אז גם את אותו הדבר בעובדה השניה אני עושה עם שירים של אוונסנס אה וכנל עם גרין דיי :) 5. אני מאוד אוהבת לצייר 6. לאכול רוגעלך בטירוף 7. נולדתי באיטליה 8.בא לי חבר :(((((( 9.מתה לקיץ שיבוא כבר!!! 10. ואחרון חביב נעשה פה finale.. אני מנגנת בגיטרה אקוסטית... וזהו

שלי--

1. אני מתה על ברוקולי... 2. אני וחברה שלי ממש מתוסבכות... ואוהבות לעשות לעצמנו פאדיחות... 3. אני יודעת לאכול בצ'ופסטיקס 4. אני מלמדת את עצמי יפנית 5. אני מלמדת את עצמי לצייר מנגה ואנימה כבר שנה וחצי ומצליחה בזה! 6. אני מתה על התכניות- inuyasha, WWE- smackdown, jackass,buffy the vampire slayer, YO GI OH,DBZ\GT... 7. אני אוהבת שיאצו ורוצה לעשוק בזה וכנ"ל גם לגבי מדיטציות, וחלומות... כל מה שקשור לנשמה ולכוח המצוי בפנים... רוצה גם לדעת לקרוא בטארוט 8. תמיד בסרטים/תכניות טלויזיה כלשהם אני בעד הרעים! רעים שולטים!! חחח... 9. אני מנגנת על אקוסטית (רק התחלתי) 10. ודבר אחרון וחביב... הארצות שאני הכי רוצה להיות בהם אלה- יפן,סין, הודו,תאילנד,הוואי,פולין (כדי לדעת עוד על השואה, הנושא הזה פשוט מעניין אותי במיוחד שסבא שלי היה שם ואח שלו נאבד שם ולא יודעים אם הוא חי או מת) ובארץ יוון... המיתלוגויות מעניינות ויש שם חופים יפים ביותר!! דייי חפרתי :) חחח....

נמממ נממממ הנה שלי

1-אומרים לי שאני חולת נפש... 2-אני שונאת כלבים! 3-קניתי פעם ניטים ב-30 שקל ואמא שלי זרקה!!!$%$% 4-אני עדיין שומעת ברינג מי טו לייף...של אוונסנס 5-כשהייתי בגיל 0-3 היה לי עור לבן!! עם קוצים גדולי כאלה 20 ס"מ טבעיים!!!!! עכשיו יש לי עור שחום ואין כבר קוצים חחח.. 6-הקול שלי משתנה כשאני מדברת במיקרופון או בטלפון/פלאפון-זה מעצבן! 7-אני אוהבת לצעוק-למרות שזה נשמע פאקצי...אני צועקת עעאאאאאאאא ואני בכלל יש לי קול גדול....חוצמזה אני צוחקת בדר"כ בקול רם איך שיוצא לי...לא איכפת לי אם אנשים חושבים הם יכולים#@$##@ לי.... 8-לדעתי אני טיפשה-יש לי כמעט כל הזמן הצתה מאוחרת-לפעמים אני לא מבינה דברים פשוטים לוקח שנתיים עד שאני קולטת-לפעמים כשמישו אומר לי משו אני מכריחה אותו להגיד שוב ושוב ושוב לפחות 3 פעמים עד שאני קולטת. 9-אני לא חושבת שאף אחד אוהב אותי...אני רצינית אולי אמא שלי אבל לא יותר..... 10-יש לי 2 צלקעות על השפה-אחד לקחתי את המגלח הזה כשהייתי קטנה ופצעתי את השפה שלי למעלה-השני זה למטה והיא צלקת יותר גדולה כשהייתי בת 2-3 רצתי ככה בחצר-בדשא ובום השפה שלי התחלקה לשניים כי נפגעתי מכיסא הפלסטיק המיז##$ הזה..אין לי מושג איך! ויש גם צלקת גם על האף שלי- אח שלי ואני שיחקנו ב2 הפלסטיק הזה עם הברזל שדופקים אותו על השטיח כדי להוציא את הלכלוך בצורת גיטרה אז ככה סתם רבנו בצחוק והוא הכניס לי אותו לאף !!!!!!!! כזה דם נשפף פתאום!! זהוווווווווווווווו

חחחחחחחחחחחחח :]]]]]

לקחתי את המגלח הזה כשהייתי קטנה ופצעתי את השפה שלי למעלה-השני זה למטה והיא צלקת יותר גדולה כשהייתי בת 2-3 רצתי ככה בחצר-בדשא ובום השפה שלי התחלקה לשניים כי נפגעתי מכיסא הפלסטיק המיז##$ הזה..אין לי מושג איך! ויש גם צלקת גם על האף שלי- אח שלי ואני שיחקנו ב2 הפלסטיק הזה עם הברזל שדופקים אותו על השטיח כדי להוציא את הלכלוך בצורת גיטרה אז ככה סתם רבנו בצחוק והוא הכניס לי אותו לאף !!!!!!!! כזה דם נשפף פתאום!!

eti 16

New member
או קייי......

אז שלי הם: *אני ילדה חולמנית...אוהבת לדמיין ולחלום... **למרות שאני משתדלת אני תמיד מאחרת לכול מקום... ***אני עושה כמעט כול דבר עם מוזיקה...הולכת לישון...לומדת...מנקה...ה=כ=ו=ל!!! ****אני חולה על קולה!!! לא יכולה בלי זה... *****יש לי מין הרגל כזה תמיד שיש אצלנו מיץ אני לוקחת כוס של פלסטיק ממלא אותו במיץ מכניסה למקפיא עד מתי שזה נהיה קרח ואז שותה אותו...חחחח ******אני רוצה בלי נדר שאני יסיים את יב לנסוע לאמריקה ללמוד טוב אנגלית... *******אני אוהבת לטייל.... ********אני מקווה להתחיל ללמוד לרשיון... *********התחלתי לשמוע רוק לפני שנתיים בערך... **********השיר הכי אהוב עליי של לינקין זה NUMB!!!

למעלה