משחקי הלילה 20/5/2015

lirandr1

New member
חד-משמעית לא.

ויש הבדל עצום בין "קליעה טובה" להסתמכות על קליעה.
זה בכל זאת כדורסל, מישהו צריך לקלוע פה...
&nbsp
מיאמי וס"א הן קבוצות שמסתמכות על קליעה ?
לברון, וייד ובוש לא ידועים בקליעה מעולה מחוץ לקשת.
ס"א היא קבוצה עם קלעים, אבל זה לא הלחם והחמאה שלהם.

rapgamer4ever

New member
היו עוד שחקנים במיאמי פרט ללברון, וויד ובוש

האחרון פיתח קליעה משלוש והפך לסטרץ' 5.
ריי אלן למשל פתח בחמישייה של אלופה בשלב שהדבר היחיד שהוא ידע לעשות זה לקלוע.
צ'למרס באליפויות של ההיט לקח חצי מהזריקות שלו במשחק משלוש.
&nbsp
ואת מי הם העלו מהספסל? רשארד לואיס, מייק מילר, ג'יימס ג'ונס...
היו בקבוצה הזאת יותר שחקנים חד מימדיים שיודעים לקלוע מאשר כאלה שיודעים לכדרר.

billc

New member
בנתיים כך הקבוצות הבתיות בפיגור 2-1

בא נראה אם זה אותו דבר עם ממפיס גולדן

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה לא עובד בגולדן במשחקים האחרונים?

אני שואל את מי שראה את המשחקים.
חוץ מהנתון הבולט של האחוזים של קארים (2 מ-10 הלילה מחוץ לקשת) מה עבד להם במהלך העונה שלא עובד להם מול ממפיס?
&nbsp

TheReturn23

New member
1. ממפיס קבוצת הגנה איכותית 2. אינטנסיביות של פליאוף

בבטים נתנו +4.5 לממפיס לקחתי בלי לא חשוב הרבה
גולדן סטייט בצרות

Executioner

New member
מעבר להתקפה שלא מתפקדת ההגנה גם לא מתפקדת

גולדן סטייט לא מצליחה לעצור את ממפיס בהגנה, הם לא מסתדרים עם הגודל של ממפיס. ברבע האחרון הם הצליחו לחזור כי הם יצרו כאוס בהתקפה של ממפיס מה שאיפשר להם לרוץ. ממפיס אמנם קבוצת הגנה מצויינת גם במעבר אבל כשגולדן סטייט רצים הם טובים יותר. ממפיס גם ראשונים לכל כדור, הם רוצים יותר.
&nbsp
בגדול אני אמרתי את זה לפני הסדרה וגם בזמן הסדרה. הבעיה כרגע של גולדן סטייט היא בהגנה. כשממפיס מפסידים הם קולעים באיזור ה90 נק', כשהם מנצחים הם קולעים באיזור ה100 נק'. זה הטווח שלהם, בשני המשחקים האחרונים ממפיס היו בקצב של 100 נק' והפסידו את הרבע הרביעי ולכן לא הגיעו ל100 אבל כן ל99 ו97, כשהפסידו הם קלעו פחות מ90 נק'. שם גולדן סטייט צריכים להשתפר, ההגנה שלהם צריכה לעצור את ממפיס וההתקפה שלהם, גם בערבים לא טובים תהיה תחרותית.
&nbsp
אני לא ממציא סתם מספרים, הנה הסטט' של ממפיס כשהם קולעים מעל 100 נק' ב4 שנים האחרונות
14-15 33-3
13-14 23:4; בפלייאוף 2:1
12-13 23:1 בפלייאוף 4:0 בסדרה מול הספרס כשהם עפו בסוויפ הם עברו את ה90 נק' פעם אחת
11-12 17:3 ובפלייאוף 1:0
סך הכל ב4 השנים האחרונות, המאזן של ממפיס כשהם קולעים מעל 100 נק' הוא 103:13. הם כמעט בלתי מנוצחים כשההתקפה שלהם עובדת.
לסקרנים, המאזן של ממפיס כשהם לא קולעים 100 נק' הוא בערך 50% ניצחונות, 50% הפסדים.
&nbsp

ממפיס לדעתי גם המאטצ' אפ הכי קשה לגולדן

קודם כל זו קבוצה עם גודל, בעוד שבגולדן אין מספיק (יש את בוגוט, כל השאר נמוכים יחסית). בניגוד לקבוצות אחרות, הגבוהים של גולדן לא רק גבוהים וחזקים, הם גם מוכשרים בעוד הרבה היבטים - הגנה, ראיית משחק, קליעה.
קונלי הוא רכז מעולה, ויש להם גם שמירה אדירה בכנף.
&nbsp
מעבר לזה הם קבוצה של קצב משחק איטי ששולטת בקצב בעוד שגולדן אוהבת לרוץ, והם קבוצה הגנה סופר חזקה וסופר מתואמת.
&nbsp
זה לא אומר שגולדן סיימו. ממש לא. לדעתי יש להם בסדרה הזו עוד בלואו אאוט אחד לתת, והם גם טובים מספיק לנצח ביום סביר. אני מאמין שנראה הרבה התאמות במשחק הבא מצדו של קר. גם ראינו הרבה זריקות מאד קשות שנכנסו לממפיס. לא בטוח שזה יימשך.

Ori L88

New member
ממש מסכים איתך.

ההגנה של גודלן ממש לא משחקת טוב בסדרה הזאת , זה היה ברור שהשטף ההתקפי שלהם יעצר מול קבוצת ההגנה הטובה בנ.ב.א אבל ציפיתי שהם יצליחו להתלכלך ולשחק כדורסל קשוח עם ממפיס. בנתיים , זה לא המקרה.

picki23

New member
ממה שראיתי (רבע אחרון)

&nbsp
יש להם בעיה בירידה לפרטים הקטנים.
&nbsp

BeniTaz

New member
נאיביות רצינית

דריימונד גרין רץ עם הכדור במאני טיים כל המגרש כאילו שמדובר בג'ון סטוקטון. סטף קרי עם איבודים חסרי אחריות. עשו דברים לא נכונים בסוף ונלחצו מאוד.

BeniTaz

New member
כל הקבוצות עם יתרון הביתיות בפיגור אחרי 3 משחקים

מתי פעם אחרונה זה קרה בפליאוף?

אני מת על טרול פירס

Cade Foster

New member
ניר זה 10.05 לא 20, עשית לי התקף לב!

חשבתי לרגע ששכחתי את היום הולדת של אמא שלי

I got my reasons

דיסלקסיה משולבת + דיסקרביה (+ADHD)
&nbsp
לרוב זה קורה כשאני לא קורא את מה שאני כותב לפני שאני שולח, אני בטוח שכולם פה שמו לב כבר לפני שנים חחח :)
&nbsp
בכ"מ אני בחברה טובה של גאונים בעלי הלקויות למידה האלה חחח

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה לא צריך להתנצל

לי אין דיסלקציה וגם אני טועה...
&nbsp
הכל ברוח טובה, אני מקווה שזה ברור לך

&nbsp

איך אתם מסבירים את היכולת של לברון? - פוסט בסימן שאלה.

* מבחינת אחוזים, העונה הכי גרועה של לברון בפלייאוף מגיל 23.
* Career Low, באחוזים מהשלוש.
* Career Low, בהליכות לקו העונשין.
* עונה שניה הכי גרועה שלו בקטגוריית האיבודים.
* הכי הרבה זריקות מהשדה בפלייאוף הזה בקריירה.
&nbsp
ומהצד השני:
*קרוב מאוד לשיאי קריירה בריבאונדים(שיא קריירה בריב' הגנה) ובאסיסטים (#2 בשניהם).
*שיא קריירה בחטיפות.
*קרוב לשיא קריירה בחסימות (#3).
&nbsp
איך אני רואה את זה?
ראיתי את כל המשחקים של קליבלנד משריקת הפתיחה מול בוסטון, ואני חושב שבמקרה הזה הסטטיסטיקה כן מדברת בעד עצמה וכל מי שראה את לברון יסכים שהוא מאוד מתאמץ בכל חלקי המגרש, הוא באמת נותן את מירב האנרגיה שלו בכל משחק, דבר שיכול להסביר את העובדה שבאמת חוץ מלקלוע לברון כמעט אם לא בשיא של שאר הדברים במגרש (הגנה, סידור מצבים).
&nbsp
בהתקפה? לברון נראה כאילו הוא לקח שמונה צעדים אחורה, אז נכון אני לא מצפה ממנו לקלוע כמו בשנתיים האחרונות במיאמי כי הכימיה והשטף ההתקפי של מיאמי היו בלבל אחר אבל לברון ממש איבד את עצמו עם תצוגות שפל ביחס לקריירה שלו.
&nbsp
חלק מהקרדיט חייבים לתת לבוסטון ולשיקגו, אני לא זוכר מתי לברון פגש קבוצות שיכולות להכיל אותו כמעט מושלם בצורה הגנתית, אם זה באישית (קראודר, באטלר) מה שרוב הקבוצות בליגה לא יכולות להרשות לעצמן אז זה כבר סוג של לוקסוס.
&nbsp
אבל עדיין אחרי פלייאוף אגדי מבחינה התקפית של 56% מהשדה ו40% משלוש (בערך אותה כמות זריקות, הבדל מינורי)
אני אישית לא מצליח להסביר את זה חוץ מהדעה שכבר אמרתי שלברון נלחם בשדים של עצמו, שדים שאפיינו אותו בדאלאס, שדים שנתנו לו את הכינוי lechoke, ואני חושב שכן יש להגנות שממול קרדיט אבל מי שמחסל את לברון כרגע זה לברון בלבד.
כן זה שלברון עבר לקבוצה חדשה וצעירה בקיץ יכול היה להסביר נפילה מסויימת באחוזים מפאת תפקיד אחר שהוא צריך למלא בקליבלנד (לא באמת) אבל לא צניחה התקפית כזו דרסטית, חוסר ביטחון בדריבלינג (איבודים בכמויות) וכל שאר הדברים שלא רגילים לראות ממנו.
&nbsp
אני הייתי רוצה עכשיו לראות את קליבלנד עפים ואת לברון מקבל בראש כי אני בטוח שזה אחד הדברים הכי יעילים שיכולים להחזיר אותו למסלול, ולחזור להיות השחקן הזה שיש לבד כמעט באולימפוס.
אבל בעיקר שיחזור להיות מהנה לצפייה, זה החיסרון הכי גדול שלו כרגע.
&nbsp

למעלה