משחקי הלילה 20/5/2015

תגיד את זה ללארי בירד...

מעניין מה הוא חושב על סלים עם הקרש.
ברצינות - זה פוקס, כמו הרבה מהבאזר ביטרים במשחק. יותר באזר ביטרים הם תוצאה של בידוד על שמירה רצחנית מאשר תוצאה של תרגיל מסודר. זה לא נהיה פוקס רק בגלל הקרש.

OrEl74

Well-known member
מנהל
03:00 - גולדן-ממפיס

גם כאן 1:1 בסדרה והמשחקים עוברים לממפיס, גולדן עדיין פייבוריטית אבל בממפיס ממש לא צפויים להם חיים קלים.
&nbsp
&nbsp

Executioner

New member
גם ראנדולף בא לעבוד

אבל מי שמנצח על הכל זה ייגר, העבודה שלו היא מצויינת, ממפיס מנצלים כל מיס מאטצ' שקיים על המגרש. אם זה גרין על גאסול, או ראנדולף אזילי. ושוב, ממפיס בדרך ל100 נק', פה הבעיה הכי חמורה של ג"ס, ההגנה לא מתפקדת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גם גולדן נותנים פה קאמבק

אבל ממפיס נראים עקשנים מידי בשביל לתת לזה לברוח להם מהידיים

lirandr1

New member
מה הולך בNBA הפלייאוף ?

כל הקבוצות שבורחות ב20 נותנות ליריבות לחזור לקראת הסוף.
&nbsp
אני שנייה לפני תיאוריית קונספירציה שזה כדי לבנות מתח. רק העובדה שסטרן כבר לא בNBA מפריעה לי לבנות את התיאוריה הזו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פלייאוף מהמשובחים

בתחילת הסיבוב הראשון זה היה נראה מאוד מאכזב אבל זה הלך והשתפר והסיבוב השני הופך להיות אחד הטובים של השנים האחרונות, במיוחד עם ההוקס וגולדן יודחו.
&nbsp

lirandr1

New member
אין ספק שזה פלייאוף מעולה.

אני מראש סימנתי את קליבלנד וממפיס כהפייבוריטיות שלי, עם תוספת של היוצאת מהסדרה של קליפרס-ס"א.
כרגע הלב עם קליבלנד, אבל הראש אומר שזה הזמן של הקליפרס. זה גם כ"כ אמריקאי שקבוצה שחוותה מהפך כזה, בסופו של דבר לוקחת אליפות עונה אחרי, עם הבן של המאמן שכמעט סיים את קריירה בליגה וכו'...
&nbsp
ההוקס, למרות שהייתי מת שיהיו יריב ראוי - אין מצב שהם או ג"ס יכולות לדגדג את השאר. השוו אותם לספרס, אבל בסדרה הספרס היו לוקחים אותם 4-0.
זה פשוט פלייאוף טיים, השלשות של המטר אחרי הקשת לא יפגעו. עכשיו מותר לתת מכה פה ושם וזה בסדר, ואם קארי נופל, וואלה, זה לא כזה סיפור. בעונה הסדירה שחקן שמפיל את קארי מקבל פלייגרנט...
&nbsp
זה היה תמיד ותמיד יהיה נכון - קבוצות שבנויות על קליעה לא לוקחות אליפות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כשכתבתי את זה לפני חודש על גולדן

אנשים פה כמעט ערפו לי את הראש...
&nbsp
אני כמובן לא מספיד אותם (את ההוקס כן, אגב) אבל אין ספק שהם יצטרכו לשנות משהו בגישה בשביל לנצח את הסדרה הזאת

כשכתבת את זה לפני חודש הווריירס לא היו

קבוצת ג'אמפ שוטס. בפלייאוף רואים את הגרסה הכי רעה שהם יכולים להיות. קבוצה שכל ההתקפה שלה מבוססת על פעולות יחידניות של שני הכוכבים, עם המון ג'אמפ שוטס עם יד על הפנים. הכדור לא זז, ויש התקפות שלמות שעוברת מסירה אחת. הקבוצה שמסרה הכי הרבה אסיסטים בעונה הסדירה מסיימת משחק עם 20 אסיסטים על 17 איבודים. נגד ניו אורלינס חסרת הנסיון זה הספיק, נגד ממפיס וכל אחת מהקבוצות שנשארו זה לא יספיק.

לא בטוח שזה ממפיס כמו שזה הווריירס. הם פשוט משחקים את הכדורסל של מארק ג'קסון בלי המוטיבציה שמארק ג'קסון ידע להכניס בהם. הכדור תקוע וכל ההתקפה מבוססת על בידודים של סטף וקליי. גם ההגנה שלהם שתי דרגות מתחת להגנה שלהם בעונה הרגילה. עזוב את זה שהם לא יכולים להתמודד עם ראנדולף וגאסול, גם במשחק הראשון הם לא יכלו, אבל הם הכילו את זה. ההגנה לא עובדת, השחקנים לא נלחמים. הלילה פעמיים ממפיס ב3 על 1 מחטיאה במתפרצת, ואין אף שחקן של הווריירס בטווח של קילומטר לקחת ריבאונד. זה פשוט רשלנות.

כל הכבוד לממפיס שמפרקים את המשחק של הווריירס, אבל גם צוות האימון של הווריירס לא עושה מספיק בשביל להחזיר את משחק ההתקפה. אלווין ג'נטרי אמור להביא את הנסיון שלו, ולא מביא אותו.

אני עדיין מקווה שהם יוכלו להפוך את זה, ושיתחילו להלחם כמו ממפיס, כי אחרת הם עפים, וזה יהיה בזיון אחד גדול.

סתם מתוך סקרנות, חשבת שהם יצילחו לשחזר

את אותו היכולת והשטף שאפיינו את גולדן בעונה הסדירה?
&nbsp

את האינטנסיביות בהגנה בודאות

ולא חשבתי שהם יוותרו על משחק ההתקפה כל כך בקלות ויחזרו שנתיים אחורה. ומילא אם חזרתם, לפחות תחזירו גם את קארי ביכולת שהיה נגד דנבר לפני שנתיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה מפתיע אותי

מצטער להגיד אבל אתה כותב כמו אוהד נלהב וזה לא מתאים לך.
&nbsp
בפלייאוף הכל משתנה, מה שעבד בעונה הרגילה לא יעבוד בפלייאוף וטירוף השלשות הזה של גולדן לא מחזיק מים בסדרות שההגנה נותנת את כל מה שיש לה לתת כי אם לא נתאמץ עכשיו, מתי כן?
אמרתי גם אז שחוסר הנסיון של סטיב קר עלול לעלות להם ביוקר בפלייאוף וזה בדיוק מה שקורה.
קר רגיל לשיטה מסויימת והוא לא מצליח לעשות את ההתאמות הדרושות בפלייאוף.
&nbsp
מישהו כתב אחרי המשחק השני (סליחה שאני לא זוכר מי) שגולדן צריכים למצוא את הרוע שלהם וזה בדיוק העניין, עד שהם לא יפנימו שהם צריכים להתלכלך ולהתחיל להרביץ (שישלחו את איגי לפרק קצת את קונלי) אין להם שום סיכוי לנצח בסדרה הזאת.
&nbsp
גם לברון היה נחמד עד שהוא הגיע למיאמי ואז וויד היה זה שמרביץ ולא מתבייש לשחק מלוכלך ומחפה על הנחמדות הזאת, בגולדן כרגע אין את הבן אדם הזה.
&nbsp
&nbsp

אני אוהד אז למה אתה מופתע?

מכל מה שכתבת(לא רק הפוסט הזה), אני בספק אם ראית את הווריירס העונה.

הווריירס היו קודם כל קבוצת הגנה. ההגנה הכי טובה בליגה להזכיר לך. למה שזה לא יעבוד בפלייאוף? שלשות אני מבין, הגנה לא. האינטנסיביות ההגנתית שלהם בפלייאוף ירדה באופן לא מוסבר. מאצ' אפים זה נחמד, אבל גם להם יש זמן להתכונן ויש להם את אחד ממאמני ההגנה הטובים בליגה.

שלשות? קארי לפני שנתיים הדיח את דנבר לבד מקו השלוש. הוא עשה גם בעיות לסן אנטוניו. בשנה שעברה בלי בוגוט הם התמודדו עם הקליפרס. קארי שחקן מיוחד, רק שבפלייאוף זה פשוט לא קורה.

רוע? אתה כנראה לא מכיר את דריימונד גרין. הוא לא שחקן שיוריד מרפק לקונלי לפנים כדי להוציא אותו מהמשחק, אבל הוא רע.

ברור לי שזה לא עובד. זה עבד רק ב3 רבעים במשחק אחד, ובמשחק 4 נגד ניו אורלינס. מה שקרה במשחק 3 היה נס שלא קשור לכלום. פשוט המון מזל. אני עדיין מצפה למשחק שקארי יקלע 10 שלשות. אולי זה יבוא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כפי שציינתי, אתה מפתיע אותי

אין לי מה להוסיף מעבר למה שכבר כתבתי

&nbsp

Cade Foster

New member
לבעיה של קארי קוראים קונלי

ואני לא הייתי בונה על משחק 10 שלשות נגד הגנת פרימטר כמו של ממפיס.

rapgamer4ever

New member
חבל שאין סרטון שמראה את ההחטאות של קרי

הוא לא מקבל כמעט בכלל שלשות פנויות לגמרי אבל גם לא לוקח עם יד בפרצוף. סך הכל אלה זריקות רגילות שלו.
&nbsp
בהמשך לשיחתנו מאתמול- הגריזליס בהחלט היו יותר טובים בגיים 3. עדיין הייתי מהמר על הווריורס בסדרה אבל אני חייב להודות שהביטחון שלי פחת. מרווח הטעות של הווריורס הולך וקטן.

Cade Foster

New member
חבל שאין סרטון של הזריקות שקארי לא לקח בגלל השמירה של קונלי

וגם של קורטני לי בחלק מהמקרים. הם מסמנים את השלשות שלו ושל תומפסון ושמים אותם בעדיפות עליונה. מהמשחק אמש אני זוכר שלשה פנויה אחת של תומפסון (קלע אותה) ואחת של קארי (החטיא). שאר השלשות הנוחות היו של גרין ואיגודאלה שאמנם מסוגלים לקלוע מחוץ לקשת אבל הם לא השחקנים שינצחו אותך משם, וייגר יודע את זה טוב מאוד.

למעלה