ובכל זאת לברון הוא השחקן הטוב בפלייאוף הזה מתוך הרשימה של
המועמדים ל-MVP. הוא נותן פלייאוף בהחלט טוב יותר מסטף (מביך בסדרה הזו, סליחה), ומהארדן (יום כן יום לא). אולי כריס פול בעצם נותן פלייאוף יותר טוב ממנו (ובלי קשר השחקן הטוב בפלייאוף לדעתי זה בלייק, הוא פשוט לא היה חלק מרשימת המועמדים ל-MVP).

קשה לי להניח את האצבע על למה יש האטה ביכולת של לברון, באמת שחשבתי על זה ואני לא מוצא סיבה למה זה צריך לקרות. אולי ההורדה במשקל (אומרים שהוא הוריד 20 פאונדס במעבר ממיאמי), משפיעה ולברון צריך ללמוד להתמודד עם זה. מצד שני היתה לו שנה ללמוד להתמודד.

בסה"כ הסגל מסביב צריך לתת לו כל מה שהיה לו במיאמי מבחינה התקפית אם לא יותר - קיירי קולע טוב מצ'אלמרס ויודע לייצר לעצמו, סמית' קולע טוב מווייד, ללאב יש יותר טווח מבוש אבל זה בא על חשבון ניידות בהתקפה, ולדעתי ללברון קל יותר להפעיל מישהו כמו מוזגוב מאשר מישהו כמו בירדמן. בסה"כ יחסית לשתי עונות אחרונות זו לא ירידה ברמה, אולי בתיאום בין השחקנים, והעובדה שאין לו את פלאש האח, אבל עדיין קיירי שחקן התקפה ברמה כל כך גבוהה, שהתיאום בינהם תפס מהר ועובד טוב גם כן, כך שאני לא חושב שהירידה אצל לברון זה באשמת הסגל המשלים. אני די בטוח שזה איפשהו אצלו. גם לא בטוח שזה מנטלי, בסה"כ לברון נותן סדרה, הוא חודר הרבה לסל, אני חושב שהוא בהחלט הופיע לסדרה. עצם העובדה שזה לא מתרגם לניצחונות זה לא בהכרח באשמתו. לפעמים אתה טוב ומפסיד לג'אמפ הזוי של דריק רוז עם הקרש.