המשחק הרביעי בסדרה יכריע את זהות האלופה לדעתי
אלה שתי הקבוצות הכי טובות שנשארו בפלייאוף הזה. לנו רק נותר לקוות ל7 משחקים.
גולדן בבעיה רצינית, ייגר עשה את כל ההתאמות הדרושות ממשחק 1 ועכשיו זה נראה שאין לגולדן קלפים בשרוול. זה שאין להם PF קלאסי שעושה הגנה זה מאוד בעכריהם בסדרה הזו, גרין שחקן הגנה מעולה אבל הסדרה הזו לא בשבילו, אין לו סיכוי מול אף שחקן מהקו הקדמי של ממפיס כולל קוסטה קופוס שעושה עבודה נהדרת מהספסל. ממפיס הולכת פנימה בכל הזדמנות וגאסול & ראנדולף שורפים את הווריירס בצבע. בהגנה קונלי גורם לMVP להראות כמו עוד רכז בליגה, וטוני אלן גורם לת'ומפסון להראות כמו רוקי.
מה גולדן יכולה בכל זאת לעשות? להתחיל להפשיל שרוולים ולשחק כדורסל פלייאוף. קארי ות'ומפסון שיחקו כל העונה 32~ דקות בממוצע, עכשיו זה הזמן שצריך אותם 45 דקות למשחק באינטנסיביות של פלייאוף, ולשחק איתם במיוחד כשממפיס עם המחליפים. הגריזליז הם לא קבוצה שתברח לך ותסיים משחק ברבע השלישי כמו הווריורס, הם לא הגיעו ל20+ בסדרה הזו ובשני המשחקים האחרונים גולדן חזרה לחד ספרתי ברבע האחרון כשנשאר עוד הרבה זמן לשחק. גולדן תהיה חייבת לנצל כל שנייה שאודריך וקרטר על המגרש כדי לרוץ ל10 נקודות בדקה אחת - בדיוק מה שאיפיין אותם לאורך כל העונה. החמישייה הראשונה של ממפיס פשוט לא תאפשר את זה, אין להם שום חיסרון בהגנה ובהתקפה יש להם איך להשיג נקודות - פשוט ללכת פנימה פעם אחר פעם, לגולדן אין כלים להתמודד עם זה.
שתי קבוצות מרגשות, שלא תיגמר הסדרה הזו לעולם. אני לא יודע עדיין את מי אני מעדיף אבל אני בטוח יודע שאני עם המנצחת כאן עד הסוף.