משחקי הלילה 20/5/2015

rapgamer4ever

New member
הוא כן לקח 10 שלשות...

השמירה טובה אבל לא יוצאת מגדר הרגיל ומונעת מקרי להשיג מבטים. הוא כמעט ולא מקבל מבטים wide open שזה יפה, בנוסף לכך הוא מחטיא זריקות שהרבה פעמים הוא גם קולע.

דווקא לא

וזה לא אני אומר, זה ספוטס ויו אומר:
Over the last two losses, the Warriors were 4-of-18 on 3-pointers SportVU defines as “wide-open” (more than six feet of space). On 3s that are merely “open,” the Warriors are 4-of-16. Golden State shot better than 42 percent on wide-open 3s this season, better than 40 percent on open ones.

הלילה קלעו 47% מהשלשות הפנויות. יחי ההבדל הדק.

Cade Foster

New member
השאלה היא לא רק באיזה אחוז קולעים

אלא גם מי קולעים. תן לדריימונד גרין ואנדרה איגודאלה שלשות חופשיות - הם לא יקלעו באחוזים של קארי ותומפסון. זה מה שעבד לגריזליז כל כך טוב בשני המשחקים הקודמים - הבעיה שבמשחק האחרון גם השלשות של גרין בתחילת המשחק נכנסו וזה עשה חתיכת הבדל, כי אי אפשר היה לתת לו לזרוק בלי שמירה וזה פינה את הספלאש בראדרס לזריקות פחות קשות מאלה שאיפשרו להם במשחקים הקודמים.

rapgamer4ever

New member
טעות בידך

קרי ותומפסון זורקים את רוב השלשות של הווריורס, אתה לא יכול לבצע הבחנה שהשלשות שהם זרקו היו קונטסטד והאחרים זרקו פנויים.
&nbsp
לשם הדגמה במשחק 2 קרי+תומפסון זרקו 17 שלשות מתוך 26 של הקבוצה, זה 65%.
במשחק 3 הם זרקו 16 מתוך 26, כלומר 61%.
&nbsp
קרי ותומפסון החטיאו זריקות טובות, זה מה שראינו במשחק והסטט' מגבה את זה.
לא בטוח שאני מסכים עם ההגדרה של sportUV למהי זריקה wide open, בכל אופן אלה זריקות טובות שהם קולעים באחוזים גבוהים. במשחקים 2 ו-3 הם קלעו באחוזים רעים.

Cade Foster

New member
זה לא מה שאני ראיתי

בכל אופן אני לא מבין מה אתה מנסה להגיד. שאין דרך לשמור על קארי וקליי? שכל זריקה שהם ייקחו תלויה קודם כל בהם כי גם זריקות שנראות קשות הם קולעים ב40-45%? אני לא יודע, אם משווים 4 משחקים של גולדן סטייט מול ניו אורלינס ל4 משחקים נגד ממפיס אתה רואה שאחוזי הקליעה משלוש יורדים מ37% ל34.5% ודווקא האחוז מהשדה השתפר (45 לעומת 47 בסדרה הזו, והכוונה היא לאחוזים מ3 ומ2 ביחד, כלומר האחוז מ2 משמעותית השתפר). ממפיס עושה את ההתאמות שלה כדי להקשות על גולדן, אני לא חושב שזה סתם צירוף מקרים שדווקא עכשיו גולדן סטייט מחטיאה זריקות שנראות נוחות לשחקנים כמו קארי וקליי. יכול להיות שיש הרבה פרמטרים שאנחנו לא באמת מודעים אליהם כמו רמת העייפות שהיא נגזרת של האינטנסיביות שממפיס כופה בהגנה, או הקצב האיטי שהוא לא הcomfort zone של גולדן. אני בשורה התחתונה חושב שההגנה של ממפיס לא זוכה ממך למספיק קרדיט ולדעתי לא בצדק.

rapgamer4ever

New member
אני אומר שבלתי אפשרי לעצור את גולדן סטייט על 90 נקודות

מבלי שהם תופסים יום קליעה חלש.
הגריזליס עשו את העבודה שלהם אבל צריך להכיר בכך שלמרות המאמצים גולדן סטייט הצליחה להגיע רוב הזמן למבטים טובים, היא פשוט החטיאה אותם. זה היה הויכוח שלנו מלכתחילה- אתה נתת את כל הקרדיט להגנה האדירה של קונלי ולי כדבריך, אני אמרתי שההגנה טובה אבל קרי ותומפסון החטיאו גם מבטים שהם הרבה פעמים קולעים. עכשיו הסטטיסטיקה מגבה את זה.
האם אין דרך לשמור על קרי וקליי? לא יודע מה ההגדרה שלך ל"לשמור", אני חושב שאין דרך לכפות עליהם לקלוע 20% משלוש במשך סדרה שלמה.
&nbsp
אתה מגדיר את הזריקות שלהם משלוש כזריקות "קשות", sportUV הגדיר את רובן open או wide open, לדעתי האמת באמצע- הם לא קיבלו כמעט בכלל זריקות קלות אבל גם לא זרקו כמעט אף פעם עם יד בפרצוף.
&nbsp
ממפיס (וגם הפליקנס אגב) עשו התאמות כדי למנוע שלשות של קרי בעיקר, מגיע להם קרדיט על ההגנה הטובה אבל גם לא צריך לצאת מפרופורציה.

Cade Foster

New member
אבל למה להקצין? ברור שאי אפשר להוריד אותם ל20%

גם אם הם יקחו רק זריקות על שמירה צמודה של טוני אלן הם יקלעו ביותר מ20%. גם קלעים פחות טובים מהם יכניסו מידי פעם זריקות קשות. אבל סטפן קארי העונה עומד על 44.3% מחוץ לקשת ות'ומפסון 43.9%. בסדרה מול ממפיס הם 31.5% ו-39.1% בהתאמה. אתה חושב שזה מקרה שדווקא מולם הם מחטיאים זריקות שהם קולעים בדרך כלל? אני חושב שלא.

rapgamer4ever

New member
אני לא מקצין, הם באמת קלעו ב-20% בשני המשחקים המדוברים

ליתר דיוק 8-33 שזה 24%.
&nbsp
תקרא שוב את מה שכתבתי במקום להעלות את ההשערה שכביכול טענתי שזה מקרי. אמרתי כבר אלף פעמים שההגנה של ממפיס טובה ושהם לא קיבלו זריקות קלות. אני פשוט לא חושב שההגנה של ממפיס מדהימה ולא נותנת להם כלום, כי היא כן.

picki23

New member
נראה כאילו השנה זו השנה של הקליפרס

הקבוצה היחידה שבסיבוב השני נראית באמת כמו אלופה.
&nbsp
אבל לכו תדעו.. אם במקרה הקליפרס ישחקו נגד שיקגו בגמר לדוגמא יהיה לקליפרס קשה מאד כשבאטלר שומר על רדיק/ קרופורד... במאצפים כאלה באטלר ממש משתק שחקנים. אפילו במשחק האחרון מול לברון הוא הצליח לגרום לו לחוסר יעילות רצינית.
&nbsp
אני חושב שאתה צודק בקשר לקבוצות קליעה אבל זה גם תלוי איך אתה מסתכל על זה. הספרס לא היו קבוצת קליעה, מצד שני הם קלעו די טוב והסגנון שלהם ושל ההוקס דומה מאד. העניין הוא שההוקס נוטים לרווח יותר את המגרש אבל אני לא חושב באמת שהם קבוצת קליעה כי אתה לא תראה חמישיה שהגבוה ביותר שם זה דריימונד גרין כן? אני חושב שלהוקס אין לידר מובהק סטייל טוני פארקר,טים דאנקן או מאנו שאליו אפשר ללכת ברגעים גדולים.
&nbsp
אגב אני חושב שקליבלנד תפסיד לכל קבוצה מהסיבוב השני במערב. יוצאת מן הכלל פוטנציאלית זו יוסטון שאולי מול קליבלנד הייתה מגיעה ל7 משחקים.
&nbsp

lirandr1

New member
אני תמיד פה. קורא מידי פעם. פשוט תפוז לקחו לי את היוזר...

אז הוספתי "1".
&nbsp
חוץ מזה, הוכחתי לעצמי שאני מתעניין במשחק גם בלי פנטזי ליג

אני מקווה שהשארתם את המקום האחרון השנה ריק. כמחווה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
היו אפילו 2

לא שזה שינה את התוצאה הסופית ואת זהות האלופים...
&nbsp

Cade Foster

New member
המשחק הרביעי בסדרה יכריע את זהות האלופה לדעתי

אלה שתי הקבוצות הכי טובות שנשארו בפלייאוף הזה. לנו רק נותר לקוות ל7 משחקים.

גולדן בבעיה רצינית, ייגר עשה את כל ההתאמות הדרושות ממשחק 1 ועכשיו זה נראה שאין לגולדן קלפים בשרוול. זה שאין להם PF קלאסי שעושה הגנה זה מאוד בעכריהם בסדרה הזו, גרין שחקן הגנה מעולה אבל הסדרה הזו לא בשבילו, אין לו סיכוי מול אף שחקן מהקו הקדמי של ממפיס כולל קוסטה קופוס שעושה עבודה נהדרת מהספסל. ממפיס הולכת פנימה בכל הזדמנות וגאסול & ראנדולף שורפים את הווריירס בצבע. בהגנה קונלי גורם לMVP להראות כמו עוד רכז בליגה, וטוני אלן גורם לת'ומפסון להראות כמו רוקי.

מה גולדן יכולה בכל זאת לעשות? להתחיל להפשיל שרוולים ולשחק כדורסל פלייאוף. קארי ות'ומפסון שיחקו כל העונה 32~ דקות בממוצע, עכשיו זה הזמן שצריך אותם 45 דקות למשחק באינטנסיביות של פלייאוף, ולשחק איתם במיוחד כשממפיס עם המחליפים. הגריזליז הם לא קבוצה שתברח לך ותסיים משחק ברבע השלישי כמו הווריורס, הם לא הגיעו ל20+ בסדרה הזו ובשני המשחקים האחרונים גולדן חזרה לחד ספרתי ברבע האחרון כשנשאר עוד הרבה זמן לשחק. גולדן תהיה חייבת לנצל כל שנייה שאודריך וקרטר על המגרש כדי לרוץ ל10 נקודות בדקה אחת - בדיוק מה שאיפיין אותם לאורך כל העונה. החמישייה הראשונה של ממפיס פשוט לא תאפשר את זה, אין להם שום חיסרון בהגנה ובהתקפה יש להם איך להשיג נקודות - פשוט ללכת פנימה פעם אחר פעם, לגולדן אין כלים להתמודד עם זה.

שתי קבוצות מרגשות, שלא תיגמר הסדרה הזו לעולם. אני לא יודע עדיין את מי אני מעדיף אבל אני בטוח יודע שאני עם המנצחת כאן עד הסוף.

billc

New member
לא הבנתי את ההצהרה של הכותרת

אם יהיה 2-2 אתה אומר שגולדן לוקחת? אי אפשר לדעתי כלום בפלייאוף הזה, 3-1 זה יתרון חזק, אבל 2-2 לא אומר לי אישית לא אומר כלום

Cade Foster

New member
אני לא חושב שהחל ממשחק 5 נראה הפסדי בית בסדרה הזו

אם אני צריך להמר על ניצחון חוץ זה משחק 4 כי אחרת זה אומר 3 ניצחונות רצוף של ממפיס, לא נראה לי שנולדו הפסידה 3 ברצף כל העונה...
&nbsp
ולגבי ההמשך - שתי הקבוצות האלה לדעתי הן רמה מעל הקליפרס, 2 רמות מעל קליבלנד ושיקאגו ו3 רמות מעל השאר. בטוח ב73% שמהסדרה הזו תצא האלופה.

lirandr1

New member
כל הקבוצות האלה שמסתמכות על קליעה לא שוות בפלייאוף.

ההוקס כרגיל, עסוקים בלתסכל אותי.

lirandr1

New member
לוקח חזרה.

תיסכול ענק, אבל סוף מטורף.
לא מאמין שזה קורה שוב.
אחד הפלייאופים המותחים ביותר.

rapgamer4ever

New member
4 האלופות האחרונות לא מסתמכות על קליעה?

אם יש גורם אחד שמשותף ל-4 האלופות האחרונות הוא קליעה טובה מאוד.

למעלה