משחקי הלילה מוצ"ש

עידו17

New member
זה פחות או יותר הציטוט

גם אם אתה מאמין שמאמן כלשהו היה מכנה ככה שחקן שלו, בלי קשה למה שנכתב או שלא נכתב בתקשורת, אתה לא חושב שלהעביר ביקורת על הרגלי עבודה והרגלי למידה, בלי קשר לזה שהאדם דיסלקט, היא קצת שונה מלהגיד על אדם "טיפש"? אף אחד מאיתנו לא מכיר את באלקמן אישית, אבל דווקא בגלל זה, קצת צורם לי שימוש במילה "טיפש" נגד אדם בלי ביסוס מדוייק.

Or Amit

New member
ברור שהוא לא השתמש במילה טיפש

אבל קארל יודע לרמוז את זה מספיק. בכל מקרה, הדיון הזה קצת עקר. הנקודה שלי הייתה שכרגע באלקמן מקבל דקות שלא מגיעות לו, וכתוצאה מכך הנאגטס נראים לא טוב. ברור שבגלל הפציעה של קיי-מארט אי אפשר לייבש אותו, אבל כשחקן חמישיה - ליד אנתוני, ננה ובילאפס - הוא לא תורם מספיק. אגב, אני מאד אוהב את באלקמן עוד מימיו בניקס, אין לי שום דבר אישי נגדו

עידו17

New member
אם הוא לא השתמש, בוא לא נשתמש גם אנחנו

אני עדיין חושב שלא הבנת והרמיזה נועדה לדחוף את השחקן לעבוד יותר קשה, אבל ניחא. תגיד שאני נאיבי, אבל בוא ניתן קצת יותר כבוד לבנאדם, גם אם אנחנו לא מכירים אותו אישית. לענייננו - באלקמן הוא רול פלייר שאכן מאכזב, אבל לדעתי זה בעיקר בגלל ההסבה מעמדה 4 לעמדת שחקן חוץ, אליה הוא לא מצליח להסתגל. שוב - הנאגטס האריכו את החוזה שלו רק לפני שבוע, כך שאין ספק שאת הפוטנציאל הם רואים.

GIOVANINI

New member
טוב נואה , טיירוס תומאס חודש וחצי??

ניצחון יפה ושוב חזרה מפיגור בבית מאזן 2-4 אני מרוצה כרגע ומקווה שלפני המסע למערב המאזן יהיה לפחות 4-6 . חשבתי שתומאס לא שיחק כי אולי השפעת לא עברה לגמרי , איך הטמבל הזה שבר את היד? חודש וחצי וואי זה מכה לעמדה מספר 4. למרות שגם ככה זה כנראה העונה האחרונה שלו בבולס.

הבעיה שגם טאג' לא ממש הגיע למשחק...

ושיקאגו שיחקה חצי מהזמן עם דנג כ4. גם אני לא מתומכי תומאס,אבל לפעמים יש דקות שצריך את הנמרצות שלו. גיבסון עדיין ילד,ולמרות שנתן משחקים טובים,כולל אחד במגרש החוץ הכי קשה בליגה. אבל כמו שזה נראה כרגע,קשה לו לשמור על יציבות. האמת שהרכב של מילר-נואה-דנג-סלמונס-רוז יכול להיות מאוד מאוד מעניין. הרכב מאוד גבוה שמבטיח ריבאונד טוב. מילר,דנג וסלמונס זורקים מרחוק ויש להם ידית. והרכב לא רע גם הגנתי,אם כי מילר לא בדיוק שר ההגנה,והוא מתקשה לשמור על סנטרים עבי בשר,ומצד שני הוא גם לא ממש יכול לשמור על 4 זריזים ואתלטים. די נוסף שמפחיד בפציעה הזאת,זה הרוטציה הבאמת קצרה של שיקאגו. בהנחה שפארגו וג'ונסון הם לא אינדיקציה,שיקאגו נשארת עם רוטציה של 7 שחקנים בלבד! מחליף אחד נמוך ל1-2 (היינריך) ומחליף אחד סנטר. המזל הוא שבאמת כל שחקן בשיקאגו יכול לשחק ב2 עמדות. רוז יכול להיות גם 1 וגם 2 לצד היינריך. היינריך יכול להיות גם 2 לצד רוז(אם כי הוא פחות יעיל כ2) סלמונס יכול להיות גם 2 וגם 3. דנג יכול להיות גם 3 וגם 4. גיבסון יכול להיות גם 3 וגם 4 (אם כי לבינתיים אין לבחור ידית מ3 וזה קצת בעייתי) נואה יכול להיות גם 4 וגם 5 מילר מה לעשות יכול להיות רק 5... אם כבר רוטציה קצרה אז לפחות גמישה. הבעיה היא שכל שחקן ברוטציה משחק בממוצע 36 דקות,וזה המון,בעיקר כי יש ערבים עם פציעות קלות,בעיות עבירות,או סתם שחקנים שתפסו יום חלש,ואז זה גם מגיע בשקט ל40-45 דקות. הלילה למשל גיבסון היה חלש והסתבך בעבירות,דנג שיחק 47 דקות! טוב נו,נקווה שיהיה בסדר,בינתיים פארגו וג'ונסון קיבלו 5 דקות כל אחד,נראה לי שזה יהיה בלתי נמנע. לפחות עד שתומאס וגריי יחזרו מהפציעות שלהם...

ThEgReEnKiNg

New member
חבל שמילר לא צעיר ב5 שנים ככה

זה היה יכול לפתור את כל עניין הגבוהים הבעיתי של הבולס. שחקן מעולה , תמיד תפסתי ממנו. אבל הגיל הגיע גם אליו והוא פחות טוב משמעותית מבעבר.

למעלה