משחקי הלילה מוצ"ש

somone44

New member
לאורך זמן = עונה של 82 משחקים

אייברסון כן היה מצליח להפוך אותה לקבוצה מנצחת, אם כי בפרופורציות הנכונות כן? עדיין ריאלי. זו דעתי בכל אופן. אגב, מארק גאסול הוא דווקא פלופ הגנתי לא? לא ראית איזה חור הוא? רך יותר מאחיו, התקפית הוא בסדר, אבל זה לא מספיק לאיכות של סנטר ב-NBA, בטח ביגמן. אגב, לא ענית לי על שאלתי בפרטי... זה לא סיכון מסויים? לא כופה על תשובה או משו.. סתם רציתי לשאול...

go lakers go

New member
מארק גאסול הרבה יותר טוב בהגנה מפאו

בהתקפה זה כבר משהו אחר .... עד עכשיו העונה מארק גאסול הוא משאבת ריבאונדים ושחקן של דאבל דאבל .אל תתפלא בכלל אם הקבוצה הבאה שלו תהיה הלייקרס ( אחרי שנתנה את הזכויות עליו בטרייד על אחיו פאו ) . ובכלל הראשון שזיהה כאן את הפוטנציאל של מארק זה עבוד....כברבתחילת העונה שעברה שהיה רוקי ... הקרדיט בעניין הזה שייך רק לו . עניתי לך על השאלה במסר.

עידו17

New member
ממש אבל ממש לא

למארק יש יותר בשר, והוא יכול לעשות הגנה פיזית על הפוסט, אבל התגובות שלו איטיות מכדי שיוכל להפריע לזריקות או להיות חוסם דומיננטי, ויותר גרוע - הוא איטי מכדי להתרחק מהסל ולעזור מול הפיק-אנד-רול, שבכדורסל של היום זו היכולת החשובה ביותר של סנטר בהגנה. הוא עושה טעויות בחילופים, לא מגיע לעזרה כשצריך, וגם אם ניסיון יפתור חלק מהבעיות האלה, כנראה שהוא לעולם לא יהיה מהיר מספיק כדי לכסות מובילי כדור ולהספיק להגיע בזמן לשחקן שלו. פאו פחות פיזי מאחיו, אבל בעמדה 4, עם ידיים ארוכות, אין לו בעיה מיוחדת להסתדר גם בפוסט מול רוב היריבים שלו, והוא מהיר מספיק כדי להתרחק מהסל מול פורוורדים שקולעים מבחוץ. יותר מזה, פאו הוא אחד השומרים הקבוצתיים הטובים בליגה בעמדה שלו, תמיד מגיע בזמן ואפקטיבי מאד ברוטציות וסוויצ'ים - גם בחיפוי מהוויק סייד וגם מול פיק-רנד-רול. גם בלי מאסה ובלי ניתור יוצא דופן, הוא העוגן של פיל ג'קסון בהגנה על חצי מגרש, ולמארק יש דרך ארוכה כדי להתקרב לזה.

carmelo

New member
אז נראה כי אתה די מאשר את דבריו של SOMEONE

מאיו וגאי זורקים המון, אייברסון לעומת זאת בוחר זריקות נכון ומוסר...גם העלית נקודה חשובה בקשר למשחקים צמודים.

somone44

New member
זה בגלל שהוא ווינר, הוא פשוט לא רגיל

לסיטואציה הזו. הוא תמיד היה ווינר, ועכשיו הוא ממלא תפקיד זניח בקבוצה זניחה, זה פשוט לא אלן אייברסון איך שלא תהפכו את זה. הוא רוצה לתרום, מה רע בזה? שחקן כמוהו, עם היכולות שלו, לא תיתן לו לשחק? אחרי שהוא כבר הוכיח לך מה הוא שווה? זה מגוחך. אני קורא לזה רצון עז לנצח ולא התבכיינות. הוא התבגר על הפרקט בעיקר, לזה התכוונתי בעצם. ציפית שהוא יבוא לממפיס ויתחיל לזרוק 20+ פעם למשחק, והוא לא עושה את זה. אלא מפרגן לאחרים. נראה PG מסוג אחר, כזה עושה את האחרים לטובים יותר וכבר לא חושב רק על עצמו. אתה חייב להסכים איתי בזה אם ראית ת'משחקים. אני עדיין בדיעה שאם אייברסון יחזור ויקבל את הבמה המגיעה לו וישתלב טוב, ממפיס קבוצת פלייאוף. לייקרס, דנבר, ספרס, דאלאס וניו אורלינס חמישייה בטוחה, מה שיש אח"כ לא מרשים אותי במיוחד. לא פורטלנד, לא פיניקס ובטח שלא יוטה. ממפיס מסוגלת להשתחל לשמינייה בין הקבוצות הללו או אחריהן. יוסטון טובה יותר? אתם מעריכים את המערב יותר מדי.

carmelo

New member
מסכים איתך שהמערב לא כ-זה סגור

אני דווקא חושב שההורנטס פחות בטוחים מהג'אז, ובטח שפורטלנד בהם אתה מזלזל יותר מדי יחסית לאוהד לייקרס P: יוסטון גם כן מועמדת לפלייאוף, היא טובה יותר מהגריזליס כקבוצה עד שלא יוכח אחרת.

go lakers go

New member
אבל הוא רק חזר מפציעה

כבר כתבתי שאם ממפיס לקחה אותו היא הייתה צריכה לתת לו את המפתחות .... הם ידעו בדיוק מה הם לוקחים ומה הם מקבלים . אבל אייברסון נפצע בפרי סיזן .... לא שיחק חודש ... וכבר התחרפן אחרי המשחק הראשון לאחר החזרה מהפציעה ... לא שיחקת חודש.....אתה בא לקבוצה חדשה ... חכה שבוע שבועיים...... גם הוא וגם ממפיס יצאו טיפשים ..... לגבי הערכה שלך למערב ..... יש 6 קבוצות טובות משמעותית ממפיס - לייקרס דנבר סאןאנטוניו פורטלנד יוטה דאלאס 3 קבוצות טובות ממפיס , אך לא משמעותית - ניו אורלינס פיניקס יוסטון ( אלמלא הפציעות הייתה הקבוצה ה7 שטובה משמעותית ) ו 3 קבוצות פחות או יותר ברמה של ממפיס - קליפרס גולדן אוקלהומה ו 2 קבוצות נחותות ממפיס - סקרמנטו ומינסוטה עובדתית צריך בערך 50 נצחונות כדי לעשות פלייאוף במערב . איך אתה רואה את ממפיס אפילו עם אייברסון עושה 50 נצחונות ועולה לפלייאוף רק אתה יודע .....

asafsuf2

New member
דטרויט נתנו לו את המפתחות בעונה שעברה

וראינו איך זה נגמר. אייברסון הוא שחקן מעולה, אבל דפוק בשכל. פעם היחס בין הכשרון לדפיקות היה בבירור לטובת הכשרון (אם כי לא באופן מוחלט). בשנה-שנתיים האחרונות היכולת מן הסתם היא לא מה שהייתה פעם אבל הדפיקות אצלו משגשגת. אני לא רואה איך יכול לצאת מזה משהו טוב, אלא אם הוא יעבור שינוי מנטלי רציני (אבל איך אומרים, איי וודנט הולד מיי ברת').

תגדיר ווינר

ווינר הוא אחד שיעשה הכל בשביל לנצח, לא משנה הסיטואציה. מייקל ג'ורדן היה כזה. הוא עשה את זה בשיקגו, בוושינגטון, בגולף ובפוקר. אייברסון איננו ווינר. הוא שונא להפסיד, בזה אני מסכים, אבל הוא לא ווינר. ווינר לא היה מרים ידיים ונוטש ברגע שדברים לא הולכים כמו שהוא חושב שהם צריכים ללכת. הוא נטש בפילי, הוא נטש בדטרויט, ועכשיו הוא נטש בממפיס.

אכן לא ראיתי

אבל זאת לא הנקודה. אייברסון פגע בקבוצה מחוץ למגרש, אז מה זה שווה מה הוא עשה על המגרש? ודרך אגב, גם איתו הם לא ניצחו. איך אתה אומר שהוא התבגר עם ההתנהגות שלו מחוץ לפארקט? זו פשוט בדיחה.

asafsuf2

New member
רק לי אייברסון מזכיר?

רק לי אייברסון מזכיר את קנייה ווסט מפרק ה-GAY FISH בסאות'פרק?

בוסטון מנצחת בניו ג'רזי

שארלוט מצליחה למתו את שיקאגו אבל בסוף שיקאגו לוקחת 93 90... וההפתעה של הערב, יוטה מפסידה לסקרמנטו ביוטה... יוטה היא אחת הקבוצות הביתיות בליגה אבל משהו העונה פשוט לא מתחבר להם, במיוחד במחצית השנייה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
רבע שלישי פשוט עלוב של יוטה

המורמונים קולעים 13 בלבד ברבע הזה לעומת 30 של הקינגס ומפסידים את המשחק. טייריק אוונס מתנפל על ההזדמנות שניתנה לו להוביל את הקינגס עם כל הפציעות שם ומסיים עם 32 נק' ו-7 אס'.

זה מאוד פשוט

טייריק אוונס נמצא אצלי באחת הליגות. כל פעם אני מתאכזב ממנו ושם אותו על הספסל, ואז הוא דופק הופעה, אז אני מחזיר אותו להרכב (יש מקסימום משחקים), ואז הוא מאכזב ויורד לספסל, וחוזר חלילה. מכיוון שהחזרתי אותו להרכב, משחק הבא הוא יתן 3 ב1 מ15 מהשדה.

אז אולי נארגן איזה משהו?

אני אקח אותו באיזה ליגה ואז נתאם שכל פעם שאתה שם אותו על הספסל הוא בהרכב שלי וההפך...

קצת על המשחקים והקבוצות שראיתי בסופ"ש

שיקגו - קליבלנד : באמת היה שם המון מזל של שיקגו, כי שתי הקבוצות היו רעות למדי. משחק שראיתי און ואוף, כי החיבור בא והלך. קליבלנד לא נראית טוב, אבל מקבלת המון שריקות מהשופטים, שלא תמיד מגיעות לה, וזה לא רק לברון. ההרכב של שאק וזי מענייןם מאוד, אבל גם בעייתי מאוד. בהגנה הם יתקשו מול 4\5 שקולעים מרחוק (ברניאני, בוש), ובהתקפה, אם הכדור לא נכנס פנימה, היתרון שלהם דיי מבוטל. בשיקגו דאנג נראה מעולה, רוז עדיין מחפש את עצמו. יוטה - סאן אנטוניו : משהו לא מחובר בסאן אנטוניו, וזה נראה כאילו כל הכוכבים מגיעים לפתיחת העונה בכושר גרוע. פארקר לא מספיק דומיננטי, טימי נעלם לעיתים קרובות מדי, וג'פרסון עדיין לא מחובר. אבל מכולם, מאנו נראה הכי רע. הזריקות קצרות, החדירות מובילות לאיבודים, והבחור פשוט לא נראה מחובר לכדורסל. אולי זו התוצאה של קיץ ארוך של מנוחה. ביוטה דרון וויליאמס דומיננטי כהרגלו, בוזר מכוער כהרגלו, ומילסאפ ממשיך לעלות מהספסל. העונה של יוטה תקום ותיפול על ההגנה שלה. בימים שהיא תשמור כמו מול סאן אנטוניו, יהיה מאוד קשה לנצח אותה. הבעיה היא שיש יותר מדי ימים שהיא לא שומרת (ע"ע סקרמנטו היום). בוסטון - פיניקס : זה פשוט לא יאמן כמה שפריי הוא חור בהגנה. פרקינס עובר אותו בכמה הזדמנויות כאילו פריי לא שם. פרקינס... פיניקס מנצחים כי הם משחקים חכם יותר. התחילו את המשחק בלהוריד את Jריצ' לפוסט על ריי אלן, ופשוט אי אפשר היה לעצור אותו. אמארה פשוט פלצת, ואמונדסון ודאדלי תורמים המון אנרגיה מהספסל. גם התרומה של דראגיץ' מבורכת, שכן הבחור שווה יותר מהמספרים שלו. נאש היה ונשאר השחקן הכי חכם בליגה, וכשהוא על הפארקט עם היל, פיניקס נראית מעולה. השלשה שלו בסוף הייתה קלאץ' מדהים. והנצחון בלי בארבוסה. בוסטון משחקת כדורסל חכם. המון מסירות בהתקפה, המון פרגון. רונדו מהלך אימים על ההגנה, בחדירות, במסירות ושולט בהתקפה. הבעיה היא שהבחור קולע עונשין רע מאוד. ב2 הזריקות שלו במשחק הכדור היה רחוק מאוד מלהיכנס. זה נראה יותר רע משאקיל במיטבו. קבוצות יתחילו לשלוח אותו לקו יותר (גם היום 0 מ3). בסך הכל הסלטיקס לא הצליחו לעצור את הסאנס, והשלשות פשוט לא נכנסו. ב4 לסאנס דקה לסיום, ראשיד לקח שלשה קצת חסרת אחריות, ונראה שהוא מרשה לעצמו קצת יותר מדי, בלי כבוד לפירס ואלן. בכלל הוא היה 0 מ5 ברביעי לשלוש, וזה בעיקר מה שהוא עושה. שלדן וויליאמס הוא פרוייקט מעניין. הוא מקבל יחסית הרבה דקות כשנראה שבוסטון מגבילים את הדקות של גארנט, והוא מחזיר תפוקה יפה. מעניין מה יקרה לו כשביג בייבי יחזור. גולדן סטייט - קליפרס : קשה להעיד הרבה על הקליפרס, כיוון שלא ממש הייתה להם יריבה. הם בעיקר שיחקו חכם, לאט, הכניסו את הכדור פנימה לקיימן שגם ככה נמצא בכושר פנטסטי. גם ג'ורדן שקיבל הרבה דקות בסוף נראה מעולה. גולדן סטייט נראית זוועה. אומנם בלי סנטר אתמול, כשמורוראנדולף ממלאים את התפקיד, וחמישיה מאוד נמוכה, אבל בכל זאת, אף אחד לא שומר, מאבדים כדורים טפשיים, וזורקים זריקות לא במקום. כנראה שגם לנלסון לא אכפת. ראנדולף סוף סוף מקבל דקות. את הנקודות הוא עשה בגארבג' טיים, כשלפני זה היה 1 מ10 מהשדה, אבל את הריבאונדים עשה בזמן אמת, כשהוא גם שומר לא רע, וסוחט 4 עבירות תוקף. לילד מגיע זמן, אבל הוא בודאות לא סנטר. דאלאס - טורנטו : טורנטו נראים טוב רוב המשחק, אבל פשוט לא שומרים. בגלל זה 2 דקות של חוסר ריכוז מספיקות לקבוצה השניה לברוח, וזה מה שקרה היום ברבע השלישי בדאלאס. ג'וש הווארד חזר והיה אגרסיבי, טרי היה מעולה, וגם נוביצקי. קיד מהלך על המגרש בחוסר מעש. הוא לא חודר לסל כלל, וממעט לזרוק, הוא לא מוביל מתפרצות, ממש אכזבה עבורי. המספרים באסיסטים זה כתוצאה מחסדי הNBA בהענקת אסיסטים. מי שהרשים היום היה בראה שקיבל הרבה דקות ונתן 12 אסיסטים. 2 בגארבג' טיים, האלי הופ לבובאה, שאני ממליץ מאוד לחפש, ועוד מסירה נפלאה לבובאה במתפרצת. גם עבירה של אובריינט על בובאה שכמעט שברה לילד את הרגל, ונראתה כמו גלישה מתחום הכדורגל. אני חשבתי שבראה לא יראה המון דקות, אבל כמו שהוא נראה היום, וכמו שקיד נראה יום, בראה צריך לפתוח. בראפטורס בוש נראה טוב ואגרסיבי, ברניאני קולע, וקלדרון גם נראה טוב. עדיין יש להם חור גדול ב2 כשדרוזן מתקשה לתרום, רייט כנ"ל ובלינלי לא פוגע. גם הידו נראה מהוסס ולא טוב. ובכל מקרה, בלי הגנה לא יעזור כלום. בוש הוסיף לארסנל שלו שלשות, ועד כה הוא 5 מ5 מההשלוש העונה. לא מרבה לזרוק, אבל כשמשאירים אותו שם לבד הוא לא מתבייש לזרוק.

Or Amit

New member
אטלנטה פשוט פירקו את דנבר

משחק מאד מרשים של ההוקס, כשכל השביעיה המובילה שלהם (החמישיה+אוונס וקרופורד) מסיימים בדאבל פיגרס. הנאגטס עלו עם גראהם ובאלקמן בהרכב במקום מארטין הפצוע וקארטר ונראו רע מאד. לדעתי הם צריכים להחזיר את באלקמן לספסל (ג'ורג' קארל כבר התבטא שהוא פשוט טיפש מדי כדי להבין את התרגילים, וזה בא ממאמן שאימן את שון קמפ, וין בייקר וג'ים מקליוויין) ולעלות עם קארטר וגראהם בחמישיה כשאנתוני מוסט ל-4. בינתיים אפללו שהגיע מדטרויט מחזיר תפוקה על הדקות שהוא מקבל. שימו לב לג'וש סמית' עם סטטיסטיקה מרשימה של 22, 9, 7 ו-6 חסימות (!) עם 80% מהשדה ו-75% מהעונשין. הבאקס מתעללים בניקס ונוקטים בשיטת 'כל מטאטא יורה'. יקום הבנאדם שיודע מי זה ג'ודי מיקס (רמז, לא מדובר בחברה של אנדרו בוגוט) שעלה מהספסל של הבאקס ותפר 19 נקודות. הניקס סייעו להחזרת הקריירה של אנדרו בוגוט (22, 8, 4) ולוק רידנאור (10 ו-4 אסיסטים). ארסן איליאסובה הוריד 6 ריבאונדים בהתקפה ו-13 בסה"כ. על זה נאמר 'על מה, אחותי, על מה?'. אגב נתון מפתיע בקשר לבאקס (1) הם במאזן חיובי נתון מפתיע בקשר לבאקס (2) הם הקבוצה היחידה בליגה שאף יריבה בינתיים לא עברה מולה את רף 100 הנקודות.

עידו17

New member
קארל לא אמר דבר כזה!!!

למה לא לעשות סינון מינימלי, או לפחות לבדוק את העובדות לפני שכותבים כזה משפט?? קארל העביר ביקורת על כך שבאלקמן לא משקיע מספיק ולא תמיד מגיע מוכן, וידוע לנו שהוא נזרק משלושה בתי ספר, כך שלא מדובר באיינשטיין. אבל העניין הוא שבאלקמן דיסלקט, ויש לו בעיות מסויימות, מכאן ועד להגיד שהוא טיפש יש מרחק גדול. אגב, באלקמן הוחתם רק לפני שבוע על חוזה חדש בדנבר, כך שממשהו שהוא עושה הם בטוח מרוצים.

Or Amit

New member
אין לי כוח לחפש את הציטוט שלו

משנה שעברה. שאלו אותו למה באלקמן לא מקבל יותר דקות והוא אמר שהוא פשוט לא מצליח להבין את התרגילים של הקבוצה ולא מספיק חושב. מצד שני ברור שקארל אוהב אותו (וברור גם למה) אחרת הוא היה משוחרר כמו שחקנים אחרים שדנבר החליטו לא לשמור עליהם.

למעלה