משחקי הלילה מוצ"ש

משחקי הלילה מוצ"ש

אטלנטה מביסה את דנוור בינתיים 56-77 נראה שהמסע במזרח מתחיל להראות לא טוב מצד דנוור שגם איבדה את קניון מרטין לתקופה הקרובה... באופן מפתיע משחק צמוד לניו ג'רזי הפצועה והחבולה נגד בוסטון 39-40 לג'רזי במחצית. אגב הג'רזי עם לא פחות מ7 פצועים!!! 3 מהם שחקני חמישיה. כרגע הקבוצה החלשה בליגה(בקרב קשה עם סקרמנטו) משחק צמוד בשיקאגו 31-35 לשארלוט שסוף סוף עם סגל מלא ובריא,שיקאגו בלי תומאס ששבר את היד לחודש וחצי,תסתפק בטאג' גיבסון הרוקי הנהדר,יש לשיקאגו מזל גדול,בלעדיו היה נוצר חור אדיר בעמדה מספר 4. טורוונטו בדקות אלה פותחת את המשחק נגד דאלאס בבית טורוונטו אחרי נצחון ענק בניו אורלינס,דאלאס אחרי הפסד צורם מאוד לאותה ניו אורלינס. מילווקי מארחת את הניקס לקרב נמושות. סקרמנטו בעוד 10 דקות מארחת את יוטה,ותנסה לרשום נצחון ראשון על קבוצה חזקה. והמשחק שיסגור יהיה הקליפרס שיארחו את ממפיס,לקרב קבוצות עם פוטנציאל שלא יגיעו לשום מקום...

מישהו יכול להסביר לי את התמונה הבאה?

מרטין ונוצ'יוני פותחים במשחק הלילה נגד יוטה...WTF??? מרטין נפצע ויעדר עד ינואר. נוצ'יוני נתפס נוהג שיכור והיה אמור להשפט לכמה משחקים בחוץ. איך בדיוק הם פותחים? לכספי הפתרונים. מסכן הילד,נראה לי גם אם סקרמנטו ישארו עם שישה שחקני סגל בריאים הוא לא יפתח...

זה ממש לא חשוב

יותר חשוב זה כמה דקות הוא מקבל, ואפילו יותר חשוב, זה כמה כדורים הוא מקבל. אם הוא משחק עם מרטין ואוונס הוא כמעט לא רואה את הכדור, אז גם 30 דקות לא יעזרו לו. בכל מקרה, אין לו בעיה לעלות מהספסל, אז זה ממש לא חשוב אם הוא בחמישיה או לא.

ואחרי שהסתכלתי כספי בכלל לא בסגל

מרטין לא פתח, ולא משחק, נוצ'יוני מן הסתם ירצה את ההשעיה שלו בשלב מאוחר יותר.

pizarro

New member
והסיבה שכספי לא בסגל

זה בגלל פציעה בקרסול. כך ראיתי ב ESPN

ולפי יאהו מרטין פתח ושיחק 00:00

נו באמת איזה שטויות. בכל מקרה סקרמנטו מסמתנת כקבוצה הכי מוזרה ולא צפויה בNBA. בלי מרטין,ועם חמישיה וסגל שהם בדיחה,סקרמנטו מובילה ב19 הפרש באחד מהמגרשים הכי ביתיים בNBA ביוטה. רק שלשום יוטה נתנה של בראש לסאן אנטוניו,ממש הזוי. למעשה סקרמנטו באופי הזוי עד אבסורדי הולכת לנצח בזכות ההגנה,שמשאירה את יוטה על 9 נקודות בלבד ב11 דקות של הרבע השלישי. ב2 הרבעים הראשונים אגב יוטה קלעה 55. מבחינת קליעה הגיע רק אחד,שככל הנראה הולך להיות הקווין מרטין של סקרמנטו לחודשיים הקרובים. הוא רוקי וקוראים לו טייריק אוואנס. באופן די אירוני,הוא מעמיד בדיוק את המספרים שמרטין העמיד, סביבות ה30 נקודות,עם 2-3 שלשות ו12 מ13 מהקו. 3 ריב' ו6 אס' (אצל מרטין זה דווקא בדרך כלל הפוך) סקרמנטו לא תגיע לפלייאוף,אבל גם לא בטוח שתהפוך לנמושה של הליגה.

אני דווקא לא חושב שהם כיום ה-נמושה...

ג'רזי לא פחות נמושה(בלי נצחון) אבל לזכותה יאמר שהאריס עוד לא שיחק,יאנליאן נפצע,ובלי קשר יש שם המון פצועים. מינסוטה בלי לאב ועם ג'פרסון בינוני היא נמושה רצינית. אומנם נצחון ענק על בוסטון,אבל מה חוץ מזה? הלילה הפסידה בבית למילווקי(איכס) גם הניקס די מביכים,ובמקרה שלהם זה באמת מביך כי יש להם חומר שחקנים נהדר,ברמה של לגרד פלייאוף במזרח. וממפיס כמובן...קבוצה עם שישית שחקנים ברמה של פלייאוף,הצליחה לחבר רק נצחון אחד עד עתה...

מיני לא נצחה את בוסטון

היה משחק צמוד, אבל הסלטיקס נצחו (יש להם הפסד יחיד בליגה, לפיניקס). בכל מקרה, הנמושה זה גולדן סטייט. פשוט לא נראה כמו משהו שקשור לקבוצה. נו טוב, מכיוון שהם נצחו את ממפיס, אז כנראה שגם ממפיס הם נמושות לא קטנות.

asafsuf2

New member
זה מראה דבר אחד

ברגע שמכריחים את סקרמנטו לשחק כמו קבוצה, אז היא יכולה להתגלות כקבוצה לא רעה בכלל. הסגל שלה אמנם לא משופע בכוכבים, אבל יש שם לא מעט שחקנים טובים ואם הם ישחקו חכם אז הם יכולים לעשות דברים יפים העונה. עד אתמול זה היה קווין מרטין וקצת טייריק אוונס והשאר מסתכלים עליהם מהצד. אם הם ינצלו את החודשיים שמרטין ייעדר כדי להפוך לקבוצת כדורסל אמיתית אז הם רק ירויחו מכל הסיפור הזה. מה שכן, חוסר הנסיון של הקבוצה הזאת זועק לשמיים, וזה צורם אפילו לאחד כמוני שמעולם לא שיחק אפילו בקבוצת נערים. גם אתמול הם חזרו על הטעות שעשו מול ניו אורלינס בדקות הסיום. מול ניו אורלינס הם ניסו לבזבז זמן ולהריץ את השעון כשהם היו ב-5 יתרון כשנותרו כמעט שתי דקות לשחק. זה עלה להם באיבוד כדור, שבשילוב משחק שבלוני ומבוהל בסיום עלה להם גם במשחק. אתמול הם התחילו לנסות להריץ את השעון כשנותרו כמעט 4 (!) דקות לשחק ובמשך כמה התקפות רצופות איבדו את הכדור לשעון ה-24 ואיפשרו ליוטה לחזור למשחק. למזלם, יוטה מצידה הציגה גם משחק מבוהל וחסר אינטליגנציה בהתקפה ולא הצליחה לתת את הפוש האחרון כדי לבצע מהפך ולנצח. בכל מקרה, ווסטפול חייב לתת את הדעת לעניין הזה של הרצת שעון ה-24 אחרת זה יעלה להם בעוד לא מעט הפסדים העונה.

ממפיס בלי אייברסון

אייברסון ממשיך בקו שלו, לא מוכן ללמוד ולא מוכן לעלות מהספסל. לפי REALGM אייברסון קיבל חופשה מהבעלים של הקבוצה לנקות את הראש. יאהו מפרסמים שאייברסון עזב את הקבוצה, ולא צפוי לחזור בקרוב, אם בכלל. אייברסון נוסע לאטלנטה, שם ביתו, לנקות את הראש, ומאוד לא שמח מחוסר התקשורת עם המאמן ליונל הולינס לגבי זמן המשחק שלו, ואי הכללתו בחמישיה (ובמילים אחרות - לא מקבל מה שאני רוצה, לא משחק שובר את הכלים קקה בידך). הולינס מעדיף להתרכז בקבוצה ולא באייברסון. לא משנה כמה הוא נותן דוגמא טובה לצעירים על הפארקט, הוא הורס את זה, וממפיס חייבים להראות לOJ ורודי שזה לא מקובל ולשלוח את AI לדרכו, אחרת אין טעם להשאיר את הולינס כי אף אחד אל יזרוק עליו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לצערי אני נאלץ להסכים איתך

אייברסון חייב לעוף ויפה שעה אחת קודם. עצוב ששחקן כזה הביא את עצמו למצב שאף קבוצה לא רוצה להתעסק איתו יותר וגם הקבוצה שכן רצתה מקבלת ממנו יריקה בפנים.

reem077

New member
בטח עוד מעט יתחילו לרוץ השמועות על אולימפיקוס

כרגיל

asafsuf2

New member
אני חושב שאפילו אולימפיאקוס

לא מספיק משוגעים בשביל להביא NUTCASE כמו אייברסון לקבוצה שלהם. כרגע הוא טוב בעיקר בתור גימיק ועושה יותר נזק מקצועי מתועלת בכל קבוצה שישחק בה. אולי הוא יכול להצטרף לג'רמי טיילר בחיפה...

somone44

New member
זו פשוט התנהלות בזויה ומעליבה של הולינס

לאייברסון. פשוט משפיל אותו. גועל נפש. ידעת מלכתחילה ששחקן כזה לא בא לשבת על הספסל, בטח כשאחד כמו קונלי לפניו, אז אחרי סקרמנטו תירצת שאין לו כושר משחק מתאים ושהוא אחרי 3 אימונים בלבד, מה הלאה? בדקות שאייברסון שיחק בסקרמנטו בעיניים שלי ראיתי קבוצה מאורגנת ומסודרת, כל שחקן ידע את מקומו, היה כבוד הדדי בין הכוכבים ובכל התקפה שחקן אחר נגע בכדור. בלי אגו, בלי לעשות דווקא, בלי אנוכיות - פשוט סדר מופתי. ואז בא אדון לאיונל הולינס, הכלומניק הזה, שחושב שהוא יכול לחנך את אייברסון בגיל 34, ועושה לו סדרת חינוך (כן, ככה אני קורא להחלפה שלו את AI שהיה לוהט באותו פרק זמן)? מי הוא בכלל? אפילו לכבד אותו, לבוא ולשוחח עם וטרן וסטאר כמוהו ולהסביר לו את הסיטואציה והלך הרוח זה לא לכבודו של האנטי כדורסל הזה. הבחירה בהולינס הייתה מוטעת ואני מקווה שהבעלים יעשה משהו בנדון ומהר כי אם אייברסון יגמור את הסיפור שלו בממפיס, לא רואה את הקבוצה הזו, ללא מנהיג ואחד שיכוון אותה, עושה את קפיצת המדרגה לה קוויתי בתחילת העונה.

איך אתה תמיד רואה דברים הפוך, זה פשוט מדהים.

הולינס עושה את מה שמאמן עושה. אייברסון עושה את מה שאייברסון עושה. עוד לפני שהוא חתם בממפיס דיברו על זה שהוא יעלה מהספסל, ועל זה שהוא יהיה שחקן שישי. אייברסון לא צייץ וחתם. עכשיו זה לא מתאים לו? הולינס ממש לא קשור פה. לא ראיתי את המשחק, אבל אני בספק אם הולינס ניסה לחנך את אייברסון. אין לך אפשרות לקחת את דבריך בחזרה, שכן אחת הסיבות שאני אמרתי לך שממפיס לא תגיע לפלייאוף היא שאייברסון לא יחזיק מעמד. את זה שיש שם כוכבים ראינו, אבל מה שנאמר לך פה זה שיש שחקנים, ואין קבוצה. אמרו לך פה שממפיס לא תתחבר. הסצינות של אייברסון הם חלק מזה, חלק שאתה בחרת באלגנטיות להתעלם ממנו. לפחות כשאתה טועה, תודה בכך. הנה אני טעיתי בגדול, אני חזיתי חודש, וזה לקח פחות משבועיים.

go lakers go

New member
להגיד שממפיס עכשיו לא תעשה פלייאוף בגלל אייבר

אייברסון זה פשוט תירוץ עלוב......... הסברתי לך כבר שלעשות פלייאוף במערב אתה צריך בערך 50נצחונות . פיניקס לא עשתה פלייאוף עונה שעברה עם 46 נצחונות וגולדן סטייט עונה קודמת עם 48 נצחונות.......ניחא הם היו במזרח שם קבוצות ממקומות 6 - 8 עולות קבוע עם מאזן שלילי......אבל במערב ??? לממפיס יש חבורת שחקנים טובה.......מאיו,גיי,ראנדולף,קונלי וגאסול - כולם שחקנים נחמדים......אבל ממפיס היא אסופת שחקנים....לא קבוצה.....הגנה שם זו המלצה בלבד....והשחקן היחידי שמנסה ועושה הגנה זה מארק גאסול. בדבר אחד אני מסכים איתך - בעניין ההתנהלות של ממפיס לגבי אייברסון . הם ידעו בדיוק מה הם לוקחים ומה הם מקבלים...... קיץ שלם הוא הבהיר שהוא לא יהיה מוכן לעלות מהספסל..... אז מה הם מתפלאים עכשיו שככה הוא מתנהג ?? וגם אייברסון אידיוט.... ניחא חודש היו מספסלים אותו....אבל 3 משחקים בספסל אחרי פציעה של חודש.... ממש תינוק האייברסון הזה ! הכי עצוב לי שככה יזכרו את אייברסון ..... בטח הצעירים כאן ובכלל . אייברסון היה שחקן טופ מעל 12 שנים והוא גם יהיה שחקן Hall of Fame

אייברסון היה שחקן אנוכי שחשב רק על עצמו

הקבוצה זה אני. הוא הביא על עצמו את המצב הזה. כל זמן שפילי הלכו אחריו הם לא הגיעו לשום מקום. שנה אחת המזרח היה כל כך חלש שהם עלו לגמר, אבל לא היה להם סיכוי מול הלייקרס העדיפים. לא מגיע לו אול אוף פיים. הוא לדעתי כל מה שרע בכדורסל האמריקאי, ומגיע לו ללכת הביתה כמו סטפון מארבורי, כשהוא עדיין בשיאו, אבל אף קבוצה לא רוצה לגעת בו בגלל האישיות המחורבנת שלו.

go lakers go

New member
אין ספק שהוא היה אנוכי אבל הוא הביא קבלות

עונה אחר עונה . את פילי הוא לקח לגמר ה NBA עונה אחת ( מה שלא תאמר זה הישג ) וביתר העונות לפלייאוף .... שהוא עזב את פילי לפני 3/4 עונות חצי ליגה רדפה אחריו גם בגיל 30 פלוס...... עם כל הכבוד ... להשוות אותו למארבורי זה לא רציני .....חוץ מאישיות מחורבנת אין שום דימיון בינהם לגבי Hall of Fame מגיע או לא מגיע .... זה כבר ויכוח אחר .אבל , יש לך ספק שהוא יהיה Hall of Fame ?

למעלה