משחקי היום

LADodger

New member
גראונד אאוט שמסיים את האינינג.

המשחק הזה ממש ארוך. אין לי יותר סבלנות, אנחנו מפסידים גם ככה. ותמיד טוב שארי-זונה מפסידה, כרגע 10-0 לאטלנטה.

LADodger

New member
ראסל מארטין עם סולו הום-ראן מנחם. 9-5.

אולי קנט יביא BACK TO BACK? בכל מקרה זה התשיעי עם 2 OUTS, ככה שעדיין נפסיד. ובאריזונה כבר 13-0 לאטלנטה. בינתיים קנט וגונזו עם 2-אאוט סינגלס, והנה בא נומאר. כמו שאמרתי הוא מצוין עם רצים על הבסיסים, אבל אפס בכל מקרה אחר. קולורדו לא לוקחים סיכונים ומכניסים את קורפאס הקלוזר. ועוד אני מדבר, 14-0 לאטלנטה.

LADodger

New member
9-6 והבסיסים מלאים!!!!

נומאר עם ה-RBI סינגל ולוני עם סינגל משלו ועכשיו הבסיסים מלאים, 2 OUTS. אנדרה אית'ייר עולה.

LADodger

New member
ברור שהפסד היום

אנחנו כבר בפיגור 7-4 קודם כל, ואנחנו צריכים איזה הפסד כזה להתעורר (למרות שחשבתי שזה מה שקרה אחרי ההפסדים ליוסטון...) וחוץ מזה כל ניצחון על הג'איינטס הוא בבחינת ברכה. (וגם של פני...)

LADodger

New member
אם כבר אז היית שואל ככה:

הפסד היום וסוויפ על הג'איינטס -או- ניצחון היום וסוויפ של הג'איינטס, כאשר בונדס מכה במשך הסידרה את ה-755 וה-756 דווקא עלינו? על זה נגיד אין לי תשובה. טוב תאמת אני מעדיף את האפשרות הראשונה, אל לך תדע מה אוהד דודג'רס אמיתי היה אומר...

LADodger

New member
נו מה אז מה בדיוק רע באפשרות הזאת? ../images/Emo3.gif

כל אוהד דודג'רס היה בוחר בה. כולל אותי, אפילו שיהיה קצת צר לי על בונדס. אבל רק קצת.

הבנתי משהו

ההישג שלו מדהים , אין ספק . אבל תמיד הפריע לי שהוא שיקר את הציבור וכמו שאמרו היום בשידור של ה-IBL הוא אף פעם לא היה מהשחקנים שחיים מהקהל . אגואיסט קטן מושתן שכמותו . אבל הבנתי משהו , גם אם הוא ישבור את השיא (וזה יקרה . הייתי מעדיף שזה יקרה במשחק חוץ) הוא עדיין לא יחשב לגדול באמת אצל האוהדים . כמו עם הנשיא קצב שאמרו שהוא לא צריך להיכנס לכלא כי גם ככה הוא יסתובב עם הבושה והכלימה עד סוף ימי חייו , ככה גם (בפרופורציות של ספורט כמובן) בונדס תמיד יהיה הרמאי שלקח סטרואידים וזה לא ישתנה . אני מאמין שאיירוד יעבור אותו בעוד 10 שנים אז מבחינתי הכל בסדר . שישבור את השיא ונראה עד כמה הוא ישמח לראות מישהו אחר שובר לו את השיא... נכון , בדיוק כמו שהאנק הארון או בני משפחתו לא היו שמחים לראות אותך , בארי , שובר את השיא בעזרת תרופות שניפחו לך את השרירים .

תגובה אחרונה להיום

מקווה שתעשו קאמבק ואם לא תמיד יש את מחר (חוץ מהמשחקים של פני) . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

LADodger

New member
ת'אמת, אני לא רואה את איי-רוד משחק בגיל מאוחר

בשביל השיא. הוא נראה כמו אחד שלא אכפת לו מכלום, לעומת בונדס שלא הסתיר (בצדק) את המשך משחקו רק בגלל השיא. כי בסה"כ הוא סתם הורס לקבוצה שלו כשהוא עדיין משחק בה, למשל בסידרה הקודמת מול הדודג'רס הוא השאיר 7 LOB.... תחשוב על היטר סביר שבא לג'איינטס במקומו ומשיג הרבה יותר RBIs.

תסכים איתי במשהו

זה מרגש. זה שהוא מתקרב לשיא. השיא הזה הוא אולי השיא הכי גדול בMLB. הרי HR זה הדבר הכי משמעותי בבייסבול והכי הרבה HR בקריירה זה גדול...והשיא הזה לא נשבר כבר איזה 30 שנה...מרגש לראות מישהו הולך ושובר אותו עכשיו. אתה אומר שבגלל שזה בונדס ויש סימן שאלה סביבו אתה לא יכול להנות משבירת השיא? חבל באמת שזה לא מישהו כמו קן גריפי או משהו, אבל יצא שזה בונדס.

LADodger

New member
אתמול הוא הביא 4-5

*הדאבל ה-526 שלו אתמול שם אותו במקום ה-31 בכל הזמנים. *רצף החבטות שלו - עכשיו 11 (עלייה לבסיס - 38 משחקים ברציפות!) הוא בלתי עציר, אבל גונזו שהיה אתמול אחריו דפק כל פאקינג הזדמנות. הוא פשוט כזה אפס עם 0-5 אתמול!! אני הייתי שם את נומאר או לוני/קמפ אחרי קנט, לא את גונזו.

בסדר סביר להניח שבילי כבר כשיר להיות

סטארטר...זה לא הרי שהעתיד של כרילבר והוא עובר לרוטציה בלית ברירה...העתיד שלו ברוטציה, לא? ויש לו אחלה עתיד לא? אז עכשיו שהוא כבר פתח כמה פעמים זה בסדר שהוא יזרוק 100 זריקות... בקשר למעבר אתה צודק...יותר מ110 לפיצ'ר צעיר זה באמת מוגזם, במיוחד באופן קבוע.

LADodger

New member
אני רק אומר שה-PC הגבוה זה אשמתו

הוא פשוט לא מסוגל לזרוק סטרייקס, מגיע לספירה של 3-0 או 3-1 או 3-2 כל AB, ואז נותן היט, הולכה או פליי אאוט. ככה לא מנצחים משחקים. וחבל לשרוף את היד שלו בצורה כזאת, אפילו שזאת אשמתו.

11 ראנס ב0.2

הטרייד VALUE של ג'ייסון ג'נינגס צנח והגיע לתחתית... מאיפה המשחק הזה הגיע...סן דייגו ויוסטון שתיהן בבוטום 10 במייג'ורס בראנס מתפוצצות ככה... וסיאטל (אמצע AL) ואוקלנד (אחרונה בAL) גם התפוצצו ל24 ראנס ביניהם.

למעלה