משחקי היום

וולס סיים את חלקו במשחק . ספרינגר נכנס .

ועושה 1-2-3 אינינג על הארדי-ברון-פילדר . ב-9 פיצ'ס . טוב הוא הפיצ'ר (SP & RP) הכי טוב אצל הקארדס . גאלארדו עם 2 RBI היום . בטח אנטוני לה רוסה נבח על השחקנים שלו !
מגיעים לבוטום 6 עם אדמונדס-ספיזיו-מולינה . אני בהחלט רואה פה ראן אחד לפחות.

שחקנים בבסיסים ראשון ושני

אאוט אחד ופוהולס עולה לחבוט . יש לו 1 מ-3 הערב עם סינגל . עדיין 5-4 מילווקי , בוטום 7 . זה עכשיו או לא ! הזדמנות כזאת לא תחזור !

ווילד פיץ' של ליינבריק ואינטנט' ווק לפוהולס

בייסיס לודד ואאוט אחד . דאנקן עולה לחבוט. ידע טוב מאוד לחבוט גראנד סלאם נגדנו בשבוע שעבר.. זאת ההזדמנות שלו להחזיר לקאבס טובה.

K לדאנקן . ג'ימי אדמונדס עולה לחבוט .

חובט שמאלי נגד פיצ'ר ימני . נראה אם יהיה שינוי . come on Jimi boy ! it's your birthday , you gonna party like it's your birthday !

פליי אאוט ../images/Emo10.gif

בוטום אוף דה אורדר באינינג הבא . זאת אומרת שחייבים לעצור את מילווקי באינינג הזה . אני לא מבין למה דאנקן האפס הזה לא הצליח לעשות סאק , אבל אני משאיר את זה לטיפול אוהדי הקרדינלס .

ברון GIDP כדי לסיים את האינינג

עבודה טובה של ראיין פרנקלין שיעלה לחבוט לידאוף בבוטום (אני מניח שנראה PH) . זה התחיל עם K להארט. סינגל להארדי ואז הגיע ה-DP של ברון (לא רואים את זה כל יום) . השארנו את פרינסס פילדר לאינינג הבא . טורנבו מחליף את ליינברינק . זאת ההזדמנות להביא כמה ראנס

מיכאל שומאכר ? רלף שומאכר ? סקיפ שומכאר !

(היה גם את רוכב הסוסים הכי טוב בכל הזמנים שקראו לו שומכאר.. לא זוכר את שמו הפרטי ) . עולה כ-PH וחובט לידאוף סינגל . נראה מה מולינה יעשה ...

אקסטיין עם הסינגל . בייסיס לודד , אאוט אחד.

ווילנואבה עולה להגיש . לודוויק עולה לחבוט ופוהולס און דק .

לודוויק ווקס . 6-5 קרדינלס

ווילנואבה הולך להפסיד . יהיה לו 6-3 אם זה ישאר ככה . כיף לראות את מילווקי מפסידים משחק ב-ווק . עוד לא נגמר , פוהולס עולה לחבוט עם בייסיס לודד ואאוט אחד.

LADodger

New member
בשבילי זה כיף לראות את קורדרו מפסיד בשבילם

הוא צריך להפסיק להתלהב ולקפוץ כל פעם שהוא משיג סייב אחרי שמילווקי היו ביתרון של 3 ראנס והוא השיג פלייאאוט אחרי שנתן ליריבה לצמצם ל-1 ראן. איזה קופיף הקורדרו הזה.

פוהולס גומר את הסיפור .

דאבל שמחזיר הביתה את כל השחקנים . 9-5 קרדינלס . פוהולס נתפס בין הבסיס השני לשלישי וזה 2 אאוטס . דאנקן גראונדס אאוט. 5 ראנס באינינג הזה , 4 ראנס באינינג החמישי - שני האינינגים היחידים הערב שבהם הקרדינלס עלו על הלוח . את האינינג התשיעי נראה את פילדר-הול-ג'נקינס . גיים אובר . סיכום יום המשחקים מנקודת מבטו של אוהד הקאבס : --------------------------------------------------------- הכי חשוב - מילווקי מפסידה הערב ובכך מפסידה את הסדרה 3-1 לקרדינלס .
(אני לא צוחק על חלשים אבל הפעם אני חייב . לא יכול לשלוט בזה) אנחנו מורידים את ההפרש לחצי משחק . בינתיים הברייבס חוגגים על אריזונה . גם טוב מבחינתי . הפאדרס מנצחים , אבל אפשר לצאת מעודדים מכך שהפיצ'רים שלהם חטפו 11 ראנס . טוב לראות את הפאדרס מפסידים משחקים בגלל פיצ'ינג . אנחנו סוגרים יום משחקים מהנה עבורנו . 0.5 ממילווקי , 1 מאריזונה וה-WC . ועכשיו פנייה נרגשת ללירון , טענתי שניקח את המקום הראשון בדויז'ן אחרי המסע הזה . אמרת שנהיה קרובים , אבל לא . צדקת . אבל תודה שאנחנו קרובים מאוד ... כולם זילזלו בנו (=ESPN) ואמרו שלא נגיע לפלייאוף "כי הקאבס לא מספיק טובים". כל שונאי הקאבס (מעטים כאלה בבייסבול) תתווכחו עם הנייר ועם הסטטיסטיקה , אנחנו הקבוצה הכי טובה במיג'ורס מאז ה-3 ביוני . אנחנו לא שחצנים ולא מחפשים את מחיאות הכפיים , אבל נמאס לראות כל הזמן איך צוחקים עלינו . עכשיו אנחנו צוחקים על כל ה-NL במיוחד על הקרדינלס . *המשחק מחר נגד הפיליס ישודר ב-ESPN . ליילי יגיש בשבילנו בדרך לניצחון 8 ברציפות . Go Cubs !

LADodger

New member
לא קוראים לו "לילי"??

אני יודע שאתה בטח יודע יותר טוב ממני אבל לפי מה שהבנתי השם שלו זה "לילי", לא "ליילי"... וברכות על הניצחון, ובעיקר על ההפסד של מילווקי. אבל יש לי אינטרס גלוי ששניכם תפסידו... אבל אם כבר אז עדיף שמילווקי תפסיד יותר מאשר הקאבס, רק כדי שתהיה שמח.

כמו שכתבת אבל אני קורא לו ליילי

קשה לי לכתוב את שמו כפי שצריך לכתוב .. משהו פרטי . תודה על הברכות . האמן לי שאין לך צורך לרצות שנפסיד . אם מילווקי יפסידו ואתם תפסידו לאריזונה/פאדרס אתם עדיין תיקחו את ה-WC ובמאבק שלכם על ה-WC אני יקח איתי את כל אוהדי הקאבס ונעודד אתכם נגד מילווקי . עכשיו אנחנו צריכים שאתם תעודדו אותנו נגד הפיליס (שמת לב שכל הקבוצות האלה ... פיליס, ג'ייאנטס אלה קבוצות שכאילו נמצאות בליגה נפרדת ? זה לא נראה כאילו הם ב-NL . אף אחד לא שומע עליהם ) .

LADodger

New member
עזוב, בסוף נפסיד גם לפאדרס וגם לאריזונה.. ../images/Emo7.gif

אני

למרות שאני מחבב את מילווקי, עברתי לעודד את הקאבס השנה
אני פשוט רוצה לראות אותם בפלייאוף שוב... טוב נו, הסיבה האמיתית היא בשבילך, אליקו
אני רוצה שהקאבס יעלו לפלייאוף לראשונה מאז שאתה עוקב כי יהיה משעשע לראות אותך במשחקי פלייאוף ואני אשמח בשבילך
(טוב זה נשמע קצת.......
)

לא צריך

איזה קרדיט פה...סה"כ השתמשתי בהיגיון שהקאבס לא ינצחו את כל המשחקים שלהם
לא התפרעתי בדיוק...

LADodger

New member
אני רואה שליינברינק גרוע במילווקי

כמו שהיה בזמן האחרון בפאדרס. חבל שהעבירו אותו, הייתי רוצה להמשיך "להשתמש" בו לטובתנו.

למעלה