משחקי היום

clevelandrocks

New member
גם הדאבל של רדמונד

עבר מעל הראש של ניקסון ושחקן אתלטי יותר (כמו גוטיירז) היה יכול לתפוס אותו. מצד שני ניקסון אחראי לראן שהשגנו.

LADodger

New member
דברים רעים קורים אצלנו במערב

הדודג'רס כרגע בפיגור 3-0 לרוקיז, אחרי סולו של טוראלבה ו-2 ראן הומר של מאט הולידיי. אבל זה רק ה-BOT 3. ומה שיותר מדאיג הוא היתרון של סן-דייגו: 15-8 על יוסטון! ואנחנו רק בחמישי! הם עשו אינינג ראשון מדהייייייייים עם 11 ראנס... כאשר ג'נינגס הפיצ'ר של יוסטון הרשה את כולם והגיש רק 0.2 IP. מייק קאמרון עם 3-3, 3 RBI ו-HR שהביא 2 ראנס. האסטרוס הביאו 7 ראנס באינינג הרביעי כדי לצמצם ל-12-8, והפאדרס החזירו ליתרון גדול עם 3 ראנס בחמישי. אבל ניצחון שלנו וכל ראן שהם עשו לא יישנה יותר מסתםפ ניצחון.... אז יאללה תתעוררו!! איפה אתה קנט עם איזה הום-ראן.....

LADodger

New member
RUNNERS AT THE CRONERS

עם 0 OUTS וגונזו על הפלייט. זה אחרי מארטין המלך עם דאבל וקנט המלך עם סינגל. ועוד אני מדבר וגונזו מקבל K. עכשיו עולה נומאאאאאאאאאר שיש לו מעל 400. עם RISP.... יאללה זאת ההזדמנות! SHIT. רק סאק פליי שמצמצם ל-3-1, אבל עכשיו 2 OUTS. רק הדודג'רס כאלה "מוכשרים" עם 1 ו-3 B בלי אאוטס ומשיגים מזה רק ראן אחד...

LADodger

New member
פשוט חרא. לוני עם גראונד אאוט ונגמר החצי INN

רק 3-1 ממצב כזה. איזה מזדיינים.

LADodger

New member
בילי יא בן זונה מה אתה מוליך את הפיצ'ר

וממלא את הבסיסים?! מה אתה מפגר? עכשיו הבאת את טאבראז. הלוואי שתקבל איזה גראנד סלאם שימחק לך את החיוך, לא אכפת לי שאתה דודג'רס אפילו, גם ככה נפסיד!!

LADodger

New member
יצא מזה במזל עם פליי אאוט של טאבראז

הגיע הזמן להוציא אותו אחרי 4. עם איך שהוא נראה זה יכול להיות יותר גרוע.

LADodger

New member
חואן פייר - עוד מטומטמם

עם 2 OUTS הוא מביא BUNT גרוע לפיצ'ר חימנז. תעשה טובה חימנז ותביא איזה HBP שייפצע אותו לכמה זמן...

LADodger

New member
גריידי תוציא את בילי כבר!!

כבר 112 PITCHES ואנחנו רק בחמישי. והוא אמור להית פאקינג רליבר. כל AB הוא זורק איזה 10 P ובסוף מוליך אותם. והנה העונש. דאבל של הלטון בקאונט של 3-2 והתוצאה 4-1. בילי בחוץ על בטוח, למרות שאי-אפשר לדעת עם גריטל.

LADodger

New member
אני כבר מיואש.

בלי פוקסים ופליי-אאוטס זה כבר היה 10-1. עכשיו מגיש אצלנו אריק הול, עם משחק אחד בכל הקריירה. רואים שאנחנו הולכים להפסיד כאן בגדול. ותזרקו קצת סטרייקס יא מזדיינים!!! כל שנייה הם מגיעים לקאונט של 3-0 או 3-1 ואז מביאים מכה חזקה שרק במזל לא יוצאת מהמגרש. ועד שיש סטרייק - זה פאול. כנראה שיש לו פוקסים מדי פעם, כי עכשיו הוא הביא K, כן כן אתם שומעים נכון, על קאונט של 3-2. לא יאומן כי יסופר.

LADodger

New member
מארטין עם עוד דאבל!!

מתחיל להזכיר את האינינג ה-3. ועכשיו ג'ף קנט עולה. יש לי עכשיו ציפיות גדולות למהפך, כי הוא לא יבוא אחרי זה. ו.......... כן!!!!!!!!! דאבל של הזקן עם השפם וזה 4-2 בלי אאוטס!!! יאללה גונזו אל תפשל!!

LADodger

New member
3 אפסים.

גונזו מביא גראונדר לפיצ'ר, וקנט בחוץ בבסיס 3, נומאר ולוני עם פליי אאוט, והאינינג נגמר ככה, כמו כלום, עם רק ראן אחד. פאתטי. ובמגרשים האחרים: סן דייגו - יוסטון 11-15 אחרי 7.5. אריזונה - אטלנטה 3-0 אחרי 1.

LADodger

New member
7-2. איזה חרא קבוצה.

עוד הפסד סידרה לקבוצות חלשות כמו יוסטון ועכשיו הרוקיז. ומה קורה להול, מארטין וקנט?? נותנים להם לגנוב את בסיס 2 חופשי... הול בחוץ אחרי עוד RBI של הולידיי. לפחות אריזונה בפיגור 6-0 מול אטלנטה אחרי דאבל מנקה בסיסים של צ'יפר ג'ונס. וסן-דייגו לעומתם עם 18-11 בינתיים.

LADodger

New member
אין לי כוח לזה יותר. לילה טוב.

או כמו שאחד בפורום אמר: "oh god, please make it stop..." רק דוגמה לאיזה אינינג עלוב זה היה: 2 OUTS ובסיסים ריקים, ואז: הולכה, סינגל, גניבה, 2-RBI סינגל, גניבה, RBI סינגל, גניבה, הולכה, פופ אאוט.

LADodger

New member
קולורדו המפגרים מוליכים את פייר

בסיסים מלאים, אאוט 1 ומארטין בפלייט. האם ייתן עוד דאבל אחרי 2 היום? אם כן זה יהיה "רק" 7-5 לרוקיז. לא שזה ישנה משהו.

LADodger

New member
מרטין עם K בפרצוף. קנט עולה.

מעניין אם יש לו איזה כוח לאיזה גראנד סלאם עכשיו. או לפחות 2-ראן סינגל. זה כל מה שאני מבקש!

LADodger

New member
קנט אתה גדול! סינגל וזה 7-4.

אבל גונזו הראלי קילר לא נראה לי שיעשה משהו עכשיו. אבל תמיד אפשר להתפלל.

LADodger

New member
וגונזו המזדיין עם פליי-אאוט שגומר את הסיפור.

קולורדו כבר מזמן היו חוגגים על כאלה מצבי היטס עם איזה 10 ראנס ולא 4. אה שכחתי, הם כבר עשו את זה. נקווה לעוד איזה ראלי גם מהחלק התחתון בשביל פורקאל שיביא את הראנס. ונקווה שפייר לא ידפוק את זה. גונזו ופייר תעופו מהקבוצה המזדיינת. ואם אפשר אז גם כמה פיצ'רס שאני לא אנקוב בשמם.

LADodger

New member
אני לא מאמין איזה אפסים אנחנו. 8-4.

ורצים על הבסיסים 1 ו-3. ואם זה לא מספיק, טאבראז עולה ועוד 2 גם הולידיי. אני מרגיש את הראן ה-12 קרוב מתמיד.

LADodger

New member
ובלי להרגיש, 9-4 קולורדו.

זה כאילו שהם אפילו לא מתאמצים ושמים 5 ראנס כל אינינג, ואילו אנחנו נותנים 80 היטס בשביל ראן אחד או שניים!!!!

LADodger

New member
הנה בא הולידיי

מוכן ומזומן לתת 3-ראן הומר על הראש של רוברטו "הזקן" הרננדז. 2 OUTS, רצים בפינות. הרוקיז גונבים את השני, אבל עם קאונט של 3-0 הרננדז לא מפחד מהולידיי ונותן 2 סטרייקס אמיצים! כמובן שבסוף הוא מוליך אותו. בסייסם מלאים בשביל הלטון.

למעלה