משחקי היום

קרי ווד - מה הלאה ?

קרי ווד ערך כמה הופעות בשבועות האחרונים הן בליגת הרוקיז והן בפאוריה (A) . ווד הגיש טוב ונראה בריא . הוא הצליח להגיש סליידר , קארב בול ופסטבול . הפסטבולים שלו הגיעו למהירות של 92-95 MPH . בסוף השבוע האחרון ווד הגיש בק טו בק והיה טוב מאוד . כולם חיכו ליום שאחרי , כדי לשמוע האם הוא מרגיש כאבים . למרבה ההפתעה (לא מבחינתי אבל אני יודע שהיו אנשים שלא האמינו בו) ווד מרגיש מצוין . הוא מרגיש חזק ונטול כאבים . הצעד הבא הוא להגיש במדי טנסי סמוקיז (AA) בשבוע הקרוב . טנסי תתחיל סדרה נגד ווסט טן (הקבוצה שייצגה את הקאבס בעונה שעברה ) . האינינג הכי ארוך של וורד היה בסה"כ אינינג אחד במהלכו הגיש 17 פיצ'ס . הכוונה היא לתת לו להגיש יותר מאינינג אחד ולראות איך הולך לו . המטרה היתה להביא אותו לאייווה (AAA) אבל הקבוצה נמצאת בסולק לייק סיטי וזאת תהיה דרך ארוכה מדי להגיע בשביל כמה הופעות קצרות , לכן העדיפו את טנסי . לא ניסחף מהר מדי , אבל אם הכל ילך כמתוכנן יש הטוענים שקרי ווד יחזור לסגל של קבוצת המיג'ורס בשבוע הבא . האם להאמין לזה ? כאחד שתומך בווד וחושב שעדיין יש לו מה למכור , הייתי אומר שלא . עדיין יש דרך ארוכה לפני המיג'ורס . ווד עוד לא הגיש נגד חובטים רציניים ולדעתי הוא יצטרך יותר מהופעה אחת ב-AA כדי להיות מוכן למיג'ורס . אם הוא יתן 4-5 הופעות טובות של יותר מאינינג אחד - אני מאמין שזה מספיק טוב כדי להגיע למיג'ורס . בואו לא נשכח , מדובר בשחקן עם ניסיון של SP במיג'ורס שגם שיחק בגמר ה-NL . הוא לא יתקשה להסתגל למיג'ורס , אבל שוב אני אומר , בואו לא ניסחף עם הזרם מהר מדי . עדיין יש דרך ארוכה . עוד פצוע שמחלים - הנרי בלנקו . עורך את הריהב שלו בפאוריה ואף שיתף פעולה בשבוע שעבר עם ווד . בלנקו שיחק אתמול את המשחק הכי ארוך שלו מאז שחזר מפציעה - 8 אינינגס בעמדת הקאצ'ר והלך 1 מ-3 . עד כה יש לו 7 הופעות ו- 5 מ-15 עם 4 RBI ודאבל .

אין טרייד. כנראה שפספסת את המילה "אולי"

הרדס לא משחקים מחר והמשחק הבא שלהם ביום שלישי הוא רק אחרי שהדדליין עובר, אז אם הוא יישלח בטרייד, זה הAB האחרון.

LADodger

New member
איזה חרא עם השידורים היום!!!

אין שידור בסופ קאסט של הדודג'רס, וה-GAMEMIX לא עובד!!! איזה פאק, עד שאנחנו משחקים בשעה נורמלית. אני אומר לכם יש איזה קונספירציה נגדנו. מישהו בבקשה תביאו לי USER ל-MLB TV...

LADodger

New member
זה לא שיש איתו בעייה

אבל הקע המעצבן הוא שיש לך רצים על הבסיסים ואז כתוב "Incoming pitch has been hit in play" ואתה כולך ציפייה והתרגשות ואז מתברר לך שזה עוד פופ אאוט של גונזו.....

הם אומרים אם זה OUT או RUNS../images/Emo3.gif

אין דבר יותר נפלא מלראות IN PLAY, RUNS. ואין יותר מבאס מלראות IN PLAY OUTS. וIN PLAY, NO OUT RECORDED סתם משגע את השכל. אבל לא נכנסתי לגיים דיי כבר הרבה זמן האמת...

LADodger

New member
לא, אני ב-GAME DAY של ESPN

שם אתה יודע אם יש או אין רק אחרי כמה שניות מותחות שהכדור זז לאט לעבר המגרש ונעצר, ומופיעה הכתובית "Nomar flied out to center".

גם הרדיו לא עובד

הפסיק בערך באינינג השלישי . עד שסוף סוף פאט יוז חזר ... נאלצתי לראות את המשחק בסופקאסט . תאמין לי הכי טוב שלירון יקיים את ההבטחה שלו ויבנה אתר עם קישורים למשחקים . הוא הבטיח שהוא ישים קישורים מהירים למשחקים .

clevelandrocks

New member
קרב פיצ'רים בג'ייקובס פילד

CC וגרזה עושים שמות בשחקני ההתקפה. גרזה יצא אחרי 7 אינינגס בהם הרשה 5 היטס, ראן אחד ועשה 11 K. במקומו נכנס דניס רייס. CC כנראה יגיש גם בשמיני (95 זריקות עד עכשיו, כשהוא רגיל לזרוק 115-120 זריקות). עד עכשיו הוא הרשה 0 ראנס, 4 היטס ו10 K 'בלבד'.

clevelandrocks

New member
מייק רדמונד משווה ל1-1

הקאטצ'ר המחליף של הטווינס נכנס כPH וחבט דאבל שהביא הביתה את טיינר (שעלה בגלל HBP). לא יאומן שאנחנו משתקים את מאוור ומורנאו ומפסידים בגלל שחקנים (?) כמו טיינר ורדמונד. כנראה שCC יצטרך לחכות לניצחון מס' 14.

clevelandrocks

New member
רק דיברתי../images/Emo67.gif

מאוור מגיע בגלל error של בארפילד ומורנאו נותן דאבל וכבר 3-1.

passanger57

New member
שוב דייס-קיי לא מקבל סיוע מהחובטים של בוסטון

קרב ענק בין דייס קיי ל קאזמיר ניכנסים לשביעי 0-0

omri1234567

New member
אנשים אתם עוקבים אחרי זמבראנו???

אני זוכר מלפני חודשיים היה לו אי אר איי של איזה 6 והוא אמר שהוא יזכה בסאיי יאנג אוורד היום אני מאמין לו אנשים!! פשוט מדהים איך שהוא זורקר לאחרונה!! תותח אין מילים

clevelandrocks

New member
הכל בגלל הקאצ'ר

כנראה שזמבראנו ידע טוב מאוד מה הוא עושה כשהוא התפרץ עליו.

נשמע שההגנה דפקה את סיסי שוב

נגד דייסקיי זה היה הבלופ סינגל של לואל שפרנסיסקו לא ראה טוב...(LOFTON WOULD'VE HAD IT) ועכשיו זה 2 אררורים של בארפילד באותו מהלך שמוסיפות 2 אנארנד ראנס ועוד הפסד...

למעלה