משחקי היום - 9.8

כן

בוא נעדכן אותך קצת בענייני עבר של בוסטון וקשר לדודג'רס
יש לא מעט שחקנים לשעבר של בוסטון אצלכם... ליטל (לא שחקן כמובן) לואו 1997-2004 בבוסטון, נהיה הפיצ'ר הראשון בהיסטוריה לנצח את המשחק המכריע בALDS, ALCS וWS ב2004. נתן שנים גדולות כקלוזר וסטארטר בבוסטון. נומאר מאז שנבחר בדראפט אי שם באמצע שנות ה90, היה "סמל" של בוסטון ואחד הרד סוקס הכי טובים בכל הזמנים, נשלח בטרייד דדליין של 2004. אה, והוא היה יותר טוב מג'יטר
(ולכן הצעקות "Nomar's better") בילי מיולר (זכה באליפות האוורג' במדים שלנו והקדים קצת את מני ב2003 והיה חלק מההתקפה ההיסטורית של בוסטון בשנה ההיא. היה אחלה שחקן במשך 3 שנים (2003-2005) עם כמה היטס חשובים וגדולים (משחק 4 כמו שהזכרת וכמובן 24.7.04). נהיה גם הראשון בהיסטוריה לחבוט 2 גראנד סלאם במשחק, כל אחד מצד שונה (אחד RHH ואחד כLHH). עוד כמה שעברו אליכם...בעיקר השנה עם לוגו (סוג של שחקן שלכם....אחרי שהגיע מטמפה כמובן) ודרו...ובעקיפין גם רודי סיניז...דייב רוברטס ופדרו כמובן. ואני מניח שגם מוטה היה פעם שחקן שלנו (ואפילו פעם היה שימושי אצלכם).

LADodger

New member
פדרו..... הטרייד הכי מפגר בהיסטוריה

בדיעבד כמובן.... PEDRO FOR DELINO זה גם השם של הפורום של ההחתמות והטריידים ב-DB, לזכרו....

טוב גם זה נושא שלם../images/Emo3.gif

הטרייד הזה היה נראה טיפשי גם שהוא נעשה אה...? כי יש טריידים שאומנם מסתכלים היום ואומרים אוי ואבוי אבל אז זה דווקא נראה טרייד הגיוני. לדוגמא, הטרייד של הג'ייאנטס-טווינס ששלח את ג'ו ניית'ן, פרנסיסקו ליריאנו ובוף בונסר לטווינס בשביל שנה אחת של איי ג'יי פרזינסקי....כתבתי על זה פעם מאמר. נדמה לי ששניר שם את זה במאמרים. בכל מקרה...הטרייד הזה נראה לי יותר בסגנון של קאזמיר בשביל ויקטור זאמברנו...טריידים שידעו כבר אז עלול להיות טיפשי מאוד.

תודה ../images/Emo3.gif אבל אני משאיר את העבודה לווילי

ווילי AKA willybilliams AKA בילי ווליאמס האגדי , שחקן העבר של השיקאגו קאבס . אנחנו עובדים על שירים חדשים לקאבס . אני לוקח שירים מהיציע הישראלי ומתרגם אותם לאנגלית ו-ווילי אחראי על ההעברה של השירים ליציע המוזלים של ריגלי .

תמיד .

אם אתה לא מאמין תיכנס לפורום של הקאבס ב-mlb.com ותראה אותו בעצמך . אני מדבר איתו במסרים פרטיים ואני מחשיב אותו כחבר טוב (למרות שהוא לא מכיר אותי בכלל ) . כמו ישראלי טיפוסי אני מתחבר עם האנשים הנכונים , כדי שאז כשאגיע לריגלי יהיו חברים שיחכו לי בכניסה למגרש ואולי אפילו יציעו לי ללון אצלם . זה יהיה כבוד גדול להיכנס לבית של בילי וויליאמס האגדי .

LADodger

New member
פשש אליקו אתה יש לך קשרים ../images/Emo3.gif

תאמת גם אני חשבתי ככה להתחיל לכתוב ב-DODGER BLUES, אבל בינתיים אין לי כל-כך זמן (אל תחשבו עליי שאני מבלבל תמוח, אני פשוט לומד מילים במחשב בספידומטרי כהכנה לפסיכומטרי עוד חודשיים, אז בין לבין אני בודק פה הודעות
), וגם אני קצת מפחד שהם.. איך להגיד בעברית... טוב באנגלית - WILL OWN ME כי זה מה שהם אוהבים לעשות
וגם יש שם לפעמים ויכוחים בנושאי יהודים (פחות על ישראל) אז אני לא רוצה להיכנס לזה בינתיים.... זה לא כמו הפורום של ה-MLB.COM, הם הרבה יותר עצבניים אבל יותר קשורים לקבוצה, משהו כמו ה"קופים הירוקים" של מכבי חיפה...

אתה תישן בריגלי../images/Emo3.gif

תתפוס לך איזה מקום טוב ליד IVY או הבולפנים שם. שמעתי שריגלי בזריחה זה דבר נהדר...
או שתגור כמו רוד בק (ז"ל) בבית מאחורי האצטדיון של הAAA קאבס. תזמין לשם אוהדים לשתות בירות, כמוהו.

כן ממש ! ../images/Emo6.gif

אני אישן ברחוב כמו איזה חורני ? מילא בישראל , כולם מכירים את כולם , אבל בארה"ב ? ועוד בשיקאגו "עיר הרוחות" ?! אני מעדיף לישון עם בילי ווילאמס . הוא יראה לי קצת תמונות מהזמנים ההם , יביא לי ציוד בייסבול , יעשה כמה טלפונים לרון סנטו , סנדברג וחברים ויזמין אותם אליו ... נעשה מסיבה עם ותיקי הקאבס ואני אקבל כדורים חתומים וחולצות מהעבר . אחר כך רון סנטו יזמין את שחקני הקאבס - דרק לי , ארמיס רמירז , קרי ווד ואישתו , זמבראנו , מארמול וטריו וכולם יצטלמו איתי ויחתמו על חולצת הקאבס שלי . אחר כך יתנו לי כרטיסים ליציע הכבוד ואני גם אקבל את הכבוד לזרוק את הפיצ' הראשון של המשחק .

LADodger

New member
אני במקומך הייתי מחייה את המאפיה של שיקגו

ככה הם יהיה חייבים לתת לך את כל מה שרשמת, WHETHER THEY LIKE IT OR NOT

רק אני קראתי את זה

בתור קרי ווד ואישתו, זאמברנו?
לבילי הזה ממש יש קשרים אה?
יש לו גם קשר לבילי עם הקללה?

../images/Emo6.gif זאת לא היתה הכוונה

אבל זה יצא מצחיק . אם כבר אז זמבראנו ואישתו קרי ווד . אחרי שראינו מה ביג Z ("ביג" = במלוא מובן המילה) עושה לבארט , אפשר לומר שאם הוא היה יושב מאחורי סורגים יחד עם קרי ווד זה היה נגמר יותר גרוע מפציעה בכתף . בילי ווילאמס : http://mlb.mlb.com/stats/historical/individual_stats_player.jsp?c_id=mlb&playerID=124290 תסתכל על עונת 1970 . הוא כבר זקן , אבל הנכדים שלו בגילי . הם יקחו אותי לבקר בבית שבו צילמו את סדרת הקאלט "אריזה משפחתית" עם סטיב ארקל (שכחתי את השם הלועזי של הסדרה) , יקחו אותי לראות את שיקאגו ברס החלשים , יקחו אותי לראות איפה מייקל ג'ורדן "שרף" מיליוני דולרים בהימורים ובדרך נעבור באיצטדיון של שיקאגו ונראה איך סקוטי פיפן מנסה לעשות קאמבק . יהיה כיף .

Family Matters

אחלה סדרה. השיקגו ברס כבר לא כאלה חלשים...למרות שהם היו די בדיחה פעם, לא? (לא מתמצא בזה...). ומה אתה אומר על זה שג'ורדן בחר לשחק דווקא בבייסבול כשעבר לבייסבול? האם זה הוריד בשבילך את הכבוד בשבילו או משהו?

מייקל ג'ורדן תותח בהכל

כדורסל , בייסבול , גולף , פינג פונג .... הכל . מה אני יכול לעשות , אני מחבב אותו מאוד . הוא אחד השחקנים שהביאו לי את בשורת הכדורסל . תחשוב על זה שלמדתי לשחק כדורסל (חוקים והכל) דרך משחקי ה-NBA . התחלתי להתעניין עוד בימי שאקיל (דרך אגב , פני חוזר ! ) וזה היה לקראת סוף הקריירה של מייקל , אבל לעולם לא אשכח איך מייקל היה משחק .. מדהים . אחד הספורטאים הכי גדולים בכל הזמנים . הוא פשוט ש-ל-ט בליגה . זאת הסיבה שבגללה אני מאוד מעריך את איירוד .. אני רואה אותו כספורטאי ענק שאי אפשר לטעות מולו . לגבי הברס , לצערי השנה זאת לא תהיה השנה שלנו . אין לנו QB טוב (לפי המעט שראיתי , גרוסמן של העונה לא מספיק טוב וגם ככה בעונה שעברה הוא לא היה מספיק טוב כדי להביא לנו את הסופר בול וההגנה גם נחלשה ) ובאופן כללי אני חושב שהקבוצה נחלשה . זה לא משנה לי כי אני רגיל לראות "אין התקפה" ו"אין הגנה" כמו אצל הדולפינס (למרות שבעונה שעברה החזקנו מעמד ולא ביישנו את הסמל) . אם זה מעניין אותך , עוד יומיים יוצא NFL 08 של EA .

אין ספק

מייקל ענקי. סתם שאלתי מה אתה חושב על זה שהוא הלך לשחק בוויט סוקס או שזה לא ממש משנה לך...

אה . לא הבנתי את זה

לא שמתי לב לזה . דוקא זה כן מפריע . הוא היה צריך לבחור בנו , אבל מעניין למה הוא לא בחר . יכול להיות שזה בגלל שבאותה תקופה הקאבס היו טובים יותר והוא לא היה מוצא את מקומו . לא יודע האמת , אבל בטוח היתה לו סיבה טובה .

Cubs video games/ PC games not invented yet

"Jim Hendry 07" for PS2, PS3, and Xbox 360 In this game, you play an overweight general manager of the Chicago Cubs, Jim Hendry. The goal of this game is to try to improve the Cubs before their 2007 season and try to get them to the World Series. Your job also includes trying to keep the fans happy. Signing guys like Wade Miller and Jason Marquis will get fans mad at you and could affect your job. Signing guys like Alfonso Soriano and Ted Lilly will make fans happy and could help you get the contract extension you need to stay alive in the game. What to watch out for: Don't just sim all of the games, and watch while eating a donut. You must be ready to make a trade if Alfonso Soriano gets injuried. Not making trades when needed could also cost you your job. Rated M for stress and difficult baseball decisions. Available now.

למעלה