משחקי היום - 9.8

Homer Simpson

New member
וילי האריס מציל את הברייבס

אטלנטה מובילה 3-7 אחרי 8.5, אבל המטס מצמצמים ל 6-7 אחרי הום-ראן של רייט, ויש רק אאוט אחד. קרלוס דלגאדו חובט מה שנראה כהום-ראן משווה, אבל האריס תופס את הכדור מעל הקיר, בדומה לתפיסה של מלקי קאבררה נגד מני רמירז אשתקד. אאוט אחד אח"כ זה נגמר. נצחון שביעי רצוף לטים האדסון.

לראשונה זה 22 שנה

מאז 1985 (שזה בערך מתי שוולס התחיל את הקריירה) הג'ייאנטס והדודג'רס לא עשו טרייד. היום היה טרייד מארק סוייני שנמצא במקום השני של כל הזמנים בפינץ' היטס נשלח לLA בשביל PTBNL. אוהדי הג'ייאנטס לפי מה שהבנתי לא אוהבים את זה...לא שאכפת להם כל כך מסוויני אבל למה לחזק את הדודג'רס בדרך (הם אומרים...).

התחלתי לכתוב הסבר...

אבל זה נשמע לי מוכר אז נזכרתי שכתבתי את זה פעם...רק ששם זה קצת בשפה, איך אומרים, עילגת...אז הנה מחדש (ותקרא את מה שפה
) משופץ... הטרייד דדליין של 31 ביולי הוא בעצם הNON WAIVER טרייד דדליין. מה שאומר שרוב הטריידים הגדולים כבר נגמרו לשנה. אבל עדיין בעבר היו טריידים שבוצעו באוגוסט שהתגלו כמשמעותיים מאוד. אחרי ה31 ביולי כל שחקן על הרוסטר של 40 השחקנים חייב לעבור בוויברס לפני שיעשו לו טרייד. בזמן שהוא בוויברס כל קבוצה יכולה לשים עליו קליים שבעצם חוסם אותו מלעבור בוויברס. אם הוא עובר נקי בלי שום קליים, סבבה הוא חופשי להישלח לכל קבוצה. אם הקבוצה שמה עליו קליים, יש כמה אופציות: הקבוצה שהשחקן שייך לה יכולה להחליט להיפטר מהשחקן והחוזה שלו ולהפיל אותו על הקבוצה השנייה (זה הקטע שאתה מבין שחואן פייר עבר בוויברס
, כי שום קבוצה לא הייתה שמה עליו קליים ולוקחת את הסיכון שברור שיקרה - הדודג'רס מפילים את פייר והחוזה שלו על הקבוצה ההיא.), הקבוצה יכולה להחליט להחזיר את השחקן אליה מהוויברס (בגלל זה זה נקרא revocable waivers, שאפשר להחזיר את השחקן אלייך אם היה קליים בניגוד לirrevocable waivers שם ברגע שקבוצה שמה עליו קליים השחקן שלה, בוסטון עשו את זה עם מני רמירז לפני כמה שנים), או לדבר על הטרייד לשחקן עם הקבוצה שעשתה את הקליים, כלומר השחקן פנוי אך ורק לטרייד עם הקבוצה ההיא. הקטע הוא לא לתת לקבוצות הטובות הזדמנות לקחת את כל השחקנים ולכן הסדר של הוויברס הוא כמו הסדר של הדראפט, לפי המאזנים הגרועים בליגה ב1 באוגוסט. לכן אם הנאשינלס ישימו קליים על אדם דאן והקאבס ישימו קליים על אדם דאן אז הנאשינלס יקבלו עליו את זכויות הקליים (=הם היחידים שיוכלו לדבר טרייד עם הרדס). אם 2 קבוצות מליגות שונות עשו על השחקן קליים אז הקבוצה שנמצאת בליגה של השחקן תקבל אותו (לדוגמא, אם הדודג'רס והרויאלס ישימו קליים על דאן, הוא יילך לדודג'רס). את רוב השחקנים שמים בוויברס. אפילו יוהאן סנטנה למשל. למה? כי אין ממש סיכון. במקרה שקבוצה שמה קליים ולא רוצים לעשות איתה טרייד - מחזירים את השחקן מהוויברס. במקרה שהוא אכן עובר נקי (לפעמים קבוצות לא יטרחו לשים קליים כי הם יודעים שאין מצב לטרייד) זה נחמד לדעת שיש תמיד את האופציה לשלוח אותו לכל קבוצה. לפעמים עושים את זה כדי לגלות גם כמה עניין יש לשחקן הזה במרקט. לפעמים קבוצות עושות קליים על שחקן רק כדי לחסום אותו מללכת לקבוצות יותר טובות. לדוגמא, נניח שדיי עובר עכשיו בוויברס ולבוסטון ולוויט סוקס יש מעין סיכום שהם ינסו לעבוד ולסיים טרייד כזה. היאנקיז שומעים על זה והם שמים עליו קליים (כי הם וכל שאר הקבוצות בבייסבול לפני בוסטון בסדר...) כדי שלא יגיע לבוסטון. הם לא חייבים לקחת אותו (הוויט סוקס יכולים לשחרר אותו אליהם אבל אין להם סיבה...זה לא חואן פייר פה שהם ינסו להיפטר מהחוזה שלו) אבל הם חסמו את היריבה שלהם מלהביא אותו. לדוגמא מקרה שקרה ב1998, סן דייגו שמה קליים על הקלוזר השמאלי רנדי מיירס כדי שטורונטו לא תשלח אותו לאטלנטה בטרייד. באותו זמן סן דייגו ואטלנטה היו בראש הדיווז'ן (פאדרס-ווסט וברייבס-איסט כמובן) והפאדרס רצו למנוע מהיריבה שלהם לפלייאוף להתחזק. הם לא רצו אותו, הם ניסו לחסום את הגעתו לאטלנטה. רק מה? טורונטו החליטה להיפטר מכל החוזה שלו ולשלוח אותו חינם לסן דייגו. הפאדרס נתקעו עם 14 מיליון דולר על 14 אינינגים שהוא זרק לה. כל שנה יש איזשהו טרייד שמתברר כדי משמעותי באוגוסט. ב2004 לארי ווקר עבר לקארדס ומייק מיירס עבר לבוסטון, 2 הקבוצות נפגשו בוורלד סיריס כמובן. לרוב אלו וטרנים. ג'ף קוניין עבר ב31 באוגוסט ב2003 לפלורידה ועזר לה לזכות באליפות. שנה שעברה עברו שחקנים כמו אריק הינסקי, ליבאן הרננדז וג'יימי מוייר. גם השנה בטח יהיה אחד כזה. הנה שחקנים שיודעים שהשנה הם עברו נקי בלי שום קליים בוויברס: מייק פיאצה, קייל פרנסוורת' ווילי מו פניה. ידוע גם שטהדה עבר בוויברס והוויט סוקס שמו קליים אך לא היה טרייד. במקרה של שאנון סטוראט שאליקו הזכיר, יש שמועות שאכן הקאבס שמו קליים אבל יש כאלה שאומרים שיש כמה קבוצות שעשו זאת ולא ברור מי זאת עדיין. בכל מקרה, לא נראה שיהיה לו טרייד. אני מניח שסוויני עבר בוויברס בלי קליים או שהדודג'רס והג'ייאנטס הגיעו להסכם אחרי שLA שמה קליים. לא הייתי מצפה לדעת על הPTBNL לעוד כמה חודשים...וגם אז אף אחד לא יודע על זה ממש
זה בטח סתם שחקן שהפוטנציאל שלו זה להיות שחקן מיינור ליגר לכל החיים או שחקן AAAA שקורע את AAA ואפס במייג'ורס. אתם לא תקבלו יותר מדי...גם סביר להניח שהשחקן לא ב40 מאן רוסטר של הג'ייאנטס כי אחרת גם הוא צריך לעבור בוויברס, וזה מסתבך
אולי זה בונדס?
חח סתם אבל הדיבורים אומרים שהוא רוצה להמשיך ל2008 ולפני הרבה זמן הוא אמר גם 2009...והג'ייאנטס מעדיפים לסיים את הסיפור. הוא בטח יילך לקבוצת AL עם מקום DH.

LADodger

New member
אוקיי, אחלה הסבר! הבנתי את הדברים העיקריים

ועכשיו לשאלות על הדברים הקטנים: 1. אמרת שכל אחד מה-40 MAN ROSTER חייב ללכת לוויברס, אבל אחר-כך אמרת " את רוב השחקנים שמים בוויברס. אפילו יוהאן סנטנה למשל..." אז חייבים או לא חייבים? 2. דיברת על IR/RECOVERABLE WAIVERS, אז מתי זה RECOVERABLE ומתי זה IR... ?? ואיך יודעים מתי זה ככה ומתי זה ככה? 3. אז רק לראות אם הבנתי נכון - הסדר של ה-WAIVERS הוא: א) לפי הדיוויז'ן מלטה למעלה בדירוג של ה-1 באוגוסט, ב) שאר הליגה (AL או NL) מלמטה למעלה בדירוג, ג) שאר הליגה השנייה (NL או AL) מלמטה למעלה בדירוג או שזה לא קשור לדיוויז'ן (נגיד NLW) לפני שאר הליגה (ה-NL במקרה הזה)? 4. בטח התבלבלת שכתבת: " לא הייתי מצפה לדעת על הPTBNL לעוד כמה חודשים...וגם אז אף אחד לא יודע על זה ממש זה בטח סתם שחקן שהפוטנציאל שלו זה להיות שחקן מיינור ליגר לכל החיים או שחקן AAAA שקורע את AAA ואפס במייג'ורס. אתם לא תקבלו יותר מדי...גם סביר להניח שהשחקן לא ב40 מאן רוסטר של הג'איינטס כי אחרת גם הוא צריך לעבור בוויברס, וזה מסתבך" אנחנו (הדודג'רס) קיבלנו את סוויני, כלומר ה-PTBNL זה מישהו שאנחנו נותנים לג'איינטס, לא מקבלים.... לפי מה שכתבת כנראה שהתלבלת כי זה הפוך... (JUST MAKIN SURE אתה יודע...) 5. אז אתה אומר שאם אין CLAIM עדיין אפשר להעביר שחקנים?? אם כך אז זה מו"מ בין הקבוצות בלי תנאים מגבילים של שכר והכל, שכל 2 קבוצות יכולות לפתוח בשיחות על שחקן מסוים בלי קשר לוויברס או ל-CLAIM? ("אני מניח שסוויני עבר בוויברס בלי קליים או שהדודג'רס והג'ייאנטס הגיעו להסכם אחרי שLA שמה קליים.")

אופס

1. חייבים לשים אותם בוויברס אם רוצים לעשות להם טרייד. לא חייבים לשים אותם שם סתם ככה...לפעמים טוב לנסות להעביר אותם שם...למקרה ו... 2. IR זה נראה לי כל השנה...שרוצים לשלוח שחקן למיינורס למשל ואין לו שנות אופציה (כלומר נגמרו לו 3 השנים שאפשר לשגע אותו ולהוריד/לעלות אותו למיינורס כל הזמן) אז הדרך היחידה להעביר אותו לשם הוא דרך וויברס, שם כל קבוצה יכולה לשים עליו קליים ולקחת אותו. דוגמא ג'יי די דארבין, פיצ'ר לא רע עם פוטנציאל לא רע אבל כבר נגמרו השנים שאפשר לעלות אותו לסטארט פה ולהחזיר אותו וכו'. אז קבוצות מנסות להעביר אותו בוויברס כדי לשלוח אותו למיינורס שלהם (כי אין להם מקום במייג'ורס). 4 פעמים שונות (אריזונה, בוסטון, עוד קבוצה ואז סוף סוף הפיליז) הוא הגיע לקבוצות שונות דרך קליים ואז כשהקבוצה ניסתה להעביר אותו בוויברס קבוצה אחרת שמה קליים וכו' וכו' עד הפיליז עשו קליים וכן הצליחו להעביר אותו בוויברס (או שבעצם הבטיחו לו מקום בבולפן, ואז הוא שלהם...לא זוכר). הדוגמא עם מני הייתה שהם שמו אותו על הוויברס כשנשאר לו המון כסף ואיזה 4-5 שנים על החוזה במטרה לראות אם מישהו מוכן לקחת מהם אותו...חינם, רק שייקח את כל החוזה. אף אחד לא הסכים והוא חזר לבוסטון. הם פשוט רצו לשחרר 20 מיליון דולר לצרכים אחרים. וRECOVERABLE זה רק באוגוסט נראה לי (אני לא בטוח בזה, אני אבדוק יותר מאוחר). איך מבדילים? מבדילים...זה 2 תהליכים שונים...אני מניח שיש מגירה לתהליכים האלו ומגירה לתהליכים האלו שם במשרדים
3. אמ...גם את זה אצטרך לבדוק אבל לא נראה לי שזה קשור לדיווז'ן. זה לפי המאזנים של הליגה ואז הליגה השנייה... 4. צודק...החלק המצחיק הוא שידעתי שאתבלבל בחלק הזה אז ניסיתי לזכור נכון ולא לעשות את זה...DOH
5. אמ...אם הבנתי נכון, אתה צודק. אחרי שהוא עובר בוויברס הוא כשיר להישלח בטרייד בדיוק כמו כל שחקן אחר. אין עניין של כסף או משהו וכמובן שגם השחקן שחוזר בצד השני של הטרייד חייב לעבור בוויברס (במידה והוא על ה40 מאן רוסטר, אחרת הוא יכול חופשי...). כמו כל טרייד רגיל של לפני אוגוסט.

עם 3 ראן HR

אחרי שחבט 32 HR בAAA חזר הOF בן 32 אתמול עם HR בקרווב בול רחוק ממנו לRF...אין לי מושג איך הוא חבט בכדור הזה, ובכלל לאיזה 375 פיט...יש לו פאוור טוב מאוד. נקווה שיצליח.

באותו משחק אגב

ג'ול פינירו שיתק את הפאדרס במשך 7 אינינגים. רק 4 רצים על הבסיסים. פאקינג NL CENTRAL.

LADodger

New member
נו אבל הקארדס הם מה-NLC... אסף באמת....

ומתי אתה חוזר כבר?? או מה עשית בזמן האחרון?

תכלס זה הNL בכלליות../images/Emo3.gif

אבל הNL CENTRAL בפרט דיווז'ן חלש ביותר (10-12 קבוצות היו יכולות להיות מקום ראשון בו כרגע...וזה אם הולכים לפי המאזן שלהם בדיווז'ן שלהם כרגע, בלי להזכיר את זה שקבוצות כמו מינסוטה היו עם מאזן טוב יותר אם הוא היו משחקות 162 משחקים בסנטרל במקום בAL סנטרל...(מילווקי-קאבס במקום קליבלנד-דטרויט...) זה גם הדיווז'ן שגרם לטד לילי (בלי לעלב אליקו, אבל לילי היה בינוני בAL) ולברונסון ארויו (שנה שעברה לפחות) להפוך מפיצ'רים ממוצעים למועמדי סיי יאנג. וגם כמובן איפה שאנשים כמו בריידן לופר וקייל לוהש, שלא להזכיר את פינירו (וגם וויבר עולה לי לראש עכשיו) מצליחים להיות פיצ'רים סבירים שם... אבל עזוב את זה אסף ראיתי קצת מהמשחק שלכם אתמול...נראה שהיה לא מעט אירועים...מאט מוריס נגד קבוצתו לשעבר די חטף...רג'י דיוויס שנשלח בשבילו פתח לידאוף והיה 3 מ3 (כשהפסקתי לראות) עם ווק כשחסר לו HR לסייקל וכמובן בונדס עם מס' 758. ואיך אפשר משחק של הג'ייאנטס בלי התפרקות של הבולפן שאפשרה לפייראטס לחזור במשחק פרוע. אגב, מה זה הלוח משחקים הזה שלכם? אם ראיתי נכון אתם משחקים 3 בסן פרנסיסקו עכשיו ואז נוסעים לפיטסבורג לדאבל הדר נגד הג'ייאנטס?! (שתראה באופן אישי כמובן
) ואז המטס מגיעים לסדרה...? איך זה הגיע לזה...? היה איזה ריינאאוט של 2 משחקים שהייתם חייבים לקבוע דאבל הדר ביום שאתם חוזרים מSF נגד SF במה שהיה צריך להיות אוף דיי באמצע אוגוסט? DAMN...

אם היה DH ב-NL

אז גם הרמה היתה עולה . גם היה עוד חובט בליינאפ שהיה נותן 10+ הומראנים בעונה (מן הסתם זה משמעותי מאוד) וגם הפיצ'ר היה משאיר את הכח לפיצ'ינג . אני לא נעלב , זה ברור שהוא לא היה מגיע ליכולת כזאת מול חובטים כמו ב-AL (יכול להיות שגם זמבראנו לא ) , אבל עדיין בוא ניתן לפיצ'רים ב-NL קרדיט . הם מעורבים גם בהתקפה ונדרש מהם להציג יכולת טובה גם עם המחבט . ברור שהם לא צריכים להעלות נקודות על הלוח , אבל גם בתפקיד שהם כן מבצעים (אם זה סאק , אם זה להעלות את הפיצ' קאונט ) לא בטוח שהפיצ'רים ב-AL היו מצליחים .

Saw the game...

Rajai zien otanu but he's nothing special. Great comeback. They say today in the news paper over here that Bonds will probably won't come to Pittsburgh to the double header... fucking fat ass.

למעלה