משחקי היום - 9.8

אני מבין אותו THOUGH

3 בבית בלי מנוחה נגד הפייראטס ואז לנסוע אחרי שהמשחק ביום ראשון ייגמר איפשהו בשעה 6 (שעון פיטסבורג) ולהתחיל יום אחרי 2 משחקים פחות מ24 שעות אחר כך (בשעה 5) שהוא בטח לא ישחק באחד מהם לפחות וייצא באמצע בשני...זה מיותר. לא יזיק לו יום חופש ואז לנסוע ישר לאטלנטה במקום להתעכב עד הלילה בפיטסבורג... מבאס בשבילך...

שמעתי עליו רק אתמול

מסתבר שיש לו הרבה אוהדים גם בפורום של הקאבס . למרות שהוא משחק בקבוצה שנואה הוא עדיין שחקן אהוב על אוהדי הקאבס . למה אני לא יודע .

תודה על הכתבה

יפה לו , באמת כל הכבוד לו . זה מרגש לראות שחקן חוזר מפציעה כל כך קשה וגם מצליח . נחמד לראות שגם וואלה מדברים על בייסבול .

LADodger

New member
הם היחידים שמסקרים כל יום את משחקי המחזור

גם ב-MLB וגם ב-IBL...

LADodger

New member
הנה כתבה על "מה עוד מעניין העונה אחרי בונדס"

http://sports.espn.go.com/mlb/columns/story?columnist=rogers_phil&id=2967736 כמו שאתה רואה, הקאבס מוזכרים בעניין ה-NL CENTRAL... אנחנו כמובן לא (חוץ מפירוט היריבות של אריזונה....)

רוקיז - קאבס

אחרי 4 הפסדים ברציפות הקאבס מגיעים לקולורדו לסדרה של 4 משחקים . ליילי (12-5 , 3.53) נגד אובלדו חימנז (1-1 , 5.16 ) . מתחילים את הבוטום 2 . ליינאפים : ------------------ Chi Cubs R. Theriot SS 1-1 J. Jones RF 1-1 D. Lee 1B 0-1 M. Murton LF 0-1 M. DeRosa 3B 0-1 M. Fontenot 2B 0-0 J. Kendall C 0-0 F. Pie CF 0-0 T. Lilly P 0-0 Colorado J. Carroll 2B 0-1 T. Tulowitzki SS 0-0 M. Holliday LF 0-0 G. Atkins 3B 0-0 R. Spilborghs RF 0-0 Y. Torrealba C 0-0 J. Baker 1B 0-0 C. Sullivan CF 0-0 U. Jimenez P 0-0

4-1 קאבס

טופ 1 -- טריו פותח את המשחק עם סינגל . ג'ונס עולה לחבוט . חימנז מנסה לעשות פיקאוף לטריו וה-1B לא מצליח לתפוס את זה ! טריו מתקדם לבסיס שלישי . ג'ונס עם סינגל , מחזיר את טריו . 1-0 קאבס . טופ 2 -- קנדל עם סינגל . ליילי עם 2 אאוט ווק . טריו שולח גראונדר לאטקינס (3B) אבל הכדור עובר לו בין הכפפה לרגל ! טריו בטוח בבסיס שני . קנדל חוזר 2-0 קאבס , שחקנים בבסיסים שני ושלישי . 2 אאוטס . ג'ונס עם עוד קלאץ' היט ! 2 אאוט דאבל שמנקה בסיסים - 4-0 קאבס ! בוטום 2 -- טוראבלה עם סינגל ל-LF . מורטון תופס את הכדור , אבל משמיט אותו ואז על הברכיים (!) הוא מוסר ל-2B שתופס את טוראבלה לפני שהגיע לבסיס ! בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר ! על הברכיים והוא שולח פצצה לכפפה של פונטנוט ! *מורטון ! ! ! עוד מעט אספר לכם מה הוא עשה . בחזרה לבוטום 2 --- אחרי טוראבלה עלה ג'ף בייקר שחבט סולו הומראן (3) . 4-1 קאבס . טופ 3 -- מורטון עם לידאוף הומראן ! 5-1 קאבס . השלישי העונה של מורטון . ועכשיו דירוסה עם בייס היט . נובאדי אאוט . פונטנוט עולה לחבוט . Go Cubs ! ** אגב , ארמיס לא משחק היום וכנראה גם לא ביומיים הבאים . הוא נסע היום לשיקאגו לערוך בדיקת MRI . שיהיה בריא . נאחל לו בהצלחה ושיחזור מהר . פונטנוט ! ! ! טריפלללללללל ! מחזיר את דירוסה . 6-1 ! ! ! נו אאוט . קנדל עולה לחבוט .. סאק פליי ! גימי גימי גימי סאק פליי ! סאק פליי ! גיב מי גיב מי סאק פליי !

סאק פליי ? RBI סינגל !

2 מ-2 הערב לקנדל (מעלה את ה-BA ל- 235. ) . RBI 27 העונה לקנדל . פיי ! ! ! דאבל ל-RF וקנדל בבסיסי שלישי . חימנז מסיים את חלקו במשחק : ======================= 2 IP 9 H 7 R 1 BB 2 K ERA 5.84 ב-61 פיצ'ס . -------------------------------------- ליילי עולה לחבוט . שחקנים בבסיסים שני ושלישי , נו אאוט . בפעם היחידה שהוא עלה לחבוט הוא השיג ווק .

10-1 קאבס

הפסקתי את ההודעה הקודמת באינינג השלישי . ליילי גראונדס אאוט ל-1B , אבל לא מכניס ראן . טריו עם סאק פליי . מחזיר את קנדל , פיי מתקדם לבסיס שלישי . ג'ונס עם סינגל - מחזיר את פיי . אינינג טוב של הקאבס עם 5 ראנס . טופ 4 -- דירוסה עם סינגל . קנדל עם 2 אאוט , RBI טריפל (!!!) . 10-1 קאבס . ליילי פותח את האינינג הרביעי עם 69 פיצ'ס . הייתי שמח לראות אותו הולך 6-7 אינינגים . אבל הוא חייב לקצר את האינינגים ולזרוק פחות בולס .

פוסדניק יחליף צד ?

מקור במיג'ורס אישר שהקאבס עשו waiver claim על סקוט פוסדניק , ה-OF של הוויט סוקס . אם הבנתי נכון , אנחנו נקבל את החוזה שלו שעומד על 2.9 מיליון . די זול למען האמת , אבל הוא לא נראה לי כמו ה"שחקן" שיעזור לנו להגיע לפלייאוף (למרות שזה יהיה נחמד לזכות בוורלד סייריס איתו
) . יש לו זרוע חלשה (מישהו אמר שהוא סוג של ג'ונס לבן
) ומזמן אין לו מחבט . הדבר היחיד שטוב אצלו זאת המהירות , אבל גם ככה הוא יותר מדי פצוע כדי לרוץ . אני גם לא רואה אותו בליינאפ על חשבונם של ג'ונס (שנמצא בתקופה מצוינת - העלה את ה-BA ל-260. ) , פלויד ואפילו מורטון (תוסיפו את סוריאנו לרשימה כשהוא יחזור) . בקיצור , הנדרי תעשה טובה - תביא את סטיוארט ותעזוב את פוסדניק . היה לי אותו ב-MVP והוא סמל של הוויט סוקס . זה כמו שעכשיו רג'י מילר רוצה לשחק בבוסטון ובאינדיאנה נעלבו . למה להיכנס למלחמות .

נראה שניצחתם את תחרות הCLAIM

אני מניח שלא היה פה קרב רציני ואתם היחידים שעשיתם קליים
אם הוויט סוקס יחליטו פשוט להיפטר ממנו אתם תקבלו אותו, או שתדברו איתם על טרייד...אומנם החוזה שלו הוא 2.9 אבל נשאר לו עליו (כשלוקחים בחשבון שנשאר עוד חודש וחצי) רק איזה 800 אלף. אומנם הוא לא זכאי נדמה לי עדיין לFA אבל יש מצב שהוויט סוקס פשוט יחליטו לא להציע לו חזוה לשנה הבאה (כי הוא אפס) והוא יהיה FA. סתכל עליו כחואן פייר של השנה (לא קריירה, שנה). הוא לא יחבוט 300. סביר להניח אבל הוא עולה יותר על הבסיסים מפייר (עדיין לא הרבה) ואין לו כוח בכלל (חוץ מאיזה FLUKE HR חשוב שהוא שם בWS ב2005
)....הוא כן מהיר כמו שאמרת...נדמה לי שהוא גנב 70 בעונה עם מילווקי כמה זמן. אני גם בספק עד כמה הוא סמל אצל הוויט סוקס...
בנוסף, הפאדרס שמו קליים על איגוואה וזכו בתחרות הקליים (בטח שוב כי אף אחד לא שם קליים, כי הוא עבר איזה 25 קבוצות עד שהגיע לפאדרס).

עכשיו מדברים גם על אנדרו ג'ונס

גם אנדרו ג'ונס בוויברס ועכשיו זה רישמי - קבוצה אחת , ששמה לא הותר לפרסום , עשתה לו claim . יש דיבורים על כך שהקאבס היא הקבוצה . אם הוא FA באוף סיזן , למה בכלל להביא אותו עכשיו ? עוד חדשות מהקאבס : * ארמיס רמירז --לא-- הולך ל-DL ! הוא נסע אתמול לשיקאגו כדי לעבור MRI . הבדיקה היתה טובה ולא גילו שבר . הוא יצטרף לקבוצה בקרוב ויוכל לשחק כבר ביום ראשון , אבל סביר להניח שהוא ישחק רק בשלישי , כדי לנצל את יום המנוחה של כל הקבוצה ביום שני . ** דריל ווד חוזר ! הוא כשיר לצאת מה-DL אחרי שהחלים מהפציעה . הוא התאמן בימים האחרונים באריזונה . הוא ככל הנראה יבוא במקומו של פטרסון שדי הרשים את הצוות המקצועי , אבל אין מישהו אחר להוריד . כולם היו מעדיפים את סדיינו , אבל אין לנו גיבוי ל-SS . אז מתי הוא יגיע ? לא בטוח , אבל יש סיכוי טוב שכבר מחר למשחק השלישי בסדרה . ועכשיו אנחנו משחקים את המשחק השני בסדרה - 4-1 קאבס . מארקי עם 60 פיצ'ס (41 סטרייקס !) ב-4 IP. עכשיו הוא מסיים גם את האינינג החמישי - K ו-2 גראונד אאוטים . 67 ב-5 IP - צריך ללכת עד השביעי . מה היה לנו בחלק ההתקפי : לא יותר מדי . 3 ראנס באינינג השלישי שהעלו אותנו ל-3-0 - בייסיס לודד ואאוט אחד לפונטנוט והוא מוציא גראונדר ומחזיר ראן אחד. אחריו קנדל עם 2 אאוט סינגל שמחזיר 2 שחקנים . אינינג 4 - לידאוף דאבל של מארקי (!) . ג'ונס מחזיר אותו עם אאוט אחד ודאבל . עכשיו מתחילים את האינינג השישי - זה יהיה עם מארקי-טריו-ג'ונס .

ג'ונס ! ! !

2 אאוט סולו הומראן באינינג השישי . הוא שיגר את הכדור ! זה היה הומראן סטייל בונדס . עד להומראן הזה , ג'ונס לא חבט הומראן כבר 47 משחקים מאז ה-1 ביוני נגד אטלנטה (סולו הומראן) . זה בסה"כ ההומראן השלישי שלו העונה . אחרי שאתמול פתח את הסידרה עם 4 מ-5 , הערב יש לו 3 מ-4 (סינגל , דאבל , הומראן ) . מעלה את האוורג' ל-267. מדהים ! ולחשוב שאף קבוצה לא רצתה אותו , למרות שהקאבס הציעו לשלם חלק מהחוזה שלו . עכשיו נגמר הבוטום 6 --- 1-2-3 אינינג למארקי נגד ה - 2-3-4 של הרוקיז . מארקי מגיע ל-74 פיצ'ס . יכול ללכת עד השמיני ... עוד אינינג אחד כזה ואני לא פוסל קומפליט גיים (וזה יהיה משהו ) . אחת ההופעות הכי טובות שאני זוכר ממנו . 54 סטרייקס לעומת 23 בולס . מתחילים את האינינג השביעי - אהרון קוק מסיים את חלקו במשחק . 6 IP 8 H 5 R 3 BB 4 K ב-105 פיצ'ס . 4.12 ERA ראיין ספיאר נכנס במקומו .

מארקי כמעט הורג את ג'ף בייקר

HBP שפוגע לו בקסדה . לפי ההילוך החוזר הכדור החמיץ את הראש שלו במילימטרים . הוא סובל עכשיו מזעזוע מוח , אבל היה אפשר לראות שהוא לא איבד את ההכרה . בייקר נפל וקיבל טיפול רפואי מיידי . נכנס קארול (PR) במקומו . זה לא היה מכוון . היה אפשר לראות איך מארקי כועס על עצמו . לואי החליט לעשות צעד נכון כשהוציא את מארקי והכניס את מארמול . לא נעים בכלל . מקווה שבייקר בסדר . ראיתי את זה בשידור חי וזה היה מאוד קרוב . זה יכל להיגמר רע מאוד (!) . לגבי המשחק - קשה אחרי רגע כזה לחזור למשחק , אבל חייבים . מארמול נכנס ונותן ווק . ממלא בסיסים ו-2 אאוטס . טאברז עולה לחבוט ומארמול עושה לו סטרייק אאוט סווינגינג . עדיין 5-1 קאבס . מתחילים את האינינג השמיני .

מורטון ! ! !

לידאוף הומראן באינינג התשיעי . 6-2 קאבס . הומראן שלישי בארבעה משחקים למורטון . הערב הוא חובט 3 מ-5 (2 סינגלים והומראן) . בוטום 8 -- מארמול הסתבך . בק טו בק סינגלס ו-ווק . ממלא בסיסים ונו אאוט . "הומראן" הוורי נכנס ומוציא אותנו מזה עם ראן אחד בלבד . הוורי עשה את העבודה יפה . מוריד את ה-ERA ל- 3.75 .

6-2 בסיום .

בוטום 9 -- אאוט אחד וספילבורג עולה לחבוט . סטרייק אאוט סווינגינג , אבל הכדור פוגע באדמה וספילבורג רץ לבסיס ראשון . זה היה נראה כאילו הוא SAFE כי דילי לא היה עם הרגל על הבסיס , אבל הוא תופס את הכדור ובזמן הקפיצה לכדור הוא עושה טאג לספילבורג ! מהלך מדהים . אחר כך הגיע האאוט השלישי - קורי סאליבן עלה לחבוט (PH) . חובט כדור ל-3B דירוסה שמוסר לא טוב לדילי ב-1B (ארור שני היום לדירוסה . סה"כ 7 העונה) . סאליבן מחליט לרוץ לבסיס שני , אבל סדיינו עושה סלייד לכדור שעבר מאחורי דילי ושולח אותו ל-2B , שם טריו מכסה את הבסיס ותופס את סאליבן . דמפסטר מסיים את האינינג ב-15 פיצ'ס . מארקי היה מצוין היום . אחד המשחקים הכי טובים שלו העונה : ======================================== 6.2 IP 5 H 1 R (לא נרשם לחובתו) 0 BB 5 K ב-89 פיצ'ס . 9-7 , 4.18 . ------------------------------------------------------------------ מארקי יכל להמשיך , אבל לואי החליט להוציא אותו אחרי ה-HBP . החלטה נכונה . 'שברולט' MVP של המשחק : ----------------------------- ברדיו בחרו במארקי . ב-mlb.tv בחרו בג'ונס . אני הולך הפעם עם ג'ונס . עלה היום לחבוט בעמדה 2# אחרי טריו שממשיך לחבוט כלידאוף . חבט 3 מ-5 (סינגל,דאבל , סולו הומראן) - ראן אחד , 2 RBI . מעלה את האוורג' ל-266. גם קנדל היה מצוין עם 3 מ-4 (3 סינגלים) - 2 RBI ו-BB . מעלה את האוורג' ל-241. קאבס מנצחים , מילווקי מנצחים באסטרה אינינגס . עדיין 0.5 משחק הפרש . מחר ריצ'י היל נגד פוג . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

לא נשמע לי הגיוני....

לא נשמע לי הגיוני שאטלנטה שהביאה את טשיירה ונראה שהיא הולכת על הכל השנה תשים את ג'ונס בוויברס...זה לא כזה סיכון שייקחו אותו (כמו שאמרת נשארו לו מיליונים בודדים לפני שהוא FA) ולא ידוע לי על איזה מחליף שיש להם במקומו...בלי להזכיר שהוא חובט לא רע לאחרונה. להיפטר ככה מברייב לאורך כל הקריירה כשאתם הולכים על אליפות? לגבי למה להביאו אותו שהוא FA בסוף השנה...קבוצות רוצות חיזוק לקראת הפלייאוף אבל הם לא רוצים חוזה לטווח הארוך...להביא שחקן ככה לSTRECH RUN זה מקובל...הוא יחזק את ההתקפה שלכם למשל נגד שמאליים ובכלל ויחליף את סוריאנו בחודש הקרוב...אבל שוב לא קראתי על זה וזה לא נשמע לי הכי הגיוני... אגב ווד (כתבתי דריל ווד והתכוונת לוורד אבל נזכרתי בקרי ווד
) ראיתי לא מזמן את האינינג ה9 שלו מהמשחק של ה20 K באתר הרשמי של MLB.COM. נראה אחלה...חבל שהוא ופריור נפצעו כל כך הרבה היה מעניין לראות מה ייצא מהם. הנה תמונה.

אופס

התבלבלתי ושכחתי את ההודעה של עצמי מאתמול
כמובן שאם מישהו כן שם קליים בוויברס הם יכולים להחזיר אותו (משום מה התבלבלתי וחשבתי שלא...)

למעלה