אליקו בן לולו
Active member
כן. אז זה אומר
שיש סיכוי שקבוצה הציעה עליו . מה אכפת לברייבס , ככה הם יוכלו לבדוק אם יש התעניינות לקראת האוף סיזן , לא ? בקשר לפוסדניק , תחנת רדיו בדנבר (התחנה של הרוקיז) פירסמה כבר אחרי המשחק אתמול שהקאבס כבר "אקוויר" אותו . יש הבדל בין זה לבין קליים . זה בעצם אומר שהוא כבר חלק מהקאבס . אבל ESPN 1000 טוענים שזה לא נכון . יש רק קליים מצד הקאבס . בקשר לסטיוארט , הדדליין , שבו הנדרי צריך לסגור עם אוקלנד עסקה , כבר עבר / יעבור ב-12 בלילה . לא נראה לי שהוא בדרך . אגב , הנדרי התראיין בנושא הזה ואמר משהו מצחיק . "I don't want to get into specific guys I've claimed. I mean, this is part of the business. I've probably claimed a dozen guys this week."
מה יקרה אם הקבוצות יענו בחיוב על ההצעות ? כולם יגיעו לקאבס ? בסוף ניתקע עם חוזים ארוכי טווח (בתחום הזה הנדרי הוא ה-GM הכי טוב בבייסבול) . ואסיים עם וודי , הוא FA בסוף העונה (גם פריור אבל מי ירצה את פריור) . אם הקאבס לא יחתימו אותו , בוסטון בתמונה ? הברייקינג בול הקטלני שלו יעשה צחוק מכל ה-AL . והוא גם לא דורש הרבה . מדובר על חוזה של 3 מיליון דולר לעונה (פלוס מינוס) . קשה לי להאמין שהנדרי יתן לו ללכת בלי להציע לו הצעה . אולי רק אם הוא יפצע וזה כבר משהו אחר . פריור עבר ניתוח והוא כרגע נמצא בסן דייגו במקום סודי . הוא יכל לחזור לשיקאגו , אבל הוא לא רצה שכל יום ישאלו אותו על החזרה שלו ואיך הוא מרגיש ויהרסו לו את השיקום . הוא מעדיף לחכות עם השאלות ולהחלים . אף אחד לא ראה אותו ולכן קשה לספר מה איתו , אבל השמועות אומרות שהוא כבר התחיל לזרוק (לא ברמה של משחק) והוא בונה את עצמו לאט לאט . זה בכל מקרה לא יהיה אותו פריור . חבל , היה שחקן גדול ולפחות היה לי הכבוד לראות אותו משחק .
שיש סיכוי שקבוצה הציעה עליו . מה אכפת לברייבס , ככה הם יוכלו לבדוק אם יש התעניינות לקראת האוף סיזן , לא ? בקשר לפוסדניק , תחנת רדיו בדנבר (התחנה של הרוקיז) פירסמה כבר אחרי המשחק אתמול שהקאבס כבר "אקוויר" אותו . יש הבדל בין זה לבין קליים . זה בעצם אומר שהוא כבר חלק מהקאבס . אבל ESPN 1000 טוענים שזה לא נכון . יש רק קליים מצד הקאבס . בקשר לסטיוארט , הדדליין , שבו הנדרי צריך לסגור עם אוקלנד עסקה , כבר עבר / יעבור ב-12 בלילה . לא נראה לי שהוא בדרך . אגב , הנדרי התראיין בנושא הזה ואמר משהו מצחיק . "I don't want to get into specific guys I've claimed. I mean, this is part of the business. I've probably claimed a dozen guys this week."