משחקי היום - 9.8

כן. אז זה אומר

שיש סיכוי שקבוצה הציעה עליו . מה אכפת לברייבס , ככה הם יוכלו לבדוק אם יש התעניינות לקראת האוף סיזן , לא ? בקשר לפוסדניק , תחנת רדיו בדנבר (התחנה של הרוקיז) פירסמה כבר אחרי המשחק אתמול שהקאבס כבר "אקוויר" אותו . יש הבדל בין זה לבין קליים . זה בעצם אומר שהוא כבר חלק מהקאבס . אבל ESPN 1000 טוענים שזה לא נכון . יש רק קליים מצד הקאבס . בקשר לסטיוארט , הדדליין , שבו הנדרי צריך לסגור עם אוקלנד עסקה , כבר עבר / יעבור ב-12 בלילה . לא נראה לי שהוא בדרך . אגב , הנדרי התראיין בנושא הזה ואמר משהו מצחיק . "I don't want to get into specific guys I've claimed. I mean, this is part of the business. I've probably claimed a dozen guys this week."
מה יקרה אם הקבוצות יענו בחיוב על ההצעות ? כולם יגיעו לקאבס ? בסוף ניתקע עם חוזים ארוכי טווח (בתחום הזה הנדרי הוא ה-GM הכי טוב בבייסבול) . ואסיים עם וודי , הוא FA בסוף העונה (גם פריור אבל מי ירצה את פריור) . אם הקאבס לא יחתימו אותו , בוסטון בתמונה ? הברייקינג בול הקטלני שלו יעשה צחוק מכל ה-AL . והוא גם לא דורש הרבה . מדובר על חוזה של 3 מיליון דולר לעונה (פלוס מינוס) . קשה לי להאמין שהנדרי יתן לו ללכת בלי להציע לו הצעה . אולי רק אם הוא יפצע וזה כבר משהו אחר . פריור עבר ניתוח והוא כרגע נמצא בסן דייגו במקום סודי . הוא יכל לחזור לשיקאגו , אבל הוא לא רצה שכל יום ישאלו אותו על החזרה שלו ואיך הוא מרגיש ויהרסו לו את השיקום . הוא מעדיף לחכות עם השאלות ולהחלים . אף אחד לא ראה אותו ולכן קשה לספר מה איתו , אבל השמועות אומרות שהוא כבר התחיל לזרוק (לא ברמה של משחק) והוא בונה את עצמו לאט לאט . זה בכל מקרה לא יהיה אותו פריור . חבל , היה שחקן גדול ולפחות היה לי הכבוד לראות אותו משחק .

זה קרה לאריזונה...

ככה אומרים. אריזונה הייתה הכי פעילה בימים הראשונים והביאה את ג'ף סירילו, ביינג האן קים וג'ו קנדי. יש אידנקציות שהם עשו קליים לחלק מהם רק כדי לחסום אותם מקבוצות אחרות אבל הם נתקעו איתם...לא שזה כזה נורא אבל זה דורש לשחרר כמה חבר'ה מה40 מאן רוסטר ולחלק גם לפנות מקום ב25 מאן. נראה לי שהנדרי מספיק חכם שהוא לא עשה קליים על מישהו שהוא לא רוצה ושלא יהיה אכפת לו שיהיה בקאבס (כלומר ש"יזרקו אותו" על הקאבס). כמובן שבמידה וכל ה12 קבוצות עושות את זה...
זה קצת בעייתי וייקח פינוי הרבה מקום אבל הרבה מהם זה בטח סתם חבר'ה שהקבוצות שלהם לא ישחררו. לא יודע מה עם ווד באוף סיזן...זה תלוי גם מה הוא יעשה בשאר העונה ואם הוא יפצע עד אז. הוא בטח יישאר בקאבס... ופריור....אתה בטח שונא את דאסטי בייקר

היית צריך להזכיר את דאסט-בג ? ../images/Emo3.gif

בחיים לא נשכח ולא נסלח לדאסטי על מה שהוא עשה לקבוצה שלנו . נייפי פרז , ז'ק ג'ונס , סקוט איר , לטרוי הווקינס , ג'רום וויליאמס , ג'ון מאברי + פציעות של כל הרוטציה .. ווד , פריור , מארמול , מארשל , היל . יפה לראות שהיחיד שלא נפצע היה מדוקס . זה מה שקיבלנו מדאסטי .

איך זה השתנה ב2003

כשדאסטי נחשב סמל (כן סמל
) והיו חולצות “In Dusty We Trusty" והוביל אתכם כמעט לוורלד סיריס
אגב, למה הזכרתי את השחקנים ההם (ג'ונס, פרז וכו')...? מה הקשר אליהם? הGM הוא זה שמביא את השחקנים אם לזה אתה מתכוון...

כן אבל הם דומים לו

ג'ונס , נייפי , פטרסון וכל השאר . תוסיף גם את איר , ג'רום וויליאמס וארדסמה (למרות שארדסמה היה נחשב לכישרון ) שהגיעו מ-SF ויש לך קבוצה בדמותו של דאסטי .. וראינו לאן הקבוצה הזאת הגיעה . עזוב את 2003 , זה לא אומר כלום . היו לנו שחקנים טובים לפני שדאסטי הגיע . אפילו הוא לא יכול להרוס קבוצה חלומית כזאת . ובשורה התחתונה , בסוף לא הגענו לוורלד סייריס אז אין על מה למחוא כפיים . דאסטי הוא אחד המאמנים הכי גרועים בבייסבול . תראה איפה הוא היום - שום קבוצה לא רוצה אותו . פאק איט , אפילו ESPN לא רוצים אותו ! שיר לכבודו : ----------------------------- דאסטי בייקר דאסטי בייקר (הקהל עונה) רציתי שתדע רציתי שתדע (הקהל עונה) כולם בשיקאגו שונאים אותך בנשמה ! כולם בשיקאגו שונאים אותך בנשמה ! (הקהל עונה)

../images/Emo6.gif...

אבל אתה מאשים אותו בהבאת השחקנים...? זה לא התפקיד שלו...או שאתה אומר שהוא הביא אותם איתו מSF? קיצר לא נראה לי הבנתי
(אבל חופשי הוא גרוע כמאמן...באימון בפציעת השחקנים שלו לעתיד...)

זה לא התפקיד שלו להביא שחקנים

אבל הוא לא בדיוק התנגד כשהביאו לו את כל הדאסט-בגים .
עכשיו נזכרתי בנייפי ... איזה גרוע הוא היה . תפסו אותו העונה על שימוש בחומרים אסורים . מה שמצחיק בכל הסיפור זה שעדיין עם החומרים הממריצים הוא שחקן כל כך גרוע ! חשבתי שחומרים ממריצים אמורים לשפר את היכולות של השחקן . דאסטי , מה לעזאזל חשבת לעצמך כשנתת לו לשחק במקום סדיינו ?

תחשוב על פרז בלי החומרים../images/Emo3.gif

לא רק זה, נייפי אידיוט מספיק שהוא נתפס בפעם השלישית בזמן שריצה את זמן ההשעייה של הפעם השנייה. ההשעייה השנייה שלו הייתה אמורה להסתיים יום אחרי שזה נגמר. אופס. והנה החלק האהוב עליי: Perez has been the only player suspended by baseball for stimulants since they were banned before the 2006 season. אז לפי מה שהם אומרים, פרז הוא השחקן היחידי שנתפס על זה, וזה קרה לו 3 פעמים. כמה מטומטם צריך להיות... כל זה אגב מהכתבה של ESPN: http://sports.espn.go.com/mlb/news/story?id=2960193&campaign=rss&source=ESPNHeadlines

המשפט האחרון מוביל אותי לנקודה נוספת

שלא הזכרתי . דאסטי הרס גם את סדיינו . סדיינו היה שחקן לא רע בכלל . הגנה גרועה , אבל בחלק ההתקפי הוא היה מחבט ששווה מקום ב-7# . היום תראה איפה הוא , "קו מנדוזה" נראה כמו טיי קוב לידו . הוא עומד על בערך 136. וממשיך לצנוח . תודה רבה דאסטי ! וזה מוביל אותי לנקודה נוספת , צריך להעריך את העבודה של פינאלה . הוא היה צריך לבנות קבוצה חדשה . הוא לקח את טריו , פונטנוט ומארמול ועשה מהם שחקני מיג'ורס טובים . החזיר את מורטון לחיים , החזיר את קרי ווד לחיים , החזיר את מארשל & ריצ'י היל לחיים . לקח FA כמו סוריאנו , ליילי , מארקי , פלויד , וורד (!) ודירוסה וגיבש אותם לקבוצה אחת שבתוך עונה אחת בלבד מועמדת להגיע לפלייאוף . זה פשוט פנטסטי . תודה רבה סוויט לו !

DUSTY כבר לא תחת שליטתם../images/Emo3.gif

תעשה טרייד עם ESPN. חוץ מזה, איך יקבלו את בייקר בסן פרנסיסקו שהוא הוביל לWS אם יעבור לדודג'רס?

LADodger

New member
אה נכון, טעות שלי. אבל בכל מקרה גריידי הביתה!

ואליקו, אין עליך עם השירים שאתה ממציא!! היית יכול להיות אחד האוהדים הדומיננטיים של הקאבס עכשיו אם היית אמריקאי והולך לכל משחק...

אני יכול לדמיין את זה../images/Emo6.gif

השדרים כזה: "And what is this the crowd is chanting now?" "Well Joe, I hear it's a new song written by proud fan Eliko son of Lulu, I have the lyrics right here"

LADodger

New member
עזו,ב אז הם כבר היו משתמשים בשם האמיתי שלו

(מישהו יודע אולי את הסוד הכי שמור בבייסבול כרגע....??
)

אף אחד.

חוץ מהבן אדם עצמו. (ואני מתכוון כמובן לסוד למה באמת גריידי ליטל השאיר את פדרו באינינג ה8, כן?)

LADodger

New member
כן, למרות שאם היה לי כוח הייתי מחפש עכשיו

בעצמי אבל יאללה ספר מנקודת מבטך

יש לך חור חשוב בהיסטוריה../images/Emo3.gif

משחק 7 ALCS ב2003, בוסטון נגד היאנקיז בסדרה נהדרת. בוסטון ניצחה את המשחק השישי ביאנקי סטאדיום וכפתה משחק שביעי. פדרו VS. קלמנס במשחק 7, משחק אדיר. קלמנס חוטף 4 ראנס כולל HRים ממילאר וניקסון. אורטיז מוסיף עוד HR נגד וולס. נגד פדרו היאנקיז הצליחו רק 2 סולו HR של ג'ייסון "HGH" ג'יאמבי המסומם. התוצאה 5-2 לבוסטון באינינג ה8 עם אאוט אחד, עוד 5 אאוט לוורלד סיריס (כמובן שגם הקאבס היו באותה שנה בNLCS, ובמרחק, נכון, 5 אאוט מהוורלד סיריס קרסו (בארטמן!) ולא עלו. זה היה צריך להיות הוורלד סיריס המושלם בוסטון קאבס). היאנקיז משיגים כמה היטס על פדרו וגריידי ליטל (המנג'ר של בוסטון BTW) מחליט להשאיר אותו במשחק כשהוא גמור והבולפן של בוסטון (חולשה במשך העונה) שהיה כמעט מושלם בפוסטסיזן מוכן. פדרו לא יכול לשמור על היתרון והיאנקיז משווים ומנצחים באקסטרה אינינגס. ליטל פוטר מיד לאחר העונה. ולא שכחו אותו אף פעם בבוסטון (טוב, זה שהגיעה אליפות שנה אחרי עזר).

LADodger

New member
כן מסתבר ../images/Emo3.gif

מה שידעתי מראש זה שליטל ופדרו היו פעם בבוסטון, ועל המשחק מס' 4 ב-ALCS 2004 עם המהפך (זה היה ב-04' כן?), אבל לא על זה..... אז זה למה הוא מפורסם בהשארת הפיצ'רים...... חשבתי שזה סתם כי הוא עושה את זה כל הזמן... לא חשבתי שהיה מאורע ספציפי.... (אם דרק לואו זה לא היה קורה
חחח)

למעלה