משחקי היום 17.8

בבסיסו , הטיעון יכול להתקבל על הדעת . אבל ...

אבל לא כאן . אני אבין את הטיעון אם מדובר על שחקנים צעירים/ילדים ללא נסיון . אבל כאמור אתה מדבר כאן על שחקנים מקצועיים עם אלפי שעות משחק במייג'ורס ואלפי שעות משחק במיינורס . התירוץ כאן לא מתקבל . טעויות קורות , חיים איתם . גם שלשום ג'יי.די דרו פספס פליי בול פשוט , קורה .

ריצ'י מתחיל את המשחק טוב

1-2-3 ב-18 פיצ'ס . הייתי רוצה שהוא יוריד קצת את הפיצ'קאונט , במיוחד נגד השחקנים האפורים (לא נראה לי שכדאי לעשות פיצ' הראונד גם ללודוויק) . אנחנו עולים לחבוט -- טריו גראונדס אאוט . ג'ונס סטרייקס אאוט סווינגינג . דילי קולד סטרייק , סטרייק אאוט (זה הדרק לי של המשחקים האחרונים) . 1-2-3 גם ללופר ב-16 פיצ'ס . שוב פעם אין שידור של פאט&רון אז אני צריך לראות את המשחק בסופקאסט . להתראות בעוד כמה דקות .

עוד אינינג מצוין של ריצ'י

1-2-3 על אנקרנסיון-רולן-אדמונדס ב-33 פיצ'ס . עכשיו בואו נשיג כמה ראנס .

לופר לא טוב היום ואנחנו לא מנצלים את זה

ארמיס עם לידאוף ווק ב-4 פיצ'ס ודריל וורד GIDP . העונה חובטים שמאליים חובטים 300. נגד לופר . לופר עם 27 פיצ'ס אחרי 2 אינינגים ו-13 מהם בולס . הקונטרול שלו גרוע היום וחייבים לנצל את זה . עכשיו חשוב שריצ'י יתן עוד אינינג מהיר .

DP על רולן

רולן סטרייקס אאוט סווינגינג והוא עובר מול הפרצוף של קנדל שמנסה לזרוק ל-2B לגניבה של פוהולס (למרות שפוהולס לא ניסה לגנוב) והשופט קורא ל-DP . ריצ'י עושה עבודה טובה ב-4 אינינגים ו-71 פיצ'ס . בוטום 4 -- טריו עם לידאוף סינגל !

קנדל עשה את זה 3 פעמים באוקלנד

זה כמו שב-HBP הוא רואה את הפיצ' מגיע אליו והוא לא מנסה להתחמק ... מתוחכם .

לה רוסה בכיין !

דילי K וג'ונס גונב לבסיס שני . לה רוסה בוכה לשופט שגם פה היה דיפנסיב אינטרפירנס . יציאה שניה שלו היום . ארמיס אינטנט' ווקס . וורד מסובב בפיצ' השני (בול בפיצ' הראשון) לגרואנדס אאוט . 0-0 אחרי 4 אינינגים . הינו צריכים להשיג פה ראן אחד . דילי ממשיך לאכזב . Go Cubs !

הופעה מצוינת של ריצ'י

סוגר 5 אינינגים ב-88 פיצ'ס . יגיש נגד ה-1-2-3 של הקרדינלס באינינג הבא . אני לא רואה אותו ממשיך יותר מ-6 אינינגים , אבל עבודה טובה . שוב פעם הוא לא מקבל ראן סאפורט ... אולי עכשיו .

ג'ונס נכנס באייבי ומציל ראן אחד לפחות

טופ 5 -- 2 אאוטס ומולינה בבסיס ראשון . ראיין עם דיפ פליי בול וג'ונס עם תפיסה מדהימה ! לא הצלחתי לתפוס את רגע התפיסה , אבל צירפתי את התמונה רק כדי שתראו את האייבי היפה של ריגלי .

2 אאוט סולו של פוהולס

אחרי בק טו בק K של ריצי . חבל . אני לא יודע איך נשווה את המשחק ... הפכנו את לופר ל-CY והבולפן שלהם חזק מדי .

ג'ונס ! ! ! ג'ונס ! ! ! טו ראן הומראן ! ! !

לואי סוף סוף מבין מה אנחנו רוצים ונותן לריצ'י לחבוט בשביל עצמו כדי להמשיך עוד אינינג (למרות שהוא עבר את ה-100 פיצ'ס) . ריצ'י חובט באנט גראונד אאוט . טריו סינגלס . ג'ונס .... מפציץ ללפט-סנטר פילד וזה 2-1 קאבס ! החמישי העונה של ג'ונס ! השלישי ב-7 משחקים !

סוריאנו מברך את ג'ונס

דילי ווקס . ארמיס ליינס אאוט . איזה הומראן של ג'ונס .. ואיך לן אמר ? "ג'ונס ממשיך לפרק את הקרדינלס" .

וורד עם דאבל על הקו של ה-3B

דילי מתקדם לבסיס שלישי . מורטון עם פליי אאוט לאנקרנסיון . לא להאמין שרק לפני חודש אף קבוצה לא היתה מוכנה לקחת את השכר של ג'ונס . חייבים לעשות לו טרייד באוף סיזן ! עכשיו כשהוא שווה משהו !
מארמול מתחמם בבולפן ויכנס אם היל לא יסתדר באינינג השביעי .

נדמה לי שלאחרונה הוא הוציא את הסטארטרים

לפני 100 זריקות (80-90) ואז נכנס הבולפן והפסיד לקאבס את המשחק...

כי הוא נותן משחק טוב

ולואי נוהג להוציא את ה-SP אחרי 5 אינינגים גם אם הם נותנים משחק טוב . הוא פשוט חושב שסדיינו ב-PH יצליח לעלות על בסיס . אני מעדיף שהפיצ'ר יחבוט וימשיך עוד אינינג מאשר להתסכן עם PH ועם הבולפן הגרוע שלנו . ועכשיו ריצ'י מחזיר לנו עם 1-2-3 באינינג השביעי ב-8 פיצ'ס . הוא מגיע ל-115 פיצ'ס במשחק . לופר סיים את חלקו במשחק ומחליף אותו פלורס . אני לא רואה דאבל - סוויצ' ולכן נראה PH של הקרדינלס באינינג הבא . Go Cubs !

ועכשיו סדיינו PH לריצ'י

רואים מה זה ? לואי חיכה רק אינינג אחד והנה הוא בסופו של דבר מעלה את סדיינו PH לריצ'י ... עכשיו עם המזל שלנו סדיינו יפציץ 2 אאוט סולו הומראן .

למעלה