משחקי היום 17.8

LADodger

New member
אף אחד לא יכול לפגוע בזבוב, U KNOW

הוא קטן מדי

LADodger

New member
OT - זה מזכיר לי משהו מוזר

האדם היחיד שראיתי עם חולצת בייסבול בארץ זה אחד 2 שכבות מתחתיי עם חולצה של וריטק..... לא נראה לי שהוא בכלל יודע מי זה THOUGH

יכול ובטח יעשה את זה

אבל צריך מחליף על הספסל לפחות, למקרה חירום. אני לא מעוניין לראות את הינסקי או קורה בC. אתה? אני גם בספק אם וריטק יפתח מחר אחרי שהוא משחק פעמיים היום. פשוט לא נהוג לתת לקאצ'ר ובמיוחד אחד זקן כמו וריטק לתפוס 2 משחקים של דאבל הדר. וריטק צריך לא מעט מנוחה. לא מספיק אם זה רציני הפציעה של מיראבלי ונצטרך לראות מה עושים עם וויקפילד...

passanger57

New member
יוק זה הבנאדם הזה מגנט לכדורים - כמה כדורים

פגעו בו השנה (נראה לי שיא ) אפילו שהוא רץ ל שלישי הוא מקבל כדור כמעט לפנים מ LF מדהים

האינטרנט שלי מת

פספסתי כמה וכמה אינינגים. למה אוקג'ימה למה. אוקג'ימה ל8 ודלקרמן/גנייה ב7...עכשיו זה בטח אוקג'ימה ב7 ואז גנייה ב8...צריך לעשות עוד כמה ראנס ליתר ביטחון.

אינינג קצר, הלוואי שיעלה גם ל7. באקהולץ

סיים את הערב עם 6 אינינגים, 3 ארנד ראנס, 4 ראנס, 8 היטס (4 ברציפות באינינג ה5, לפי מה שהבנתי לא מעט בלופים וכאלה), 5 K ו3 BB. טוב, יפה מאוד. לשם השוואה, טופ פרוספקטס אחרים בDEBUT שלהם: גאלארדו: 6.1 אינינגס, 3 ER, עם 4 K לעומת 3 BB. נגד הג'ייאנטס. יוז: 4.1 אינינגס, 4 ER, עם 5 K לעומת BB אחד. נגד הבלו ג'ייז. לינסקום: 4.1 אינינגס, 5 ER, עם 5 K לעומת 5 BB. נגד הפיליז. ביילי: 5 אינינגס, 2 ER, עם 3 K לעומת 4 BB. נגד קליבלנד.

ל8 כמובן* והוא אכן נשאר.

אולי נראה את גנייה סוגר עם יתרון של 3 כך שפפלבון נשמר למקרה שיש יתרון של איזה ראן בלילה?

ומסכן אלסבורי...ומסכנים אנחנו

שנצטרך לסבול את קאש וה150. אוורג' שלו בAAA מאחורי הפלייט הלילה...

או שמיראבלי הולך לDL?

הדיווחים זורמים ולא ברור עדיין מה יקרה
אם כן...מסכן וויקפילד
מה הוא יעשה בלי הקאצ'ר האישי שלו... ואז אלסבורי לא מסכן... והנה מני חוטף HBP שני במשחק שמוריד אותו לגמרי לרצפה.

passanger57

New member
אני פשוט לא מאמין - גנייה הזה פשוט זבל !!!!!!

הוא כבר BS ב 3 משחקים מה נעשה איתו - ???? כבר אין לו ביטחון והאמת שגם לנו אין בו (TRADE השנה אבל לא לנו
)

למעלה