משחקי היום 17.8

סדיינו צריך לחזור לטריפל-A

118. זה מביך . אפילו כשאין עליו לחץ הוא לא מצליח לחבוט והוא צריך דקות משחק . עכשיו נראה את "הומראן" הוורי ... בובי אני הולך לקראתך , אני נותן לך לתת סינגל ווק , אבל לא יותר מזה . פיליקס פיי נכנס למשחק ומחליף את וורד . הוא ישחק ב-CF וג'ונס יעבור ל-RF העמדה שלפי דעתי הוא הצטיין בה במשחקים האחרונים .

2 אאוטים מהירים של הוורי

אקסטיין עם סינגל . PH אנקל ריקי ללודוויק ... אני רואה פה טו ראן הומראן . זה כתוב מראש .

בובי נותן לו ווק .

זהו בובי . הרשתי לך סינגל ו-ווק , עכשיו אתה חייב להביא את האאוט השלישי . פוהולס ... רציתי להשאיר אותו לאינינג התשיעי ולקארבול של דמפסטר . אני לא מרגיש נוח עם הפסטבולים הגבוהים של הוורי .

הנה פוהולס..."הום ראן" האורי יפגוש אותו?

או שנכנס הקלוזר לסגור את זה ל4 אאוטס, כמו במשחק של בוסטון?

פוהולס עם 2 מ-5 בקריירה נגד הוורי

בובי יוצא מזה . עבודה טובה . אני בכל מקרה תמיד בעד להשאיר את הפיצ'ר במצב כזה . פיצ' 1 - בול פיצ' 2 - בול פיצ' 3 - פוהולס מסובב פליי בול ל-RF . ג'ונס לא רואה את זה אבל טריו תופס את זה . רוס ספרינגר יעלה להגיש נגד ה-1-2-3 שלנו . כנראה שדמפסטר יעלה לסייב . אני מפחד

לירון ראית מה הכינוי החדש של הוורי ?

heartattack" howry " בוטום 8 -- טריו פלייס אאוט . ג'ונס גראונדס אאוט . דילי סטרייקס אאוט - 0 מ-3 הערב (3 סטרייק אאוטים ו-ווק ! ) . מה קרה לדילי ?! לפחות אם נאבד את היתרון יהיה לנו את ארמיס בתחילת התשיעי . אני לא מנבא יותר מראן אחד של דמפסטר אז אפשר להגיד שאנחנו במצב טוב .

ליינר של אנקרנסיון

פיצ' 1 - בול פיצ' 2 - בול פיצ' 3 - אנקרנסיון חובט ליינאאוט ל-LF מורטון . אאוט ראשון . אני עדיין מפחד
. רולן עולה לחבוט . מסובב בפיצ' הראשון לגראונד אאוט . אאוט שני . אדמונדס עולה לחבוט .

CUBS WIN !!! FIRST PLACE !!!

אדמונדס פלייס אאוט . דמפסטר סוגר את המשחק ב-9 פיצ'ס , מוריד את ה-ERA ל-3.47 ומקבל את הסייב ה-18 העונה . W : ריצ'י עם ניצחון ראשון מזה חודש . 7-7 , 3.73 . L : לופר . 10-10 , 4.98 . כל קבוצה סיימה עם 4 היטס בלבד . 2-1 קאבס ועולים למקום הראשון באחוזים . מאוחר יותר נראה אם מילווקי יצליחו לנצח את הרדס . הלחץ עליהם זה בטוח . ניהול משחק מצוין של לואי . עבודה מצוינת של הפיצ'רים ובמיוחד של היל עם 7 אינינגים . מארמול , ווד ופיגנאטלו נחו וזה חשוב מאוד להמשך הסדרה . מחר אם אני לא טועה נראה אם רייס נגד מארשל . 'שברולט' MVP של המשחק : ----------------------------- ג'ונס עם טו ראן הומראן שהופך פיגור 1-0 לניצחון . מסיים את המשחק עם 1 מ-4 . עוד הצטיינו : ---------------- *טריו עם 2 מ-4 (2 סינגלים) וראן . מעלה את האוורג' ל-290. *ריצ'י היל : 7 IP 3 H 1 R 2 BB 7 K ב-115 פיצ'ס . -------------------------------------------------- יופי של ניצחון . אני אוהב משחקים כאלה . תודה לכולם על ערב מצוין . מחר אני מתכנן קאמבק ב-MVP שלי - איירוד , ארמיס מכוון לטריפל -
, אחת הפציעות המדהימות ביותר שראיתי במשחק ועוד עניינים . להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

maximf

New member
אורי שמעת משהו על פציעה של טוני אבריו?

נומאר פצוע ובשלישי הוא שם את האפס הילנבראנד?? כשיש את לארוץ' ואבריו בלאס וגאס?

LADodger

New member
כן, גם טוני וגם אנדי פצועים ב-AAA

הנה מה שהיה כתוב ב-ROTOWORLD על הכניסה של נומאר ל-DL: Nomar Garciaparra is reportedly going on the disabled list with a calf injury. The odds of a Nomar injury got a whole lot higher with the switch back to third base, but it's not likely he was of any use as a first baseman anyway. The big problem here is that both Andy LaRoche and Tony Abreu are hurting in Triple-A, leaving the Dodgers with no better options at third base than Shea Hillenbrand and Ramon Martinez. A healthy LaRoche would be an upgrade at third for the Dodgers, but as is, this qualifies as another blow to the offense.

LADodger

New member
דרך אגב, ראית את הליינאפ המפגר של גריידי?

Furcal, SS Pierre, CF Sweeney, 1B Kent, 2B Gonzo, LF Martin, C Ethier, RF Hillenbrand, 3B Stults, P סוויני ב-3? WTF? גונזו לפני מארטין ואית'ייר? עד שהוא שם את הליינאפ הנכון בשני המשחקים האחרונים (שניצחנו), הוא שוב מתחיל עם השטויות שלו!

maximf

New member
דיבר היום מישהו ברדיו

הוא אמר שהמצב של הקבוצה לא קשור לגריידי ליטל, שהפציעות וחוסר התפוקה בהתקפה לא נובע מחוסר יכולתו לנהל קבוצה.... אגב מי שדיבר היה אריק קרוס

LADodger

New member
......... בטח שזה קשור!

אני לא אתחיל להסביר לך כי אתה יודע בעצמך יותר טוב. ומה שלום קארוס בימים אלה? הוא שווה משהו בתור פרשן?

maximf

New member
כן הוא בסדר גמור

אף אחד לא מתקרב כמובן לוינס סקאלי והחברה מהרדיו

למעלה