משחקי היום 17.8

קאבס - קרדינלס

אני מתחיל בהכנות למשחק . * קליף פלויד - עזב את הקבוצה בסדרה נגד הרוקיז לפני כשבוע כדי לחזור לשיקאגו ולראות את אביו שחלה הידרדרות במצבו . לפני שלושה ימים , קורניליוס פלויד הלך לעולמו . משפחת השיקאגו קאבס משתתפת בצערו של קליף ומקווים שלא ידע עוד צער . ** אנג'ל פאגן - לפני כמה ימים הלך ל-15 DL בגלל מה שהוגדר כ"תשישות" . הוא מרגיש יותר טוב , אבל הוא עדיין לא כשיר למשחק . הוא יתחיל באימוני חבטות רק בעוד כמה ימים עד שבוע . מסתבר שיש לו סוג של בעיה רפואית שאובחנה עוד בימיו בפארם סיסטם של היאנקיז .. לא יודע מה בדיוק הבעיה הזאת , אבל זה עובר אחרי 10 ימי מנוחה . משחק מספר 1 -- ריצ'י היל (6-7 , 3.85) נגד ברנדן לופר (10-9 , 5.08 ) . ריצ'י עדיין לא שיחק העונה נגד הקרדינלס . הוא פגש אותם פעמיים בקריירה ובשני המשחקים לא השיג ניצחון . לופר פגש פעמיים העונה את הקאבס ובשני המשחקים ניצח . היום אנחנו שוברים את הנאחס ! כדאי לעקוב אחרי ג'ונס שחובט 514. ברצף של 8 משחקים שבהם הוא חובט . יש לו 4 מ-9 בקריירה נגד לופר . ג'ונס נפצע אתמול בריצה לבסיס ראשון , אבל הוא בסדר והוא פותח היום את המשחק בליינאפ . ליינאפים : ------------------------- Cardinals (58 - 60) 3rd in NL Central Cubs (61 - 59) 2nd in NL Central Starting Lineup Season | Against Opposing Pitcher Name AVG HR RBI SB 1. D Eckstein, SS .300 2 24 6 2. R Ludwick, LF .253 10 35 3 3. A Pujols, 1B .317 25 77 2 4. J Encarnacion, RF .290 7 43 2 5. S Rolen, 3B .270 8 53 5 6. J Edmonds, CF .253 8 33 0 7. Y Molina, C .279 3 26 1 8. B Looper, P .194 0 5 0 9. B Ryan, 2B .333 3 9 1 Name AB AVG HR RBI 1. D Eckstein, SS - - - - 2. R Ludwick, LF - - - - 3. A Pujols, 1B - - - - 4. J Encarnacion, RF - - - - 5. S Rolen, 3B - - - - 6. J Edmonds, CF - - - - 7. Y Molina, C - - - - 8. B Looper, P - - - - 9. B Ryan, 2B - - - - Starting Lineup Season | Against Opposing Pitcher Name AVG HR RBI SB 1. R Theriot, SS .288 3 38 22 2. J Jones, CF .276 4 44 4 3. D Lee, 1B .312 13 62 5 4. A Ramirez, 3B .322 18 73 0 5. D Ward, RF .304 0 8 0 6. M Murton, LF .268 4 15 1 7. M Fontenot, 2B .291 3 27 5 8. J Kendall, C .311 1 13 0 9. R Hill, P .136 0 4 דירוסה לא בליינאפ אחרי ה-5 מ-5 שלו אתמול . הוא חובט 1 מ-9 נגד לופר וכנראה שזאת הסיבה שבגללה הוא פותח על הספסל . אני עדיין חושב שהוא היה צריך לפתוח . הוא כבר כמה משחקים ברציפות בלתי ניתן לעצירה ושחקן כמוהו , שיכול לשחק בכמעט כל עמדה , חייב לשחק . יכול להיות שהוא פשוט מקבל יום מנוחה . נראה אם וורד יעשה את העבודה . Go Cubs !

רוצה גם ?

תורידו את התאורה וגם אתם תשחקו משחקי יום . זה לא כל כך טוב (אולי לישראלים כן) כי זה פוגע בהכנות של השחקנים . אני מחכה ליום שבו יתקינו סוף סוף תאורה בירגלי . כשאנחנו משחקים משחקי לילה זה הורס את כל חווית המשחק . מה עדיף - משחקי יום ומאזן שלילי או משחקי לילה ופלייאוף ?

LADodger

New member
אין פה בכלל שאלה, פלייאוף

למרות שאני בספק אם גריידי ליטל "יצעיד" אותנו אליו....

למיטב ידיעתי אין

היו אמורים להתקין בזמן מלחמת העולם השניה , אבל החליטו לתת את החלקים למאמץ המלחמתי . מאז לא התקינו , אבל יכול להיות שאתה מדבר על תאורה חיצונית ? אני בכל אופן ראיתי שמשחקי הלילה חשוכים מדי .

יש תאורה כמו באיצטדיון טדי.

המנורות הם לא עמודי זרקורים כמו שיש בPNC PARK בפיטסבורג או בבלומפילד... אלא המנורות מורכבות על הגג - בדיוק כמו באיצטדיון טדי. אם ראית אי פעם את הסרט "שדה החלומות" אז בסרט הזה קוין קוסטנר בעצמו אומר לג'ו -SHOELESS- ג'קסון "גם בריגלי פילד יש זרקורים עכשיו".

שניכם צודקים

בזמן מלחמת העולם השנייה הייתה תוכנית להתקנת תאורה אך זה לא יצא לפועל . מאז ועד שנות השמונים הקאבס שיחקו אך ורק משחקי יום . בסוף שנות השמונים הליגה איימה שהקאבס חייבים להתקין תאורה כדי לשחק בפלייאוף בבית , דבר שהתחיל להפעיל לחץ על ההנהלה ועל העיר עצמה שלא רצתה שהקאבס יצאו מהפרברים . בסופו של דבר הגיעו להסכם שיכבד את כולם - גם ישמור על המסורת של הקאבס עם המשחקי יום וגם ירצה את הליגה ואת הבעלים . הקאבס ישחקו בעונה אך ורק כ 20 משחקי לילה (מתוך 81 משחקי בית) . כמובן שזה לא כולל את הפלייאוף , שבו הקאבס יהיו מחוייבים לשחק בלילה .

טוב לדעת

תודה לשניכם על ההסבר . לפי מה שראיתי זה ממש קשה לשחק במשחקי לילה בריגלי . ה-OF לא מצליחים לתפוס את הכדור וזה פשוט כי הם לא רואים אותו (וזה קרה מספר פעמים) . יותר מדי חשוך וזה נראה כאילו כולם רוצים שהמשחק כבר יגמר ויהיה אפשר ללכת הביתה . עכשיו אני מבין למה קראתי מאמר של אוהד שלנו שאמר שהפקטור של משחקי לילה בריגלי זאת אחת הסיבות לאי ההגעה לוורלד סירייס או יותר נכון לחוסר הצלחה במעמד הפלייאוף .

משחקי לילה בריגלי

נחשבים לאירוע חגיגי , סטייל פלייאוף . מאז שהתחילו עם משחקי הלילה בשנות ה 80 , התפוסה של המשחקים האלה הייתה יותר מ 100 אחוז , סטייל פנוואי פארק . האם משחקי לילה באמת משפיעים עליכם בריגלי ? אני בספק . מדובר בשחקנים מקצועיים שמשחקים את רוב משחקי החוץ שלהם ללא אור השמש . אולי רק מנטלית ...

LADodger

New member
זהו, גם שחקני היריבה רואים אותו דבר

אז זה לא טיעון הגיוני..... הקבוצה שלכם פשוט הייתה חלשה מאוד בשנים האחרונות, כשסוסה תפס את רוב השכר ולא היו מספיק חובטים חזקים ופיצ'רים טובים לידו....

אז אפשר להאשים את השחקנים

כשהם לא תופסים פליים בולים ? ברצף משחקי הבית האחרון שלנו , ג'ונס לא ראה פעמיים את הכדור והכדור עבר לידו ונכנס לאייבי . זה קרה גם לאנג'ל פאגן , ומשום שזה קרה יותר מפעם אחת וליותר משחקן אחד , קשה לי להאמין שמדובר רק ביכולת ההגנתית של השחקנים .

בחייך אליקו תפסיק להתעקש.

קרה לא פעם ולא פעמיים ששחקנים פיספסו כדורים גם במגרשים אחרים בגלל שבדיוק ברגע של התפיסה הם הסתנוורו מהמנורות וכו'. התאורה בריגלי עומדת בתקנים, סוף פסוק. היא בדיוק כמו כל תאורה במגרשים אחרים.

אבל אל תשכח ששחקני הקבוצה היריבה

משחקים את רוב המשחקים שלהם בלילה והשחקנים שלנו לא , ולכן גם הראות שלהם במשחקי לילה טובה יותר .

../images/Emo31.gif תודה רבה אבל לא הגבתי לך .

אם זה מה שיש לך להגיד , אל תתאמץ ואל תגיב לתגובות שלי .

למעלה