משו על ישראל!

Drunk Bullet

New member
זאת הבעיה, אתה מרתיע בדרך מעוותת

אם היית אומר שצריך לחסל רק מחבלים וע"י כך להרתיע את המחבלים הפוטנציאליים, לא הייתי מתווכח איתך בכלל. אבל כשאתה אומר שצריך לרצוח גם כאלה שלא ביצעו שום פעולת טרור (ולצעוק "מוות ליהודים" זאת לא פעולת טרור, כי אחרת חצי מהעם שלך טרוריסט גם כן) אתה נותן לגיטימציה למחבלים, כי הם פועלים לפי האידאולוגיה שלך, רק נגדך וכך מרתיעים "נבלות" מהעם שלך.

Drunk Bullet

New member
אחת התגובות הטובות שלך

לפחות לא צריך להתווכח איתך בקשר להודעה הזאת. אז
גם לך..

beatman

Member
מרתיע בצורה מעוותת ???

אם היינו מרתיעים איך שאני מציע אז לא היו פיגועים,כמו שאנחנו עד היום מרתיעים(כמו שאתה מציע,להיות "נאור ומתקדם" ולהיות בקבר) לא עוזר פשוט !!

Drunk Bullet

New member
על איזו הרתעה אתה בכלל מדבר?

להזכירך, אתה תומך ברצח כל הערבים, ועד כמה שידוע לי, גופות אי אפשר להרתיע. אם היינו "מרתיעים" כמו שאתה רוצה, כבר ממזמן לא הייתה כאן שום מדינה (אני שוב מזכיר לך, שבלי ארה"ב ישראל לא תשרוד, וארה"ב תומכת בהתנתקות והקמת מדינה פלסטינאית בעזה והגדה, ולא ברצח עם).

בוודאי.

וצה"ל הוא ממש לא הצבא ההומני בעולם. בכלל 'צבא' ו'הומני' אילו שתי מילים שנוגדות אחת את השנייה ואינן יכולות להתקיים באותו משפט.. אם היינו מרתיעים בדרך 'שלך' אז היינו צריכים פשוט לטבוח בפלסטינאים בדיוק כמו שהנאצים טבחו ביהודים.. דבר אחד אינני מבין, איך עם שכמעט נכחד מעל פני האדמה יכול לתמוך ברצח עם אחר (וזה לא רק אתה..)?! האם זה יצר הנקמה? או שהרגשה של 'אם אנחנו סבלנו אז מגיע לכולם לסבול'?!

../images/Emo45.gif למה שאמר Drunk Bullet

ולגבי שאלתך הראשונה. תראה, התשובה ברורה. אני לא חושב שיש אדם בר דעת שחייהם אפילו של כמה עשרות אנשים שהוא לא מכיר יקרים לו יותר מחייהם של האנשים הקרובים שלו/חברים שלו/משפחה שלו וכו'. "מי שם ז' על הגרמנים לפני 60 שנה,סבא שלי הפגיז אותם וז' עליהם." אוי.. אין צורך להגיב אפילו... וסתם, לידיעתך, גם סבא שלי נלחם בנאצים וזכה בלא מעט עיטוריי גבורה, אבל מה הקשר בין לזה לבין מה שאמרתי, אני לא יודע.. איך אני משווה בינינו?? בקלות. הם נלחמים בנו ע"י מחבלים מתאבדים ואנו בהם בעזרת טנקים, הפגזות, הריסת בתים וכו'.. בכל מקרה זו מעין מלחמה שבה שני הצדדים תוקפים ושני הצדדים סופגים.. לגבי שימוש בכח, ע"ע הודעה בשרשור של ההתנחוליות.

beatman

Member
יופי,עכשיו אני מקווה אתה מבין לפחות

טיפה למה אני מעדיף חיי אחיי על חיי אוייבי. לגבי הגרמנים,סבא שלי ועוד אנשים ממשפחתי פגעו בחיילי הוורמאכט ויכול להיות שגם באזרחים גרמנים. אז פשוט ז' עליהם,הם עשו את השואה ומגיע להם.אף אחד מבני משפחתי אינו פושע מלחמה כך גם אם אני אהרוג ערבים(יכול להיות שיהיו "חפים מפשע" עבורך) לצורך הגנה על המדינה אני לא אהיה פושע מלחמה. אתה משווה ביניהם ולביני,אז בשבילך כלח מי שמשתמש בכוח הוא רע. נו הנה פציפיסט למחצה.

Drunk Bullet

New member
אתה בכלל לא קולט מה הוא אומר לך

הוא הבהיר לך שאין לו בעיה להשתמש בכח, אבל בכח נגד מחבלים ולא נגד אנשים שלא ביצעו שום פעולת טרור. תקלוט כבר שלצעוק "מוות ליהודים" זה בדיוק כמו לתמוך ברציחת כל הערבים -מה שאתה עושה, ולכן אין שום הבדל בינך לבין מפגין פלסטינאי שאין דם על ידיו. כך גם אם אני אהרוג ערבים(יכול להיות שיהיו "חפים מפשע" עבורך) התבטאות של ילד בן 10. אל תשכח שאתה תקבל פקודות ממפקדים, שלהם בדרך כלל יש יותר הבנה ושליטה עצמית מאשר לחייל הפשוט, כך שרוב הסיכויים הם שאם תהרוג ערבי, זה יהיה מחבל ולא אזרח חף מפשע שאתה כ"כ מתאווה לרצוח. ואם תחליט בזמן שרותך הצבאי שאתה בכל זאת מחליט ליישם את האידאולוגיה שלך בשטח, אל תשכח לשלוח מכתבים מהכלא.

תגובה!

"ולהפציץ מסגד בגלל כמה טרוריסטים זה לגיטימי לחלוטין בגלל שאי אפשר לסבול קיום של אפילו טרוריסט אחד שירצח את חבריך וקרוביך" נכון... בוא נהרוג 100 חפים מפשע רק בגלל טרוריסט אחד.. אתה מודע בכלל לשטויות שאתה מדבר? בוא ניקח מצב היפותטי הפוך: ברוך גולדשטיין הטרוריסט נשאר בין החיים ובא ביום שישי להתפלל באיזה בית כנסת, יחד איתו בבית הכנסת נמצאים עוד עשרות מתפללים תמימים שאפילו לא מכירים אותו. האם גם אז תתמוך בהפצצת הבית הכנסת, גם אם יהרגו 100 יהודים על לא עול בכפם רק משום שיושב בינהם טרוריסט אחד בודד? לגבי גרמניה לפני 60 שנה. אל תתיימר אפילו לשפוט את האנשים שם בתקופה ההיא, וזה כי כל החוקים הגזענים של הנאצים היו מעוגנים בחוק. אני לא ארחיב, אבל רק אומר שהאנטישמיות התקבלה בזמנו כמשהו מובן מאליו. זה כמו שנגיד היום הרבנות מתקבלת כמובנת מאלייה, ומחר פתאום יחליט העולם שזה מוסד גזעני וכל מפעיליו וכן כל מי שעבר דרכו (התחתן/התגרש) יועמד לדין בגין גזענות, אפליה ועוד אי-אלו סיבות. לכן, אל תמהר לשפוט אנשים שחיים במציאות מסויימת שאינך מכיר. "לשרוף דגלים ולקרוא מוות לישראל זה איום חמור לרצח וכל ערבי כזה הוא מחבל מתאבד פוטנציאלי ואני לא אחשוב אפילו פעם 1 אם לירות בו,אבצע זאת מייד. גם אם המישהו הזה לא שאף בסופו של דבר לעשות פיגוע,אסור להמר. הוא הסית בעייה שלו,יש לירות בו ולוודא בטחון אחיך." עפ"י התפישה הזאת אנחנו צריכים לטבוח כמעט בכל הפלסטינאים, והם, כתגובה, בכמה מליוני יהודים.. ממש חשיבה ראציונאלית.. "בישראל קוראים קריאות כאלו בצדק כי אי אפשר לסבול יותר את הערבים הללו שרוצחים בנו כמו ברווזים במטווח." בדיוק אותו הדבר יוכל להגיד לך כל פלסטינאי. אה, ואם תהית, אינני פציפיסט, ויתרה מזאת, אני אפילו תומך בשימוש בכוח כשזה הכרחי.

Vrock

New member
רציתי להגיד משהו

הרחוב הפלשתינאי באופן כללי לא סובל אותנו. עדיין, לדעתי הם חפים מפשע. הם לא אשמים במצב שנוצר אצלם שבו הם שונאים את ישראל, ואנחנו לא יכולים להראות להם את "הישראלי האחר" כי זה לא בטוח בשבילו ללכת לשם. בסופו של דבר הם אנשים מאוד אומללים ואסור לשים אותם כמטרה רק בגלל שהם לא אוהבים אותנו, בייחוד שיש להם אחלה סיבה. עדיין, לא לפגוע בטרוריסטים שרוצחים אזרחים כשהם בריכוז גבוה בגלל סכנה לפגיעה באזרחים של האויב היא שיקול תמוה (אני מתייחס למשפג הטרוריסטים שהפגזנו עם פצצה קלה יותר כדי לא לפגוע באזרחים) ואולי הפקרות. אזרחי המדינה חשובים לי מאזרחי האויב. בייחוד תמוה העניין של אי-פגיעה בגלל שימוש במגן אנושי שלדעתי הוא טיפשי לחלוטין כי מגן אנושי הוא קודם כל מגן ורק אח"כ אנושי. צריכים לראות על מי הוא מגן. האוכלוסייה האזרחית שם עויינת באופן כללי ולדעתי זריקת אבנים וכו' אינה עניין פעוט. עדיין, הטבח שמבצעים לעיתים באזרחים גם הוא לא מוצדק. אנחנו צריכים להודות בפני עצמנו, שכל העניין של טבח האזרחים והפגיעה באזרחים בכלל היא בגלל שזו מלחמה. אין לנו מנוס מלנהל אותה בכל הכוח.

Drunk Bullet

New member
היהפוך נמר חברבורותיו?

אתה מסכים ל "הרחוב הפלשתינאי באופן כללי לא סובל אותנו. עדיין, לדעתי הם חפים מפשע. הם לא אשמים במצב שנוצר אצלם שבו הם שונאים את ישראל, ואנחנו לא יכולים להראות להם את "הישראלי האחר" כי זה לא בטוח בשבילו ללכת לשם. בסופו של דבר הם אנשים מאוד אומללים ואסור לשים אותם כמטרה רק בגלל שהם לא אוהבים אותנו, בייחוד שיש להם אחלה סיבה." אני כנראה הוזה..

beatman

Member
מצטער,התכוונתי שאני מסכים עם זה:

"אנחנו צריכים להודות בפני עצמנו, שכל העניין של טבח האזרחים והפגיעה באזרחים בכלל היא בגלל שזו מלחמה. אין לנו מנוס מלנהל אותה בכל הכוח."

באחד משעורי

החברה האחרונים הוצגה דילמה: "אתה טייס שאמור להטיל פצצה על טרוריסט עם דם על הידיים, אך קיימת סבירות גבוהה שיחד איתו תפגע באזרחים חפים מפשע. מה היית עושה?" כמובן, קודם צריך לחדד את השאלה, לבחון מיהו בדיוק אותו טרוריסט, מה הסבירות של פגיעה באוכלוסייה תמימה שאין לה קשר למחבל וכמה אנשים עלולים להפגע אם וכאשר תוטל הפצצה. בכל אופן, לפי דעתי, השיקול צריך להתבצע באופן הבא: אם יחד עם הטרוריסט עלולים לההרג 3-4 חפים מפשע וקיימת סבירות של כ80% למותם, אין מנוס וצריך לקחת את הסיכון הזה ולהטיל את הפצצה, כי אחרי הכל, מדובר בטרוריסט עם דם על הידיים. אבל, אם נגיד המחבל נמצא במסגד והטלת הפצצה תגרום באופן כמעט וודאי לכמה עשרות מתפללים תמימים לעלות השמיימה, אז לא להטיל את הפצצה, כי, עם כל ה'כבוד' למחבל, מותו לא שווה את חייהם של כ"כ הרבה אנשים שבסה"כ באו לשאת תפילה לה'.

Vrock

New member
באותה הפצצה יכולנו כמעט

למחוק את כל צמרת הטרור.

למעלה