משו על ישראל!

beatman

Member
סיכול ממוקד

או לא ממוקד... העיקר סיכול,זה היה עדיף על כמה פיגועים כבדים שהמנוול תכנן.

נגב 15

New member
8 ילדים שהוריהם שולחים אותם עם

אמל"ח לכיוון טנקים ישראליים, תחשוב מה עובר בראשו של חייל כשהברירות שלו הן: או למות או להרוג ילד קטן, במצב כזה החיים שלי יותר חשובים ולמה? כי הוא בא להרוג אותי פשוט מאוד שוב "הקם להרגך השכם להרגו", חוץ מזה כאשר צה"ל מתכנן סיכול הוא חייב להיות ממוקד נכון שמדי פעם קורות פאשלות אבל אין מה לעשות בנושא חוץ מלהצטער וללמוד מטעויות כדי שפעם הבאה יהיה יותר טוב...

Drunk Bullet

New member
קדימה, תמשיך להכליל

בחייאת, תחשוב לפני שאתה מבלבל את המוח! נהרגו 8 ילדים בזמן שישנו בבית, הגדול בין הילדים היה בן 11 אם אני לא טועה. האימרה "הקם להרגך השכם להרגו" היא האחרונה שתתאים לפה, כי המקס' שבני הנוער (גם מיעוט) הפלסטינאים עושים זה לזרוק אבנים ובקבוקי מולוטוב על טנקים שנכנסים למרכז העיר (מה ציפית שהם יעשו? ישבו במרפסת ויסתכלו על טנקים שנכנסים לשטח שלא שלהם?). ההורים ששולחים ילדים עם אמל"ח להלחם בטנקים הם המיעוט שבמיעוט. חוץ מזה כאשר צה"ל מתכנן סיכול הוא חייב להיות ממוקד נכון שמדי פעם קורות פאשלות אבל אין מה לעשות בנושא חוץ מלהצטער וללמוד מטעויות כדי שפעם הבאה יהיה יותר טוב... חיסול שחאדה היה הסיכול הכי לא ממוקד שיכל להיות, וזאת לא הייתה הפעם הראשונה, אז אל תגיד שפעם הבאה יהיה יותר טוב וצה"ל ילמד משהו. בטח לא כשהאידיוט ששלח אז את המטוס, היום בתפקיד רמטכ"ל.

AeroSlash

New member
../images/Emo45.gif

"אצלי אין דבר כזה "אחים", בשבילי כולם שווים כל עוד הם לא פושעים."

beatman

Member
../images/Emo31.gif

חוסר זהות לאומית,עם גישה כזאת לא תגיעו רחוק.

AeroSlash

New member
אז עם מה כן נגיע רחוק?

לחיות בהפליות ולתקוע סטיגמה מפגרת על כל ערבי שהוא אויב? או לתקוע כדור בראש לכל מי שנראה לנו חשוד? עד כמה ששתי האלטרנטיבות הקודמות נראות מפתות והכל אני מעדיפה להשאר חסרת זהות לאומית כמו שאתה אומר.

beatman

Member
סבבה

ואני רוצה וחשוב לי להישאר בעל זהות יהודית ציונית ולא לתת לאף אחד לפגוע בכבוד שלנו.

Drunk Bullet

New member
תתפלא לדעת כמה רחוק אנשים מגיעים

עם דיעה כזאת (ח"כים? סופרים כמו עגנון? לא מספיק לך?). כשאתה אומר שאתה "טוב יותר מהם", שאתה "עם סגולה" אתה רק משניא את עצמך לא רק על הערבים, אלא בכל העולם.

beatman

Member
מה הקשר חכי"ם וסופרים ??

עם גישה כמו שלכם ימותו הרבה ישראלים,יופקרו המון שטחים מא"י,לא תשאר זהות יהודית.. (כל בני האדם הרי אותו הדבר,לא ?). אתם השמאלנים עם כל הקשרים בעולם ועם ההסכמים שלכם מעצבנים את מדינות העולם ונמאס להם להתעסק איתנו במיוחד כשכל הסכם גורר בעיות כפליים. אם אנחנו נקח את עצמנו בידיים,לא נסבול פיגועים ונעמוד על עקרונותינו. העולם יעריך אותנו יותר.

Drunk Bullet

New member
תפסיק לעשות את עצמך מפגר

אמרת שעם דיעות כאלה לא נגיע רחוק? אז נתתי לך דוגמאות לאנשים שעם דיעות כמו שלי, הגיעו רחוק יותר ממה שאתה מדמין לעצמך. עם גישה כמו שלכם ימותו הרבה ישראלים,יופקרו המון שטחים מא"י,לא תשאר זהות יהודית.. שטות מוחלטת. אני בדיעה של לתת לפלסטינאים להקים מדינה משלהם, להקים גבול נורמלי ולהציב שמירה קבועה לאורך הגבול. בצורה כזאת לא יהיה ערבוב בין פלסטינאים לבין אוכלוסיה ישראלית, דבר כזה לא רק שיגן על הזהות היהודית, אלא גם ימנע כניסה של פלסטינאים והתשקעותם במדינה, כך שמה שאמרת זאת שטות מוחלטת. מצד שני, אם המדינה הייתה פועלת בדרך שלך (ושים לב, בכל שנות קיומיה, לא היה אחד שהוציא לפועל את אחד הדברים בהם אתה תומך), וחיילים היו רוצחים חפים מפשע, לא רק שכל העולם הערבי היה מתחיל במלחמה כוללת נגד ישראל, ארה"ב בכלל לא הייתה עוזרת לישראל, ובטח לא אירופה, כי גם ארה"ב וגם אירופה תומכות בהתנתקות ותומכות במדינה פלסטינאית עצמאית. ובלי תמיכה של ארה"ב ישראל לא תמצמץ אפילו. אתם השמאלנים עם כל הקשרים בעולם ועם ההסכמים שלכם מעצבנים את מדינות העולם ונמאס להם להתעסק איתנו במיוחד כשכל הסכם גורר בעיות כפליים עוד שטות, ההתנתקות שהיא אקט שנוגד את האידאולוגיה שלך, נתמכת ע"י ארה"ב ואירופה ולא מעצבנת אף אחד חוץ ממך. אם אנחנו נקח את עצמנו בידיים,לא נסבול פיגועים ונעמוד על עקרונותינו. העולם יעריך אותנו יותר. אם לא שמת לב עד עכשיו, העולם לא מעריך את ישראל רק בגלל הפעולות של צה"ל בשטחים, ולא בגלל ההתנתקות.

beatman

Member
מה הקשר חכי"ם וסופרים ??

עם גישה כמו שלכם ימותו הרבה ישראלים,יופקרו המון שטחים מא"י,לא תשאר זהות יהודית.. (כל בני האדם הרי אותו הדבר,לא ?). אתם השמאלנים עם כל הקשרים בעולם ועם ההסכמים שלכם מעצבנים את מדינות העולם ונמאס להם להתעסק איתנו במיוחד כשכל הסכם גורר בעיות כפליים. אם אנחנו נקח את עצמנו בידיים,לא נסבול פיגועים,נפתור בעיות לבד ונעמוד על עקרונותינו. העולם יעריך אותנו יותר.

תגובה!

"ולהפציץ מסגד בגלל כמה טרוריסטים זה לגיטימי לחלוטין בגלל שאי אפשר לסבול קיום של אפילו טרוריסט אחד שירצח את חבריך וקרוביך" נכון... בוא נהרוג 100 חפים מפשע רק בגלל טרוריסט אחד.. אתה מודע בכלל לשטויות שאתה מדבר? בוא ניקח מצב היפותטי הפוך: ברוך גולדשטיין הטרוריסט נשאר בין החיים ובא ביום שישי להתפלל באיזה בית כנסת, יחד איתו בבית הכנסת נמצאים עוד עשרות מתפללים תמימים שאפילו לא מכירים אותו. האם גם אז תתמוך בהפצצת הבית הכנסת, גם אם יהרגו 100 יהודים על לא עול בכפם רק משום שיושב בינהם טרוריסט אחד בודד? לגבי גרמניה לפני 60 שנה. אל תתיימר אפילו לשפוט את האנשים שם בתקופה ההיא, וזה כי כל החוקים הגזענים של הנאצים היו מעוגנים בחוק. אני לא ארחיב, אבל רק אומר שהאנטישמיות התקבלה בזמנו כמשהו מובן מאליו. זה כמו שנגיד היום הרבנות מתקבלת כמובנת מאלייה, ומחר פתאום יחליט העולם שזה מוסד גזעני וכל מפעיליו וכן כל מי שעבר דרכו (התחתן/התגרש) יועמד לדין בגין גזענות, אפליה ועוד אי-אלו סיבות. לכן, אל תמהר לשפוט אנשים שחיים במציאות מסויימת שאינך מכיר. "לשרוף דגלים ולקרוא מוות לישראל זה איום חמור לרצח וכל ערבי כזה הוא מחבל מתאבד פוטנציאלי ואני לא אחשוב אפילו פעם 1 אם לירות בו,אבצע זאת מייד. גם אם המישהו הזה לא שאף בסופו של דבר לעשות פיגוע,אסור להמר. הוא הסית בעייה שלו,יש לירות בו ולוודא בטחון אחיך." עפ"י התפישה הזאת אנחנו צריכים לטבוח כמעט בכל הפלסטינאים, והם, כתגובה, בכמה מליוני יהודים.. ממש חשיבה ראציונאלית.. "בישראל קוראים קריאות כאלו בצדק כי אי אפשר לסבול יותר את הערבים הללו שרוצחים בנו כמו ברווזים במטווח." בדיוק אותו הדבר יוכל להגיד לך כל פלסטינאי. אה, ואם תהית, אינני פציפיסט, ויתרה מזאת, אני אפילו תומך בשימוש בכוח כשזה הכרחי.

beatman

Member
אם ימותו כמה "חפים מפשע" אתה

תשמע את זה בחדשות ואיך תגיב ? תהיה אולי קצת עצוב,תגנה... ואם אמא שלך או חבר שלך ימותו חלילה בפיגוע בגלל שאותם "חפים מפשע" וביניהם המחבל לא נפגעו איך תרגיש ? אני מבין שזאת שאלה קשה בשבילך אבל אבקש לענות בכנות מה תעדיף(1 מתוך 2 המצבים הללו,בלי קומבינות). מי שם ז' על הגרמנים לפני 60 שנה,סבא שלי הפגיז אותם וז' עליהם. אם אנחנו נטבח בהרבה פלסטינאים,מי שישאר יפחד פחד מוות מאיתנו וזאת המטרה.להכניס להם חזק לראש שאנחנו לא נסבול בשום פנים ואופן פיגועים !!! מה אכפת לי בכלל מה החולירות יגידו,אני רוצה להגן על עמינו בפניהם. הם טובחים בנו כמו ברווזים במטווח. אתה לא קולט שהנבלות הללו התחילו עם הפיגועי התאבדות ואנשים כמוני מוקטים בהגנה עצמית ??? איך אתה משווה בינינו ?? אתה פציפיסט למחצה כי בשבילך האוייבים הם שווים ואתה כמעט תמיד נגד שימוש בכוח כשזה הכרחי.

Drunk Bullet

New member
רבאק! אתה לא יכול סתם לטבוח באנשים!

מה יהיה ההבדל בינך לבין מתאבד שהולך להתפוצץ?! אתה רק מתכחש לעובדה שאתה תרצח חפים מפשע במהלך הטבח שאתה מייחל לו, ועושה בדיוק את אותו הדבר שעושה מחבל (רוצח חפים מפשע). כשיש מלחמה, נלחמים נגד חמושים לא נגד חפים מפשע, שמקסימום רוצים שתמות, כי זה בדיוק מה שאתה רוצה ומייחל לערבים.

beatman

Member
לא אדוני !

במלחמה כולם מתים. ההבדל ביני לבין מחבל שאני יהודי והוא ערבי,הוא התחיל עם הפיגועים ואני בצדק מביא אותו לדין ומרתיע נבלות אחרות מלקחת דוגמה.

למעלה