משו על ישראל!

BillysGirl

New member
משו על ישראל!

אני חדשה פה (ממש חדשה) אז אני רוצה פשוט לראות את תגובתכם בנושא... פיגועים מה שבעצם אני מנסה לומר, בעצם מה שעורר בי את השאלה הזאת זה הפיגוע של היום! פיצוץ אירע בטיילת הרברט סמואל בת"א, פינת יונה הנביא בכניסה למועדון ה- Stage. ממד"א נמסר על 53 פצועים שפונו לבתי החולים. הג'יאהד האיסלמי וחללי אל אקצה נטלו אחריות וכמובן כולכם מכירים אנשים/חברים שעוזבים בגלל הפיגועים! אז מה לדעתכם נכון לעשות? לוותר ולברוח, או להשאר פה וללסכן את החיים? כי הפיגועים האלה מפחידים ולא רק אותי!!!! יש לי כמה חברות שחוזרות לארצות המוצא שלהם בגלל זה.. מסוכן לחיות פה, האם זה שווה? *לפרוטוקול: אני לא מתכוונת לעזוב.... *

אני אומרת שצריך לעזוב!!

למה לחיות בפחד ובדאגות בגלל איזה פרינציף של אהבה לארץ??? החיים של האנשים יותר חשובים מאהבה לארץ! אז אני אומרת שצריך לעזוב ולחיות כבני אדם בלי פחד ..

BillysGirl

New member
את צודקת... אבל...

לאן באמת נעזוב? לאנטישמיות? אולי האנטישמיות יותר טובה ממוות... טוף........ יש 2 צדדים למטבע...

לא בכל העולם יש אנטישמיות..

בעצם ברוב העולם אבל אני חושבת שאפעילו בארץ יש אנטישמיות מערבים... אז..

Nike07

New member
את פשוט מנסה לברוח מהבעיות

ולא מנסה לפתור אותם. החיים של האנשים פחות חשובים מהארץ רק לימנים! הרוב במדינת ישראל אומר שחיי אדם חשובים להם יותר! זה בואו נלחם ביחד!

SupermanZW

Well-known member
היא יכולה לפתור אותן?

אתה יכול לפתור אותן? אתה חושב שהמצב הבטחוני תלוי בנו בכלל? מי קבע שעזיבה היא בריחה? זו יכולה להיות פעולה שנובעת משיקול רציונאלי ולא אינסטינקט או פעולה שנובעת ממניעים אמוציונאלים. ואם בכלל אתה מדבר על מעבר למקום אחר כעל בריחה, האם אתה סבור שאתה והוריך ברחתם מברה"מ או שמשיקולים רציונאלים החלטתם לעבור לישראל? (אני מניח שתבחר באפשרות השניה). אל תמהר לשפוט אנשים, עזיבה מסיבות בטחוניות לגיטימית בדיוק כמו עזיבה מסיבות כלכליות או אחרות וגם לגיטימית בדיוק כמו הבחירה להישאר, כל אחד צריך לבחור את הדרך המתאימה לו ביותר.

נכון..!!!!!!!

אני גם מבינה יותר את אלו שעוזבים את ישראל בגלל הטרור מאשר את ההורים שלי שעזבו את רוסיה..

Nike07

New member
לא שפטתי אותה

פשוט לדעתי צריך להישאר כאן וניסיתי לשכנע אותה. זכותה וחובתה לעשות מה שהיא רוצה.

אתה לא תשכנע אותי כי

אני רוצה לעזוב לא קשור לפיגועים... אבל פיגועים רק מוסיף לרצון שלי!

BillysGirl

New member
אני===========>

לא עוזבת כי אני לא יכולה לחיות בשום מקום אחר... כי לא יודעת... ישראל זה נו מה... ישראל...... אבל אני ממש לא כואסת על אלה שעוזבים... זה אינסטינקט אנושי לגמרי!

טרור זאת הבעיה כזאת

שאפשר למות איתה מן הסתם... אז אני מעדיפה לברוח.. אני לא מאלה שמתכוונים למות למהן הארץ... ואני רוצה לחיות בביטחון ולא לפחד כל שנייה שאם אני ילך למסעדה או ינסע באוטובוס אני יכולה להתפוצץ למוות או להיות מוגבלת! בגללזה אני לא מבינה את הפטריוטים... זה טיפשי... אבל חפיף כל אחד שיעשה מה שבא לו

Nike07

New member
אז איפה את רוצה לחיות?

בארה"ב? מסוכן שם בבניינים גבוהים. ספרד?מומלץ לא ללכת לתחנות רכבת. לרוסיה? לא ללכת לתחנות רכבת, לא לחיות בבתים וגם לא ללכת ברחובות 4 שעות לפני שמחשיך. צרפת? לא מומלץ ללכת עם סמלי דת כי אפשר לא לחזור הביתה. אז לאן? וכמובן שכל אחד עושה מה שבא לו ;))

או ארצות הברית או רוסיה

אבל אני מתפשרת על רוסיה! חחחחחחחחחחחחחח מה אתה מספר לי סיפורי סבתא??!!! הייתי שם ונסעתי ברכבת חוץ מזה שניתקנו שמה כולם לא קרה!גם במטרו נסעתי והיה מושלם! בבתים הייתי גם לא קרה כלום... וגם בחושך שמה הסתובבתי ולא נגעו אפילו בשערה שלי! חוץ כשה הייתי שמה הייתי הכי מאושרת בעולם והייתי שמה מלאת אנרגיה ורציתי לצאת לעשות דברים להסתובב וקמתי מוקדם בבוקר והייתי ממש אחריית ובוגרת שמה למרות שרבתי כל יום עם סבתא שלי=\ ופה אין לי רבע מזה!! אז בלי קשר לפיגועים אני רוצה לחזור לשם...

FiShA

New member
אממ בואי נגיד אבא שלי כמעט מת

בפיגוע שהיה לפני כ6 שנים ברוסיה בשוק הוא פשוט היה כול כך ליד הוא ראה את האש ואת הפיצוץ וכולי אל תגידי לי סיפורי סבתא! וגם בקשר לרכבות אני נסעתי כמה פעמים על רכבת שפיצצו לפני כמה זמן שם כאילו אני מבינה מה שאמרת ואת צודקת זה פשוט תלוי בגורל של בן אדם זה לא משנה איפה שהוא יהיה... בכלל בן אדם יכול למות בכול מקום

eMiFrEaK

New member
חחחח סוניצ'קה...

צודקת... היה לך טוב שם ואני רק מקווה שלא תתאכזבי בחיים האלה. כי דברים השתנו מאז.

חצי שנה משהו השתנה??

הייתי לפני חצי שנה וקצת שם... מה כבר יכול להשנות בחצי שנה וקצת??

eMiFrEaK

New member
נו סבבה...

לא ידעתי שהיית שם רק לפני חצי שנה.. אני לא מתנגדת לך... תעשי מה שאת חושבת לנכון...

eMiFrEaK

New member
אין על מה סיסטריצ'קה...../images/Emo8.gif

העיקר שתהיה מאושרת. ואת זה, רק את יכולה להחליט איפה.

למעלה