משו על ישראל!

נכון!!!=]

אני שמחה שהגענו להבנה

Nike07

New member
אני נסעתי באוטובוסים

הייתי בשטחים ובהמון מקומות בהם אנשים נהרגו. אז זה העניין שאת רוצה לחזור בלי שום קשר לפיגועים כי אם לדבר על ביטחון רוסיה צריכה להיות בסוף רשימת העדפות.

Bastet

New member
לברוח מהבעיות הוא לא פיתרון...

האנטישמיות עלולה להיות גרועה יותר בארצות אחרות. העניין הוא שאם נישארים כאן יש את מה שיגן על האיכות היהודית..מחוץ לישראל כל יהודי לבד...

AeroSlash

New member
סוניה...

בשבילך הפרינציף של אהבה לארץ זה משהו שולי ולא חשוב אבל יש אנשים שהארץ הזו היא בערך הדבר הכי יקר להם. אותם הפטריוטים יתנו את הנשמה ואת חייהם בשביל האדמה הזו. תודות לאותם החיילים שהקרביים שאהבת הארץ הייתה יותר חשובה להם מחייהם אנחנו בכלל חיים פה עכשיו. ובתכל'ס, בוא נגיד שלא כל כך גרוע לנו פה. כל זאת תודות לאלה שהקריבו את עצמם למען המדינה הזו. ועד כמה שאני לא פטריוטית והכל ותאמינו הייתי מתה לאהוב את המדינה הזו. לאהוב בכלל את המדינה שבה אני חיה. אני ממש מקנאה בכל אותם האלה שמוכנים להקריב את עצמם למען המדינה.

נגב 15

New member
אז אם חס וחלילה

אחד מבני משפחתך היה חולה והתרופה שתציל את חייו הייתה עולה בכל הכסף שיש לך + הלוואות מפה ועד להודעה חדשה...אז למה לחיות בעוני ובפחד ובדאגות בגלל איזה פרינציפ של אהבה אליו??? ולעזוב לאן? לארצות שבהן עשו בנו פרעות?!? בארצות שבהן עשו לנו שואה?! תבינו אנשים השיר אין לי ארץ אחרת גם עם אדמתי בוערת! הוא כל כך נכון אבל כל כך נכון שאתם לא יודעים אפילו עד כמה...אין ליהודים מדינה אחרת מזו

נגב 15

New member
ותוספת

ביום שבו יפול צה"ל ומדינת ישראל ביחד איתו לא ואני מדגיש לא יחשבו פעמיים על לרצוח יהודים שוב!

beatman

Member
100%

הערבים יעשו מאיתנו בריכות של דם,בגלל זה יש לנצל את המצב ולמנוע זאת ע"י פגיעה מירבית בהם.

Drunk Bullet

New member
כן..תהרוג אנשים בגלל פראנויה

אני מציע גם לזרוק ליתר ביטחון אטום על ארה"ב, כדי שבעתיד היא לא תכנס לעוד מדינות.

beatman

Member
חלילה,ארה"ב אחלה

להרוג ערבים כי הם עושים פיגועים,זה לגיטימי בהחלט. אסור לסבול רצח בשום פנים ואופן,יש להשיב באש כבדה על כל פיגוע.

Drunk Bullet

New member
"להרוג ערבים כי הם עושים פיגועים"

אלה שעושים פיגועים הם מיעוט! אתה לא יכול להרוג אוכלוסיה בגלל מיעוט קיצוני, אתה מאשים את כולם ברצח ואח"כ תומך ברצח אוכלוסיה. ושום "חלילה, ארה"ב אחלה", אם אתה טוען שצריך לחסל אוכלוסיה בגלל מיעוט, אז צריך להשמיד את ארה"ב, למה? כי הם יורים על עיוור בכל מה שזז בעירק, יורים טילים על מסגדים מלאים במתפללים, משמידים ערים ואח"כ מתפלאים למה אין שלום בעירק. באותה התנופה אפשר גם לחסל את גרמניה מסיבות מובנות, ובעצם את כל העולם, כי בכל עם יש את החרא שלו.

נגב 15

New member
מיעוט!??! איפה אתה חי?

אלה שמתפוצצים בפועל הם מיעוט! אבל הרוב (ורוב ככלל) הם עוזרים ו99% תומכים...אז לא צריך לרצוח על זה כי אנחנו עדיין אנושיים...אבל צריך או להעיף אותם לקיבינימט או מה שאמרתי בשרשור שפתחתי על לתת להם מדינה ואז להכריז מלחמה ברגע שיעשו משהו ולהיכנס באימא שלהם במלחמה נגד מדינה וצבא מאורגן...

Drunk Bullet

New member
צא מהבועה שלך

אבל הרוב (ורוב ככלל) הם עוזרים ו99% תומכים... בדקת ש99% תומכים? רצת בין עזה לגדה ושאלת פלסטינאים? זאת בדיוק הבעיה שלך, אתה משכנע את עצמך שכולם נגדך ואח"כ הולך לחפש טחנות רוח להלחם בהן. יש הבדל בין ערבי שעוזר למחבל, לבין ערבי שמפגין נגד ישראל אך לא עושה מעבר לכך, ואת זה אתה לא מבין כנראה. להפגין נגד מדינה ולשרוף את דגלה זה לגיטימי לחלוטין, בדיוק כמו שכאן צורחים "מוות לערבים" בהפגנות ובמשחקי כדורגל. זה שבתקשורת מראים כל הזמן את אלה שעוזרים למחבלים, לא אומר שלא קיימים אנשים שנשבר להם ממחבלים ומטנקים של צה"ל מתחת למרפסת, אנשים שרוצים לחיות בשלום לא פחות ממך, והם הרוב. אבל צריך או להעיף אותם לקיבינימט לקיבינימט אין לך שום זכות להעיף אף אחד, הם חיים כאן יותר זמן מאשר רוב הישראלים, הקשר שלהם למקום מגוריהם לא פחות חזק מהקשר שלך למקום מגוריך. לתת להם מדינה עניין של זמן בלבד. תכנית ההתנתקות היא צעד בדרך להקמת פלסטין בעזה ובגדה.

נגב 15

New member
מי פה חי בבועה?

לשרוף דגל של מדינה כמו כן לצעוק מוות לערבים זה ממש אבל ממש לא לגיטימי כי הדגל הזה הוא סמל והוא מסמל את מדינת ישראל! הם שורפים אותך ואת כל המדינה ביחד, דבר שני לאחל מוו למישהו זה דבר ממש לא הגיוני... חוץ מזה ההפגנות ענק האלו שמראים בתקשורת, ראית פעם כמה אנשים מסתובבים שם? ועוד איך? עם נשק ושורפים בובות של אנשי ציבור יהודיים, זה איום! ואם לא מאמין בתקשורת אז יש לי חברים שמשרתים שם כרגע וכשהם חוזרים הם מספרים לי מה הולך שם.

למעלה