אתה סותר את עצמך
רוב הציבור הערבי שונא אותנו רצח ותאמין לי אני מכיר את הערבים טוב,הם רוצחים סדרתיים חמי דם ושקרנים כן בדיוק! והיהודים עסוקים רק בלהרויח כסף, ולנצל אחרים.מוכר לך? אתה מכליל בצורה גורפת ודבילית. אתה מכיר את הערבים טוב? אתה חי פה עשרות שנים? אני אישית הייתי נוכח בכל מיני מפגשים ופעילויות שבהן שולבו יהודים וערבים פלסטינאים, אני אישית שמעתי מהם איחולים לשלום, אז אל תזיין לי את השכל על כך שהערבים עם רוצחים סדרתיים, כי בגלל אמרות כמו שלך, ניתן בקלות לומר את ההפך על היהודים. אתה משקר כי אמריקאים לא יורים סתם על מתפללים אלא על מסגדים שמתבצרים בהם טרוריסטים הם הפציצו מסגדים שבהם היו עשרות חפים מפשע, בגלל כמה טרוריסטים. זאת החלטה מעוותת. ארה"ב לא עושה שום מלאכת קודם בעירק, עירק לא היוותה איום על שום מדינה חוץ מכווית (וזאת בעיה שהייתה אמורה להפטר בין שתי המדינות בלבד), אפילו זכר לנשק להשמדה המונית לא נמצא שם. את גרמניה ?? מה היא עשתה עכשיו ? אני לא מבין מה אתה בכלל שם ז*ן במי אתה פוגע אם אתה מרגיש סכנת חיים ?? אני סה"כ החלטתי החלטה בדרך שאתה מחליט. לפי הטענה שלך צריך להרוג את הערבים, אתה מתעלם מהרוב שאינו רוצה במלחמה, מתעלם מילדים שזה אתה נולדו ואין להם חלק בסכסוך, אז אני החלטתי שצריך לחסל גרמנים, למה? מאותה הסיבה שאתה החלטת לחסל את הערבים, אז מה אם רוב הנאצים כבר מתו? לך לא מפריע להרוג חפים מפשע גם כן (למקרה שלא הבנת, בחרתי להיות ציני כדי להמחיש את האבסורד בדבריך). זה לא מוסרי לרצוח סתם אנשים,אבל כשמאיימים עליך או על קרוביך וחבריך אתה צריך באינסטינקט מיידי לפגוע בסכנה בלי לשים בכלל ז*ן אם זה לא מוסרי לרצוח אנשים סתם, אז למה אתה רוצה להרוג את הערבים? אתה משכנע את עצמך שכולם שם מחבלים, כשהעובדות הן אחרות. תבין כבר שלגנות מדינה, לשרוף את דגלה ולשנוא אותה זה לגיטמי, בדיוק כמו שבישראל יש גזענים ששונאים ומייחלים למותם של כל הערבים בעולם. לשרוף דגל לשנוא מדינה זה לא כמו ללכת ולהתפוצץ במועדון.