משו על ישראל!

נגב 15

New member
אבל רק עם השני בקשר לכותרת

לא בקשר לראשון....וזה דיון על דעות שלפחות אצלי מושרשות מאוד עמוק וזה דיון שלא יגמר אז בוא נפסיק אותו, הבנתי את דעתך בנושא למרות שאני מתנגד לה, מותר לי זה היה ויכוח מעניין

beatman

Member
אל תז**ן שכל,אתה לא רואה את

המציאות,רוב הציבור הערבי שונא אותנו רצח ותאמין לי אני מכיר את הערבים טוב,הם רוצחים סדרתיים חמי דם ושקרנים.הם יחתמו על כל הסכם כדי לשחרר יותר טרוריסטים,יותר שטח ולקבל מספיק זמן לשקם את תשתיות הטרור. כל ערבי יודע דבר אחד: נכבא ב-1948,ישראל=האויב הציוני הכובש שיש להשמידו ולסלקו מארץ פלסטין הכבושה אפילו תוך כדי התאבדות שאהידית קדושה זאת האכזריות המקסימלית,לרצוח את עצמך רק כדי לרצוח אחרים
. חס וחלילה לא לפגוע בארה"ב כי הם עושים עבודה קדושה במלחמה בטרור,אתה משקר כי אמריקאים לא יורים סתם על מתפללים אלא על מסגדים שמתבצרים בהם טרוריסטים. את גרמניה ?? מה היא עשתה עכשיו ? אני לא מבין מה אתה בכלל שם ז*ן במי אתה פוגע אם אתה מרגיש סכנת חיים ?? המוסר שלך מעוות ביותר,אתה חושב על חיי אויבך פי 3 מאשר על החיים שלך. זה לא מוסרי לרצוח סתם אנשים,אבל כשמאיימים עליך או על קרוביך וחבריך אתה צריך באינסטינקט מיידי לפגוע בסכנה בלי לשים בכלל ז*ן. אם מישהו אשם במצב אז זה רק הגורם הפודע בך.

ארה"ב ../images/Emo6.gif

כלב השמירה של העולם שנלחם בטרור רק כשזה באינטרסים שלו. הפלישה לעיראק נבעה אך ורק מאינטרסים של חברות אמריקיניות להשתלט על הנפט באיזור, וכן לתפוס קצת שליטה ופיקוח על הטרורייה העויינת הזאת. ארה"ב עוזרת לישראל כי היא רוצה להיות בעלת השפעה במזרח התיכון. משום מה האמריקנים הנהורים שלך לא נקפו אצבע כאשר היה רצח עם ברואנדה וקמבודיה, ולמה זה? כי לאף אחד לא אכפת מהעמים האלה והאיזור שהם שכנו בו חסר כל תועלת, הן פוליטית-מידנית והן כלכלית, אז מה צריך הכלב לשמור עליו אם אין לו שום רווח מזה?.. ארה"ב עלאק..

Drunk Bullet

New member
אתה סותר את עצמך

רוב הציבור הערבי שונא אותנו רצח ותאמין לי אני מכיר את הערבים טוב,הם רוצחים סדרתיים חמי דם ושקרנים כן בדיוק! והיהודים עסוקים רק בלהרויח כסף, ולנצל אחרים.מוכר לך? אתה מכליל בצורה גורפת ודבילית. אתה מכיר את הערבים טוב? אתה חי פה עשרות שנים? אני אישית הייתי נוכח בכל מיני מפגשים ופעילויות שבהן שולבו יהודים וערבים פלסטינאים, אני אישית שמעתי מהם איחולים לשלום, אז אל תזיין לי את השכל על כך שהערבים עם רוצחים סדרתיים, כי בגלל אמרות כמו שלך, ניתן בקלות לומר את ההפך על היהודים. אתה משקר כי אמריקאים לא יורים סתם על מתפללים אלא על מסגדים שמתבצרים בהם טרוריסטים הם הפציצו מסגדים שבהם היו עשרות חפים מפשע, בגלל כמה טרוריסטים. זאת החלטה מעוותת. ארה"ב לא עושה שום מלאכת קודם בעירק, עירק לא היוותה איום על שום מדינה חוץ מכווית (וזאת בעיה שהייתה אמורה להפטר בין שתי המדינות בלבד), אפילו זכר לנשק להשמדה המונית לא נמצא שם. את גרמניה ?? מה היא עשתה עכשיו ? אני לא מבין מה אתה בכלל שם ז*ן במי אתה פוגע אם אתה מרגיש סכנת חיים ?? אני סה"כ החלטתי החלטה בדרך שאתה מחליט. לפי הטענה שלך צריך להרוג את הערבים, אתה מתעלם מהרוב שאינו רוצה במלחמה, מתעלם מילדים שזה אתה נולדו ואין להם חלק בסכסוך, אז אני החלטתי שצריך לחסל גרמנים, למה? מאותה הסיבה שאתה החלטת לחסל את הערבים, אז מה אם רוב הנאצים כבר מתו? לך לא מפריע להרוג חפים מפשע גם כן (למקרה שלא הבנת, בחרתי להיות ציני כדי להמחיש את האבסורד בדבריך). זה לא מוסרי לרצוח סתם אנשים,אבל כשמאיימים עליך או על קרוביך וחבריך אתה צריך באינסטינקט מיידי לפגוע בסכנה בלי לשים בכלל ז*ן אם זה לא מוסרי לרצוח אנשים סתם, אז למה אתה רוצה להרוג את הערבים? אתה משכנע את עצמך שכולם שם מחבלים, כשהעובדות הן אחרות. תבין כבר שלגנות מדינה, לשרוף את דגלה ולשנוא אותה זה לגיטמי, בדיוק כמו שבישראל יש גזענים ששונאים ומייחלים למותם של כל הערבים בעולם. לשרוף דגל לשנוא מדינה זה לא כמו ללכת ולהתפוצץ במועדון.

beatman

Member
המפגשים הללו,הערבים שמה הם

המיעוט !! תאמין לי אני מכיר את הערבים טוב מאוד וזאת לא הכללה בכלל. ולהפציץ מסגד בגלל כמה טרוריסטים זה לגיטימי לחלוטין בגלל שאי אפשר לסבול קיום של אפילו טרוריסט אחד שירצח את חבריך וקרוביך. לגבי גרמניה של לפני 60 שנה אני באמת תומך בכל ההפצצות שהפציצו אותה,כי כולם שם היו נאצים אז בדיוק כמו שכאן הערבים ממשיכי דרכם. היום,הכל בסדר שם למה לפגוע בהם ?? לשרוף דגלים ולקרוא מוות לישראל זה איום חמור לרצח וכל ערבי כזה הוא מחבל מתאבד פוטנציאלי ואני לא אחשוב אפילו פעם 1 אם לירות בו,אבצע זאת מייד. גם אם המישהו הזה לא שאף בסופו של דבר לעשות פיגוע,אסור להמר. הוא הסית בעייה שלו,יש לירות בו ולוודא בטחון אחיך. בישראל קוראים קריאות כאלו בצדק כי אי אפשר לסבול יותר את הערבים הללו שרוצחים בנו כמו ברווזים במטווח.

AeroSlash

New member
בוא'נה -

אתה אשכרה לא בדיוק שם לב למה שאתה כותב: ם אם המישהו הזה לא שאף בסופו של דבר לעשות פיגוע,אסור להמר. מזל שאתה הראש ממשלה שלנו כי לפי התאוריה שלך מעכשיו נוהגים ככה: הוא היה בזירת הפשע אז מוציאים אותו להורג - לא משנה שכל ההוכחות מצביעות על מישהו אחר. הוא היה - הוא נכח - חשד מזערי של 0.000001% נפל עליו אז למען הסר ספק נירה בו או נושיב אותו בכלא. ועל זה נאמר: אבוי
.

beatman

Member
לא דברתי על מצב בו הוכחות

מצביעות על מישהו אחר,דברתי על מצב בו ערבי צורח מוות לישראל,שורף דגלים ,שמח על פיגוע ומצדיק אותו. אני רואה בחלאה כזאת מחבל מתאבד פוטנציאלי = מטרה מהלכת.

AeroSlash

New member
נכון...

אז נהרוג כל מי שרק נראה חשוד.. למה לא? נציב איזה כמה גושי שרירים מצה"ל מכל חור ופינה וכל פוטנציאלי או מטרה מהלכת במילים שלך - לא להתקמצן בכדורים... יודע מי עוד חשב כמוך - שכל חשוד צריך לחסל מיד? סטאלין - אותו סטאלין שאתה כל כך סולד ממנו.

AeroSlash

New member
גם אם זה עולה

בחיי מישהו שלא התכוון לפגוע בך אלא רק הפגין. משמע, חף מפשע. שכן לא משנה עד כמה הוא מתנהג קקי, מפגין ושורף דגלים, כל עוד הוא לא רצח הוא חף מפשע.

beatman

Member
רק "הפגין" ???

הוא מסית ומאיים ברצח,כל בנאדם נורמלי שרוצה לחיות בשקט יגדיר אותו אויב לכל דבר. הבעיה היא שהמון ישראלים ואת אחת מהן לא כאלו.

AeroSlash

New member
אוי סליחה...

סליחה שאני מתנגדת לפגוע בבן אדם שלא ביצע שום פשע. מסטיחה להשתתפר...

beatman

Member
אולי אם תתגייסי לקרבי ותפגשי יותר

מקרוב את הערבים את תביני שחלאה כזאת לא חפה מפשע... מקווה שתשתפרי לטובה

Drunk Bullet

New member
מה אתה מתיימר להיות מומחה לערבים?

כמה ערבים אתה בכלל מכיר? כמה ערבים פלסטינאים אתה מכיר? העיקר לטעון בלי קשר שאתה "מכיר אותם". יש אנשים שמכירים אותם עשרות שנים, והם לא הגיעו לדרגת קיצוניות כמו שלך, אז אל תנסה להציג את עצמך כמומחה.

beatman

Member
אני בדרגת קיצוניות בגלל הפיגועים

איך לעזעזל אפשר לסבול את כל הטבח שניהלו בנו וממשיכים לנהל בנו
????? אם אתה רגוע אחרי כל הפיגועים אתה או שלא אכפת לך או שמשהו לא בסדר איתך.

נגב 15

New member
אדם ש"הפגין" לדברייך ולהבנתי

הסית, ואפילו איים הוא פושע ודינו צריך להיקבע בבית משפט. אדם שמסתובב עם נשק ברחובות ושורף סמלים, ויורה צרורות לאוויר זה לא הפגנה, זה מפגן ראווה של יכולת צבאית, של |הדגדש|שנאת אדם ועוד...זה בזיון לתת לאדם כזה להמשיך להסתובב חופשי.

למעלה