משו על ישראל!

BillysGirl

New member
חחחח..... אופס....

זה תמיד יוצא לי משו.... במקום משהו.... סורי...מממ... בשבילי פה, זה בית בהחלט! אבל אם שואלים אותי בקיץ "לאן את נוסעת?" (אני כל חופש גדול באוקראינה....) אני עדיין עונה "הבייתה" כי אני נולדתי שם!!! משם אני באה ואני אוהבת את הארץ הזאת את התרבות ואת האנשים שם (רובם לפחות...).אבל כששואלים אותי "איפה יותר כיף פה או שם?" אני עונה "ישראל זאת הארץ שגדלית בה עוד מלפני שהייתי בגן, אני רגילה לשם וזה הבית השני שלי, פה באוקראינה זאת ארץ המולדת שלי, אבל לחיות פה אני לא אוכל" אוקראינה בשבילי היא ארץ מולדת שאני לא אשכח אבל לחיות שם? בלי עברית? ישראל? מש לא פשוט לא יכולה!!! אולי בעתיד הרחוק... אבל עכשיו לא!

...

לפני שאתה בא עם ההצהרות שלך "מוות לכל מי שגורם לנו לםחד וכו'", תחשוב למה הם רוצים לפגוע בנו-אולי אנחנו בעצמנו גרמנו לזה? ואולי השלטון כאן מושחת, אבל, למרות הכל, הוא מאד לאומני, כך שדי לדבר שטויות כמו "הם רוצים להשמיד את המדינה". ולגבי התיקון הלשוני. כמו ש'בית ספר' רבים כותבים 'בצפר', כך יש כאלה ש'משהו' כותבים 'משו', ולא משום שאינם מודעים לצורה התקינה/נכונה.

beatman

Member
שלטון לאומני נכון,נגד יהודים.

צודק 100% אנחנו רעים,שקרנים,גזלני אדמות,פושעי מלחמה,והכי גרוע יהודים ולכן מגיע לנו למות בפיגועים של לוחמי החופש המסכנים. חשבתי היא לא יודעת,אבל אם היא סתם כותבת ככה סבבה.

BillysGirl

New member
נווווו

סליחה! אני ממיד לא רושמת משהו כי אני שוכחת את ה ה' בהקלדה!!!!!!!!! מה כבר קרה??????????????????????

Vrock

New member
אוקיי-נניח שזו אשמתנו

כרגע אין שום דבר שנוכל לעשות כדי שהם לא ייפגעו בנו. אין שום סיכוי שבעולם שהם יוכלו לראות אצלם משהו שונה מאשר החייל הישראלי כי פשוט לא בטוח שם. אין סיכוי שהתעמולה נגדנו תיפסק. אז אנחנו צריכים לקבל את השנאה שלהם כנתון. מה שבטוח, לא אנחנו אשמים. כשהגענו לארץ כבר התחילה השנאה מזמן.

Vrock

New member
אם ככה את מרגישה, אז תלכי.

בלי לחפש שום נימה וכלום, פשוט קומי ולכי, ברגע שיתאפשר לך.

אני מבטיחה ברגע שתהייה לי אפשרות

אני יעזוב.. זה החלום שלי! אבל בנתיים אין לי אפשרות לצערי

נגב 15

New member
אבל מצד שני את תזרזי הרבה תהליכים

בזאת...כמו התחזקות הערבים נגד יהודי מדינת ישראל, כמו שואה שנייה ואני בטוח שביום שבו תמחק מדינת ישראל חס וחלילה ימחק העם היהודי מעל פני האדמות תוך לא יותר מכמה שנים

*כותרת*

אני לא יכולה להאשים אנשים שעוזבים בגלל הפיגועים. זה מאד מובן אבל אני יודעת שאני אישית, בגלל אהבת הארץ ובגלל ציונות, לא אעזוב בגלל פיגועים. לעומת זאת לאחרונה התחלתי לתהות אם יש מקום להוליד ילדים לתוך הפיגועים האלה ולתוך חוסר הוודאות שמביאה איתה ההתנתקות הזאתי (חוסר וודאות באשר לקיום עתידי של הארץ)

AeroSlash

New member
תראי..

אני אישית כן מתכוונת לעזוב בעתיד. ולזה אין שום, ואני מדגישה שום קשר לעובדה שיש פה פיגועים. כי כמו שמשהו יכול לקרות לי פה בגלל פיגוע במקום אחר יכול להגרם מסיבה אחרת. ואני אישית מאמינה בגורל ואני מאמינה שכשיגיע זמני למות אז כבר מילא לא אוכל לעשות כלום כי אין אפשרות לברוח מזה. מה שכן, אני מתכוונת לעזוב כיוון שמקומי לא פה. אני לא מרגישה שייכת למדינה הזו וכל אותם הפטריוטים אוהבי הארץ מדגישים לי את זה מדי פעם. אני לא מתכוונת להתגייר כי אני לא מתכוונת לשנות בי דברים בשביל לרצות גורמים מסויים. אני גאה במה שאני. והגאווה הזו כנראה לא מתאימה למקום הזה. אני לא רואה שאני יכולה להתפח במדינה הזאת. אני לא רואה את החיים שלי פה. וזה לא רק כי אני לא יהודיה. אני לא יודעת איך הייתי מרגישה אם כן הייתי יהודיה אבל זה גם לא משנה כי לפי מדינת ישראל אני גויה. ומדינת ישראל לא מפספסת שום הזדמנות להזכיר לי ומשפחתי זאת. לכן, כל הרצון שהיה לי לחיות פה בעתיד כשהייתי קטנה הלך ונעלם עם השנים. אז תסלחו לי, אבל הטרוריסטים הם לא אלה שמגרשים ומנסים לגרום לעזיבתנו. המדינה עצמה עושה את העבודה מעולה.

the freaky girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

ובקשר לשאלה שלך, אני קראתי פה את התגובות, ואני רואה שכבר רשמו הכל פה.. אז אני פשוט אגיד את דעתי האישית... אני לא מתכוונת לעזוב את ישראל בגלל הסיבה הזו... והיו הרבה פיגועים פה בחדרה ומחלקם אפילו ניצלתי בצירוף מקרים - כנראה שזה לא נועד להיות.. פיגועים זו בעייה דיי פוליטית וחברתית, וכדאי שזה יפסק כמו הרבה דברים כאן במדינה..

מה פתאום לברוח????

זאת המדינה שלנו ואנחנו צריכים להשאר ולהילחם! זה עולה בחיים של בני אדם אבל זה מה שצריך לעשות בשביל המדינה שלנו! מסתכנים בשביל להשיג משהו והמשהו הזה זה מדינה!

beatman

Member
זה עולה בהרבה חיי אדם כי אנחנו

פחדנים,מובלים וכנועים בגלל "מוסר" לתפארת.

למעלה