משו על ישראל!

SupermanZW

Well-known member
No comment

לא נראה לי שיתכן שאתה מכיר מיליארד איש, אבל אם אתה אומר...

beatman

Member
התכוונתי שאני מכיר באופן כללי את

רוב הערבים המוסלמים בארץ(הפלסטינים). במדינות האחרות חלק כן חלק לא.

SupermanZW

Well-known member
טוב, אז

בשטחי מדינת ישראל, ללא השטחים שבשליטת הרשות הפלסטינאית יש 1200000 ערבים מוסלמים, אתה מכיר את כולם? ומה עם 3000000 הערבים המוסלמים שחיים בשטחים שבשליטת הרשות הפלסטינאית, גם את כל אלה אתה מכיר?

SupermanZW

Well-known member
ובאופן כללי

יכולים להיות 1200000 איש שהם בדיוק אותו דבר? ומה עם 3000000? ואם מחברים אותם יחד זה עדיין יוצא אותו הדבר?

beatman

Member
לא.

זאת אומרת שרובם פחות או יותר אותו דבר. לא שכולם בדיוק אותו דבר.

SupermanZW

Well-known member
וזאת אומרת ש

בכל זאת קיימים ערבים מוסלמים שהם חפים מפשע, וזו הסיבה שצריך להילחם רק בטרוריסטים ולא בכל הערבים המוסלמים.

נגב 15

New member
עם מספרים כאלה אי אפשר לפתור

שום בעיה בלי הכללה, אז שוב אני אוהב את המשפט הרוב ככלל, ולכן עם הרוב תומך הכלל תומך ועם הכלל תומך צריך לשנות את זה בצורה מסויימת (לא נדבר על שיטות כרגע כל אחד והשיטה שלו תלוי מה נטיותיו הפוליטיות)

השיר לא מדבר אליי...

זה שאני יהודייה לא אומר שהארץ שלי זאת ישראל ושאני אמורה לחיות פה! ומה הקשר למישהו מהמשפחה שחולה??=\

נגב 15

New member
תקשיבי

ארץ ישראל היא המקום היחיד ליהודים, אם לא הייתה מדינת ישראל היהודים היו היום עדיין סובלים מפרעות ואולי אף מעוד רצח עם שהיה בא ברצף אחרי השני. מה הקשר? אמרת למה להישאר במדינה בגלל פרינציפ של אהבת הארץ? אז למה לחיות בעוני בגלל פרינציפ של אהבת קרוב משפחה חולה? אני אוהב את הארץ הזו כמו שאני אוהב את המשפחה שלי, כי הארץ הזו של אבותי, היא המקום שמגן עלי הכי טוב! והיא המקום בו העם היהודי נועד לחיות. חוץ מזה אני מכיר 3 משפחות שהחליטו שהם עוזבים את הארץ לארה"ב ואחד מהם אפילו אמר לי "תמשיך להנות פה מהפיגועים ואנחנו נלך להנות שם מהקאנטרי קלאב" שבוע אחרי שעזבו את הארץ לניו יורק התאריך היה 11 בספטמבר 2001 מוכר? זוהי רק הוכחה מהקב"ה שאין מקום בטוח, וליהודים אין כמו א"י...

Drunk Bullet

New member
בחייאת, די עם הדמגוגיה

זוהי רק הוכחה מהקב"ה שאין מקום בטוח, וליהודים אין כמו א"י... למיליוני יהודים בארה"ב אין כמו ארה"ב, רובם אף לא חושב על לעבור לישראל. אנטישמיות יש אולי בכל מקום, אבל לא בצורה שאתה מתאר. אף אחד לא התחיל לגרש יהודים משום מקום, ותתפלא לדעת שיהודים רבים עוזבים את ישראל לגרמניה (בשנה האחרונה גרמניה הייתה המדינה האירופאית שאליה היגרו הכי הרבה יהודים מישראל) ונהנים שם מחיים טובים בלי אנטישמיות. חוץ מזה אני מכיר 3 משפחות שהחליטו שהם עוזבים את הארץ לארה"ב ואחד מהם אפילו אמר לי "תמשיך להנות פה מהפיגועים ואנחנו נלך להנות שם מהקאנטרי קלאב" שבוע אחרי שעזבו את הארץ לניו יורק התאריך היה 11 בספטמבר 2001 מוכר? מה הקשר בכלל? על מקריות שמעת? חסרים מקרים בהם התפוצצו בארץ עולים שהיגרו לישראל שבועות או חודשים ספורים לפני מותם? ואין שום הוכחה מהקב"ה, אם הקב"ה שלך היה רוצה להוכיח שאין ליהודים מקום כמו בא"י, הוא כבר מזמן היה דואג לגרום למיליוני יהודי ארה"ב ושאר העולם להגר לישראל.

beatman

Member
הוא נותן ליהודים בחו"ל (חוסר)שכל

בשביל ש(לא)יבינו את זה לבד.

למעלה