משו על ישראל!

פה אתה צודק...

זה באמתמאוד נורא

Drunk Bullet

New member
אתה

הם לא אזרחי ישראל, יש להם זכות להפגין נגד ישראל ולשרוף דגלים, כי הם לא מחויבים לשום חוק ישראלי, תבין כבר שאת הדגל הישראלי שורפים גם בהפגנות באירופה וגם בארה"ב, אז תצא להלחם בכל העולם? אין הבדל בין מפגין פלסטינאי ששורף את הדגל הישראלי, לבין ישראלי שצורח כמו בהמה "מוות לערבים". ואם לא מאמין בתקשורת אז יש לי חברים שמשרתים שם כרגע וכשהם חוזרים הם מספרים לי מה הולך שם. כולי אושר ושמחה, אני מכיר אישית פלסטינאים, אז? מה אתה רוצה להגיד עם הטיעון המגוחך והנפוץ "אני מכיר X.."? זה שכמה אומרים לך זה לא אמין יותר ממך שאומרים לך בתקשורת.

נגב 15

New member
זה כן, כי לחברים שלי ואמרתי חברים

לא סתם אנשים אני מאמין. דבר שני כל עוד הם לא מדינה ריבונית אלא מיעוט ריבוני (גם מוגבל בצורה גדולה) שחי בתוך ישראל ונלחם בה בצורה של גרילה ושל טרור דגש על טרור אז זה לא הפגנה כמו שיש בחו"ל, זה איום לרצוח עוד מאזרחיה של מדינתנו, איום על החיים שלך!

Drunk Bullet

New member
חי בתוך ישראל?

אז הם חברים שלך, נו? ולמה אתה חושב שהפלסטינאים שהכרתי בפעילות למען דו-קיום, הם לא חברים? אם עזה הייתה חלק מישראל, חוקי המדינה היו חלים גם עליה ומן הסתם המשטרה הישראלית הייתה צריכה להיות שם. עזה והגדה זה אוטונומיה נפרדת עם חוקים משלה ומנהיגים משלה, לאזרחיה יש את הזכות לשרוף מה שהם רוצים, גם אם זה מרגיז אותך. אתה מערב דברים שונים, אני בהודעה הקודמת התייחסתי להפגנות ולשריפת דגלים = אקט מחאה ולא אקט של טרור, כי אם שריפת דגל הייתה נחשבת לטרור, ארה"ב הייתה מכניסה חוק האוסר לשרוף את דגלה בשטח המדינה (וכרגע, אתה בצורה חוקית יכול לשרוף את דגל הפסים והכוכבים בכל מקום בארה"ב).

נגב 15

New member
לא הבנת בכלל

דבר ראשון אף פעם לא אמרתי שלא יכולים להיות חברים פלשתינאים, זה כלל לא קשור לעניין. וטענתי היא שהאקט של שריפת דגל מבחינתם הוא לא אקט של מחאה הוא אקט של איום של "רואים! זה מה שקרה לדגל שלכם, זה מה שיקרה לכם" ועל איום עלינו להגיב בתקיפה! כי אסטרטגיית העל של צה"ל אומרת דבר כזה: מדינת ישראל היא מדינה קטנה מביחנת שטח, לכן באיום ברור על המדינה צה"ל יתקוף ראשון ("הקם להרגך השכם להרגו") כדי לשמור על תושבי המדינה מפגיעה ועל כמה שפחות חיילי צה"ל

Drunk Bullet

New member
תגובה

אתה בכלל קולט מה אתה אומר? קודם כל, אתה יכול לפרש את שריפת הדגל בצורה שונה ממישהו אחר, ויודע מה? נגיד שהשריפה נעשית כדי לאיים, אז מה? מי בכלל נותן לך את הזכות לרצוח רק כי קיבלת את שריפת הדגל כאיום? צה"ל יתקוף ראשון במקרה של מלחמה, לא במקרה של שריפת דגל. אין לך פרופורציות אם אתה משווה שריפת דגל לאיום אמיתי כמו מלחמה כוללת.

נגב 15

New member
תצטט איפה כתבתי או רמזתי לגבי לרצוח

תקיפה של צה"ל משמעותה לא שווה לרצח!

Drunk Bullet

New member
קח..

וטענתי היא שהאקט של שריפת דגל מבחינתם הוא לא אקט של מחאה הוא אקט של איום של "רואים! זה מה שקרה לדגל שלכם, זה מה שיקרה לכם" ועל איום עלינו להגיב בתקיפה תקיפה של צה"ל נגד אנשים (שלא מחויבים לשום חוק של ישראל ובכלל לא חייבים שום דבר לישראל) רק בגלל שריפת דגל והפגנה, זה בהחלט רצח מעורב בטמטום נטו (לרצוח כי "מאיימים" עליך?). תקלוט כבר שכמו שיש הפגנות של מתנחלים או הפגנות של הימין בהם אפשר לשמוע קריאות "מוות לערבים", יש הפגנות זהות מהצד הפלסטיני, אלה הפגנות לגיטימיות וחוקיות, כמו שיש לאותם צורחי "מוות לערבים" את הזכות להביע את דיעותיהם המעוותות, יש לפלסטינים את הזכות להביע את דיעותיהם גם כן, אפילו אם זה לא מוצא חן בעיניך.

נגב 15

New member
אני עומד מאחורי דבריי!

וחוצמזה תקיפה של צה"ל זה רצח? מי אמר לך שטות כזו?! אולי השתמשתי במילה לא נכונה נגיד פעולה של צה"ל כדי להפסיק איומים אלו שמתפתחים (ואל תגיד שלא) לפיגועים ולפח"ע (פעילות חבלנית עויינת)

Drunk Bullet

New member
אל תעוות דברים

אם צה"ל מתקיף מפגינים ששרפו דגלים וקראו קריאות נגד ישראל, זה ייחשב לרצח, כי זכותם המלאה להפגין לומר מה שבא להם, כל עוד הם לא פוגעים פיזית באף אחד. תקלוט כבר, שלפי הטענה שלך, צריך גם להרוג הרבה מתנחלים, כי הם מאיימים להשתמש בכוח נגד החיילים המפנים. נשמע לך הגיוני?

נגב 15

New member
לך תחפש את הבורג שנפל

לא הורגים\רוצחים אף אחד...יש בארץ מה שנקרא בית משפט להבדיל מאשליית הקונספירציות שלך, אפשר לשפוט ולזרוק לכלא בטחוני אדם שמסית ומאיים ככה... ולא עושים משפטים ומעצרים מנהליים למתנחלים שמגזימים?

Drunk Bullet

New member
מצאתי את הברגים שלך

אתה פשוט צבוע. בהודעה הקודמת הבאתי ציטוט שלך, לפי צריך לתקוף את המפגינים נגד ישראל (ושוב אני מזכיר, שזכותם המלאה לשרוף כל דגל ולצעוק מה שבא להם). אבל כשאני אומר, שלפי צורת החשיבה שלך צריך לרצוח/לתקוף (מה שתבחר) גם מנתחלים (כי הם מאיימים בפגיעה פיזית בחיילים שיעיפו אותם), אתה פתאום נזכר שיש דבר כזה משפט. אז לפני שאתה אומר לי לחפש את הבורג שנפל, תבדוק שאתה לא מפתח אישיות שניה.

נגב 15

New member
דבר ראשון לא המתנחלים זה מה שהקפיץ

אותי, כי למען האמת לדעתי הם צריכים לעבור למקום אחר מתוך רצון ולראות מה קורה ואחרי שהאומה שלנו תבין שהערבים לא מעוניינים בשלום הם יחזרו... וד"א קודם תיקנתי את עצמי והחלפתי את הביטוי תקיפה לפעולה כי הוא באמת לא התאים...ובפעולה אני מתכוון לרסן אותם עד למשפט כי לא יודע מה איתך אבל מבחינת המוסר שלי משפט זה משהו ברור מאליו, אז לפני שאתה הולך בכלל לחפש את הברגים שלי תבדוק שבאמת איבדתי אותם ז"א לפני שאתה מגיב תבדוק אם אתה מבין מה אני כותה...

beatman

Member
המתיישבים לא יחזרו.

כי אף אחד לא יתן להם לגיטימציה. גם אם הערבים יתקפו אותנו אחר כך,אף אחד לא יתמוך בנו כי מי צריך בכלל את הבעיות שלנו. הערבים ידרשו חד וחלק את כל א"י והשמאלנים ילכו לחו"ל. תזכור טוב את המילים שלי,אם חלילה יהיה גירוש ומדינה פלסטינית זה מה שיקרה.

Drunk Bullet

New member
144 days and counting..

שאלה מתוך סקרנות- אם היית מקבל פקודה לפנות, היית מבצע?

beatman

Member
הייתי שוקל בכובד ראש

מצד אחד גירוש אחים מאדמתם,אזרחים טובים שומרי חוק,חלקם נפגעו מהערבים זה ממש נוגד את מצפוני. מצד שני אני לא רוצה לסרב פקודה ולהיות קורבן לעונש אכזרי מצד השלטון הארור הזה.(עכשיו תתחיל עם ויכוחים אבל אני לא אגיב יותר,את דיעותי הבהרתי כבר היטב). אין לי בינתיים תשובה ממשית.

Drunk Bullet

New member
הפתעה!../images/Emo2.gif

(עכשיו תתחיל עם ויכוחים אבל אני לא אגיב יותר,את דיעותי הבהרתי כבר היטב) אין לי סיבה להתווכח כי לא קיבלתי ממך תשובה מפורשת.

נגב 15

New member
הלגיטימציה היחידה שלהם היא דתית

והיא לא תעלם לעולמי עד! אבל בלי קשר היום קיבלתי תשובה על למה כל מה שאמרתי בהודעה המקורית לא טוב....בגלל שהם יישבו את כל היהודה והשומרון ואז יפצלו את המדינה ובכך יקבלו מקפצה ענקית כדי לרמוס אותנו...

Drunk Bullet

New member
פעם הבאה תגדיר מראש "פעולה"

ובפעולה אני מתכוון לרסן אותם עד למשפט כי לא יודע מה איתך אבל מבחינת המוסר שלי משפט זה משהו ברור מאליו ולמה שבכלל תיהיה לישראל זכות לשפוט מפגין שבכלל לא חי בתחומי ישראל ולא מחויב לחוקיה, רק כי שרף דגל או צעק "מוות ליהודים" - הרי זאת דרך לגיטימית (כל עוד אין עירוב אלימות) לבטא את הדיעות, בדיוק כמו שעושים בהפגנות בארץ ("מוות לערבים" וכו'). ז"א לפני שאתה מגיב תבדוק אם אתה מבין מה אני כותה... ראה כותרת.

למעלה