../images/Emo199.gif
שם: הגר גיל: 15 מיקום: תל אביב ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? נראה לי שמהרשגד"ית שלי (ראש גדוד) מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? שליחותו של הממונה על משאבי אנוש של א.ב יהושע קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? לא זוכרת הצבע-עיניים שלך? ירוק אפור חום הצבע-שער שלך?ג'ינג'י איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו לי חברים דימיוניים מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום הייתי בת 5 חודשים ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] אין לי אבל יש לי דפיוצר http://stage.co.il/Authors/56574 אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לחם אם אני לא טועה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? ענף (?) באיזה צבע המקלדת שלך? שחור באיזה צבע המצעים שלך? כחול וירוק מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? יאכ אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? חחח כן אני כרגע לובשת אותה נשבר לך פעם הלב? יותר מידי פעמים כמה דיסקים יש לך? בסביבות העשרה שתים עשרה דיסקים וכמה מהם מקוריים? כולם! מה גורם לך לבכות? ילדותי השנייה של מתי כספי סרטים: מולין רוז' ושיער מה מצחיק אותך? החברים הציניים שלי מה מעצבן אותך? שאני צריכה לחזור על מה שאני אומרת עשרות אלפי פעמים אתה זוכר חלומות? כן חלק מתי בפעם האחרונה בכית? שבוע שעבר למה? לא זוכרת... נראה לי רגע של חולשה צרחת? שלשום אכלת? לפני חצי שעה התעצבנת? לפני שעה התרגשת? לפני שלוש שעות הסמקת?
האם אתה מתעצבן מהר? כן בוכה הרבה? בערך מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? מעט מאוד וכמה מול הטלויזיה? לא יותר מהמחשב שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לפעמים קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אמממ... האמת שכן ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? קצת חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? כן ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא -צרף תמונה.

אין....