משו להגיד+שאלון.

Ms Joness

New member
מרשה לעצמך לכתוב בולשיט?

קראתי, על הפרינציפ. וחוות החיות- ספר טוב? בעיניי הוא סיוט

אדם! אני כועסת אלייך! אלעד?! אלדד!!

יא ראש ככה קואים לבסיסט של מוניקה לא אלעדדדד נעלבתי
חוי אדם אתה כזה רוסי חמוד בתמונה

../images/Emo121.gifזה פרצוף של מישהו

שמנסה לחבר את הכבל לגיטרה ולא מוצא את החור... אכן, גיטרה זה כמו בחורה...

nutty boy

New member
רציני, אוננתי עליה פעם.

טוב, על הקלאסית. הגיטרה כן הייתה מחוברת (למרות שבפעם הראשונה שניגנתי לא מצאתי את החור).

nutty boy

New member
טיפשע. זה לא.

פשוט ניסיתי לזיין אותה. כמו שכלב מזיין כרית.

קספר4

New member
אני לא עצוב, אני משועמם יותר מידי..

שם: שני גיל: 15 וחצי מיקום: חור. לא תכירו.. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? יונתן :) מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? מר זומר קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? כן. 2! תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אי.אר הצבע-עיניים שלך? חום כהה כהה כהה הצבע-שער שלך? חום קקי איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? חומי. מקורית אני
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? הייתי בת שנה. אני לא באמת זוכרת משהו.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל סבתא
יש לך בלוג? [תן קישור] כן. כנסו לפרטים.. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא זוכרת.. אבל אני רעבה ואני לא יכולה לאכול :X מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? כלב באיזה צבע המקלדת שלך? לבן מלוכלך
באיזה צבע המצעים שלך? אני חושבת שסגול.. מה הפרי האחרון שאכלת? קלמטינה ע-צ-ו-מ-ה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה.. אתה נוסע בטרמפים? במושב יש לך חיית מחמד? כן. אבל היא בהסגר
איזה? כלבה. כפרה עליה..
יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי :X וכמה מהם מקוריים? כולם! שונאת דיסקים צרובים. מאבד מהיופי שלהם
מה גורם לך לבכות? כמעט כלום.. מה מצחיק אותך? הרבה דברים.. מה מעצבן אותך? זילזול. אתה זוכר חלומות? לפעמים. וכשלא אז זה מרגיז. מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכרת.. הרבה זמן.. צרחת? יום שישי אכלת? היום בצהריים התעצבנת? יום שישי התרגשת? יום שישי
הסמקת? היום האם אתה מתעצבן מהר? בדר"כ לא בוכה הרבה? לא
מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? פחות מחצי שעה.. וכמה מול הטלויזיה? פחות מחצי דקה שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כשמשעמם קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? כן
ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא

Ms Joness

New member
היי, חדשה נוספת, בעלייה השניה

שם: טס י גיל: 16 מיקום: מרכז :p ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? קרינצ' מאמין באלוהים? מאמינה במשהו, כמה דפוק שזה עלול להשמע מה הספר האחרון שקראת? מר ורטיגו- פול אוסטר קראת הארי פוטר? יאפ יש עלייך שרשרת? תמיד, "אבן ירח" תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? סיינפלד הצבע-עיניים שלך? ירוק הצבע-שער שלך? כרגע ג'ינג'ית דהויה איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? יו-יו מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? שום דבר לחלוטין ביום כיפור האחרון- איפה היית? יצאתי או ישבתי בבית וקראתי יש לך בלוג? [תן קישור] יש אתר. אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? עוף ותפו"א מתוק מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? תפוח באיזה צבע המקלדת שלך? אפור :-O באיזה צבע המצעים שלך? לבן מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מנהל הפורומים, נחשב? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? ראיתי, מודה, את הפרק האחרון שהיה- והבחורה שעפה נראתה דווקא נחמדה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? בערך איזה? יש לי 8 צבים יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? נסדק אולי, או צנח כמה דיסקים יש לך? הרבה וכמה מהם מקוריים? אולי 8
מה גורם לך לבכות? ממש מוזר, בעיקר שטויות עקרוניות מה מצחיק אותך? בעיקר שטויות מה מעצבן אותך? שוב, בעיקר שטויות אתה זוכר חלומות? לעיתים מתי בפעם האחרונה בכית? לפני חודשים למה? מריבה ושפיכות לב צרחת? כבר לא זוכרת אכלת? לפני שעתיים התעצבנת? אתמול התרגשת? אתמול הסמקת? אתמול האם אתה מתעצבן מהר? לפעמים =/ בוכה הרבה? לא מעשן? לא עושה סמים? כלומר האם יש לי מעבדה בבית? לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? שעתיים וכמה מול הטלויזיה? אולי שעתיים שומע הרבה מוסיקה? הרבה קורא הורוסקופ? כן :] קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן :] מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אני משלמת אותו מדי פעם, אז מעבר לשקל זה גבוה. ברוגז עם מישהו? לא שאני יודעת מאוהב? לא שאני יודעת. חושב שאתה יפה? לא שאני יודעת רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? לא

dirty boots

New member
עונה ../images/Emo6.gif

שם: ינאי. גיל: 14. מיקום: יהוד. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אין לי מושג, מחקתי. מאמין באלוהים? לא. מה הספר האחרון שקראת? אני קורא כרגע בפעם השנייה ביוגרפיה
קראת הארי פוטר? כן. יש עלייך שרשרת? לא. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? משהו על אנטי אייג'ינג. הצבע-עיניים שלך? חום. הצבע-שער שלך? חום. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? דובי
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? נולדתי אז.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם חברים. יש לך בלוג? [תן קישור] יש בכרטיס האישי.. אתה סטרייט? כן. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? בצהריים אכלתי נודלס ומשהו של טבעול. בערב האחרונה.. נודלס?
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? חוי
באיזה צבע המקלדת שלך? אפור ושחור. באיזה צבע המצעים שלך? לבנים? מה הפרי האחרון שאכלת? תפוז D: אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? לא. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? ראיתי רק פעם אחת, ושרון D: אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? לא. איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? יש סווצ'רט, נדמה לי. נשבר לך פעם הלב? באופן כללי.. כמה דיסקים יש לך? לא יודע עוד
וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? אנשים. מה מצחיק אותך? אנשים. מה מעצבן אותך? יומרנות להבין דברים. תה זוכר חלומות? במעומעם. מתי בפעם האחרונה בכית? היום
למה? כעס. צרחת? קצת.. היום? אכלת? לפני כמה שעות. התעצבנת? היום. התרגשת? כשקיבלתי את התוצאות. הסמקת? המון זמן. האם אתה מתעצבן מהר? לרוב.. בוכה הרבה? לא בדיוק. מעשן? לא. עושה סמים? לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? זה לא קבוע.. וכמה מול הטלויזיה? גם לא קבוע. שומע הרבה מוסיקה? כמעט תמיד. קורא הורוסקופ? לא. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לפעמים. ברוגז עם מישהו? לא בדיוק. מאוהב? לא
חושב שאתה יפה? לא. רב הרבה עם ההורים? לצערי. ועם האחים? לא ממש. שיקרת בשאלון? כן. סתם

ברושה2

New member
אני עייפה

שם: בר גיל: 15 מיקום: ראש העין ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אורנג'- בטיול שנתי הודיעו לי שהמכשיר שלי פועל ברשת ירדנית והמכירים יקרים יותר... מאמין באלוהים? כן מה הספר האחרון שקראת? הממלכה של קנסקי בפעם המאה בערך קראת הארי פוטר? 2 וחצי יש עלייך שרשרת? כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? חדשות.. חח הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? אממ.. מעורב איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכרת מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום ביום כיפור האחרון- איפה היית? בגן טל. הסתובבתי ברחבי ראש העין יש לך בלוג? [תן קישור] כן -אי ןלי כוח -ישראבלוג- 101844 אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? צ'יפס...
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? משקפיים באיזה צבע המקלדת שלך?שחור באיזה צבע המצעים שלך? אדום מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? יש לי קוף שאני קוראת לו עמרי [אח שלי =\] איזה?--- יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? לא כמה דיסקים יש לך? 3-4 וכמה מהם מקוריים?1 מה גורם לך לבכות? ריבים מה מצחיק אותך? חברים :) מה מעצבן אותך? הורים אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה בכית? אתמול[שבת] למה? כי אני טיפשה.
צרחת? לא זוכרת אכלת? לפני 20 דקות ככה.. התעצבנת? היום על אח שלי התרגשת? לא זוכרת הסמקת? אינלי מושג האם אתה מתעצבן מהר? מאוד בוכה הרבה? לא מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? רובן וכמה מול הטלויזיה? 2 שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים? בד"כ מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לפעמים ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? קצת רב הרבה עם ההורים? יחסית-לא ועם האחים? כן שיקרת בשאלון? לא יודעת -צרף תמונה.:)

ספרפור

New member
להלה

שם:ספיר גיל:14 מיקום:אשקלון ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?המ, נראה לי מאחותי
מאמין באלוהים?כן מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר(החדש) בפעם השניה קראת הארי פוטר?חוחו כן יש עלייך שרשרת?כן תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?ראש גדול הצבע-עיניים שלך?חום, ואומרים צבע העיניים. הצבע-שער שלך?חום, וכנ"ל. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?לא היה לה שם
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?כלום, נולדתי אז. ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית כנסת יש לך בלוג? [תן קישור]לא אתה סטרייט?כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?בייגלה אבל הלחם, עם גבינה ועגבניות מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?לוידעת(וזאת המילה) באיזה צבע המקלדת שלך?לבן מלוכלך באיזה צבע המצעים שלך?כחול בהיר שכזה מה הפרי האחרון שאכלת?משמש אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?אני לא רואה את זה אתה נוסע בטרמפים?תלוי מי הטרמפיסט יש לך חיית מחמד?כן איזה?הנמלה מהעציץ בבית של השכנה. יש לך חולצה בצבע ירוק?כן, אפילו שלוש! נשבר לך פעם הלב?בערך
כמה דיסקים יש לך?אין לי כוח לחשב וכמה מהם מקוריים?כולם מה גורם לך לבכות?דברים עצובים מה מצחיק אותך?דברים מצחיקים מה מעצבן אותך?מעצבנים אתה זוכר חלומות?לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית?לא זוכרת, נראה לי יום חמישי למה?לא זוכרת צרחת?לפני כמה דקות אכלת?לפני דקה בערך התעצבנת?אתמול אולי, לוידעת התרגשת?היום הסמקת?חח לא זוכרת האם אתה מתעצבן מהר?תלוי בוכה הרבה?כבר לא מעשן?לא עושה סמים?לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?לוידעת וכמה מול הטלויזיה?כנ"ל שומע הרבה מוסיקה?כן קורא הורוסקופ?כן קורא תשובות של אחרים בשאלונים?כן מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?לא ברוגז עם מישהו?לא מאוהב?בערך חושב שאתה יפה?ברגעים מבויימים מאוד רב הרבה עם ההורים?לא ועם האחים?לא שיקרת בשאלון?לא

סיוני 0

New member
../images/Emo184.gif

שם:סיון גיל:14 (שקט אני לא קטנה אני עוד חודשים בת 15) מיקום:נה נה נה נה נה אנחנו הזונות מרעננה גאות! חחחחחחח הייתי חייבת ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?גאיוששש מאמין באלוהים?
מה הספר האחרון שקראת? איזה ספר שאמא קנתה לי שכחתי את השם קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? פספוסים הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום עם פסים סגולים איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מימי חחחחח זה היה יצור מוזר בלי שם קשר לחיים או פרופורציה בגוף אבל היא הייתה חמודה! מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? שאלה טובה.. חח בטח עם חברים יש לך בלוג? [תן קישור] אין לי אתה סטרייט? כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אמא כל הזמן דוחפת תותים מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? תותים חח זה הדבר האחרון שחשבתי עליו חח באיזה צבע המקלדת שלך? מן אפור באיזה צבע המצעים שלך? ורוד מרקר! חחחח מה הפרי האחרון שאכלת? נו תותים אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אל תזכירו לי אפילו חח מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אני לא רואה אתה נוסע בטרמפים? לא יש לך חיית מחמד? לא איזה? אמרתי לא! יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? תלוי.. כמה דיסקים יש לך? אני יספור במיוחד מחר ואני ירשום חחחח וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? הכל! מה מעצבן אותך? תלוי.. אתה זוכר חלומות? לפעמים מתי בפעם האחרונה בכית? זה באמת משנה?! חח למה? צרחת? היום אכלת? לפני כמה זמן התעצבנת? היום התרגשת? נראה לי לפני כמה ימים הסמקת? לא זוכרת חח האם אתה מתעצבן מהר? תלוי ממה בוכה הרבה? לא יודעת זה תלוי חח מעשן? לא עושה סמים?
כמה שעות ביום אתה מול המחשב? לא קבוע וכמה מול הטלויזיה? גם שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כשמשעמם חח מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? פעם הייתי עושה איזה 50 (כולל המחיר של המכשיר) ובזמן האחרון עשיתי איזה 300 ומשו ואז הזהירו אותי כמה פכמים וזה חזר על עצמו (באמת שזה לא היה בכוונה..) ועכשיו חסמו לי ואני יכולה להתקשר רק ל 3 מספרים ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? 1. אני בת 2.אני לא חושבת רב הרבה עם ההורים? עם אמא ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא -צרף תמונה.:) אין לי

למעלה