אני לא עצוב, אני משועמם יותר מידי..
שם: שני גיל: 15 וחצי מיקום: חור. לא תכירו.. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? יונתן

מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? מר זומר קראת הארי פוטר? כן יש עלייך שרשרת? כן. 2! תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אי.אר הצבע-עיניים שלך? חום כהה כהה כהה הצבע-שער שלך? חום קקי איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? חומי. מקורית אני
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? הייתי בת שנה. אני לא באמת זוכרת משהו.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל סבתא
יש לך בלוג? [תן קישור] כן. כנסו לפרטים.. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא זוכרת.. אבל אני רעבה ואני לא יכולה לאכול :X מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? כלב באיזה צבע המקלדת שלך? לבן מלוכלך
באיזה צבע המצעים שלך? אני חושבת שסגול.. מה הפרי האחרון שאכלת? קלמטינה ע-צ-ו-מ-ה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה.. אתה נוסע בטרמפים? במושב יש לך חיית מחמד? כן. אבל היא בהסגר
איזה? כלבה. כפרה עליה..
יש לך חולצה בצבע ירוק? כן נשבר לך פעם הלב? כן כמה דיסקים יש לך? לא ספרתי :X וכמה מהם מקוריים? כולם! שונאת דיסקים צרובים. מאבד מהיופי שלהם
מה גורם לך לבכות? כמעט כלום.. מה מצחיק אותך? הרבה דברים.. מה מעצבן אותך? זילזול. אתה זוכר חלומות? לפעמים. וכשלא אז זה מרגיז. מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכרת.. הרבה זמן.. צרחת? יום שישי אכלת? היום בצהריים התעצבנת? יום שישי התרגשת? יום שישי
הסמקת? היום האם אתה מתעצבן מהר? בדר"כ לא בוכה הרבה? לא
מעשן? לא עושה סמים? לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? פחות מחצי שעה.. וכמה מול הטלויזיה? פחות מחצי דקה שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ? כשמשעמם קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? כן חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? כן
ועם האחים? לא שיקרת בשאלון? לא