גמניגמני../images/Emo26.gif
שם: האמ. הדר. גיל: 15 מיקום: אי שם מעבר לקשת. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? בכלל, או כרגע? כרגע, מחברה טובה
מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? כשניטשה בכה קראת הארי פוטר? כע יש עלייך שרשרת? לא כרגע תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אמממ << פיהה הצבע-עיניים שלך? כחול הצבע-שער שלך? חצי שחור וחצי.... מוזר. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו לי הרבה
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בחור. יש לך בלוג? [תן קישור] כע. אתה סטרייט? לצערי |: מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא אכלתי ארוחת ערב
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שואה. באיזה צבע המקלדת שלך? אמממ. כזו אמורה להיות לבנה אבל ממשממש מלוכלכת. באיזה צבע המצעים שלך? תכלת שכזה. מה הפרי האחרון שאכלת? אמממ :X לא אכלתי. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כע מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה. אתה נוסע בטרמפים? כע יש לך חיית מחמד? כע איזה? תוכים, כלב יש לך חולצה בצבע ירוק? אמממ חייבת להיות איפושהו. נשבר לך פעם הלב? כע כמה דיסקים יש לך? אממ סביב ה60 וכמה מהם מקוריים? כולם. מה גורם לך לבכות? כשרע לאנשים שאני אוהבת.
מה מצחיק אותך? כל דבר שהוא מספיק מפגר. מה מעצבן אותך? שלא מקשיבים\מאמינים לי. אתה זוכר חלומות? כע מתי בפעם האחרונה בכית? אמממ. נראה לי ששלשום. למה? כי. כי. כי. למה לא?
צרחת? אממ, היום, חע. אכלת? אמממ לא זוכרת. התעצבנת? אתמול? שלשום? אמ התרגשת? אתמול, שלשום? הסמקת? אףפעם. :X האם אתה מתעצבן מהר? כע
בוכה הרבה? אמממ. |: מעשן? כע עושה סמים? נופ כמה שעות ביום אתה מול המחשב? כמה שיותר
וכמה מול הטלויזיה? כלל לא. שומע הרבה מוסיקה? כע קורא הורוסקופ? כשיוצא
קורא תשובות של אחרים בשאלונים? אממממ כמעט ולא. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אופס \: ברוגז עם מישהו? כרגע.... ברוגז עם אנשים בתוך עצמי. מאוהב? ''אני פוחד,אני חושב שאני אוהב'' מקווה שלא. חושב שאתה יפה? נופ. רב הרבה עם ההורים? אמממ כבר לא. ועם האחים? כנ''ל. שיקרת בשאלון? אמממממ נראהלי שלא. -צרף תמונה.

נראהלי שלא ^^