משו להגיד+שאלון.

חח לא../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

אבל את כן

On23

New member
../images/Emo143.gif

שם: נדב. גיל: 13. מיקום: ראשון-לציון. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אימא? מאמין באלוהים? כן. מה הספר האחרון שקראת? אני חושב שהארי פוטר והנסיך חצוי הדם. כרגע אני באמצע הספר של "אנוכי הרובוט" של אייזק אסימוב.
קראת הארי פוטר? אה-הא. יש עלייך שרשרת? לא. :X תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? ג'ואן מארקדיה. הצבע-עיניים שלך? שחור. הצבע-שער שלך? שחור. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? איימליש.
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? נולדתי שנה אחריי. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. יש לך בלוג? [תן קישור] לא. אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא זוכר.
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? בלון. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן. באיזה צבע המצעים שלך? ורוד. מה הפרי האחרון שאכלת? לא זוכר. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה. אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? לי אין, אבל לאחותי יש תוכי. איזה? תוכי. יש לך חולצה בצבע ירוק? בטח! נשבר לך פעם הלב? כן. כמה דיסקים יש לך? 5. וכמה מהם מקוריים? כולם. מה גורם לך לבכות? לא יודע.. מה מצחיק אותך? אני צוחק מכל דבר
מה מעצבן אותך? שאני מתנדנד על הכיסא ואז מושכים אותי אחורה. אין דבר יותר מעצבן מזה!!! אתה זוכר חלומות? לא ממש :-\ מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכר. למה? ^ צרחת? אכלת? התעצבנת? התרגשת? הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? בהחלט. בוכה הרבה? אה-הא. מעשן? לא. עושה סמים? לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? בימי חופש כ-12 שעות, בימי לימודים כ-שעתיים עד 4 שעות. וכמה מול הטלויזיה? מקסימום שעה. שומע הרבה מוסיקה? כן! קורא הורוסקופ? לפעמים. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לא. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ממש. ברוגז עם מישהו? כן, עם שלושה ילדים מהכיתה :) מאוהב? לא. חושב שאתה יפה? בטח, חתיך על. רב הרבה עם ההורים? לא. ועם האחים? כן.הרבה. שיקרת בשאלון? לא.
תמונה:

סיוני 0

New member
איזה רעה אסי חחח וחוץ מזה

גם המצעים שלי ורודים מה גם אני נשנש עכשיו?!
חחח

On23

New member
אכן

עטיפת האלבום השלישי והמעולה שלהם, White Blood Cells

חצילע

New member
אוף.אני חולה ויש לי מחר מבחן

בביולוגיה. *מתחמקת מללמוד.* שם:נועם.
גיל:14? מיקום: מודיעין או רעות או לא דעת מה. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?*בודקת*איתמר. מאמין באלוהים?ממש לא. מה הספר האחרון שקראת?עדיין קוראת.את נרניה.זה נחמד.
קראת הארי פוטר?רק ת'ראשון.משעמם תיכו. יש עלייך שרשרת?אפילו 4. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?ארנולד D: חחחחחחחח שיעמם לי. הצבע-עיניים שלך?כחול ירוק כזה. הצבע-שער שלך?חום בהיר עם נגיעות של בלונד וכתום פסיפלורה. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?מרים
באמת נו. היא עדיין איתי. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?אממממ ביום כיפור האחרון- איפה היית?עם חברים סתם הסתובבנו מכבים רעות מודיעין. יש לך בלוג? [תן קישור]לא נראלי.
אתה סטרייט?כעע. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?אמממממממ. אני לא.לא הרגשתי טוב. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?כרומוזומים.
ביולוגיה. באיזה צבע המקלדת שלך?שחור. באיזה צבע המצעים שלך?אדום. מה הפרי האחרון שאכלת?בננה,ביום שישי.או תותים. זה היה ביחד.עם שוקולד.במסיבה.
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?אפילו 3. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?בע. אתה נוסע בטרמפים?לפעמים. יש לך חיית מחמד?לא.בכלל לא. P: בטח שכע. איזה?נו. יש לך חולצה בצבע ירוק?כע. נשבר לך פעם הלב?פעם אחת.כרגע.
כמה דיסקים יש לך?הרבה. וכמה מהם מקוריים?איזה 50. מה גורם לך לבכות?הרבה דברים. מה מצחיק אותך?הכל. מה מעצבן אותך?הכל. אתה זוכר חלומות?בדרך כלל. מתי בפעם האחרונה בכית?אתמול למה?סתם.נמאס מהכל. צרחת?אתמול. אכלת?אתמול. התעצבנת?אתמול. התרגשת?ביומולדת שלי. הסמקת?אמממ. האם אתה מתעצבן מהר?כע. בוכה הרבה?כע. מעשן?לא. עושה סמים?עוד לא P: כמה שעות ביום אתה מול המחשב?תלוי אם אני בבית. וכמה מול הטלויזיה?אממ שומע הרבה מוסיקה?כע. קורא הורוסקופ?כע. קורא תשובות של אחרים בשאלונים?מי שאני אוהבת. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?כע.אבל אני מנסה לצמצם.היה לי 70 החודש
ואואא לי
ברוגז עם מישהו?לא. מאוהב?כע
חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים?כע ועם האחים?כל הזמן שיקרת בשאלון?לא. P: -צרף תמונה.:) מתאים לי משקפיים?

moshit1

New member
גמניגמני../images/Emo26.gif

שם: האמ. הדר. גיל: 15 מיקום: אי שם מעבר לקשת. ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? בכלל, או כרגע? כרגע, מחברה טובה
מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? כשניטשה בכה קראת הארי פוטר? כע יש עלייך שרשרת? לא כרגע תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? אמממ << פיהה הצבע-עיניים שלך? כחול הצבע-שער שלך? חצי שחור וחצי.... מוזר. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו לי הרבה
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בחור. יש לך בלוג? [תן קישור] כע. אתה סטרייט? לצערי |: מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? לא אכלתי ארוחת ערב
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? שואה. באיזה צבע המקלדת שלך? אמממ. כזו אמורה להיות לבנה אבל ממשממש מלוכלכת. באיזה צבע המצעים שלך? תכלת שכזה. מה הפרי האחרון שאכלת? אמממ :X לא אכלתי. אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כע מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? לא רואה. אתה נוסע בטרמפים? כע יש לך חיית מחמד? כע איזה? תוכים, כלב יש לך חולצה בצבע ירוק? אמממ חייבת להיות איפושהו. נשבר לך פעם הלב? כע כמה דיסקים יש לך? אממ סביב ה60 וכמה מהם מקוריים? כולם. מה גורם לך לבכות? כשרע לאנשים שאני אוהבת.
מה מצחיק אותך? כל דבר שהוא מספיק מפגר. מה מעצבן אותך? שלא מקשיבים\מאמינים לי. אתה זוכר חלומות? כע מתי בפעם האחרונה בכית? אמממ. נראה לי ששלשום. למה? כי. כי. כי. למה לא?
צרחת? אממ, היום, חע. אכלת? אמממ לא זוכרת. התעצבנת? אתמול? שלשום? אמ התרגשת? אתמול, שלשום? הסמקת? אףפעם. :X האם אתה מתעצבן מהר? כע
בוכה הרבה? אמממ. |: מעשן? כע עושה סמים? נופ כמה שעות ביום אתה מול המחשב? כמה שיותר
וכמה מול הטלויזיה? כלל לא. שומע הרבה מוסיקה? כע קורא הורוסקופ? כשיוצא
קורא תשובות של אחרים בשאלונים? אממממ כמעט ולא. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? אופס \: ברוגז עם מישהו? כרגע.... ברוגז עם אנשים בתוך עצמי. מאוהב? ''אני פוחד,אני חושב שאני אוהב'' מקווה שלא. חושב שאתה יפה? נופ. רב הרבה עם ההורים? אמממ כבר לא. ועם האחים? כנ''ל. שיקרת בשאלון? אמממממ נראהלי שלא. -צרף תמונה.:) נראהלי שלא ^^

הדר הדר הדר!!../images/Emo194.gif

אני רק רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך!!
וזהו
אני יודעת שזה לא קשור אבל מלא זמן לא דיברתי איתך וחוי נו ;[

moshit1

New member
סוריסוריסורי.

*יתוקן* אני מצטערת, פשוט מבחן בהיסטוריה ]; אני אדבר איתך היום!! אוהבת אותך גם

nutty boy

New member
בואנה, תפוז מעצבנים.

. שם: גיל: מיקום: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? פלאפון. מאמין באלוהים? בהחלט. מה הספר האחרון שקראת? חוות החיות. קראת הארי פוטר? שלושת הספרים הראשונים. יש עלייך שרשרת? של מפרט
. תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? דילברט. הצבע-עיניים שלך? כחול-ירוק. הצבע-שער שלך? חום-שחור. איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לא זוכר, רק זוכר שהוא היה. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום, זה היה כמה חודשים לפני שנולדתי. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בכפ"ס ובהוד-השרון. יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? אני מקווה. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אמממ... כל מיני שטויות. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מלוואח
. בגלל האוכל. באיזה צבע המקלדת שלך? לבן חום כזה. באיזה צבע המצעים שלך? חומחומים כאלה. מה הפרי האחרון שאכלת? בננה (זה פרי!) אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כע. הבסיסט של מוניקע
. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? ממתי אני רואה הדוגמניות? אתה נוסע בטרמפים? לא מזדמן לי. יש לך חיית מחמד? יש לי דגים. איזה? אהמ. יש לך חולצה בצבע ירוק? כן, אבל אין לי תלבושת ירוקה, אז אני לא לובש אותה. נשבר לך פעם הלב? כמה פעמים. כמה דיסקים יש לך? כ30, 40. וכמה מהם מקוריים?כ10 20. מה גורם לך לבכות? עצב. מה מצחיק אותך? הומור. מה מעצבן אותך? קרציות. אתה זוכר חלומות? לפעמים. מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכר. למה? אהמ. צרחת? היו, כי עיצבנו אותי. אכלת? צהריים. התעצבנת? מתי שצרחתי. התרגשת? מתי שהתעצבנתי. הסמקת? שדיברו עליי, ועל הלקויות שלי. האם אתה מתעצבן מהר? כן, אבל לא עצבים אמיתיים. זה קורה לעיתים רחוקות. בוכה הרבה? לא. מעשן? ממש לא! עושה סמים? גם לא. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? הרבה? וכמה מול הטלויזיה? הרבה? שומע הרבה מוסיקה? המון. קורא הורוסקופ? לעיתים. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים. אבל לא כולם. לכן אני מרשה לעצמי לכתוב בולשיט, כי אני יודע שלאף אחד אין עצבים לקרוא את שלי. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא עובר את השישים. ברוגז עם מישהו? לא. מאוהב? כן
. חושב שאתה יפה? אני מרגיש קצת מבוייש, אבל כן. רב הרבה עם ההורים? לא. ועם האחים? לא. שיקרת בשאלון? לא :X. תמונה :]

למעלה