משו להגיד+שאלון.

B a m b o o o k

New member
אכן...

בננות
יאמיאמ

נוען יא חוחו סנוב!../images/Emo11.gif../images/Emo194.gif

שם:
קרן גיל:
17 חוי מיקום:
תל אביב חוחו
ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?
אמממ לא יודעת|: מאמין באלוהים?
לפעמים מה הספר האחרון שקראת?
כל החיים לפניו קראת הארי פוטר?
איכסס לא נו בעעע יש עלייך שרשרת?
לא נוען את חייבת לי שרשרת
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?
אמיקן נטסק טופ מודל!! ייאיי! הצבע-עיניים שלך?
חום קעקע?! הצבע-שער שלך?
כנ"ל ללמעלה איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?
לא קראתי לו בשם מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ?
הייתי אז בת 2 לא 3? וחויי אני לא זוכרת רק ראיתי תמונות שלי שתוך שקית לבנה כזאת וכולי שמחה בזמן שאח שלי הגדול בוכה כמו לא יודעת
ביום כיפור האחרון- איפה היית?
בארץ ישראל יש לך בלוג? [תן קישור]
איףף לא אתה סטרייט?
אולי מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?
אממממ מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?
חויי ;[ באיזה צבע המקלדת שלך?
ורוד פוקסיה
חח מה זאת השאלה הזאת חחח
באיזה צבע המצעים שלך?
אדום מה הפרי האחרון שאכלת?
בננה חוי אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?
אני מכירה מישהו שקוראים לו אלדד!! אעעעעעעעע
וכון אני מיכרה מישהו בשם אלעד מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?
חחחחח אחות של ידיד שלי שם חח די
חחחח אתה נוסע בטרמפים?
בחיים לא ;[ יש לך חיית מחמד?
נו בטח איזה? נמלים
יש לך חולצה בצבע ירוק?
חח נראה לי שאין לי חחחחח נשבר לך פעם הלב?
אכן
כמה דיסקים יש לך?
אמממממממ 20 נראה לי? וכמה מהם מקוריים?
16 מה גורם לך לבכות?
יאו המון דברים
מה מצחיק אותך?
כל דבר כמעט חחחח מה מעצבן אותך?
דברם קטנים חחח אתה זוכר חלומות?
חח כן מתי בפעם האחרונה בכית?
אתמול למה?
לא משנה צרחת?
אתמול אכלת?
היום ;[ התעצבנת?
היום התרגשת?
היום הסמקת?
היום האם אתה מתעצבן מהר?
לא ממש בוכה הרבה?
אולי מעשן?
הספקתי
עושה סמים?
עוד לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב?
לא ידוע וכמה מול הטלויזיה?
לא ידוע שומע הרבה מוסיקה?
כל הזמן קורא הורוסקופ?
חח כן
קורא תשובות של אחרים בשאלונים?
רק מי שאני אוהבת מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?
50זה גבוה? כי אמא שלי מזה צועקת עליי בגלל זה
ברוגז עם מישהו?
אממממ מאוהב?
קראש לא אהבה
חושב שאתה יפה?
ממש לא! רב הרבה עם ההורים?
כן איכס ועם האחים?
רק עם אח אחד מטומטםםםםםםםם שיקרת בשאלון?
לא

paposhdo

New member
חוחו אני גם לחשוק =P

שם: ג'ני/פר גיל:16 מיקום:גנינה =) ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אממ.., יש לי פלפון תאילנדי מטומטם שלא מקבל הודעות.., בו הו! מאמין באלוהים?חלקית (מעונן?!) מה הספר האחרון שקראת? סוד הגן הנעלם (דוח ספר באנגלית בעעע =/) קראת הארי פוטר?אכן... יש עלייך שרשרת?כרגע לא =( תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? סוואג... (בררבריטים..) הצבע-עיניים שלך?חום דבש ?(חוחו אפרסק חושני) הצבע-שער שלך?חום משו איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?מיסטר בר, ואחריו ביג בר, ז"ל =S מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? אממ ביי וואטצ'.? ביום כיפור האחרון- איפה היית?ראיתי סקייטרים שקסים.., ואכן צמתי =) יש לך בלוג? כע אבל גרוע =( אתה סטרייט? כע? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?גוגת שוקולד/גבינה/פירות =))))))))) מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? גמבה באיזה צבע המקלדת שלך?לבן באיזה צבע המצעים שלך?אממ.. הם בכביסה =S מה הפרי האחרון שאכלת? בננה =)) אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? כן... מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? המה? אתה נוסע בטרמפים?לא.. אמא לא מרשה.. יש לך חיית מחמד? ו"אהבה זה לחיות מחמד" איזה?האו האו נה נה נה... יש לך חולצה בצבע ירוק?כן =P נשבר לך פעם הלב?לא, וטוב שכך! כמה דיסקים יש לך? כ- 14 וכמה מהם מקוריים?11 מה גורם לך לבכות?לחצים.. בבצפר, בספורט, בבית.. מה מצחיק אותך? אני (בעע הולכת ברחוב ומתפקעת מצחוק..) מה מעצבן אותך?אני/ ליאור פינק אתה זוכר חלומות? בד"כ לא מתי בפעם האחרונה בכית?מזמן........ למה?לא זוכרת.. צרחת?אתמול =) אכלת? 10 דקות התעצבנת? =S התרגשת? אתמול הסמקת? לפני יומים.. האם אתה מתעצבן מהר? לא.. בוכה הרבה?לא.. מעשן? גרר סיגריות אין מצב! עושה סמים? לא, עושה קסמים! כמה שעות ביום אתה מול המחשב? 3-4 וכמה מול הטלויזיה?3 שומע הרבה מוסיקה? המון בלון קורא הורוסקופ? אממ חזק במיסטיקה... קורא תשובות של אחרים בשאלונים?יש ויש.. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לא ממש.. ברוגז עם מישהו? לא!, אני להיות הפי הפי מאוהב? לא יודעת.., אולי.. חושב שאתה יפה? אממ לא ממש.. רב הרבה עם ההורים? לפעמים... ועם האחים? הרבה! שיקרת בשאלון? אולי..
יהיה טוב!!! =P

nutty boy

New member
בואנה, אני לא מבין.

יש לי חברים שעוברים מאה, מאה חמישים. אבל חמישים זה סביר. אצלי זה בסביבות ארבעים (לא כולל על תשלום הפלאפון עצמו, רק השיחות).

B a m b o o o k

New member
50? היא צועקת עליך בגלל 50?

אז את חברה שלי צריכים להרוג! היא הביאה 1800!!!!

חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

1800?! פאק!! אמא שלי הייתה הורגת אותי! יאוו פעם אחת קיבלתי איזה 100 בערך והיא מזה התחילה לכעוס יאוו זיינה לי ת'שכל על זה שבועיים פאק! בעע ;[

IkMfNiY

New member
תשובות :) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל גיל: יעל מיקום: חיפה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך
אוהד קוסקי מאמין באלוהים
כן מה הספר האחרון שקראת
חצוצרה בוואדי קראת הארי פוטר
כמובן יש עלייך שרשרת
לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית
הטופ מודל הבאה הצבע-עיניים שלך
ירוק אפור הצבע-שער שלך
חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן
היו לי כל מיני, אני בעיקר זוכרת את היפי מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ
את עצמי בחדר הממוגן עם הקסדת אב"כ ביום כיפור האחרון- איפה היית
טיילתי בחיפה יש לך בלוג
[תן קישור]
כן [אם בא לכם, אז תיכנסו לפרטים שלי] אתה סטרייט
כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה
פיתה עם שוקולד מה המילה הראשונה שעולה לך לראש
אממ באיזה צבע המקלדת שלך
שחור באיזה צבע המצעים שלך
ורוד מה הפרי האחרון שאכלת
לא זוכרת אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד
אח שלי
מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'
אני לא רואה אתה נוסע בטרמפים
לא יש לך חיית מחמד
לא יש לך חולצה בצבע ירוק
לא נשבר לך פעם הלב
יותר מפעם כמה דיסקים יש לך
74 וכמה מהם מקוריים
כולם, חוץ משניים, הדיסק השני של קספר וסוס של יהלי, זה בגלל שצרבתי אותם לפני שהם יצאו מחדש, אבל כבר יש לי גם את המקוריים מה גורם לך לבכות
הרבה דברים מה מצחיק אותך
הרבה דברים מה מעצבן אותך
הרבה דברים אתה זוכר חלומות
לפעמים
מתי בפעם האחרונה
בכית
לפני שעה בערך למה
אמא רבה איתי צרחת
אתמול אכלת
בצהריים התעצבנת
לפני שעה בערך התרגשת
לחיוב? לפני כמה ימים, לשלילה? היום הסמקת
לפני כמה ימים
האם אתה
מתעצבן מהר
כן בוכה הרבה
כן מעשן
לא עושה סמים
לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב
יותר מדי וכמה מול הטלויזיה
פחות שומע הרבה מוסיקה
כן קורא הורוסקופ
לפעמים קורא תשובות של אחרים בשאלונים
לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי
כן ברוגז עם מישהו
אממ.. כן מאוהב
לא חושב שאתה יפה
כן רב הרבה עם ההורים
לא אני איתם, הם איתי ועם האחים
ריבים קטנים שיקרת בשאלון
לא יעל

IkMfNiY

New member
לא :X ../images/Emo42.gif

אחרי האירוח כתבתי לו הודעה כי לא היה לי נעים להתקשר, אז הוא ענה לי ואני לא אמחק את ההודעה מן הסתם P: יעל

אפרת P

New member
להלהלה../images/Emo112.gif

שם: אפרת גיל: עוד שמונה ימים 14 מיקום: זכרון ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אלה מאמין באלוהים? לא מה הספר האחרון שקראת? הממ הארי פוטר
קראת הארי פוטר? נונו
יש עלייך שרשרת? לא
היא נפלה לי בלילה ולא מצאתי
תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? נולד לרקוד
הכריחו אותי הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? שחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? היו המון.. האהובה - בלה
מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? האחרונה?
ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? [תן קישור] - ואם לא בא לי? אתה סטרייט? יאפ מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? סלט ומשהו כזה מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? גלעד (נו אני מדברת איתו) באיזה צבע המקלדת שלך? שחור וכסף באיזה צבע המצעים שלך? המון כחולים ושחור מה הפרי האחרון שאכלת? ירקות
אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? שניים מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? מי רואה תחרא הזה אתה נוסע בטרמפים? אם יש.. למה לא יש לך חיית מחמד? יאפ איזה? כלב, חתול, חתול, אח, אחות יש לך חולצה בצבע ירוק? יאפ נשבר לך פעם הלב? ממ לא כמה דיסקים יש לך? לא הרבה
וכמה מהם מקוריים? כולם כולם מה גורם לך לבכות? דברים עצובים מה מצחיק אותך? אנשים מסויימים.. ומשחק מכור מה מעצבן אותך? שקרים, פוזות ורוע אתה זוכר חלומות? לרוב מתי בפעם האחרונה בכית? בחנוכה למה? כי הייתי עצובה צרחת? יום חמישי אכלת? לפני רבע שעה בערך התעצבנת? ביום שישי התרגשת? הרבה.. הסמקת? ממ.. חודש בערך
האם אתה מתעצבן מהר? משתדלת שלא בוכה הרבה? לא מעשן? לא עושה סמים? עושה? בטח, כל היום. כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יותר מדי וכמה מול הטלויזיה? אפס שומע הרבה מוסיקה? בטח קורא הורוסקופ? לא קורא תשובות של אחרים בשאלונים? כן מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לדעת ההורים שלי ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא.. :\ חושב שאתה יפה? לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? גם לא שיקרת בשאלון? כל הזמן חהחה

../images/Emo121.gifעונה

שם: גימלטרי גיל:15 מיקום:חור ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אנערף מאמין באלוהים?כן מה הספר האחרון שקראת?לא זוכר קראת הארי פוטר?כן, היי זה האחרון
יש עלייך שרשרת?לא תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?סימפסון הצבע-עיניים שלך?ירוק הצבע-שער שלך?חום בהיר איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?נומה:] היא הייתה ארנבת מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? את הפלוץ של אח שלי
סתם נו ביום כיפור האחרון- איפה היית? בצפר יש לך בלוג? [תן קישור] מממ אתה סטרייט? כע מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? דברים טעימים מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? יאפ באיזה צבע המקלדת שלך? לבן באיזה צבע המצעים שלך?כחול
מה הפרי האחרון שאכלת?מממ לא זוכר אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אח שלי מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?
אתה נוסע בטרמפים?כע יש לך חיית מחמד?כע איזה?כלב, תוכים ודגים יש לך חולצה בצבע ירוק? כע נשבר לך פעם הלב? בערך כמה דיסקים יש לך? הרבה, לא מספיק וכמה מהם מקוריים? כולם, דיסקים צרובים לא נחשבים אצלי לדיסקים
ואין לי
מה גורם לך לבכות? מממ עשן בעיניים? מה מצחיק אותך? אילן
מה מעצבן אותך? אבאמא אתה זוכר חלומות? כן מתי בפעם האחרונה... בכית?מממ חמישי, כשהיה לי עשן בעיניים למה? עשן בעיניים... צרחת?לא זוכר
אכלת?קודם
התעצבנת?אתמול התרגשת? אתמול הסמקת?אפעם, גם לי כמו להדר אין את הפיגמנטים... האם אתה: אני? מתעצבן מהר? לא בוכה הרבה?לא מעשן?לא, רק פסיבי
עושה סמים? עושה? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? תלוי וכמה מול הטלויזיה? לא הרבה, אם בכלל שומע הרבה מוסיקה? כן קורא הורוסקופ?כשיש, לא שם על זה
קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? כע ברוגז עם מישהו? לא מאוהב?לא חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים?ממש לא שיקרת בשאלון?לא

עונה

שם: רוני גיל: 15.5 מיקום: ר"ג ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? קרול
מאמין באלוהים? לא:X מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת:S קראת הארי פוטר? לא:X יש עלייך שרשרת? לא:X תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? לא זוכרת:S הצבע-עיניים שלך? חום הצבע-שער שלך? חום איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? לדובים לא היו שמות.. הייתה טלי הבובה. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום, הייתי עוד לא בת שנה. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. בערב יצאתי לירדן וללירון. יש לך בלוג? [תן קישור] כבר לא. אתה סטרייט? יאפ. מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? חביתה וסלט ירקות. יצא לי טעים הפעם
מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? מחר באיזה צבע המקלדת שלך? אפור באיזה צבע המצעים שלך? ורוד:S מה הפרי האחרון שאכלת? תפוח אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? יאפ. מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אין:S אתה נוסע בטרמפים? לא. יש לך חיית מחמד? לא. איזה?- יש לך חולצה בצבע ירוק? כן. נשבר לך פעם הלב? כן. כמה דיסקים יש לך? לא הרבה.. וכמה מהם מקוריים? כולם. מה גורם לך לבכות? הכל? מה מצחיק אותך? הכל? מה מעצבן אותך? כמעט הכל
אתה זוכר חלומות? בד"כ. מתי בפעם האחרונה בכית? לפני שבועיים. למה? כי היה לי עבר עלי משו ואחד האנשים הכי חשובים לי עשה מזה צחוק. צרחת? אתמול אכלת? קודם התעצבנת? היום. התרגשת? לא זוכרת. הסמקת? כל הזמן
האם אתה מתעצבן מהר? יותר מדי.. בוכה הרבה? כן.
מעשן? לא.:X עושה סמים? לא:X כמה שעות ביום אתה מול המחשב? הרבה. וכמה מול הטלויזיה? כמעט ולא. שומע הרבה מוסיקה? כן. קורא הורוסקופ? לא. קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים. מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? לדעת ההורים שלי, כן. 20 ומשו 30.. ברוגז עם מישהו? לא ממש.. מאוהב? לא ממש. חושב שאתה יפה? לא:X רב הרבה עם ההורים? לא כ"כ ועם האחים? לא. שיקרת בשאלון? לא. -צרף תמונה.:) טוב, רק אל תאכלו אותי:X

למעלה