משו להגיד+שאלון.

חצילע

New member
משו להגיד+שאלון.

אממ.תקשיבו,אינלי מקלדת. ככה שאני לא כ"כ אכתוב בזמן הקרוב
אזאזאז סורי.וגם בלי קשר יש לי מלא מבחנים.
[קרןקרןקרן.אחותי אמרה לי שהתקשרת.אני אתקשר אלייך] ואמממ שאלון. כי אני כזאת בננה נו. "גנוב" מפורום אביב גפן. שם: גיל: מיקום: ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מאמין באלוהים? מה הספר האחרון שקראת? קראת הארי פוטר? יש עלייך שרשרת? תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? הצבע-עיניים שלך? הצבע-שער שלך? איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? [תן קישור] אתה סטרייט? מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? באיזה צבע המקלדת שלך? באיזה צבע המצעים שלך? מה הפרי האחרון שאכלת? אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אתה נוסע בטרמפים? יש לך חיית מחמד? איזה? יש לך חולצה בצבע ירוק? נשבר לך פעם הלב? כמה דיסקים יש לך? וכמה מהם מקוריים? מה גורם לך לבכות? מה מצחיק אותך? מה מעצבן אותך? אתה זוכר חלומות? מתי בפעם האחרונה בכית? למה? צרחת? אכלת? התעצבנת? התרגשת? הסמקת? האם אתה מתעצבן מהר? בוכה הרבה? מעשן? עושה סמים? כמה שעות ביום אתה מול המחשב? וכמה מול הטלויזיה? שומע הרבה מוסיקה? קורא הורוסקופ? קורא תשובות של אחרים בשאלונים? מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? ברוגז עם מישהו? מאוהב? חושב שאתה יפה? רב הרבה עם ההורים? ועם האחים? שיקרת בשאלון? -צרף תמונה.:)

וואו יש לי עיסוק לרבע שעה הקרובה +

שם:נבית[עינב] גיל:12 מיקום:קצה היקום צפונה ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?אחותי מאמין באלוהים?לא מה הספר האחרון שקראת?עבריין צעצוע\קובי עוז קראת הארי פוטר?כה יש עלייך שרשרת?כה תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית?חברים הצבע-עיניים שלך?ירוק כחול הצבע-שער שלך?בלונדי =] איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן?מר עכברבר והיא עדיין איתי יחד עם עוד כמה.. מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? לא חייתי ביום כיפור האחרון- איפה היית?בים-כרגיל יש לך בלוג? [תן קישור]לא אתה סטרייט?כן מה אכלת לארוחת ערב האחרונה?ביום חמישי.. לא זוכרת מה המילה הראשונה שעולה לך בראש?שיניים באיזה צבע המקלדת שלך?שחור-אפור באיזה צבע המצעים שלך?גווני אדום מה הפרי האחרון שאכלת?לא אוכלת פרות חוץ מתפוזים אז.. תפוז בשנה שעברה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד?לא מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'?לא רואה אתה נוסע בטרמפים?לא יש לך חיית מחמד?ןכן איזה?כלב ובקרוב תוכי יגור וחתולים יש לך חולצה בצבע ירוק?כן אבל אני לא לובשת אותה נשבר לך פעם הלב?לא כמה דיסקים יש לך?הרבה [אני לא צורבת.. צורבים לי] וכמה מהם מקוריים?4-5 מה גורם לך לבכות?הרבה דברים מה מצחיק אותך?טלוויזיה ואח שלי [קוף בנקבה זה קופית או כפכף] מה מעצבן אותך?אח שלי ואנשים מגעילים אתה זוכר חלומות?כן מתי בפעם האחרונה בכית?יום שלישי למה?לא זוכרת צרחת?אתמול אכלת?שלשום התעצבנת?לפני חמש דקות התרגשת?יום שלישי הסמקת?אתמול האם אתה מתעצבן מהר?רק על אח שלי בוכה הרבה?כן מעשן?[עדיין] לא עושה סמים?[עדיין] לא כמה שעות ביום אתה מול המחשב? יום רגיל 2-3 שבת 6-7 וכמה מול הטלויזיה?יום רגיל שעה-שעה וחצית שבת יותר שומע הרבה מוסיקה?כה קורא הורוסקופ?כה קורא תשובות של אחרים בשאלונים?כה [אני היחידה] מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי?לפעמים ברוגז עם מישהו?כה מאוהב?לא חושב שאתה יפה?לא רב הרבה עם ההורים? לא ועם האחים? כן שיקרת בשאלון?לא זייהו!

B a m b o o o k

New member
../images/Emo143.gif

שם: צליל גיל: עוד חודש וחצי 15 מיקום: באר שבע ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? דודי מאמין באלוהים? יאפ מה הספר האחרון שקראת? אממ מישו לרוץ איתו קראת הארי פוטר? יאפ יש עלייך שרשרת? יאפ תוכנית טלוויזיה אחרונה שראית? לא זוכרת הצבע-עיניים שלך? כחול הצבע-שער שלך? חום נוטה לשחור איך קראו לדובי/בובה שהיה לך כשהיית קטן? אמממ לא זוכרת מה אתה זוכר ממלחמת המפרץ? כלום... רק נולדתי... ביום כיפור האחרון- איפה היית? איפשהו בחוץ עם חברים יש לך בלוג? [תן קישור] לא אתה סטרייט? יאפ מה אכלת לארוחת ערב האחרונה? אממ אורז ורוטב מה המילה הראשונה שעולה לך בראש? תינוק באיזה צבע המקלדת שלך? בז' כזה באיזה צבע המצעים שלך? כתום מה הפרי האחרון שאכלת? בננה אתה מכיר מישהו שקוראים לו אלעד? אממ לא מי הפייבוריטית שלך ב'הדוגמניות'? אה? מישו באמת רואה את זה? אתה נוסע בטרמפים? לא יצא לי עדין יש לך חיית מחמד? לא איזה?אין יש לך חולצה בצבע ירוק? יכול להיות נשבר לך פעם הלב? לא כמה דיסקים יש לך? בסביבות ה25 וכמה מהם מקוריים? 15 מה גורם לך לבכות? דברים רעים שקורים לאנשים שאני אוהבת מה מצחיק אותך? כל מיני מה מעצבן אותך? אחים קטנים ומורים אתה זוכר חלומות? בקושי מתי בפעם האחרונה בכית? לא זוכרת למה? לאדעת צרחת? היום אכלת? לפני שעה התעצבנת? היום התרגשת? אממ לא זוכרת הסמקת? אתמול האם אתה מתעצבן מהר? תלוי למה בוכה הרבה? לא מעשן? לא עושה סמים? כן.. אני מגדלת בגינה כמה שעות ביום אתה מול המחשב? שעתיים שלוש וכמה מול הטלויזיה? שעתיים שומע הרבה מוסיקה? יאפ קורא הורוסקופ? פעם ב... קורא תשובות של אחרים בשאלונים? לפעמים מקבל חשבון פלאפון גבוה מידי? יש טוקמן... ברוגז עם מישהו? לא מאוהב? לא חושב שאתה יפה? לאדעת רב הרבה עם ההורים? לפעמים ועם האחים? המוןןן שיקרת בשאלון? אממ לא נראה לי -צרף תמונה.:) לא רוצה

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

תלוי, אם אוכלים אותן עם שוקולד
ועם תותים
קוטג' זה מגעיל. כי זה כזה גושים כאלה.

למעלה