משהו שמגעיל אותי!

Bodom-child

New member
פשש מיליונר

בארץ לוקחים על dickies בלי בושה. אגב, נראה לי שאם אנשים יבואו בחזות ערסית למסיבות או הופעות מטאל הם יתקבלו יותר טוב עלידי הקהל מאשר מישהו עם חולצה של להקת מטאל בהופעה של מוזיקה מזרחית. אני ממש לא מתלבש כל הזמן עם חולצות של להקות וכאלה, למרות שאני לובש לפעמים איזה חולצה של פנטרה או מטאליקה כי זה נחמד.

משה666

New member
לבוש TRUE

לבוש, זה דבר מאד חשוב בבלאק בעל משמעות רבה. אנשים משיגים מסקנות על בנאדם לפי המראה החיצוני שלו, והלבוש הוא החלק הבלתי נפרד ממנו. הבגדים צריכים להראות את השתייכות לצד האפל של הטבע. אדם הרגיל (fucking ship) צריך להרגיש דאגה, או אפילו פחד בזמן כשהוא מסתכל עליך. פוזר צריך ירגיש קנאה ויתחיל להתחנף. NO WAY תן לו ארגוף או שתיים ויבין שהוא 0 והוא כלום לעומתך. במיוחד צריכים לגלות את אלה ששומעים בלאק ומתלבשים כמו אנשים רגילים - כשבים מהעדר. צריך לשחוט את אותם הכבשים! אסור שהם יביישו את שם הטוב של בלאק מטאל (של טוב של השטן). לדוגמה היה לנו מישהו שהצהיר על עצמו כTRUE, ויום אחד בא לבוש בחולצה של cradle of filth. בבית חולים הוא אמר שנפל...

funkbass

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif קרעת אותי..........

מאיפה הוצאת את השטויות האלה?

funkbass

New member
רק שתדע...

אני חושב על לשמור את ההודעה שלך ולהתחיל להפיף אותה ברשת.... זה יותר מצחיק מרוב הלינקים שאני מקבל ....

metal head

New member
../images/Emo32.gif יש לך עוד אתרים כאלה?

מי שלא נכנס ללינק של פאנקבס מפסיד!

e-shfiyut

New member
קורע!!

העלת חיוך על פני...
אי

Bodom-child

New member
היי ! בלי ירידות על שומאכר

כבר אמרתי לכם שאני חובב פורמולה 1 ?

חובב F1?אז תקנה קצת....

שהייתי באיטליה אז הייתי במוזיאון פרארי ובגלל פרוטקציות של אבא שלי שמכיר שם מישהו אז ניכנסתי למתחם אימונים וראיתי את האחים שומכאר מתאמנים וגם מיכאל חתם לי ויש לי תמונה איתו!!!!!!!!

a_duck

New member
לדעתי זה דבילי...

מה מצחיק באיזה ילד בן 4 שצועק "טרימממ בם בום"?

Bodom-child

New member
העלת ../images/Emo13.gif על פני

ולקריידליסט החביב הזה תמסור את
תנחומי

a_duck

New member
אמרתי שהוא מצחיק...

אבל אתם חייבים לחסום אותו...

Mortisia

New member
אתה יודע שאתה דפוק?!